2010. augusztus 17. kedd

aug. 17
0:12
Autósport: továbbra is Vettel vezeti a pilóta-világranglistát, Michelisz a 363. (She)
Továbbra is a Formula–1-ben szereplő német Sebastian Vettel áll az élen a pilóták nem hivatalos világranglistáján.
aug. 17
0:30
Portugália: nem hozott gólt a nyitó forduló záró mérkőzése (She)
Nem született gól a portugál labdarúgó-bajnokság (Liga Sagres) 1. fordulójának záró mérkőzésén, a Olhanense–Vitoria Guimaraes találkozón.
aug. 17
0:48
Törökország: az FTC-t a felkészülés során legyőző újonc vereséggel rajtolt (She)
Vereséggel rajtolt a török labdarúgó-bajnokságban (Turkcell Süper Lig) a felkészülési időszak alatt a Ferencvárost 1–0-ra legyőző Konyaspor. Az élvonalbeli újonc a Bursaspor otthonában kapott ki 1–0-ra.
aug. 17
3:48
Huszti focizni szeretne a Bajnokok Ligájában (Blikk)
aug. 17
6:54
Cseh a vegyesuralkodó (Behaviour)
Cseh László a vegyesúszás európai egyeduralkodója. A magyar versenyző a 200 m vegyes után a tegnapi zárónapon 400-on sem talált legyőzőre. Női 200 m pillangón Hosszú Katinka nyert Jakabos Zsuzsanna előtt. A hétvége legkellemesebb meglepetését Barta Nóra okozta, aki a 3 méteres műugrásban lett bronzérmes.
aug. 17
6:56
Vigyázz, kész, rájátszás (Behaviour)
Ezen a héten az utolsó fázisa kezdődik az európai labdarúgó klubtornák selejtezősorozatának: amely csapat felülmúlja riválisát a rájátszásos párharcában, a Bajnokok Ligája, illetőleg Európa Liga főtáblájára jut. A BL-ben már csupán 10 hely kiadó.
aug. 17
6:58
A Kemény-csapat javíthat (Behaviour)
A Vodafone Kupa lehetőség a javításra, s a csapatjáték javulásának igazolására - mondta a szövetségi kapitány.
aug. 17
7:12
Életveszélyben Zalaegerszegen (Behaviour)
Knézy Jenő, a Duna TV kommentátora és a pénteki Zalaegerszeg-Pápa NB I-es labdarúgó-mérkőzést közvetítő stáb tagjai is életveszélyben voltak, amikor a meccset a viharos időjárás és villámlás miatt a 60. percben végleg félbeszakították. (A rossz időjárási viszonyok következtében a második játékrész is bő negyed óra csúszással kezdődött.)
aug. 17
7:42
Tenisz: Roddick három játszmában győzött Cincinnatiben (She)
A kilencedik helyen kiemelt amerikai Andy Roddick három szettben legyőzte az ukrán Szerhij Sztahovszkijt a Cincinnatiben zajló ATP-tenisztorna első fordulójában.
aug. 17
8:18
Cseh László jövőre nem csak a vegyesre összpontosít (Infostart)
Jövőre nem a vegyes úszásra összpontosít Cseh László, aki a múlt héten a margitszigeti Európa-bajnokságon 200 és 400 vegyesen is győzött. A Jövő SC háromszoros olimpiai ezüstérmese az InfoRádiónak adott interjúban arról is beszél, hogy rendkívül megterhelő egy-egy ilyen versenyhét.
aug. 17
8:21
A MU nem kegyelmezett az újoncnak (Metropol)
A hazai pályán játszó Manchester United 3-0-ra győzött az újonc Newcastle United ellen az angol labdarúgó Premier League nyitófordulójának hétfő esti zárómeccsén.
aug. 17
8:36
DVSC: a pálya alkalmatlansága és a vihar miatt nem edzett a csapat (She)
A Liteksz Lovecs elleni Európa-liga-mérkőzésre készülő DVSC nem tudott edzeni a hétfői nap folyamán. A labdarúgócsapat elutazott a meccs helyszínére, Nyíregyházára, de mivel a pálya nem volt előkészítve, visszament Debrecenbe. Ott pedig az óriási vihar hátráltatta a tréninget, amely végül elmaradt – számolt be az együttes hivatalos honlapja.
aug. 17
8:54
Ausztrál riválist kapott Gulácsi (Infostart)
Brad Jones személyében ausztrál kapussal erősít az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Liverpool.
aug. 17
8:54
Talmácsi Gáborral beszélgettünk! (Blikk)
Bebizonyította a hét végi vb-futamon, a Cseh Nagydíjon Talma, hogy óriási küzdő. A Moto2 kategória szombati időmérőjén gyengélkedő Hondájával a 16. helyről rajtolva hatodik lett a vasárnapi versenyen, és Brnóban együtt ünnepelt az érte több száz kilométert utazó magyar szurkolókkal.
aug. 17
8:54
Ifjúsági olimpia: Babos elő-, Zsiga negyeddöntős egyesben (She)
Babos Tímea és Zsiga Máté is kétjátszmás győzelemmel jutott a következő fordulóba a szingapúri ifjúsági olimpia teniszversenyeinek egyes küzdelmeiben.
aug. 17
10:06
Mivel demoralizálta ellenfeleit Gyurta Dániel? (Infostart)
Gyurta Dániel szerint a margitszigeti úszó Európa-bajnokságon a fantasztikusan szurkoló magyar közönség demoralizálta az ellenfeleket. A Jövő SC versenyzője a 200 mellen elért sikerével járult hozzá a magyar éremgyűjteményhez.
aug. 17
10:06
Női vízilabda: magyar vereség a világkupa nyitónapján (She)
A magyar női vízilabda-válogatott kikapott Kanadától az Új-Zélandon zajló világkupa keddi nyitó fordulójában.
aug. 17
10:08
BL-selejtező: pályán Husztiék, Dinamo Kijev-Ajax - a mai program (She)
Folytatódik a Bajnokok Ligája selejtezője: a playoff már a csoportkörbe jutásról dönt. Huszti Szabolcs csapata, a szentpétervári Zenit az Auxerre-t fogadja, míg a Dinamo Kijev és az Ajax között kemény meccs várható. Az Európa-liga-selejtező rájátszásában is rendeznek ma mérkőzést: a Sáfár Szabolcsot is foglalkoztató Austria Wien a görög Arisszal csap össze. Tekintse meg a mai programot!
aug. 17
10:24
Ifjúsági olimpia: Uglik Szimónia és Kiss Hella döntős evezésben (She)
A lány kormányos nélküli kettesek versenyében induló Uglik Szimónia, Kiss Hella duó bejutott a fináléba a Szingapúrban zajló ifjúsági olimpián, miután futamában 3:46.22-es időeredménnyel a harmadik helyen végzett.
aug. 17
10:26
Úszás: Phelps a rémálmai ellenére újra úszik 400 vegyesen (She)
Rémálmok gyötrik miatta, ennek ellenére két év után mégis rajthoz áll 400 méteres vegyes úszásban Michael Phelps, a szám világcsúcstartója.
aug. 17
10:30
Ausztrál kapust igazolt a Liverpool (Behaviour)
Brad Jones személyében ausztrál kapussal erősít az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Liverpool.
aug. 17
10:42
Profi ökölvívás: Shaw szerint Pascal direkt fejelte le Dawsont (She)
A hétvégén Jean Pascalnak meglepetésre sikerült legyőznie a jóval esélyesebbnek tartott Chad Dawsont, mégpedig egy technikai döntéssel, a 11. menetben. Az említett felvonásban Pascal és Dawson feje összeütközött, amit a mérkőzésvezető vétlennek minősített és – mivel az orvos súlyosnak ítélte az amerikai fején keletkezett vágást – lepontoztatta a találkozót.
aug. 17
11:00
Kerékpár: több mint háromszázan támadták meg a Kékest (She)
A bizonytalan időjárás miatt az előnevezők közül hatvanan távolmaradtak, de az indulók tavalyi számát még így is jóval meghaladva, több mint 300 kerékpáros vágott neki hazánk legmagasabb hegye, a Kékes-tető meghódításának. Bár a II. VELO.hu Kékesi Csúcstámadás mezőnye a tavalyinál erősebb bringásokból állt, a múlt évi csúcsidő megdöntése ezúttal elmaradt. Az abszolút győztes Dancs Márton lett.
aug. 17
11:21
Eb-selejtező: Újpesten a magyarok első hazai meccse (Metropol)
Az újpesti Szusza Ferenc Stadionban játssza első hazai Európa-bajnoki selejtezőjét, Moldova ellen a magyar labdarúgó-válogatott.
aug. 17
11:24
Phelps rémálmai ellenére újra 400 vegyesen úszik (Behaviour)
Rémálmok gyötrik miatta, ennek ellenére két év után mégis rajthoz áll 400 m vegyesúszásban Michael Phelps, a szám világcsúcstartója.
aug. 17
11:36
Három magyar küzd a BL-ben a főtábláért (Infostart)
A csoportkörbe jutás a tét a Bajnokok Ligája-selejtezőben. Magyar csapat nincs már versenyben, de több magyar labdarúgó pályára léphet. A kvalifikáció negyedik fordulójának első meccseit kedden és szerdán rendezik.
aug. 17
11:36
Werder Bremen: Özil apja elmondta, megállapodtak Florentino Pérezzel (She)
Spanyol lapértesülések szerint a Werder Bremen labdarúgója, Mesut Özil megállapodott a Real Madriddal, és ha nem is az idén, de jövőre biztosan a „királyiak" játékosa lesz.
aug. 17
11:54
Újpesten selejtez a labdarúgó-válogatott (Infostart)
Az újpesti Szusza Ferenc Stadionban játssza első hazai Európa-bajnoki selejtezőjét, Moldova ellen a magyar labdarúgó-válogatott.
aug. 17
11:54
Lombard Pápa: Varga Gábor megsérült, fél évet kell kihagynia (She)
A Lombard Pápa a hivatalos honlapján közölte, hogy Varga Gábor súlyos térdsérülést szenvedett egy NB III-as mérkőzésen.
aug. 17
11:56
Jégkorong: közösségi portálon jelentette be Rafaj a Miskolcra igazolását (She)
Rafaj Attila, aki az előző idényben az Újpest jégkorongozója volt, a facebook-oldalán számolt be arról, hogy Miskolcon folytatja a pályafutását. A Miskolci Jegesmedvék hivatalos honlapján is bejelentették az átigazolást.
aug. 17
11:57
Vereséggel kezdtek a női pólósok a Világkupán (Metropol)
A magyar női vízilabda-válogatott kikapott a kanadai csapattól az Új-Zélandon zajló Világkupa keddi, nyitófordulójában.
aug. 17
11:58
Ifjúsági olimpia: Babosék továbbjutottak, a Fucsovics, Zsiga duó kiesett (She)
Babos Tímea, akárcsak egyesben, párosban is sikerrel vette keddi mérkőzését a szingapúri ifjúsági olimpia teniszversenyén. A soproni teniszező és a belga An-Sophie Mestach 6:1, 6:3-ra nyert az első fordulóban egy madagaszkári duó ellen, és jutott be ezzel a negyeddöntőbe.
aug. 17
12:12
Újabb kételyek Overdose következő versenye körül - képgaléria (Infostart)
Overdose vasárnap is csupán három patkóval ért a célba, ezúttal 10 hosszal verte a második Spinning Crystalt, aki tavaly áprilisban 8 hosszal volt mögötte a Kincsem Parkban. A három évvel ezelőtti hármaskorona és derbynyerő Saldenzar a harmadik. A pályán tartózkodó szakemberek nagyon örültek Overdose magabiztos győzelmének, de féltő aggódással gondolnak Baden-Badenra, hiszen egyre nagyobb teher a…
aug. 17
12:12
Videó: a zalaegerszegi özönvíztől az óriási Fradi-hibát követő Honvéd-gólig (She)
A zalaegerszegi özönvíztől a Honvéd Fradi-veréséig megmutatunk mindent, ami az NB I 3. fordulójának fontosabb eseményei közé tartozott.
aug. 17
12:14
Franciaország: Anelka és Ribéry nem jelent meg a meghallgatáson (She)
Nicolas Anelka és Franck Ribéry nem jelent meg a Francia Labdarúgó-szövetség (FFF) mai meghallgatásán, amelyen a francia válogatott világbajnoki botrányát vizsgálták.
aug. 17
12:30
Hércules: megegyezett a spanyol Európa-bajnokkal az újonccsapat (She)
Egyre valószínűbb, hogy Daniel Güiza a spanyol futballélvonal újoncánál, a Hérculesnél folytatja pályafutását.
aug. 17
12:48
Videó: Manning sisakja lerepült, vérző fejjel hagyta el a pályát (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő New York Giants irányítója, Eli Manning megsérült a New York Jets elleni előszezonbeli mérkőzésen, miután lerepült a sisakja és a Jets safetyje, Jim Leonhard sisakjának ütközött.
aug. 17
12:50
NSO Tv: A közönség belehajszolt minket a sikerbe - Gyurta Dániel (She)
Mint arról korábban beszámoltunk, a sikeres úszó Eb után díjazták érmes versenyzőinket, akik stábunknak is megerősítették, mekkora élményt jelentett a Margitszigeten tempózni a fanatikus magyar közönség szurkolásától fűtve.
aug. 17
13:24
Új elnök a Ferencváros élén (Infostart)
A Ferencvárosi Torna Club keddi rendkívüli elnökségi ülésen Rieb György megnövekedett üzleti elfoglaltsága miatt lemondott elnöki tisztségéről.
aug. 17
13:24
Kajak-kenu vb: útra kész a magyar csapat, 10 érmet vár a kapitány (She)
A magyar kajak-kenu-válogatott első része szerdán kel útra az év fő versenyére, a lengyelországi Poznanban csütörtöktől vasárnapig sorra kerülő világbajnokságra, amelyen tíz érmet, köztük öt aranyat remél Storcz Botond szövetségi kapitány.
aug. 17
13:26
Golf: Hahn Roland nyerte a golf versenysorozat ötödik állomását (She)
Hahn Roland nyerte hétfőn az első magyar golf versenysorozat, a Kaefer-Heibl Golf Sztár Szuper Tour névre keresztelt meghívásos torna ötödik állomását Vámospércsen.
aug. 17
13:28
FTC: Rieb György lemondott a klub elnöki posztjáról (She)
A Ferencváros hivatalos közleménye szerint a mai rendkívüli elnökségi ülésen lemondott tisztségéről Rieb György, a klub elnöke.
aug. 17
13:30
Ifjúsági olimpia: Biczó Bence hatodik lett 100 méteres pillangóúszásban (She)
Biczó Bence a hatodik helyen végzett a 100 méteres pillangóúszás fináléjában a szingapúri ifjúsági olimpián.
aug. 17
13:45
Kajak-kenu vb: 10 érmet vár a kapitány (Metropol)
A magyar kajak-kenu válogatott első része szerdán kel útra az év fő versenyére, a lengyelországi Poznanban csütörtöktől vasárnapig sorra kerülő világbajnokságra, amelyen tíz érmet, köztük öt aranyat remél Storcz Botond szövetségi kapitány.
aug. 17
14:00
Sporttévék háborúja: a többség lemarad a legjobb meccsekről (Infostart)
A háztartások mintegy ötödében nézhető csak az angol és az olasz labdarúgó-bajnokság, ugyanis a közvetítési jogokat ettől a szezontól a DigiSport szerezte meg. A sportadó a UPC és a T-Home hálózatában sem érhető el, és nem tudni, ez a helyzet mikor változhat meg. A futballkedvelők többsége így lemarad a Győr és a Debrecen Európa Liga-meccséről is.
aug. 17
14:00
Írország: Giovanni Trapattonit kiengedték a kórházból (She)
Kiengedték a kórházból Giovanni Trapattonit, az ír labdarúgó-válogatott olasz szövetségi kapitányát.
aug. 17
14:18
Ifjúsági olimpia: Bucz Ágnes is a hatodik helyen végzett 100 gyorson (She)
Biczó Bence 100 méteres pillangóúszásban elért hatodik helye után a lány 100 méteres pillangón induló Bucz Ágnes is a hatodik helyen végzett a Szingapúrban zajló ifjúsági olimpián.
aug. 17
14:20
Blackburn: Syedet érdekli a klub, 100 millió fontot adna játékosokra (She)
Angol lapértesülések szerint a Blackburn labdarúgóklub sikeres tárgyalásokat tartott az indiai származású Ahsan Ali Syed üzletemberrel a klub esetleges megvételéről. Syed elmondta, hogy érdekli őt a klub, valamint, hogy 100 millió fontot adna új igazolásokra.
aug. 17
14:21
Lemondott a Ferencváros elnöke (Metropol)
A keddi rendkívüli elnökségi ülésen lemondott posztjáról Rieb György, a Ferencvárosi Torna Club elnöke. A sportvezető megnövekedett üzleti elfoglaltságaival indokolta döntését.
aug. 17
14:22
Ferencváros: Prukner megvédte a Honvéd ellen hibázó Juniort (She)
A Ferencváros labdarúgócsapatának vezetőedzője, Prukner László a klub honlapjának adott nyilatkozatában megvédte a Honvéd ellen sokat hibázó Juniort.

Keresés