2010. augusztus 2. hétfő

aug. 2
0:36
Felkészülés: a Saviola vezette Benfica csúnyán megverte az Aston Villát (She)
Nagyon sima, 4–1-es győzelmet aratott a portugál bajnoki címvédő Benfica az angol Aston Villa ellen felkészülési mérkőzésen.
aug. 2
1:48
Élre ugrott Webber (Blikk)
A Forma–1-es versenyző a tegnapi sikerének köszönhetően összetettben is vezet
aug. 2
6:54
Boxkáosz után Webber nyerte a Magyar Nagydíjat (Behaviour)
A 25. Forma-1-es Magyar Nagydíjon szerzett győzelmének, és Lewis Hamilton kiesésének köszönhetően az ausztrál versenyző átvette a vezetést a világbajnokságért folyó küzdelemben. A második helyen a spanyol Fernando Alonso a harmadikon pedig a pole pozícióból induló Sebastian Vettel végzett.
aug. 2
6:56
Sisa Tibor: sima siker (Behaviour)
Péntek este a Ferencváros-Paks találkozóval megkezdődött a honi labdarúgó-bajnokság 2010/2011-es idénye. Az első forduló fölöttébb gólgazdagra sikeredett, Zalaegerszegen nyolc, a Hidegkuti-stadionban hat, Angyalföldön öt találat született. Az Üllői úti nyitómeccs elég gyatra színvonalat hozott, ellenben megjegyzendő, hogy a 30-szoros cseh válogatott Marek Heinz szép góllal tette le a névjegyét.
aug. 2
7:30
Anderlecht: A pocsék 1. félidőre nem, a másodikra lehet építeni - Juhász (She)
Nem volt teljesen elégedett Juhász Roland, az Anderlecht magyar labdarúgója a belga élvonalbeli bajnokság első fordulója és az újonc AS Eupen elleni győzelem után.
aug. 2
7:48
Felesége hűtlensége miatt nem kell a kameruniaknak Matthäus (Infostart)
Felesége hűtlensége miatt nem kapja meg Kamerun szövetségi kapitányi posztját Lothar Matthäus.
aug. 2
7:48
Tenisz: az amerikai Sam Querrey nyerte meg a Los Angeles-i tornát (She)
A második helyen kiemelt amerikai Sam Querrey nyerte meg a Los Angeles-i ATP-tornát, miután három játszmában megverte az első helyen rangsorolt brit Andy Murrayt.
aug. 2
7:50
Katonai szolgálat miatt marad otthon Zidan (Infostart)
Esetleges katonai behívója miatt kell otthon maradnia Mohamed Zidannak, a német Borussia Dortmund egyiptomi válogatott labdarúgójának.
aug. 2
7:50
Profi ökölvívás: Afrikában bokszolhat Vető Gábor (She)
Október 2-án Kenya fővárosában, Nairobiban lép kötelek közé Vető Gábor – értesítette vasárnap késő este a profiboksz.hu-t a veretlen magyar bunyós svájci menedzsere, Oliver Duetschler.
aug. 2
7:52
NBA: illegális autóversenyzésért bűnhődik az Év újonca (She)
Nemcsak a kosárpályán villámgyors Tyreke Evans, hanem autóval is, bár ez utóbbit kevésbé díjazták a hatóságok az észak-amerikai profi bajnokságban (NBA) játszó ifjú sztár esetében.
aug. 2
8:06
Dortmund: katonai szolgálat miatt marad otthon az egyiptomi csatár (She)
Esetleges katonai behívója miatt kell otthon maradnia Mohamed Zidannak, a német Borussia Dortmund egyiptomi válogatott labdarúgójának.
aug. 2
8:06
Kubica Renault-gondjai (Metropol)
Robert Kubica nem volt elégedett az autójával a Hungaroringen, és ezt minden lehetséges fórumon hangoztatta, nehogy a Renault vezetése véletlenül is elégedetten hátradőljön.
aug. 2
8:24
Real Madrid: Khedira miatt Gagónak vagy az egyik Diarrának mennie kell (She)
A madridi As napilap beszámolója szerint a Real Madrid vezetőedzője, José Mourinho Sami Khedira megszerzése után egy középső középpályásától megválik a nyáron.
aug. 2
8:24
Barichello még éhes a sikerre (Metropol)
Rubens Barrichello elismerte, azért hagyta ott a Ferrarit, mert az olasz csapat Michael Schumacher köré épült, és neki is a németek hétszeres világbajnokának az érdekeit kellett volna figyelembe vennie.
aug. 2
8:26
Paks: Sajnos a gólom nem sokat jelentett - Bartha (She)
Bartha László első bajnoki gólját szerezte a Ferencváros ellen, de vezető találata után a Fradi egyenlített, majd megszerezte a győzelmet. Bartha csapata hivatalos honlapján elmondta, sajnálja, hogy gólja nem sokat ért, ugyanis nem tudták megnyerni a mérkőzést.
aug. 2
8:28
Női röplabda: a Vasas két játékosa is Amerikába igazol (She)
Az elmúlt idényben bajnoki és kupaezüstérmes Vasas Duna Autó Óbuda két játékosa is Amerikában, egyetemi csapatnál próbál szerencsét: Porubek Lilla a Kansas State University Wildcats, Milovits Júlia az Auburn University Tigers csapatában folytatja pályafutását.
aug. 2
8:42
Lombard Pápa: Ez nagyon gyenge teljesítmény - Véber György (She)
A Lombard Pápa 2–0-s vereséget szenvedett a labdarúgó NB I első fordulójában szombaton. A csapat vezetőedzője, Véber György egyáltalán nem volt elégedett a Pápa teljesítményével, a következő, Szolnok elleni mérkőzésen ennél sokkal többet vár együttesétől.
aug. 2
8:42
Csúcsmodellek a rajtrácson (Blikk)
MOGYORÓD — A Forma–1-es pilóták imádják a start előtti készülődést a magyar pályán. Egybehangzóan állítják ugyanis, hogy a legcsinosabb hölgyek a mogyoródi Hungaroringen sertepertélnek a rajtrácsok környékén.
aug. 2
8:42
Feleségének hűtlensége miatt Kamerunban sem kell Mattha:us (Behaviour)
Feleségének hűtlensége miatt nem kapja meg Kamerun szövetségi kapitányi posztját Lothar Mattha:us.
aug. 2
8:44
MU: Anderson autóbalesetet szenvedett vasárnap reggel (She)
Az angol Guardian című lap értesülései szerint a Manchester United brazil középpályása, Anderson vasárnap reggel autóbalesetet szenvedett Portugáliában. Az első hírek szerint senki nem sérült meg súlyosan.
aug. 2
9:00
Női kosárlabda: az U18-as válogatott elveszítette csoportmeccseit (She)
Mindhárom csoportmérkőzésén vereséget szenvedett Magyarország női U18-as kosárlabda-válogatottja a szlovákiai A-divíziós Európa-bajnokságon.
aug. 2
9:00
Ütközés és repülő kerék a boxutcában (Blikk)
MOGYORÓD — Néhány pillanatig kaotikus jelenetek zajlottak a boxutcában a Magyar Nagydíjon. Miután  Vitantonio  Liuzzi  (28,  Force India) a 15. körben elhagyta autójának szárnyát a pálya közepén, beküldték a biztonsági autót a pályára, mire szinte a teljes mezőny kilátogatott a boxutcába kerékcserére, felfordulást és baleseteket is okozva.
aug. 2
9:02
Chelsea: Nincs az a pénz, amiért elengednénk Cole-t - Ancelotti (She)
A napokban arról cikkezett az angol sajtó, hogy a Chelsea angol válogatott védője, Ashley Cole távozni szeretne a Real Madridhoz, de a „kékek" menedzsere, Carlo Ancelotti kijelentette, nem engedik el a játékost.
aug. 2
9:18
Cselgáncs: Bor Barna súlyosan megsérült, kihagyja a vb-t (She)
Keresztszalag-szakadást szenvedett a +100 kilós Bor Barna, aki emiatt biztosan kihagyja a szeptemberi cselgáncs-világbajnokságot.
aug. 2
9:36
Kosárlabda: Nem szabadultok meg tőlem! - Rodman a baleset után (She)
Sértetlenül úszott meg egy balesetet a hét végén Dennis Rodman, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) egykori fenegyereke, nagyszerű védőjátékosa.
aug. 2
9:38
Atlétika Eb: a magyar csapat szakmai igazgatója nem elégedett (She)
Örül a három éremnek, de nem elégedett a csapat teljesítményével Dornbach Ildikó. A Magyar Atlétikai-szövetség szakmai igazgatója hiányolja a döntős helyezéseket a vasárnap befejeződött barcelonai Európa-bajnokságon.
aug. 2
9:54
Sportlövő-vb: Sidi döntős fekvőben a müncheni vb-n (She)
A légpuskában ezüstérmes Sidi Péter bejutott a férfi kisöbű sportpuska 60 lövéses fekvő számának döntőjébe a müncheni olimpiai kvalifikációs sportlövő-világbajnokságon.
aug. 2
10:12
Videó: Kovács az ötödik gólját szerezte, csapata mégis kikapott (She)
Idei ötödik gólját szerezte a norvég bajnokságban Kovács Péter, aki ennek ellenére nem lehetett felhőtlenül boldog, hiszen csapata 2–1-re kikapott a Hönefosstól. Az Odd Grenland támadója a hajrában egyenlített, ám együttese végül veszített a kiesőhelyen szerénykedő ellenféltől.
aug. 2
10:14
Tenisz: Arn Gréta kikapott Babos párjától San Diegóban (She)
Arn Gréta kiesett a San Diegóban zajló WTA-torna selejtezőjéből, miután két játszmában kikapott a fiatal Sloane Stephenstől.
aug. 2
10:16
Videó: gólözön és tíz lap a kecskemétiek fővárosi vendégjátékán (She)
Remek rajtot vett az NB I, az első forduló hatalmas gólpárbajokat hozott. Az MTK–Kecskemét találkozón hat találat született, nyolc sárga és két piros lap, érdemes tehát belefeledkezni az összefoglalóba!
aug. 2
10:18
Golf: mágikus rekorddal vetett véget Appleby a rossz sorozatnak (She)
Stuart Appleby négy év után nyert újra versenyt a legfontosabb profi golfkörversenyen, az Amerikai PGA Touron, ráadásul az ausztrál versenyző 59 ütéses utolsó körével beállította a körversenyrekordot a hét végi Greenbrier Classicon.
aug. 2
10:20
Klubvilágranglista: a Loki a 95., míg a Győr 398 helyet javított (She)
A labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó szervezet (IFFHS) legújabb klubvilágranglistáján továbbra is holtversenyben vezet a Barcelona és az Inter, míg a Debrecen a 95. helyre esett vissza a két hónappal ezelőtti 86. helyéhez képest.
aug. 2
10:30
Tenisz: Szávay maradt a 37., Czink 5 helyet rontott a világranglistán (She)
Szávay Ágnes továbbra is a 37. a női teniszezők világranglistáján. Czink Melinda öt helyet rontva a 77. A női rangsort továbbra is Serena Williams vezeti. A férfiak mezőnyében Rafael Nadal tartja vezető pozícióját Novak Djokovics előtt. Balázs Attila 17 helyet javított, és ezzel bekerült a legjobb 200 közé, jelenleg a 187.
aug. 2
10:30
Női tenisz-világranglista: csere a harmadik helyen (Metropol)
A dán Caroline Wozniacki helyet cserélt az amerikai Venus Williamsszel, így feljött a harmadik pozícióba a női teniszezők világranglistáján.
aug. 2
10:48
Barcelona: Messi biztos benne, hogy Fabregas a katalánok játékosa lehet (She)
Lionel Messi, a Barcelona argentin futballistája úgy nyilatkozott, bízik benne, hogy barátja, Cesc Fabregas a katalánokhoz igazol.
aug. 2
10:50
Videó: Jimmy Jump nem pihen, ezúttal a St. Pauli meccsén garázdálkodott (She)
A vb-döntő után ismét akcióba lendült Jimmy Jump. A St. Pauli–Racing Santander találkozón (3–0) a pályára rohant egy St. Pauli zászlóval a kezében, és sehogyan sem sikerült lekergetni onnan, amíg magától a lelátóra nem szökkent.
aug. 2
10:52
AC Milan: Dos Santos és Elano Allegri új kiszemeltjei (She)
A mexikói válogatott Giovani Dos Santos és a brazil Elano lehet az AC Milan labdarúgócsapatának két új szerzeménye. Massimiliano Allegri vezetőedző ugyanis középpályásokat szeretne igazolni.
aug. 2
11:06
DVSC: Balajti Ádám a Lokiban folytatja pályafutását (She)
Az U20-as világbajnokságon bronzérmet szerzett csatár, Balajti Ádám visszatért a spanyolországi próbajátékról, és a Debrecenben folytatja pályafutását – adta hírül a csapat hivatalos honlapja.
aug. 2
11:24
Ausztrália: még nincs kapitány, az igazgató ül a válogatott padjára (She)
Ausztráliában még nem találták meg a labdarúgó-világbajnokság után távozó Pim Verbeek szövetségi kapitány utódját, így a Szlovénia elleni augusztus 11-i, ljubljanai felkészülési mérkőzésen a technikai igazgató ül le a válogatott kispadjára.
aug. 2
11:24
Klubvilágranglista: élen az Inter-Barca duó (Metropol)
A két hónappal ezelőtti listához hasonlóan a Bajnokok Ligája-címvédő Internazionale és az FC Barcelona holtversenyben vezeti a labdarúgás történetével és statisztikájával foglalkozó szervezet, az IFFHS aktuális klubvilágranglistáját.
aug. 2
11:26
Franciaország: a Nantes elengedte Klasnicot, a csatár szabad (She)
Két év után felbontotta Ivan Klasnic szerződését a francia labdarúgó-bajnokság egyik legpatinásabb csapata, a második ligás Nantes.
aug. 2
11:42
MTK: Tischler Patrik góllal ünnepelte tizenkilencedik születésnapját (She)
Tischler Patrik pénteken ünnepelte 19. születésnapját, majd szombaton élete második gólját lőtte az NB I-ben. Ő szerezte meg a vezetést az MTK-nak a Kecskemét elleni meccsen, amit a fővárosi csapat 4–2-re nyert meg.
aug. 2
11:42
Videosegítő helyett labdába helyezett chip (Metropol)
Nem pártolja a labdarúgó-mérkőzések vitatott jeleneteinek videóról történő visszajátszását, viszont megfontolandónak tartja a labdába helyezett elektronikus chip bevezetését egy neves német FIFA-bíró.
aug. 2
11:44
Sportlövő-vb: Sidi Péter a negyedik helyen végzett fekvőben (She)
A légpuskában ezüstérmes Sidi Péter negyedik lett hétfőn a kisöbű sportpuska 60 lövéses fekvő számában a müncheni olimpiai kvalifikációs sportlövő-világbajnokságon.
aug. 2
11:46
Ausztria: Waltner nem érti, miért kispadozik, de kihagyhatatlanná válna (She)
A 2009–2010-es idényben az osztrák élvonalbeli Mattersburg csapatának házi gólkirálya volt tizennégy találattal Waltner Róbert, aki most a kispadra szorult a másodosztályból igazolt Jörg Bürger miatt. A magyar középcsatár nem érti, miért kell kispadoznia, de kihagyhatatlanná szeretne válni.
aug. 2
11:48
Championship: az Ipswich szerződteti Fülöp Mártont - lapértesülés (She)
A Sky Sports értesülései szerint megszületett a megegyezés a Sunderland és az Ipswich Town együttese között, így Fülöp Márton, a „fekete macskák" magyar kapusa a másodosztályban (Championship) szereplő klubba igazol.
aug. 2
12:00
Japán: felforgatnák a bajnokságot, hogy még sikeresebbek legyenek (She)
Ogura Dzsundzsi, a Japán Labdarúgó-szövetség új elnöke mindenképpen szükségesnek tartja, hogy átszabják a japán versenynaptárt, máskülönben az ország futballja nem marad versenyképes a világgal, főleg Európával.
aug. 2
12:18
Nyíregyháza: Bodnár János személyében védőt igazolt a Szpari (She)
A labdarúgó NB II Keleti csoportjának augusztus 14-i rajtjára készülő Nyíregyháza egy évre szerződtette Bodnár Jánost – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
aug. 2
12:20
Videó: Sevcsenko zsebtolvajként is bizonyított, meglopta a riportert (She)
Rendkívüli kézügyességről tett tanúbizonyságot Andrij Sevcsenko. A Dinamo Kijev csatára egykori iskolatársát, a jelenleg riporterként dolgozó és tőle interjút kérő újságírót ugyanis meglopta az interjú előtt, majd annak végén visszaadta a pénztárcáját.
aug. 2
12:36
NB II: tapasztalt irányítót találtak, Szili Attila Baján folytatja (She)
Szili Attila személyében jelentős élvonalbeli tapasztalattal bíró középpályást igazol a labdarúgó NB II Nyugati csoportjának egyik újonca, a Bajai LSE – adta hírül a klub honlapja.

Keresés