2010. augusztus 29. vasárnap

aug. 29
19:56
Triatlon: Tóth Zsófia 6. lett az U23-as triatlon Európa-bajnokságon (She)
Tóth Zsófia bravúros versenyzéssel, 2:16:13 órás idővel hatodik helyen ért célba a portugáliai Vila Nova de Gaián rendezett U23-as triatlon Európa-bajnokságon.
aug. 29
20:12
Sérülés történt Overdose "verekedős" rajtjánál! - Fotó és videó (Infostart)
Overdose-t nyolc percen keresztül próbálták betenni a startgépbe. A tusa közben háromszor is ledobta lovasát, Christophe Soumillont, aki a hírek szerint agyrázkódást szenvedett, és a még hátralévő futamát le kellett mondania.
aug. 29
20:12
NB II: a Diósgyőr remek kezdés után kiütötte az Újpest B-t (She)
A Diósgyőri VTK labdarúgócsapata remek kezdés – 10 perc alatt 3 gól – után 4–1-re győzött idegenben az Újpest FC B ellen a labdarúgó NB II 3. fordulójában. A másik keleti mérkőzésen ikszelt a Mezőkövesd és a Makó.
aug. 29
20:14
Serie A: a Juventus pont nélkül távozott a Bari otthonából (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokság élvonalának (Serie A) 1. fordulójában a Bari hazai pályán 1–0-ra nyert a Juventus ellen.
aug. 29
20:30
Videó: bombagól küldte padlóra a Juventust a nyitó fordulóban (She)
Nem sikerült jól a szezonkezdet a Juventusnak. Az olasz labdarúgó-bajnokság 1. fordulójában a torinóiak vasárnap este a Bari vendégeként léptek pályára, ahol a 44. percben hátrányba kerültek, miután Massimo Donati 16 méterről hatalmas gólt rúgott Marco Storari kapujába, beállítva ezzel az 1–0-s hazai győzelmet.
aug. 29
20:32
Moto GP: Talmácsi Gábor nyolcadik lett Indianapolisban (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság indianapolisi versenyén a Moto2-es kategóriában Toni Elíast intették le elsőként, mögötte Julián Simon futott be a második helyre, Scott Redding pedig élete első dobogós helyezését érte el ebben a kategóriában. Talmácsi Gábor jól rajtolt a második indításnál – két baleset miatt kellett újraindítani a versenyt – a negyedik helyen is állt, végül nyolcadikként…
aug. 29
20:48
Fogathajtás: világkupa-győztes a junior magyar csapat (She)
Aranyérmes lett a magyar csapat a vecsési junior fogathajtó világkupán. A mieink a belgákat és az osztrákokat előzték meg a dobogón.
aug. 29
21:06
Talmácsi nyolcadik (Infostart)
Talmácsi Gábor a nyolcadik helyen végzett vasárnap a gyorsaságimotoros-világbajnokság Indianapolisi Nagydíján a Moto2 géposztályban.
aug. 29
21:06
Primera División: sima Barca-siker Santanderben, Villa is betalált (She)
Magabiztos, 3–0-s győzelemmel kezdte a 2010–2011-es spanyol labdarúgó-bajnokságot a címvédő Barcelona. A katalánok Lionel Messi révén szerezték meg a vezetést a 3. percben, amelyet Andrés Iniesta duplázott meg egy parádés emelés után. A szünet előtt a hazaiak büntetőt hibáztak, amelyet a második félidőben büntetett Pep Guardiola csapata az új igazolásnak, David Villának a köszönhetően.
aug. 29
21:06
Gelfand diadalmaskodott Lékó felett (Metropol)
Az utolsó, nyolcadik parti is döntetlennel zárult vasárnap Lékó Péter és Borisz Gelfand között, így az izraeli nagymester nyerte, mégpedig 4,5-3,5-re a miskolci 6. rapidsakk-fesztivált.
aug. 29
21:08
Labdarúgó NB I: három perc alatt fordított a Loki a Vidi elleni derbin (She)
A labdarúgó NB I 5. fordulójában igazi csúcsrangadót láthattak a nézők: a címvédő Debrecen a trónkövetelő Videotont fogadta. Az első félidőben többet birtokolta a labdát a Loki, de a három belső védővel felálló fehérváriak masszívan zártak hátul, és a több veszélyes helyzet is az övék volt. A gólnélküli játékrész után egy teljesen más 45 percet produkáltak a csapatok: előbb Sándor György…
aug. 29
21:08
Indianapolisi Nagydíj: Talmácsi nyolcadik (Metropol)
Talmácsi Gábor a nyolcadik helyen végzett vasárnap a gyorsaságimotoros-világbajnokság Indianapolisi Nagydíján a Moto2 géposztályban.
aug. 29
21:10
Videó: Két zseniális góllal és egy pazar fejessel nyert a Barcelona (She)
Mint arról már beszámoltunk, a Barcelona 3–0-ra győzött a Racing Santander vendégeként a spanyol labdarúgó-bajnokság nyitó fordulójában. A katalánok szépségdíjas gólokkal verték a büntetőt is hibázó cantabriaiakat. Először Lionel Messi, majd a hollandok elleni világbajnoki finálét eldöntő Andrés Iniesta is átemelte Tono kapust. A második játékrészben az új szerzemény, David Villa egy szép fejessel…
aug. 29
21:12
Arsenal: Wilshere-t óvadék fejében szabadlábra helyezték (She)
Óvadék fejében szabadon engedték az Arsenal 18 éves labdarúgóját, Jack Wilshere-t, akit vasárnap reggel tartóztattak le egy csetepaté után.
aug. 29
21:24
Debrecen megnyerte a Videoton elleni rangadót (Infostart)
A címvédő Debrecen 0-1-ről fordítva 3-1-re nyert az előző szezonban ezüstérmes, vendég Videoton ellen a labdarúgó NB I 5. fordulójának vasárnap esti rangadóján, s ezzel a tabella élére ugrott. A székesfehérváriaknak ez volt az első veresége ebben az idényben, s így nincs már veretlen csapat a mezőnyben.
aug. 29
21:24
Férfi kosárlabda-vb: Szerbia hosszabbítás után kapott ki (She)
A Törökországban zajló férfi kosárlabda-világbajnokságon Németország hosszabbítást hozó mérkőzésen 82–81-re győzött Szerbia ellen.
aug. 29
21:24
A Videoton sem veretlen már (Metropol)
A címvédő Debrecen 0-1-ről fordítva 3-1-re nyert az előző szezonban ezüstérmes, vendég Videoton ellen a labdarúgó Soproni Liga 5. fordulójának vasárnap esti rangadóján, s ezzel a tabella élére ugrott. A székesfehérvári alakulatnak ez volt az első kudarca ebben az idényben, s így nincs már veretlen csapat a mezőnyben.
aug. 29
21:26
NB II, Keleti csoport: a REAC két góllal nyert a Bőcs ellen (She)
A labdarúgó NB II Keleti csoportjában a 3. forduló utolsó mérkőzésén 2–0-ra nyert hazai pályán a Bőcs ellen.
aug. 29
21:42
Labdarúgó NB I: Jogos volt a Loki számára megítélt büntető - Mezey (She)
A labdarúgó NB I 5. fordulójának csúcsrangadóján a Debrecen hazai pályán 3–1-re nyert a Videoton ellen. A találkozó után Mezey György, a fehérváriak vezetőedzője a mérkőzést közvetítő Sport Televíziónak elmondta, túlzásnak érzi a 3–1-es végeredményt, csapata ugyanis nem játszott annyira alárendelt szerepben, mint azt az eredmény mutatja
aug. 29
21:44
Motorsport: elhunyt az Indianapolisban bukó 13 éves fiú (She)
Belehalt sérüléseibe Peter Lenz, aki Indianapolisban bukott az MD250H géposztály versenyén, amelyet a MotoGP futama előtt rendeztek. A 13 éves motoros a felvezető körben ütközött össze a 12 éves Xavier Zayattel, utóbbi a hírek szerint nem sérült meg súlyosan.
aug. 29
21:46
Labdarúgó NB I: Herczeg örül, hogy intelligens labdarúgói vannak (She)
A labdarúgó NB I 5. fordulójának csúcsrangadóján a Debrecen hazai pályán 3–1-re nyert a Videoton ellen. A találkozó után Herceg András, a Debrecen klubmenedzsere a mérkőzést közvetítő Sport Televízióban játékosai hozzáállását dicsérte, akik hátrányból tudtak fordítani a rangadón, ráadásul túltették magukat az Európa-liga körüli bonyodalmakon.
aug. 29
22:00
Ausztria: Szabics nem szerzett gólt, csapata viszont négyet is (She)
Bár az 54. percben még egygólos hátrányban volt, fordított és 4–2-re nyert a Sturm Graz az osztrák labdarúgó Bundesliga 6. fordulójában a Wiener Neustadt ellen. Szabics Ime végig a pályán volt, de nem talált be a bécsújhelyiek hálójába, akiknek az okozta a vesztét, hogy képtelenek voltak kivédekezni a Sturm pontrúgásait.
aug. 29
22:02
Moto GP: Pedrosa nyerte a királykategória versenyét Indianapolisban (She)
Dani Pedrosa nyerte a Moto GP Amerikai Nagydíját, a második helyen a hazai pályán versenyző Ben Spies végzett, a dobogó harmadik fokára Jorge Lorenzo állhatott fel. A „Doktor", vagyis Valentino Rossi a negyedik helyen ért célba.
aug. 29
22:18
Moto GP: Pedrosa nyerte a királykategória versenyét az USA-ban (She)
Dani Pedrosa nyerte a Moto GP Amerikai Nagydíját, a második helyen a hazai pályán versenyző Ben Spies végzett, a dobogó harmadik fokára Jorge Lorenzo állhatott fel. A „Doktor", vagyis Valentino Rossi a negyedik helyen ért célba.
aug. 29
22:20
Díjugratás: James Wingrave nyert a kiskunhalasi ob-n (She)
Agropoint Calira nyergében James Wingrave nyerte vasárnap a Kiskunhalason rendezett díjugrató országos bajnokságot.
aug. 29
22:22
Görögország: szenvedve nyert a PAOK, kikapott az AEK Athén (She)
A görög élvonalbeli labdarúgó-bajnokság nyitó fordulójában győzelmet aratott a PAOK: a szaloniki nagycsapat az újonc Panszerraikosz ellen győzött otthon 3–2-re.
aug. 29
22:24
NSO Tv: „Ez volt a nyaralás számomra az idén" - Kapás Boglárka (She)
Az ifjúsági olimpián résztvevő magyar sportolók ma érkeztek Budapestre. Legeredményesebb sportolónk, Kapás Boglárka – aki úszásban két arany- és egy ezüstérmet szerzett – az NSO Tv-nek elmondta, utólag már nem bánja, hogy nem a hazai rendezésű úszó Európa-bajnokságon indult el, hanem elutazott Szingapúrba. A 200 méteres pillangó úszásban győztes Biczó Bencétől pedig megtudtuk, alaposan…
aug. 29
22:26
Férfi vízilabda Eb: olasz és montenegrói siker a nyitányon (She)
Olaszország és Montenegró válogatottja is győzelemmel kezdett a Zágrábban zajló férfi vízilabda Európa-bajnokságon.
aug. 29
22:36
Moto GP: A negyedik hely nem lett volna reális - Talmácsi (She)
Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, Talmácsi Gábor a nyolcadik helyen ért célba a gyorsaságimotoros-világbajnokság Amerikai Nagydíján Indianapolisban. A magyar motoros a Nemzeti Sportnak elmondta, nem csalódott az eredmény miatt, ugyanis az első rajtot követően összetörte motorját.
aug. 29
22:54
Moto GP: A negyedik hely nem lett volna reális - Talmácsi Gábor (She)
Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, Talmácsi Gábor a nyolcadik helyen ért célba a gyorsaságimotoros-világbajnokság Amerikai Nagydíján Indianapolisban. A magyar motoros a Nemzeti Sportnak elmondta, nem csalódott az eredmény miatt, ugyanis az első rajtot követően összetörte motorját.
aug. 29
22:54
Pars Krisztián hetedik (Behaviour)
Pars Krisztián hetedik helyen végzett a Rietiben zajló atlétikai verseny férfi kalapácsvető számában, mely a szakág nemzetközi sorozatának utolsó előtti állomása.
aug. 29
22:56
Női kosárlabda: Európa-bajnoki pótselejtezőt játszhat a válogatott (She)
A magyar női kosárlabda-válogatott jövőre az Európa-bajnoki részvételért pótselejtezőt játszhat, miután vasárnap, a selejtező utolsó napján számára kedvező eredmények születtek.
aug. 29
22:58
Serie A: sima Milan-siker, három magyar is pályára lépett (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokság 1. fordulójában a Milan hazai pályán könnyed, 4–0-s győzelmet aratott az újonc Lecce ellen. A vasárnap esti mérkőzéseken három magyar is pályára lépett. Koman Vladimir az utolsó negyedórában játszott a 2–0-ra diadalmaskodó Sampdoriában, Vass Ádám (végig a pályán volt) és Feczesin Róbert (a 80. percben állt be) viszont vesztes csapat tagja volt, mivel a Brescia 2–0-ra…
aug. 29
23:12
Primera División: gól nélküli döntetlennel kezdett a Real Madrid (She)
Nem született gól a Mallorca–Real Madrid mérkőzésen a spanyol labdarúgó-bajnokság 1. fordulójában. A madridiak az egész mérkőzésen többet birtokolták a labdát, de a kialakított helyzetekből nem sikerült betalálniuk. A hazaiak szervezetten és a vendég támadásokat kiválóan kivédekezve tartottak otthon egy pontot.
aug. 29
23:14
Férfi kosárlabda-vb: Argentína szoros meccsen győzte le Ausztráliát (She)
A Törökországban zajló férfi kosárlabda-világbajnokságon Argentína csak nagy csatában, két ponttal győzte le Ausztráliát.
aug. 29
23:30
Ligue 1: a Marseille a hajrában bukott két pontot Bordeaux-ban (She)
A Marseille sokáig győzelemre állt Bordeaux-ban a francia labdarúgó-bajnokság 4. fordulójának rangadóján, ám végül meg kellett elégednie az 1–1-es döntetlennel.
aug. 29
23:48
Videó: nézze meg a Milan könnyed győzelmét a Lecce ellen! (She)
Mint arról már beszámoltunk, az AC Milan 4–0-ra nyert hazai pályán az újonc Lecce ellen az olasz labdarúgó-bajnokság nyitó fordulójában. A milánóiak a brazil Alexandre Pato révén szerezték meg a vezetést, a piros-feketék előnyét pedig Pato honfitársa, Thiago Silva duplázta meg. A fiatal támadó aztán ismét betalált, a végeredményt pedig a rutinos Filippo Inzaghi állította be a 91. percben.
aug. 29
23:50
Belgium: öt forduló után is hibátlan Tőzsérék csapata (She)
A belga labdarúgó-bajnokság élvonalában továbbra százszázalékos Tőzsér Dániel és Köteles László csapata, a Genk. A Racing ezúttal a Lierse-t fogadta és győzte le 4–1-re. Tőzsér végig a pályán volt, Köteles László viszont ezúttal sem kapott lehetőséget.
aug. 29
23:52
Norvégia: Kovács Péterék nem bírtak a kiesőjelölttel (She)
A norvég labdarúgó-bajnokság 22. fordulójában Kovács Péter csapata, az Odd Grenland hazai pályán csak 0–0-s döntetlent játszott az utolsó előtti helyen álló Kongsvingerrel.

Keresés