2010. augusztus 16. hétfő

aug. 16
0:48
Olasz Kupa: a Reggina győzött, Kovácsik Ádám padozott (She)
Az Olasz Kupa második fordulójában a másodosztályú Reggina a harmadosztályú Alessandriát 1–0-ra legyőzve jutott tovább. A hazai csapatban Kovácsik Ádám a kispadon ülte végig a mérkőzést.
aug. 16
1:06
Tenisz: Clijsters legyőzte Sarapovát a cincinnati döntőben (She)
A 4. helyen kiemelt belga Kim Clijsters háromjátszmás mérkőzésen, meccslabdát is hárítva legyőzte Marija Sarapovát a cincinnati női tenisztorna fináléjában. Az összecsapás második játszmájában, 5:2-nél Sarapova három mérkőzéslabdát is hibázott, ezt követően pedig fordulat következett be az összecsapáson.
aug. 16
3:12
Talma felpörgött (Blikk)
BRNO — Bódi Sylvi (29) szerencsét hozott Talmácsi Gábornak (29). A szexi modell tartotta a magyar versenyző feje fölött az esernyőt a rajtrácson a gyorsasági motoros világbajnokság Cseh Nagydíján a Moto2-eseknél. Talma pedig a rajtpozícióján tíz helyet javítva, hatodikként ért célba, és szépen zárta a számára igencsak nehéznek ígérkező viadalt.
aug. 16
3:48
Leégett a Barca (Blikk)
SEVILLA  — Csúnya vereséget szenvedett a Barcelona Sevillában. A futballbajnokot 3-1-re verték a hazaiak a spanyol Szuperkupa első találkozóján. Bármilyen kiváló játékosai is vannak Pep Guardiola (39) vezetőedzőnek, nem lett volna szabad lebecsülnie az ellenfelet.
aug. 16
6:12
Giggs az MU vezetőedzője lenne (Infostart)
Ryan Giggs, a Manchester United walesi származású labdarúgója azt mondta, legnagyobb vágya, hogy az MU vezetőedzője legyen.
aug. 16
7:12
Hosszú, Jakabos, Cseh, Verrasztó - éremeső a Margitszigeten (Behaviour)
Hosszú Katinka arany-, Jakabos Zsuzsanna pedig ezüstérmet nyert vasárnap 200 méter pillangón, Cseh arany, Verrasztó ezüstérmes 400 m vegyesen a margitszigeti úszó Európa-bajnokságon.
aug. 16
7:14
Viharos forduló (Behaviour)
Szó szerint viharosan kezdődött pénteken Zalaegerszegen a Pápa vendégjátékával a labdarúgó NB I. harmadik fordulója. A találkozót vihar miatt a hazaiak 2-1-es vezetésénél a 60. percben félbe kellett szakítani. Megszakadt a győriek nagy sorozata is, akik kilenc hónap után veszítettek bajnoki mérkőzést. Már csak a Ferencváros százszázalékos a mezőnyben.
aug. 16
7:16
Csodásan rajtolt a Chelsea (Behaviour)
Féltucattal rajtolt a címvédő Chelsea az angol labdarúgó-bajnokság hétvégi nyitányán, idegenbeli 4-0-val tette le névjegyét a Premier League-újonc Blackpool, míg a nyári nagybevásárlást tartó Manchester City gólképtelen maradt a Tottenham vendégeként.
aug. 16
7:42
Anglia: az FA szerint hazai szakembernek kell váltania Capellót (She)
Az angol labdarúgó-szövetség (FA) szerint 2012-ben egy hazai szakembernek kell váltania a jelenlegi szövetségi kapitányt, az olasz Fabio Capellót.
aug. 16
7:44
Manchester United: Ryan Giggs szívesen lenne a csapat menedzsere (She)
Ryan Giggs, a Manchester United walesi származású labdarúgója újságíróknak elmondta, legnagyobb vágya, hogy egy napon az MU szakvezetője legyen.
aug. 16
8:36
Ifjúsági olimpia: Hankó Gábor a kilencedik lett triatlonban (She)
Újabb remek teljesítmény Szingapúrból: a fiú triatlonosok versenyében Hankó Gábor a kilencedik helyen végzett.
aug. 16
8:54
Murray legyőzte Federert (Infostart)
A skót Andy Murray vasárnap két játszmában legyőzte a svájci Roger Federert, s ezzel megvédte címét a 2,43 millió dollár összdíjazású, torontói keménypályás férfi tenisztornán.
aug. 16
9:00
A manchesterieket edzené Giggs (Behaviour)
Ryan Giggs, a Manchester United walesi származású labdarúgója azt mondta, legnagyobb vágya, hogy az MU vezetőedzője legyen.
aug. 16
9:02
Raúl bajnok lenne a Schalkéval (Behaviour)
Raúl, a Schalke spanyol légiósa bajnok szeretne lenni új csapatával a német labdarúgó Bundesligában.
aug. 16
9:12
Brazília: a „formán kívüli" Ronaldo nélkül kapott ki a Corinthians (She)
Ronaldo továbbra sem kapott szerepet a Corinthiansban: a brazil bajnokság 14. fordulójában a kétszeres aranylabdás csapata 3–2-re kikapott az Avaí otthonában. A három hónap után visszatérő kétszeres aranylabdás támadó formán kívül van, talán nagyobb a hasa, mint valaha.
aug. 16
9:14
Ifjúsági olimpia: Kapás a legjobb idővel döntős női 200 pillangón (She)
Nagyszerűen úszott Kapás Boglárka (2:11.97) a délelőtti előfutamok során 200 méteres pillangóúszásban, a legjobb idővel került a magyar idő szerint kevéssel dél után, 12.36-kor kezdődő döntőbe. Mellette Ambrus Diána is finalista lett, aki harmadikként (2:13.88) zárta az előfutamokat.
aug. 16
9:30
Ifjúsági olimpia: Németh a hetedik helyért birkózhat női 70 kg-ban (She)
Németh Zsanett a hetedik helyért birkózhat női 70 kg-ban a szingapúri ifjúsági olimpián. A magyar versenyző a három csoportmeccsen nem tudott  értékelhető akciót bemutatni, így pont nélkül fejezte be a csoportkört.
aug. 16
9:48
Argentína: a döntetlen után kikapott otthon a Boca Juniors (She)
A Boca Juniors a második forduló után is nyeretlen az őszi argentin labdarúgó-bajnokságban (Apertura), miután az első fordulóban elért döntetlen után ezúttal vereséget szenvedett hazai pályán az eddig hibátlan Racing Club elleni meccsen.
aug. 16
10:06
Kiss László: Elégedett vagyok, bár tudom a hiányosságokat is (Infostart)
Habár tudja a hiányosságokat, ettől függetlenül tökéletesen elégedett a magyar úszóválogatott Európa-bajnoki szereplésével Kiss László. A szövetségi kapitány az InfoRádiónak elmondta: a csapat legeredményesebb versenyzője Hosszú Katinka csalódott volt a 400 vegyesen elért második helye után, de szerencsére sikerült összeszednie magát a kontinensviadal végére.
aug. 16
10:06
Videó: nézze meg Kovács Péter győztes fejesét a Norvég Kupában! (She)
Mint arról korábban beszámoltunk, az Odd Grenland 2–1-re legyőzte a Vikinget a Norvég Kupában, és ezzel bejutott az elődöntőbe. A győztes gólt az együttes magyar légiósa, Kovács Péter szerezte, „természetesen” fejessel. Nézze meg a találkozó összefoglalóját!
aug. 16
10:08
Tenisz: Federer újra megelőzte Novak Djokovicsot a világranglistán (She)
A torontói ATP-torna döntőjét Andy Murrayvel szemben elbukó svájci Roger Federer megelőzte Novak Djokovicsot (akit az elődöntőben búcsúztatott szombaton) a világranglistán, így a második helyen áll Rafael Nadal mögött.
aug. 16
10:24
Manchester United: Ferdinandnak még egy hónapra van szüksége (She)
A Manchester United angol válogatott védőjének, Rio Ferdinandnak még legalább egy hónapra van szüksége, hogy teljesen felépüljön térdsérüléséből.
aug. 16
10:26
Lósport: Overdose elveszítette az egyik patkóját a Kincsem parkban (She)
Overdose ebben az évben is elveszítette az egyik patkóját a Kincsem parkban, miközben könnyedén megnyerte a Bestens-Pannónia Életbiztosító Díjat.
aug. 16
10:28
Golf: német siker és „bunkerbaki” a PGA Championshipben (She)
A német Martin Kaymer nyerte a profi golfozók idei negyedik s egyben utolsó Major-tornáját, az egyesült államokbeli Sheboyganban rendezett 7.5 millió dollár összdíjazású PGA Championshipet, amely végjátéka miatt hosszú ideig ad majd beszédtémát szakértőknek és rajongóknak egyaránt.
aug. 16
10:30
Sakk: Viktor Laznicka nyerte meg a paksi Marx György-emlékversenyt (She)
Az utolsó forduló eredményeitől függetlenül már biztos, hogy Viktor Laznicka nyeri meg a paksi Marx György-emékversenyt. A cseh nagymester az utolsó előtti fordulóban legyőzte Ács Pétert, és mivel Almási Zoltán csak remizett, előnye másfél pontra nőtt a tizedik kör előtt.
aug. 16
10:42
Aston Villa: Maradonát is hírbe hozták a menedzsert kereső klubbal (She)
Nincs kizárva, hogy Diego Maradona hamarosan ismét munkába áll. A legutóbb az argentin válogatottat irányító egykori klasszis legszívesebben állítólag Angliában vállalna munkát, s az Aston Villával már hírbe is hozták.
aug. 16
11:00
Ifjúsági olimpia: Bíró Márk saját reményfutamát megnyerve középdöntős (She)
Bíró Márk megnyerte a saját reményfutamát a fiúk egypárevezős versenyében a szingapúri ifjúsági olimpia hétfői napján, ezzel pedig bejutott a középdöntőbe.
aug. 16
11:02
Videoton: a rosszullét miatt lecserélt Polonkaira kivizsgálás vár (She)
Mint beszámoltunk róla, Polonkai Attila rosszul lett a Videoton MTK ellen 3–0-ra megnyert bajnokiján, és a szünetben le kellett cserélni. A játékos szíve annyira gyorsan kezdett el verni, mint előtte még soha, egyik pillanatról a másikra elfogyott az ereje, enyhe szédülés, ájulás kerülgette.
aug. 16
11:04
Videó: letarolta az operatőrt az argentin bajnoki meccsen (She)
Ijesztő baleset történt a Huracán–River Plate argentin bajnoki találkozón. César Montiglio, a hazaiak játékosa az oldalvonalnál folytatott harcot a labdáért, és a River Plate futballistája, Carlos Arano kilökte őt az oldalvonalon túlra, egyenesen rá az operatőrre és a kamerára.
aug. 16
11:06
Férfi kosárlabda: bojkottálták az első edzést a körmendi játékosok (She)
Ma kezdődött el a felkészülés a kosárlabda NB I-ben szereplő Körmend együttesénél, de az első tréningen csak az újonnan igazolt játékosok vettek részt, a többiek bojkottálták az edzést – adta hírül a bb1.hu internetes oldal.
aug. 16
11:18
Reinát védik óriási potyája után - videók (Infostart)
Nem hibáztatta a potyagólt kapó Pepe Reinát a Liverpool menedzsere, Roy Hodgson az Arsenal elleni 1-1-es döntetlen után.
aug. 16
11:18
Tenisz: Szávay Ágnes visszatér, Dulko ellen kezd Montrealban (She)
Csaknem egy hónapos kihagyás után a kétmillió dollár összdíjazású montreali kemény pályás tornán tér vissza a héten Szávay Ágnes, a női tenisz-világranglista 37. helyezettje.
aug. 16
11:36
Ifjúsági olimpia: Bíró Márk megnyerte reményfutamát, és középdöntős (She)
Bíró Márk megnyerte reményfutamát a fiúk egypárevezős versenyében a szingapúri ifjúsági olimpia hétfői napján, ezzel pedig bejutott a középdöntőbe.
aug. 16
11:38
Real Madrid: Mourinho Vadóczék meccsén kémkedett, M. Diarra megsérült (She)
José Mourinho feltérképezi a Real Madrid riválisait: a portugál szakember a helyszínen tekintette meg az Osasuna Rayo Vallecano ellen elveszített felkészülési mérkőzését, amelynek hajrájában Vadócz Krisztián is pályára lépett. A blancók a Primera División második fordulójában találkoznak a pamplonaiakkal.
aug. 16
11:54
FTC: Balog Zoltán rúgást kapott egy mentésnél, de gyorsan visszatérhet (She)
Balog Zoltánt sérülés miatt le kellett cserélni a Ferencváros Honvéd elleni bajnokjának 60. percében. A védő egy blokkolásával nagyot mentett, de belesérült a mozdulatba – adta hírül a Fradi hivatalos honlapja.
aug. 16
12:12
ZTE: a tulajdonos fejében az is megfordult, hogy eladja a klubot (She)
Nagy Ferenc, a Zalaegerszeg tulajdonosa a Zalasportnak elmondta, a ZTE-nek a játékosok eladása jelenti a legnagyobb bevételi forrást, és a vezető már arra is gondolt, hogy eladja a nem túl rózsás anyagi helyzetben lévő klubot.
aug. 16
12:14
Real Madrid: a királyiak megemelték az Özilért ajánlott összeget - sajtóhír (She)
A Marca információi szerint a Real Madrid 14 millió eurót ajánlott a német Werder Bremennek Mesut Özil játékjogáért.
aug. 16
12:16
Ifjúsági olimpia: Németh Zsanett a hetedik helyen végzett birkózásban (She)
Németh Zsanett a hetedik helyet szerezte meg birkózásban női 70 kg-ban a szingapúri ifjúsági olimpián. A magyar versenyző az egyiptomi Toraja Mohamedet győzte le a helyosztón.
aug. 16
12:30
Bayern München: Hoeness élesen bírálta a Ribéryt beidéző francia szövetséget (She)
Hevesen kritizálta a Francia Labdarúgó-szövetséget (FFF) Uli Hoeness, a német Bayern München elnöke, mert a szervezet a felkészülési időszakban idézte be fegyelmi tárgyalásra Franck Ribéryt, a bajorok középpályását.
aug. 16
12:32
Sárkányhajó: 19 magyar érem az amszterdami Európa-bajnokságról (She)
Vasárnap véget ért a kilencedik sárkányhajó Európa-bajnokság Amszterdamban, amelyen a magyarok tizenkilenc érmet szereztek.
aug. 16
12:33
A Real Madrid megegyezett Özillel (Metropol)
A spanyol sportlapok egyöntetűen állítják, hogy a Real Madrid megegyezett Mesut Özillel, a német labdarúgó-válogatott középpályásával, de a játékos jelenlegi klubja, a Werder Bremen hivatalosan még reagált az ajánlatra.
aug. 16
12:48
Özil a Madridba tart? (Infostart)
A spanyol sportlapok egyöntetűen állítják, hogy a Real Madrid megegyezett Mesut Özillel, a német labdarúgó-válogatott középpályásával, de a játékos jelenlegi klubja, a Werder Bremen hivatalosan még nem reagált az ajánlatra.
aug. 16
12:48
Manchester City: Mancini Gyepesékhez „száműzte" Craig Bellamyt (She)
A Manchester City engedélyezte Craig Bellamynak, hogy a Championshipben szereplő Cardiff Citynél edzzen.
aug. 16
13:06
Manchester City: Mancini Gyepesékhez „száműzte” Bellamyt (She)
A Manchester City engedélyezte Craig Bellamynak, hogy a Championshipben szereplő Cardiff Citynél edzzen.
aug. 16
13:08
Ifjúsági olimpia: Kapás aranyérmes, Ambrus negyedik 200 pillangón (She)
Kapás Boglárka ott folytatta a délutáni döntőben, ahol az előfutamban abbahagyta: a magyar úszó, aki az első idővel került be a női 200 méteres pillangó döntőjébe, megnyerte a versenyt a szingapúri ifjúsági olimpián.
aug. 16
13:24
Hajnal Tamást száműzik Dortmundból? (Infostart)
Hajnal Tamás komolyan aggódik jövője miatt, miután a Borussia Dortmund labdarúgócsapatának edzője még a keretbe sem jelölte őt a hétvégi Német Kupa-mérkőzésre.
aug. 16
13:24
Csehország: Róth Ferenc megszerezte első bajnoki gólját új klubjában (She)
A közelmúltban klubot váltó Róth Ferenc megszerezte első gólját új csapatában, a cseh harmadosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Sokol Ovcáryban.
aug. 16
13:27
Hajnal jövője kérdéses Dortmundban (Metropol)
Hajnal Tamás komolyan aggódik jövője miatt, miután a Borussia Dortmund labdarúgócsapatának edzője még a keretbe sem jelölte őt a hétvégi Német Kupa-mérkőzésre.
aug. 16
13:42
Bulgária: három forduló után távozik a CSZKA Szófia vezetőedzője (She)
A gyenge bajnoki kezdés után lemondott posztjáról Pavel Docsev, a 31-szeres bolgár labdarúgóbajnok CSZKA Szófia vezetőedzője.
aug. 16
14:00
"Ez nem az az Overdose!" - videó (Infostart)
Overdose hosszú betegsége után ugyan megnyerte első versenyét Pozsonyban, de azt a kirobbanó futást, amiért a "csodaló" mellett a "budapesti puskagolyó" néven is emlegetik a világban, még nem produkálta. Most vasárnap a Kincsem Parkban azonban kiderült: Overdose újra a régi formájában képes száguldani.

Keresés