2010. augusztus 6. péntek

aug. 6
0:15
Győri bravúr az Európa Ligában (Infostart)
A Győr bejutott a labdarúgó Európa Liga selejtezőjének utolsó fordulójába, miután tizenegyesekkel búcsúztatta a francia Montpellier-t.
aug. 6
0:15
El: a Győr mindössze harmadik magyar csapatként vert ki franciát (She)
A Győri ETO FC mindössze harmadik magyar csapatként vert ki francia klubot európai kupából a Montpellier elleni, 11-esekkel kivívott sikerével.
aug. 6
0:33
El: egyik magyar csapat sem kiemelt, a Liverpool, a Juve, a PSV is jöhet (She)
Az UEFA nyilvánosságra hozta a 2010–2011-es Európa-liga playoffkörének kiemelését – sem a Montpellier-t kiverő Győri ETO, sem a BL-selejtezőből kiesett DVSC nem kiemelt.
aug. 6
1:09
El-selejtező: Bármelyik csapat ellen lehet esélyünk - Pintér (She)
Az 1–0-ra elveszített hazai mérkőzést követően idegenben, a francia Montpellier vendégeként tizenegyes párbajban harcolta ki a továbbjutást a Győri ETO FC labdarúgócsapata az Európa-liga selejtezőjének harmadik fordulójában. A lefújást követően a találkozót közvetítő Digi Tv-nek Pintér Attila, a győriek vezetőedzője telefonos nyilatkozatában a mérkőzés kapcsán mindenek előtt játékosai küzdeni…
aug. 6
1:13
Felkészülés: az AS Roma nem bírt a Levantével, a Parma a Racinggal (She)
Felkészülési mérkőzésen az olasz AS Roma labdarúgócsapata gól nélküli döntetlent játszott a spanyol Levantével.
aug. 6
1:27
Tenisz: Wozniacki a második fordulóban sem hibázott Koppenhágában (She)
A Koppenhágában zajló, 220 ezer dollár összdíjazású kemény pályás WTA-torna második fordulójában az első helyen kiemelt dán Caroline Wozniacki szetthátrányból fordított és nyert a cseh Iveta Benesová ellen.
aug. 6
1:45
El-selejtező: kettős győzelemmel jutott tovább a Sporting (She)
A labdarúgó Európa-liga-selejtező harmadik fordulójának visszavágóján a portugál Sporting hazai környezetben 2–1-re nyert a dán Nordsjaelland ellen, így kettős sikerrel léphetett tovább.
aug. 6
1:49
Tenisz: Wozniacki a 2. fordulóban sem hibázott Koppenhágában (She)
A Koppenhágában zajló, 220 ezer dollár összdíjazású kemény pályás WTA-torna második fordulójában az első helyen kiemelt dán Caroline Wozniacki szetthátrányból fordított és nyert a cseh Iveta Benesová ellen.
aug. 6
1:53
Kosárlabda: az olasz férfi és női gárda is kikapott az Eb-selejtezőkön (She)
Az olasz férfi és női kosárlabda-válogatott is kikapott az Európa-bajnoki selejtezősorozat második fordulójában. A férfiak Lettország vendégeként maradtak alul minimális különbséggel, a nőknél Belgium bizonyult jobbnak házigazdaként.
aug. 6
2:39
Ronaldo a Real megmentője (Blikk)
Los Angeles — Szerencsét hozott Cristiano Ronaldónak (25) a 7-es mez.
aug. 6
6:54
Sidi Péter: mesebeli München (Behaviour)
Sidi Péter parádézik Münchenben! Azok után, hogy a sportlövő-világbajnokság szombati, első versenynapján ezüstérmet szerzett a férfi légpuskások között, ezzel pedig első magyarként kvalifikált a 2012-es londoni olimpiára, tegnap aranyérmet szerzett a férfi kisöbű sportpuska 3x40 lövéses összetett számában!
aug. 6
7:12
Váltás az FTC vezetésében, McCabe befektetőtársat keres! (Behaviour)
Alig másfél hónap után, távozik pozíciójából Berkes Zoltán, a Ferencváros vezérigazgatója. A Fradi hivatalos honlapja szerint az angol tulajdonos döntött a menesztéséről.
aug. 6
7:14
Pontosan ütött a svájci óra (Behaviour)
A Megyeri úton elvesztett első mérkőzés után idegenben kellett volna csodát tennie a Debrecennek a Bajnokok Ligája selejtezőjében. A kvalifikáció harmadik fordulójában azonban elmaradt a csoda, Baselban is simán a rövidebbet húzta a Loki, így idén nem lesz magyar csapat a BL-főtáblán.
aug. 6
7:27
Felkészülés: ismét nem tudott nyerni az Inter, ikszelt a Dallasszal (She)
A tengerentúlon edzőtáborozó olasz Inter a texasi Friscóban lejátszott felkészülési mérkőzésen 2–2-es döntetlent ért el az amerikai profi ligában (MLS) szereplő FC Dallas ellen. A BL-győztes milánói gárda két napja a görög Panathinaikosz ellen lépett pályára Torontóban, azon meccsen 3–2-re kikapott.
aug. 6
7:30
Vasárnap 96. Magyar Ügetőderby a Kincsem Parkban (Metropol)
A kilenc legjobb hazai ügetőló áll starthoz a nyolcmillió forint összdíjazású, 96. Magyar Ügetőderbyben vasárnap, a Kincsem Parkban.
aug. 6
7:45
El-selejtező: Ilyen az igazi csalódás - a Montpellier edzője (She)
A Montpellier vezetőedzője, René Girard a Győr elleni hazai 1–0-s vereség és az Európa-liga-búcsú (a magyar csapat 11-esekkel jutott tovább) után elmondta, csapata csütörtökön megtapasztalhatta, milyen az igazi csalódás.
aug. 6
8:06
Megérdemelt győri továbbjutás (Metropol)
Fantasztikus sikert ért el a Győri ETO FC: a magyar bajnoki bronzérmes azt követően, hogy az első mérkőzésen egy héttel ezelőtt hazai pályán 1-0-ás vereséget szenvedett, idegenben - a találkozó nagy részében emberhátrányban futballozva - 1-0-ra legyőzte, majd büntetőkkel búcsúztatta a francia Ligue 1 legutóbbi kiírásában ötödik Montpellier együttesét.
aug. 6
8:21
Videó: nézze meg a Győr fantasztikus bravúrját a Montpellier ellen! (She)
A Győr egészen elképesztő küzdeni akarással hatalmas bravúrt vitt végbe Franciaországban: egygólos hátrányát ledolgozva, tizenegyesekkel kiverte a Montpelliert az Európa-liga selejtezőjének harmadik köréből. Nézze meg a találkozó összefoglalóját!
aug. 6
8:39
Videó: fejesgólok és Eto'o távoli lökete a Dallas-Inter meccsen (She)
A tengerentúlon edzőtáborozó olasz Inter a texasi Friscóban lejátszott felkészülési mérkőzésen 2–2-es döntetlent ért el az amerikai profi ligában (MLS) szereplő FC Dallas ellen. Tekintse meg a találkozó összefoglalóját!
aug. 6
8:41
Tenisz: Vera Zvonarjova is búcsúzott a nyolcaddöntőben (She)
A San Diegóban zajló, 700 ezer dollár összdíjazású WTA-torna nyolcaddöntőjében a harmadik helyen kiemelt orosz Vera Zvonarjova meglepetésre szettelőnyről bukott el az amerikai Coco Vandeweghe-gel szemben.
aug. 6
8:43
Tenisz: Gilles Simon simán kiejtette Andy Roddickot Washingtonban (She)
A Washingtonban zajló, 1.165.500 dollár összdíjazású ATP-torna harmadik fordulójában a második helyen kiemelt amerikai Andy Roddick meglepően sima vereséget szenvedett a 13. helyen rangsorolt francia Gilles Simontól.
aug. 6
8:57
Libertadores-kupa: az Internacional a döntő második résztvevője (She)
A labdarúgó Libertadores-kupa döntőjében a brazil Internacional lesz a mexikói Guadalajara Chivas ellenfele, miután előbbi gárda a sorozat elődöntőjének visszavágóján 2–1-re kapott ki a szintén brazil Sao Paulótól.
aug. 6
9:00
Négyezres kritikus tömeg, ötvenezer méter kerékpárút (Metropol)
A debreceni Nagyerdőben lévő Ötholdas Pagony játszótéren folytatódik a McDonald’s rendezvénysorozata.
aug. 6
9:33
El: a Győr a Villarrealt és a Man. Cityt is kaphatja, jobb helyzetben a DVSC (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) elkészítette az Európa-liga playoff-köre mai sorolásának kalapjait.
aug. 6
9:51
Vitorlázás: Majthényiék továbbra is vezetnek a repülőhollandi-vb-n (She)
Hat futam után továbbra is a Majthényi Szabolcs, Domokos András kettős áll az élen a romániai Constantában zajló vitorlázó repülőhollandi-világbajnokságon.
aug. 6
9:53
MOB: október 10-e után választják meg Schmitt Pál utódját (She)
Október 10-e után választható meg a Magyar Olimpiai Bizottság új elnöke – mondta pénteken Molnár Zoltán főtitkár, aki Schmitt Pál megválasztott államfő lemondása után gyakorolja a MOB elnöki tisztségéből fakadó jogkört.
aug. 6
9:55
Videó: Tőzsér Dániel is hozzájárult a Genk győzelméhez az El-ben (She)
Csütörtökön az Európa-liga-selejtező harmadik körének visszavágóján a Genk 3–2-re legyőzte az Inter Turkut. A belga együttesben, amely összesítésben 8–3-mal ejtette ki a finn csapatot, Tőzsér Dániel is betalált büntetőből. Nézze meg a találkozó összefoglalóját!
aug. 6
10:09
Sárkányhajó: 172 fős magyar válogatott vesz részt az Eb-n (She)
Sikeres felkészülési év után idén rekordszámú, 172 fős versenyzői kerettel indulnak a magyarok a hivatalos, 9. sárkányhajó Európa-bajnokságon. Augusztus 13. és 15. között Amszterdam látja vendégül a tizenöt európai országból érkező legénységeket.
aug. 6
10:11
Úszó Eb: a vihar miatt csak 11.30-kor kezdődik a pénteki program (She)
A Budapesten átvonuló vihar miatt nem 10 órakor, hanem 11.30-kor kezdődik az úszó, műugró, műúszó és hosszútávúszó Európa-bajnokság pénteki programja a Margitszigeten.
aug. 6
10:12
Október 10-e után választanak új MOB-elnököt (Metropol)
Október 10-e után választható meg a Magyar Olimpiai Bizottság új elnöke - mondta pénteken Molnár Zoltán, a MOB főtitkára, aki Schmitt Pál megválasztott államfő lemondása után gyakorolja a MOB elnöki tisztségéből fakadó jogkört.
aug. 6
10:13
Ferencváros: Gárdos András 2013-ig szerződést hosszabbított (She)
A Ferencváros labdarúgócsapata a hivatalos honlapján számolt be arról, hogy Gárdos András 2013-ig meghosszabbította szerződését a klubbal.
aug. 6
10:45
Paksi FC: felépült a csapatkapitány, Éger játszhat a DVSC ellen (She)
A Paksi FC csapatkapitánya, Éger László sérülés miatt hiányzott együttese első bajnokijáról az új szezonban, de a 2. fordulóban a DVSC ellen már pályára léphet.
aug. 6
10:47
Hollandia: Bodor Boldizsár nem lehet ott a szezon nyitányán (She)
A holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Eredivisie) 2010–2011-es szezonjának pénteki nyitányán a Roda Kerkrade a bajnoki címvédő Twente Enschede gárdáját fogadja 20.45-től.
aug. 6
11:03
ZTE: Bogunovics a nyakát fájlalja, könnyített munkát végez (She)
Edz, de csak könnyített munkát végez Milan Bogunovics, a ZTE labdarúgócsapatának szerb védője.
aug. 6
11:05
Légióssors: Gyepes Gábor úgy véli, elhagyja a Cardiff Cityt (She)
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (Championship) szereplő Cardiff City magyar válogatott védője, Gyepes Gábor úgy véli, nincs sok esélye bekerülni a walesi csapatba, ezért nagyon hajlik a váltásra.
aug. 6
11:07
Légióssors: Tóthnak fekszik a holland stílus, örül a váltásnak (She)
Amint arról tegnap beszámoltunk, Tóth Balázs a belga Genktől kölcsönbe a holland élvonalbeli Venlóhoz került. A labdarúgó a Nemzeti Sportnak elmondta, hogy örül a környezetváltozásnak, többek között azért is, mert úgy érzi, a holland stílus fekszik neki.
aug. 6
11:21
Légióssors: Fülöp legalább 750 ezer fontba került - lapértesülés (She)
A greenun24.co.uk angol internetes oldal információi szerint a magyar labdarúgó-válogatott keretében is számításba vett Fülöp Márton legalább 750 ezer fontért váltott klubot a nyáron és igazolt el a Sunderlandből az Ipswich Townba.
aug. 6
11:23
Felkészülés: Aston Villa-Valencia, Milan-Pana is a mai menüben (She)
Közeleg a bajnoki nyitány az európai topligákban, ennek megfelelően számos felkészülési labdarúgó-mérkőzést rendeznek ma is. A programból a legnagyobb érdeklődés minden bizonnyal az Aston Villa Valencia elleni meccsét előzi meg, de az Amerikában túrázó AC Milan Panathinaikosz elleni találkozója is érdekesnek ígérkezik, már csak azért is, mert a görögök néhány napja a másik milánói gárdát, az…
aug. 6
11:39
Sportlövő-vb: Joó 42. összetettben a kisöbű sportpuskásoknál (She)
Joó Éva a 42. helyen végzett a női kisöbű sportpuska 3x20 lövéses összetett számában a müncheni olimpiai kvalifikációs sportlövő-világbajnokság pénteki versenynapján.
aug. 6
12:33
KTE: a kilencszeres válogatott Balogh Béla Kecskeméten folytatja (She)
Az MTK-tól három évre a Kecskemét labdarúgócsapatához szerződött a kilencszeres válogatott védő, Balogh Béla – adta hírül a KTE hivatalos honlapja.
aug. 6
12:35
BL-rájátszás: nehéz ellenfeleket kaptak a magyarok csapatai (She)
A Bajnokok Ligája-rájátszásában Koman Vladimir együttese, az olasz Sampdoria a német Werder Bremennel találkozik, Juhász Roland csapata, a belga Anderlecht a szerb Partizan Beograddal, míg Huszti Szabolcs klubja, az orosz Zenit a francia Auxerre-rel csap össze.
aug. 6
12:37
Úszó Eb: csodaruhák nélkül nem lehet rekordot dönteni - Pellegrini (She)
Federica Pellegrini nem számít világrekordra a budapesti úszó Eb-n, merthogy a csodaruhák nélkül szerinte képtelenség csúcsot dönteni.
aug. 6
12:39
Liverpool: Adorján Krisztián 2013-ig aláírt a „vörösökhöz" (She)
A Liverpool labdarúgócsapata a hivatalos honlapján számolt be arról, hogy 2013-ig szóló szerződést kötött a korábbi MTK-játékossal, Adorján Krisztiánnal.
aug. 6
12:51
Női vízilabda: Petrovics 14 játékost vitt magával a siracusai tornára (She)
A spanyol, az olasz és a német válogatottal találkozik a péntektől vasárnapig tartó siracusai nemzetközi tornán az Európa-bajnokságra készülő magyar női vízilabda-válogatott.
aug. 6
12:53
Férfi kézilabda: Már nincsenek közöttünk széthúzó játékosok - Katzirz (She)
Új edzővel, valamint jelentősen átalakított kerettel várja a szezont a Pick-Szeged férfi kézilabdacsapata. Az együttes válogatott átlövője, Katzirz Dávid úgy véli: Skaliczki Lászó irányításával jó úton indult el a Tisza-parti együttes.
aug. 6
12:54
BL: Juhászék szerb riválist kaptak (Metropol)
A szerb Partizan Beograd együttesével találkozik a labdarúgó Bajnokok Ligája 4., utolsó selejtezőkörében a magyar válogatott Juhász Rolandot is foglalkoztató belga Anderlecht.
aug. 6
13:09
Videó: kerékpárt „építettek” a Stjarnan játékosai a gól után (She)
A gólörömeiről elhíresült izlandi Stjarnan játékosai újra nagyot alkottak a futballpályán. Noha a KR Reykjavík elleni bajnoki összecsapást 3–1-re elveszítették, a góljuk után ismét érdekes ünneplést láthattak a nézők.
aug. 6
13:11
Légióssors: Gróf Dávidot egy hónapra kölcsönadta a Notts County (She)
A BBC beszámolója szerint a harmadosztályú Notts County egy hónapra kölcsönadta Gróf Dávidot az ötödosztályú Tamworthnek. Gróf szeptember 4-ig marad a „bárányoknál".
aug. 6
13:13
Argentína: rekordszámú igazolás a hétvégén rajtoló bajnokság előtt (She)
Összesen 147 labdarúgó átigazolását regisztrálták a nyári időszakban Argentínában, ahol a hétvégén kezdődik meg a labdarúgó-bajnokság őszi szakasza, az apertura.
aug. 6
13:27
Bayern München: Thomas Müller két évvel hosszabbított, 2015-ig marad (She)
A Bayern München pénteken bejelentette, hogy két évvel meghosszabbította ifjú csillaga, Thomas Müller szerződését. A nyári labdarúgó-világbajnokság legjobb fiatal játékosának megválasztott német támadó 2015. június 30-ig kötelezte el magát a bajor csapathoz.

Keresés