2010. augusztus 6. péntek

aug. 6
13:30
Müller 2015-ig hosszabbított a Bayernnel (Metropol)
További két évvel meghosszabbította 2013 nyarán lejáró szerződését Thomas Müller, a Bayern München labdarúgója.
aug. 6
14:03
Videó: semmi sem mentette meg a kazah Aktobét az öngóltól (She)
Minden idők egyik legérdekesebb öngólja született az izraeli Hapoel Tel-Aviv és a kazah Aktobe Bajnokok Ligája-selejtezőjén. A videó alapján úgy tűnik, mintha a labda átvette volna az irányítást saját maga felett, hogy mindenképpen a kazahok kapujába kerüljön.
aug. 6
14:05
El-rájátszás: a győriek a Dinamo Zagrebet kapták (She)
Az Európa-liga rájátszásának pénteki, nyoni sorsolásán a Győri ETO FC a horvát Dinamo Zagrebet kapta ellenfélül.
aug. 6
14:39
A Debrecen a Loveccsel, a Győr a Dinamo Zagrebbel játszik (Infostart)
A Debrecen a bolgár Litex Lovecs, a Győr pedig a horvát Dinamo Zagreb ellen játszik majd a labdarúgó Európa Liga következő fordulójában. Mindkét magyar csapat hazai pályán játssza majd az első mérkőzését.
aug. 6
14:39
Úszó Eb: Risztov kimerült, visszalépett a magyar hosszútávúszó-csapat (She)
Visszalépett a magyar együttes a hosszútávúszók péntek 16 órára meghirdetett 5 kilométeres csapatversenyétől. Az ok: a vízi „maratonisták” balatonfüredi Európa-bajnokságán csütörtökön 10 kilométeren hetedikként záró Risztov Éva pszichés és fizikai fáradtság miatt nem vállalta a szereplést.
aug. 6
14:42
Visszaléptek a magyarok a nyíltvízi csapatversenyben (Metropol)
Visszalépett a magyar együttes a nyíltvízi úszók péntek 16 órára meghirdetett 5 kilométeres csapatversenyétől.
aug. 6
15:00
A MOB számláján a 700 millió forint (Metropol)
A Nemzeti Erőforrás Minisztérium sportért felelős államtitkársága átutalta a Magyar Olimpiai Bizottságnak a plusz 700 millió forintos támogatást, az összeg pénteken már megjelent a MOB számláján.
aug. 6
15:00
A MOB számláján a 700 millió forint (Behaviour)
A Nemzeti Erőforrás Minisztérium sportért felelős államtitkársága átutalta a Magyar Olimpiai Bizottságnak a plusz 700 millió forintos támogatást, az összeg pénteken már megjelent a MOB számláján.
aug. 6
15:02
Horvát és bolgár ellenfél az Európa-Ligában (Metropol)
A Győri ETO a horvát Dinamo Zagrebbel, a Debreceni VSC pedig a bolgár Liteksz Loveccsel találkozik a labdarúgó Európa Liga 4. , utolsó selejtezőkörében, amelynek tétje a csoportkörbe kerülés.
aug. 6
15:15
Európa-liga: Nem félünk a Debrecentől! - a Liteksz Lovecs edzője (She)
A csütörtökön kinevezett Petko Petkov vezetőedző úgy véli, a Liteksz Lovecsnek nincs félnivalója a Debrecentől a labdarúgó Európa-liga rájátszásában.
aug. 6
15:17
Európa-liga: magyar csapat még nem jutott túl a Dinamo Zagreben (She)
Mint arról már beszámoltunk, a Montpellier-t búcsúztató Győri ETO FC ellenfele az Európa-liga rájátszásában a horvát Dinamo Zagreb lesz. A magyar csapatok eddig nem örülhettek a zágrábiak ellen a nemzetközi porondon.
aug. 6
15:33
Tenisz: Rafael Nadal és Novak Djokovics együtt párosozik Kanadában (She)
A kanadai Rogers-kupa rendezője, Karl Hale pénteken jelentette be, hogy az aktuális ATP-világranglista első két helyezette, a spanyol Rafael Nadal és szerb Novak Djokovics együtt indul párosban az augusztus 7-én kezdődő tornán.
aug. 6
15:51
El-rájátszás: amit a Loki ellenfeléről, a Litekszről tudni kell (She)
Tavaly a Levszki Szófia testén át jutott a labdarúgó Bajnokok Ligája főtáblájára a Debrecen, és az idén megint a bolgár bajnok, ezúttal a Liteksz Lovecs jelenti az utolsó akadályt a csoportkör felé vezető úton – igaz, immár az Európa-ligában.
aug. 6
15:53
El-rájátszás: Nem félünk a Debrecentől! - a Liteksz Lovecs edzője (She)
A csütörtökön kinevezett Petko Petkov vezetőedző úgy véli, a Liteksz Lovecsnek nincs félnivalója a Debrecentől a labdarúgó Európa-liga rájátszásában.
aug. 6
15:54
Fabregas marad az Arsenalnál (Metropol)
Cesc Fabregas pénteken bejelentette: a következő idényt is az Arsenal labdarúgójaként tölti el, miután a londoni klub két ajánlatot is visszautasított, amelyet az FC Barcelona tett érte.
aug. 6
15:55
El-rájátszás: magyar csapat még nem jutott túl a Dinamo Zagreben (She)
Mint arról már beszámoltunk, a Montpellier-t búcsúztató Győri ETO FC ellenfele az Európa-liga rájátszásában a horvát Dinamo Zagreb lesz. A magyar csapatok eddig nem örülhettek a zágrábiak ellen a nemzetközi porondon.
aug. 6
15:56
Két hónap után távozott az Olimpiakosz edzője (Metropol)
Alig kéthónapos munkaviszony után közös megegyezéssel távozott a görög Olimpiakosz Pireusz labdarúgócsapatától Ewald Lienen vezetőedző.
aug. 6
15:57
Profi ökölvívás: harmatsúlyban is kacérkodnak a Szuper Hatos Tornával (She)
A nagyközépsúlyú Szuper Hatos Torna sikerén felbuzdulva a Showtime televíziós csatorna állítólag újabb versenysorozatot szervezne, hasonló feltételekkel, ezúttal harmatsúlyban.
aug. 6
15:59
El-rájátszás: a DVSC Nyíregyházán fogadná a Liteksz Lovecset (She)
A DVSC labdarúgócsapatának vezetői felvették a kapcsolatot a Nyíregyháza és az UEFA illetékeseivel, mivel azt szeretnék, ha a Loki a szabolcsi megyeszékhelyen fogadhatná a bolgár Liteksz Lovecset az Európa-liga rájátszásában – olvasható a debreceni klub honlapján.
aug. 6
16:01
Olympiakosz: Megyeri Balázsék edzője két hónap után távozott (She)
Alig két hónapos munkaviszony után közös megegyezéssel távozott a görög Olympiakosz Pireusz labdarúgócsapatától Ewald Lienen vezetőedző.
aug. 6
16:03
Arsenal: Cesc Fabregas elkötelezte magát az „ágyúsok" mellett (She)
Cesc Fabregas, az Arsenal csapatkapitánya pénteken hivatalos közleményben erősítette meg, hogy az angol labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő klubban folytatja a pályafutását.
aug. 6
16:05
El-rájátszás: Pintér idegenben kezdett volna, de bízik csapatában (She)
Pintér Attila, a Győri ETO FC vezetőedzője nagyon bízik abban, hogy csapata bejut az Európa-liga csoportkörébe, azt viszont sajnálja, hogy a Dinamo Zagreb ellen otthon kezdenek.
aug. 6
16:09
Ferencváros: akár 12 milliárd forintba is kerülhet az új stadion (She)
A Ferencváros vezérigazgatója, Berkes Zoltán távozása után átmenetileg kinevezett ügyintéző, Alexander Gerstl a zöld-fehérek jövőbeli terveiről beszélt, így többek közt az új stadionról is – olvasható az ftc.hu-n.
aug. 6
16:11
Haladás: Kenesei biztosan nem játszik a ZTE elleni rangadón (She)
Csertői Aurél a Szombathelyi Haladás hivatalos honlapján közölte a Zalaegerszeg elleni bajnoki mérkőzésre utazó keretét, amelyben nem szerepel Kenesei Krisztián, akinek nem jött rendbe a sérülése.
aug. 6
16:13
El-rájátszás: Herczeg András ötven százalék esélyt ad a Lokinak (She)
Herczeg András, a Debrecen klubmenedzsere sajnálja, hogy csapata nem idegenben kezd, de így is lát ötven százalék esélyt a labdarúgó Európa-liga csoportkörébe jutásra a bolgár bajnok Liteksz Loveccsel szemben.
aug. 6
16:27
Október 10. előtt nem lesz új MOB-elnök (Infostart)
Átutalta a Magyar Olimpiai Bizottságnak a plusz 700 millió forintos támogatást a Nemzeti Erőforrás Minisztérium sportért felelős államtitkársága. A tájékoztatás szerint módosították a sportcélú támogatások felhasználásáról szóló rendeletet, hogy a MOB a plusz forrást kifizethesse a szövetségeknek, sportolóknak és sportszakembereknek.
aug. 6
16:45
El-rájátszás: a Loki Nyíregyházán fogadja a Liteksz Lovecset (She)
A Nemzeti Sport értesülései szerint az érintettek beleegyeztek abba, hogy a DVSC labdarúgócsapata Nyíregyházán fogadhassa a Liteksz Lovecset az Európa-liga rájátszásában.
aug. 6
17:03
Jégkorong: megjött az új edző, érkezik az ötödik légiós Miskolcra (She)
A Miskolci Jegesmedvék jégkorongcsapata a hivatalos honlapján jelentette be, hogy megérkezett az új edző, a kanadai Robert Dever, valamint hogy szerződtette a szintén kanadai Matthew Waddellt.
aug. 6
17:05
Elefántcsontpart: Drogba kimaradt az olaszok elleni keretből (She)
Elefántcsontpart labdarúgó-válogatottja kedden Olaszországgal mérkőzik meg Londoban, az Upton Parkban, Sven-Göran Eriksson pedig pénteken kihirdette 26 fős keretét.
aug. 6
17:39
Ferencváros: ki lehet az ideális befektető? (Infostart)
A másfél hónapja kinevezett vezérigazgató, Berkes Zoltán azért távozik, mert a Ferencváros angol tulajdonosa, Kevin McCabe befektetőtársat keres, aki kinevezheti az új vezetőt - mondta az InfoRádiónak Alexander Gerstl, az FTC Labdarúgó Zrt. igazgatóságának tagja. A klubvezető megerősítette, hogy olyan befektetőt várnak, aki jártas a futballban és az ingatlanüzletben, azt azonban cáfolta, hogy…
aug. 6
17:39
Jégkorong: fellebbez Szélig Viktor bajnokságból kizárt csapata (She)
A francia kupagyőztes és bajnoki ezüstérmes Briancon fellebbezett a Francia Jégkorongszövetség határozata ellen, amely szerint a klub rendezetlen pénzügyi helyzete miatt kizárják a 2010–11-es bajnokságból.
aug. 6
17:41
Kecskemét: a sérülést szenvedő Alempijevics helyére Mohl érkezett (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Kecskeméti TE-Ereco játékosa Alekszander Alempijevics súlyos sérülést szenvedett, helyére a klub vezetése Mohl Dávidot szerezte meg, a DVSC-TEVA bal oldali védője egy évig kölcsönben szerepelhet majd lila-fehérben – adta hírül a kecskemetite.hu.
aug. 6
17:43
Franciaország: öt játékos ellen indult fegyelmi vizsgálat (She)
A Francia Labdarúgó-szövetség fegyelmi vizsgálatot kezdeményezett öt olyan válogatott játékossal szemben, aki sztrájkolt a nyári világbajnokságon.
aug. 6
17:57
Olaszország: Filkort kölcsönveszi a Triestina - sajtóértesülés (She)
A tuttomercatoweb.com értesülései szerint az olasz labdarúgó-bajnokság másodosztályában szereplő Triestina kölcsönveszi Filkor Attilát a Milantól.
aug. 6
18:15
Milan: Pato bokasérülés miatt kihagyhatja a Pana elleni meccset (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő AC Milan támadója, Pato bokasérülést szenvedett a mai edzésen, amely után jegelni kellett a fájó testrészt.
aug. 6
18:33
Blog: Az égig érő paszuly - Sinkovics Gábor írása a Győr sikeréről (She)
Újabb írással jelentkezett blogjában Sinkovics Gábor. A Nemzeti Sport újságírója ezúttal a Győri ETO Montpellier elleni Európa-liga-selejtezőjéről fejti ki a véleményét.
aug. 6
18:35
Olaszország: Cassano és Balotelli is bekerült Prandelli keretébe (She)
A labdarúgó-világbajnokság után hivatalba lépő Cesare Prandelli olasz szövetségi kapitány először hirdetett keretet: az Elefántcsontpart elleni felkészülési meccsre két nehezen kezelhető futballista, Antonio Cassano és Mario Balotelli is meghívást kapott.
aug. 6
18:36
Botrány botrány hátán a francia focivilágban (Behaviour)
Fegyelmi bizottsága elé idézte a helyi sportági szövetség (FFF) a francia labdarúgó-válogatott öt játékosát, Patrice Evrát, Nicolas Anelkát, Franck Ribéryt, Eric Abidalt és Jeremy Toulalant.
aug. 6
18:37
DVSC: Szilágyi Sándor szerint keddig eldől, hol fogadják a bolgárokat (She)
A DVSC-TEVA cégvezetője, Szilágyi Sándor szerint még nem dőlt el, hogy a debreceni labdarúgócsapat hol játssza a Liteksz Lovecs elleni „hazai” El-mérkőzését.
aug. 6
18:51
NHL: Modano 20 szezon után elhagyta a Starst, és a Redwingshez igazolt (She)
Az észak-amerikai jégkorongbajnokságban (NHL) szereplő Detroit Red Wings a 40 éves Mike Modanóval erősítette meg keretét.
aug. 6
18:53
Úszó Eb: a görögök nyerték a nyíltvízi csapatversenyt (She)
A görögök nyerték a nyíltvízi úszók pénteki 5 kilométeres csapatversenyét, amelyet a balatonfüredi öbölben rendeztek meg a magyarországi vizes Európa-bajnokság harmadik versenynapján.
aug. 6
19:09
Válogatott: Buzsáky megsérült, Egervári Laczkót hívta be a helyére (She)
Egervári Sándor egy kényszerű változtatást eszközölt a magyar válogatott angolok ellen készülő keretében, a pénteken megsérült Buzsáky Ákos helyére a DVSC-TEVA védőjét, Laczkó Zsoltot hívta meg a csapatba – olvasható az MLSZ honlapján.
aug. 6
19:11
NB I: Kaposvár-Újpest mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
Hamarosan kezdetét veszi a Kaposvári Rákóczi–Újpest mérkőzés a labdarúgó NB I 2. fordulójában. A találkozóról élő, szöveges tudósítást olvashatnak itt, a Nemzeti Sport Online-on!
aug. 6
19:27
Buzsáky helyett Laczkó a magyar labdarúgó-válogatott keretében (Infostart)
Buzsáky Ákos a Queen's Park Rangers pénteki edzésén megsérült, így nem lehet ott a magyar labdarúgó-válogatottban az angolok ellen jövő szerdán sorra kerülő londoni barátságos mérkőzésen.
aug. 6
19:45
Evezés: az ifjúsági olimpiára utazó egység döntős a racicei ifi vb-n (She)
Pénteken a racicei ifjúsági világbajnokságon tovább folytatódtak a küzdelmek. A jövő héten Szingapúrba utazó Uglik Szimóna, Kiss Hella női kormányos nélküli kettes futamából bekerült a szombat délutáni döntőbe.
aug. 6
19:47
Úszó Eb: a magyar műúszócsapat a kűrben is kilencedik lett (She)
A kötelezőhöz hasonlatosan a szabadon választott gyakorlatokban is orosz elsőség született a műúszók csapatviadalán pénteken, a margitszigeti vizes Európa-bajnokságon, ahol a délelőtti égi áldást követően az estére "beígért" vihar elmaradt, így rendben lezajlott az esemény.
aug. 6
20:03
Hegyikerékpár: Salgótarjánban U23-as női világbajnok is rajthoz áll (She)
A vasárnapi, UCI C1-es kategóriájú Merida-CST Salgótarján Kupán, a világranglista-pontok gyűjtése és a több mint háromezer eurós összdíjazás miatt jelentős nemzetközi mezőny várható. A nevezési listán a hazai élmezőny mellett a világranglista több helyezettje, köztük a korábbi U23-as női világbajnok is szerepel. A salgótarjáni verseny a Magyar Kupasorozat utolsó előtti állomása, tehát az…
aug. 6
20:05
Férfi kosárlabda: amerikai irányítóval erősített a Kaposvári KK (She)
Josh Wilson lesz a férfi kosárlabda NB I-ben szereplő Kaposvári KK új irányítója – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
aug. 6
20:06
A magyar műúszócsapat 9. lett a kűrben (Metropol)
A kötelezőhöz hasonlatosan a szabadon választott gyakorlatokban is orosz elsőség született a műúszók csapatviadalán pénteken, a margitszigeti vizes Európa-bajnokságon, ahol a délelőtti égi áldást követően az estére "beígért" vihar elmaradt, így rendben lezajlott az esemény.
aug. 6
20:06
Európa Liga: a Győr horvát, a Debrecen bolgár ellenfelet kapott (Behaviour)
A Győri ETO a horvát Dinamo Zagrebbel, a Debreceni VSC pedig a bolgár Liteksz Loveccsel találkozik a labdarúgó Európa Liga 4., utolsó selejtezőkörében, amelynek tétje a csoportkörbe kerülés.

Keresés