2010. augusztus 26. csütörtök

aug. 26
0:06
Primera División: a Zaragoza leigazolta Pintér Ádámot (She)
A spanyol élvonalban szereplő Zaragoza labdarúgócsapata hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette Pintér Ádámot, az MTK Budapest védőjét.
aug. 26
0:24
Primera División: a Zaragoza szerződtette Pintér Ádámot (She)
A spanyol élvonalban szereplő Zaragoza labdarúgócsapata hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette Pintér Ádámot, az MTK Budapest játékosát.
aug. 26
0:28
Videó: egy pontos bólintás BL-főtáblát ért a dán bajnokcsapatnak (She)
A hazai pályán elért 1–0-s győzelmével a dán Köbenhavn idegenben lőtt több góljának köszönhetően jutott be a Bajnokok Ligája csoportkörébe a norvég Rosenborggal szemben. A hazaiak Sölvi Ottesen szöglet utáni jól helyezett fejesével nyertek.
aug. 26
1:18
Norvégia: úgy tűnik, Kovács Péter marad az Odd Grenlandban (She)
Bár a belga élvonal újonca, a Lierse élénken érdeklődött az Odd Grenland magyar légiósa, Kovács Péter iránt, úgy tűnik, hogy a labdarúgó marad a norvég együttesnél.
aug. 26
6:42
BL: teljes a főtábla mezőnye (Infostart)
Negyedik angol csapatként a Tottenham Hotspur is ott lesz a legrangosabb európai kupa csoportküzdelmeiben, ugyanis hazai környezetben könnyedén, 4-0-ra legyőzte a svájci Young Boys együttesét a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező utolsó, 4. fordulójában.
aug. 26
7:00
Mocsai a kapitány (Behaviour)
Mocsai Lajos, az MKB Veszprém csapatának vezetőedzője lett a férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya.
aug. 26
7:02
Kemény-remények: négy közé jutás az Eb-n (Behaviour)
Kemény Dénes arra számít, hogy a magyar férfi vízilabda-válogatott a vasárnap kezdődő zágrábi Európa-bajnokságon csoportjából bekerül az elődöntőbe.
aug. 26
7:04
Mocsai szakmai igazgatóból szövetségi kapitány lett (Behaviour)
A Magyar Kézilabda Szövetségben tegnap két fontos posztra is új szakembert neveztek ki: a férfi válogatott szövetségi kapitánya Mocsai Lajos lett, aki feladatul kapta kivezetni a nemzeti együttest a londoni olimpiára; a szervezet főtitkári pozícióját pedig Nemcsik Balázs viseli a jövőben. A nők mindeközben az év nagy eseményeire készülnek a Telenor Kupán.
aug. 26
7:36
NFL: Ochocincót megbüntették, mert meccs közben internetezett (She)
A profi amerikaifutball-liga (NFL) 25 ezer dolláros pénzbírsággal sújtotta Chad Ochocincót, a Cincinnati Bengals játékosát, mert a Philadelphia Eagles ellen augusztus 20-án lejátszott előkészületi mérkőzés közben írt bejegyzést Twitter oldalán.
aug. 26
7:38
US Open: Balázs Attila nem bírt olasz ellenfelével a selejtezőben (She)
Balázs Attila kiesett az US Open selejtezőjének első fordulójában, miután két játszmában kikapott az olasz Matteo Violától magyar idő szerint szerda éjjel.
aug. 26
7:54
Tenisz: Stepánek három szettben megverte Hanescut New Havenben (She)
A cseh Radek Stepánek három játszmában megverte a 16. helyen kiemelt román Victor Hanescut a New Havenben zajló ATP-torna harmadik fordulójában.
aug. 26
7:56
Tenisz: Wozniacki simán győzött Cibulková ellen New Havenben (She)
Az első helyen kiemelt dán Caroline Wozniacki magabiztosan, két játszmában megverte a szlovák Dominika Cibulkovát a New Havenben zajló WTA-torna második fordulójában.
aug. 26
8:12
Gera duplázott, továbbjutott a Fulham (Infostart)
A Gera Zoltánnal felálló Fulham a magyar támadó két góljának is köszönhetően 6-0-ra nyert a negyedosztályú Port Vale ellen az angol Ligakupa második fordulójának szerda esti mérkőzésén.
aug. 26
8:12
Brazília: az idegenben nyerő Fluminense továbbra is a tabella élén (She)
A Fluminense idegenben verte meg 3–0-ra a tabella utolsó előtti helyén álló Goiást, így már öt pont ez előnye a brazil labdarúgó-bajnokságban (Serie A) az üldöző Corinthians előtt, amely kikapott a Cruzeirótól. A sérüléséből visszatérő Ronaldo egyelőre nem kapott szerepet a csapatban.
aug. 26
8:30
Skócia: László Csaba peren kívül megegyezhet a Hearts vezetőivel (She)
Elhalasztották László Csaba és a skót labdarúgó-bajnokságban szereplő Hearts ügyvédjeinek meghallgatását, mivel elképzelhető, hogy a felek peren kívül meg tudnak állapodni egymással.
aug. 26
8:30
Pintér Ádám a spanyol élvonalban (Metropol)
A spanyol élvonalbeli Real Zaragoza csapatánál folytatja pályafutását Pintér Ádám, az MTK Budapest fiatal labdarúgója.
aug. 26
8:48
Dél-Amerika: az első meccsen a Quito nyert az Estudiantes ellen a Szuperkupában (She)
A Copa Sudamericana 2009-es győztese, az ecuadori Liga de Quito nyerte meg a dél-amerikai Szuperkupa első mérkőzését a Libertadores-kupa 2009-es kiírásának nyertese, az argentin Estudiantes ellen.
aug. 26
9:06
Pintér Ádám a Zaragoza futballistája (Infostart)
A spanyol élvonalbeli Real Zaragoza csapatánál folytatja pályafutását Pintér Ádám, az MTK Budapest fiatal labdarúgója.
aug. 26
9:25
Pápa: kisebb sérülése után visszatérhet a csapathoz Rajnay (She)
Felépült sérüléséből és a tervek szerint már csütörtök délután a csapattal edzhet Rajnay Attila, a labdarúgó NB I-ben jelenleg 10. helyen álló Lombard Pápa védője.
aug. 26
9:42
Anderlecht: Juhász Roland a BL-kiesés után nem tudja, marad-e (She)
Kérdéses, hogy marad-e a belga bajnoki címvédő Anderlecht csapatánál Juhász Roland, a brüsszeli lila-fehérek magyar középhátvédje – a légiós még nem tudja, hogy alakul sorsa.
aug. 26
9:44
El: a csoportkörért harcol este a DVSC és a ETO - a program (She)
Csütörtök estére kialakul a labdarúgó Európa-liga csoportkörének mezőnye is, melyben egy hely már elkelt, a CSZKA Moszkva biztosította tagságát. A két érdekelt magyar csapat közül a Debrecen Lovecsben, 18 órától igyekszik megőrizni előnyét a Liteksz ellen, míg a Győrnek másodszor kellene idegenben kiharcolnia a továbbjutást, a Dinamo Zagreb elleni hazai 0–2-t 21.15-től lehet javítani.
aug. 26
9:46
Zaragoza: a spanyol újságok tele vannak Pintér átigazolási hírével (She)
Mint beszámoltunk róla, a Zaragoza tegnap bejelentette Pintér Ádám átigazolását az MTK-tól, és a játékos menedzsere, a tegnapi tárgyalások után még mindig Spanyolországban tartózkodó Filipovics Vladan a Nemzeti Sport Online-nak elmondta, a spanyol újságok is a magyar futballista szerződtetésétől hangosak.
aug. 26
9:48
NFL: két plusz mérkőzés lehet az alapszakaszban a jövőben (She)
A profi amerikaifutball-liga, az NFL tulajdonosai szeretnék, ha a jövőben 16 helyett 18 mérkőzésből állna az alapszakaszban.
aug. 26
10:00
Fulham: Gera csapata mexikói válogatott légióssal erősíthet (She)
Angol lapértesülések szerint a Fulham labdarúgócsapata még a nyári átigazolási időszakban megszerzi a PSV mexikói válogatott szélsőhátvédjét, Carlos Salcidót.
aug. 26
10:18
Liverpool: az Inter hivatalosan is bejelentkezett Mascheranóért (She)
Az Internazionale labdarúgócsapata hivatalos ajánlatot tett Javier Mascheranóért, a Liverpool argentin védekező középpályásáért.
aug. 26
10:36
Európa Liga: eldől, főtáblára jut-e a Loki és a Győr (Infostart)
Két magyar csapatból egynek jó esélye van felkerülni a labdarúgó Európa Liga főtáblájára a múlt heti első mérkőzések alapján. A bajnoki címvédő Debrecen kétgólos előny, a Győr ugyanakkor hasonló hátrány birtokában utazott el a negyedik, utolsó selejtezőkör idegenbeli visszavágójára.
aug. 26
10:36
Dortmund: Hajnal iránt a Stuttgart is érdeklődik - lapértesülés (She)
Hajnal Tamás iránt a VfB Stuttgart labdarúgócsapata is érdeklődik a Kicker információi szerint.
aug. 26
10:54
El: a csoportkörért harcol este a DVSC és az ETO - a program (She)
Csütörtök estére kialakul a labdarúgó Európa-liga csoportkörének mezőnye is, melyben egy hely már elkelt, a CSZKA Moszkva biztosította tagságát. A két érdekelt magyar csapat közül a Debrecen Lovecsben, 18 órától igyekszik megőrizni előnyét a Liteksz ellen, míg a Győrnek másodszor kellene idegenben kiharcolnia a továbbjutást, a Dinamo Zagreb elleni hazai 0–2-t 21.15-től lehet javítani.
aug. 26
10:56
Pápa: Goran Supics felépült sérüléséből, újra edzett (She)
Több mint három hét kihagyás után újra edz Goran Supics, a Lombard Pápa labdarúgócsapatának játékosa.
aug. 26
10:58
Tatabánya: elszakadt a balhátvéd Achilles-ina, mentővel vitték kórházba (She)
A másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Tatabánya balhátvédjének, Megyesi Lászlónak elszakadt az Achilles-ina.
aug. 26
11:12
Pápa: Zoran Supics felépült sérüléséből, újra edzett (She)
Több mint három hét kihagyás után újra edz Zoran Supics, a Lombard Pápa labdarúgócsapatának játékosa.
aug. 26
11:14
REAC: a klub kölcsönvette a Pápától Mészáros Márkot és Szabó Zsoltot (She)
A labdarúgó NB II-ben szereplő REAC november 30-ig kölcsönvette a Pápa két játékosát, Mészáros Márkot és Szabó Zsoltot.
aug. 26
11:30
Női kosárlabda: megműtötték Englertet, a Győr irányítóját (She)
Apróbb orvosi beavatkozás miatt három hétig nem edzhet Englert Orsolya, a női kosárlabda-bajnokságban szereplő Seat-Lami-Véd Győr irányítója.
aug. 26
11:32
Wolfsburg: Diego átesett az orvosi vizsgálaton, hatmilliót kereshet évente (She)
A német Sport1 információi szerint Diego, a Juventus brazil labdarúgója sikeresen átesett az orvosi vizsgálaton a Wolfsburgnál, így már csütörtökön aláírhat a 2009-es német bajnokcsapathoz.
aug. 26
11:48
Cselgáncs: Csernoviczki Éva nem indulhat a világbajnokságon (She)
Tatán készül a magyar dzsúdóválogatott a tókiói világbajnokságra, és ott volt a szerda délutáni edzésen a 48 kilós Csernoviczki Éva is, aki májusban szenvedett keresztszalag-szakadást. Noha korábban felvetődött, hogy ha felépülése jó ütemben halad, indulhat a vb-n, a szakvezetők az orvosok tanácsára végül úgy döntöttek, nem indítják az Eb-ezüstérmest, nehogy a térde újra megsérüljön.
aug. 26
11:50
Ifjúsági olimpia: Magyarország az éremtáblázat 8. helyén zárt (She)
Ma véget értek a Szingapúrban megrendezett első ifjúsági olimpia versenyei. Bár a szervezők nem adtak ki hivatalos éremtáblázatot, több forrás is összegyűjtötte a különböző országok eredményeit. Hazánk a nyolcadik helyen végzett a nemzetek közti versenyben, legeredményesebb versenyzőnk az úszó Kapás Boglárka lett, aki két arany- és egy ezüstérmet szerzett.
aug. 26
12:06
Euro 2012: a hollandok elleni idegenbeli meccset is a SportTv adja (She)
A SportTv közvetíti a magyar válogatott hollandok elleni, idegenbeli labdarúgó Eb-selejtezőjét (2011.03.29) is, miután megállapodott a jogtulajdonossal.
aug. 26
12:08
Chelsea: Mancienne ismét a Wolvesnál tölti a szezont kölcsönben (She)
A Chelsea labdarúgócsapata hivatalosan bejelentette: ismét kölcsönadja Michael Mancienne-t a Wolverhampton Wanderersnek.
aug. 26
12:24
Udinese: Di Natale marad, aligha lesz szükség Rudolf Gergelyre (She)
Az olasz élvonalbeli Udinese labdarúgócsapata ma délelőtt hivatalos honlapján bejelentette, hogy Anotnio Di Natale mégsem szerződik a Juventushoz. Ez azt is jelenti, hogy az udineieknek valószínűleg nem lesz szükségük Rudolf Gergelyre.
aug. 26
12:24
Orbán és Overdose a Sport TV-ben (Metropol)
Orbán Viktor miniszterelnök egyórás, exkluzív interjút ad a Sport Televíziónak, amely a beszélgetést a magyar labdarúgó-válogatott jövő pénteki, svédországi Európa-bajnoki selejtező mérkőzése előtt tűzi műsorára.
aug. 26
12:26
Euro 2012: Blanc kihirdette a francia keretet, kilenc vb-csapattaggal (She)
Laurent Blanc, a francia labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kihirdette keretét a Fehéroroszország (szeptember 3.) és Bosznia-Hercegovina (szeptember 7.) elleni Eb-selejtezőre.
aug. 26
12:42
Videó: megtorlatlan maradt a szaúdi játékos brutális szerelése (She)
Hiába szabadított fel Hasszan Khirat, a szaúd-arábiai Al-Hilal védője, mozdulatával kíméletlenül fejbe rúgta az Al-Faisaly támadóját, Fahad Al Mubarakot a legutóbbi bajnoki mérkőzés első félidejének utolsó percében. A veszélyes játékot ugyan lefújta a bíró, de lapot nem kapott érte Khirat.
aug. 26
12:44
El-selejtező: közel félház előtt játszik ma este a Debrecen (She)
A dvsc.hu információja szerint nem lesz teltház a ma esti Liteksz Lovecs–DVSC-TEVA labdarúgó Európa-liga rájátszásának visszavágóján.
aug. 26
13:00
Tömegsport: idén már nem lesz Balaton-átúszás (She)
Idén már biztosan nem lesz Balaton-átúszás – így döntött a szervezőbizottság vezetője, miután csütörtökön délben egyeztetett a meteorológia és a vízirendészet szakembereivel.
aug. 26
13:02
AS Roma: Adriano megsérült, akár negyven napra is kieshet (She)
Csapata szerda délutáni edzésén megsérült Adriano, az AS Roma válogatott csatára.
aug. 26
13:19
NFL: Mangold a legjobban kereső center, hosszabbított a Patriots rúgója (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő New York Jets hosszabbított kétszeres Pro Bowl-választott centerével, a 26 éves Nick Mangolddal, új kontraktusának értelmében (hét év alatt akár 55 millió dollárt kereshet, 22 milliót pedig biztosan meg is kap) a posztjának legjobban fizetett játékosává avanzsált – az eddigi rekordot a tavaly 5 évre aláíró St. Louis Rams játékos,…
aug. 26
13:21
Videoton: Többet ér itthon játszani, mint külföldön kispadon ülni - Lázár (She)
Lázár Pál, a Videoton felnőtt válogatott keretbe meghívott labdarúgója úgy véli, kedveznek neki Egervári Sándor szövetségi kapitány válogatási elvei, és elmondta a vidi.hu-nak: nagy álma teljesült a kerettagsággal.
aug. 26
13:23
BL: a Hapoel nem játszhat a Bloomfielden, a nemzeti stadionba megy (She)
A Hapoel Tel-Aviv labdarúgócsapata nem játszhatja „igazi" hazai pályán Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésein, mivel stadionja, a Bloomfield nem felel meg az UEFA előírásainak.
aug. 26
13:25
Euro 2012: három változás a spanyoloknál a vb-kerethez képest (She)
Vicente del Bosque, a spanyol válogatott szövetségi kapitánya kihirdette keretét a selección soron következő Európa-bajnoki selejtezőjére és az argentinok elleni felkészülési meccsre.
aug. 26
13:27
Lósport: Overdose-nak legjobbját kell nyújtania, nagyon erős a mezőny (She)
Hatalmas az érdeklődés Baden-Badenben a veretlen magyar versenyló, Overdose iránt – számolt be róla a PannoniaOverdose.hu.

Keresés