2011. november 12. szombat

nov. 12
12:20
Kézilabda: balesetben elhunyt az elismert német játékvezető-kettős (She)
Gyászol a kézilabdavilág: autóbalesetben elhunyt Bernd és Reiner Methe, a németek legjobb játékvezető-kettőse. Az ikerpár tagjait 47 éves korukban érte a halál.
nov. 12
12:36
Balotelli zseniális emelése a lengyelek ellen - videó (Agroinform)
A jövő évi Eb társrendezői, a lengyelek az olaszokat fogadták, és sima, 2-0-ás vereséget szenvedtek. Az első gól Balotelli révén különösen emlékezetes volt.
nov. 12
12:54
Válogatott: Németh és Korcsmár sem utazik Lengyelországba, Hajnal igen (She)
A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Egervári Sándor szombaton kihirdette a Lengyelország elleni keddi poznani meccsre utazó keretét.
nov. 12
12:54
Seydou Keita örül a Liverpool érdeklődésének (Agroinform)
Az Anzsi Mahacskala és a Liverpool is szívesen látná a Barcelonában többnyire a háttérbe szoruló mali középpályást.
nov. 12
12:56
Világjátékok: Vass Dóra szerezte meg az első 2013-as kvótánkat (She)
Vass Dóra szerezte meg az első magyar indulási jogot a 2013-as világjátékokra. A magyar ritmikus gimnasztikázó a franciaországi világbajnokságon elért 20. helyével kvalifikálta magát a játékokra.
nov. 12
12:58
Ökölvívás: több ezren búcsúztak Joe Fraziertől Philadelphiában (She)
Több ezer szurkoló búcsúzott el pénteken Philadelphiában Joe Fraziertől, az amerikaiak korábbi nehézsúlyú ökölvívó-világbajnokától, akit hétfőn, 67 éves korában ért a halál, egy hónappal azután, hogy májrákot állapítottak meg nála.
nov. 12
13:12
Férfi kosárlabda: Talán a Szolnok sem hitte, hogy kikaphat - Molnár András (She)
Péntek este a Sopron férfi kosárlabdacsapata legyőzte az addig veretlen Szolnokot. A hazaiak egyik legjobbja, Molnár András a következőt nyilatkozta a címvédő elleni 80–72-es sikerük után:
nov. 12
13:12
Gyurkovics Ferenc derékfájdalmai miatt visszalépett (Agroinform)
Derékpanaszok miatt visszalépett a szombati versenytől Gyurkovics Ferenc a franciaországi olimpiai kvalifikációs súlyemelő-világbajnokságon.
nov. 12
13:30
London 2012: Bolt a 4x400-as váltóban is indulna, négy aranyra hajt (She)
Usain Bolt elhatározta, hogy négy aranyéremért is harcba száll a 2012-es londoni olimpián. A 100 és 200 méteres síkfutás, valamint a 4x100 méteres váltó mellett 4x400 méteren is megpróbál helyet szerezni magának a jamaicai csapatban.
nov. 12
13:30
Hamilton volt a leggyorsabb a 3. szabadedzésen (Metropol)
Akárcsak a pénteki második gyakorláson, a szombati, összességében harmadik szabadedzésen is Lewis Hamilton, a McLaren brit pilótája volt a leggyorsabb a Forma-1-es Abu-Dzabi Nagydíjon.
nov. 12
13:30
Czibor Zoltán a legjobb 11-esek között (Agroinform)
Az elismert spanyol szaklap, a Marca egy olyan összeállítást közölt, amelyben minden idők legjobb 11-es mezszámmal játszó labdarúgóit állította össze. A listára felkerült a Ferencváros és az Aranycsapat egykori legendás játékosa, Czibor Zoltán is.
nov. 12
13:32
Súlyemelő-vb: Gyurkovics a derékproblémái miatt visszalépett (She)
Derékpanaszok miatt visszalépett a szombati versenytől Gyurkovics Ferenc a franciaországi olimpiai kvalifikációs súlyemelő-világbajnokságon.
nov. 12
13:34
Videó: a legügyetlenebb brazil támadó címére is méltán pályázhat a csatár (She)
Erre szokták mondani, hogy ezt még a nagyanyám is berúgta volna! Leo Silvának azonban nem jött össze. A brazil másodosztályban (Sport Recife–Americana 4–0) a vendégek támadója az ötösön botlott bele a labdába – szemben az üres kapuval!
nov. 12
13:48
Női kosárlabda: Fegyverneky és Bujdosó feljelentette a Pécset (She)
Úgy tűnik, csak időlegesen csitultak el a hullámok a Pécs 2010 háza táján. A magyar női kosárlabdázás fellegvárának számító város klubját két korábbi emblematikus játékosa jelentette fel, a Sopronban szereplő Fegyverneky Zsófia és a nyáron Győrbe igazoló Nagy-Bujdosó Nóra.
nov. 12
14:06
Diósgyőr: a gaboni csatár hazautazott, még nem döntöttek a sorsáról (She)
Mint ismeretes, a DVTK labdarúgócsapatánál próbajátékon vett részt a gaboni válogatott csatár, Johan Lengoualama. A futballista már nem edz Diósgyőrben, de a szerződtetéséről még nem döntöttek a vezetők.
nov. 12
14:06
Tóth Balázs szerint itthon a Videoton a legjobb csapat (Agroinform)
A holland és belga viszonyokhoz képest is mindent remeknek talál a Videotonnál Tóth Balázs, aki szerint az aranyért lesznek versenyben.
nov. 12
14:24
Videoton: Precíz a szakmai munka, az aranyért is versenyben leszünk - Tóth (She)
A Videotonba szeptemberbe visszatérő középpályás, Tóth Balázs régi-új csapata hivatalos honlapján beszélt a beilleszkedéséről, a körülményekről és a jövőbeni céljairól.
nov. 12
14:24
Fegyverneky Zsófia és Nagy-Bujdosó Nóra feljelentette a Pécset (Agroinform)
Pénteken Fegyverneky Zsófia és Nagy-Bujdosó Nóra, a Pécs 2010 volt két játékosa feljelentette a klubot, mert tartozik nekik.
nov. 12
14:26
Bolt négy aranyra pályázik Londonban (Agroinform)
A jamaicai sprinter szokásos számai mellett a 4x400 m-es váltó tagjaként is rajthoz állna.
nov. 12
14:42
Videó: nevetségessé tette magát a Real támadója gyatra műesésével (She)
Sokszor vádolták a Barca labdarúgóit az utóbbi időben színészkedéssel (nem is ok nélkül). Nos, most egy Real Madrid-játékos is igen aljas módon viselkedett a pályán, ráadásul egyméteres körben nem volt ellenfél, így önmagát is nevetségessé tette Hamit Altintop a török–horvát vb-pótselejtezőn (0–3). A büntető természetesen elmaradt – de a sárga is...
nov. 12
15:00
A gaboni válogatott támadó sorsáról később döntenek (Agroinform)
Két héten keresztül készült a DVTK csapatával Johan Lengoualama. A próbajáték végeztével a gaboni válogatott csatár hazautazott.
nov. 12
15:18
Vettel az utolsó pillanatban pörkölt oda Hamiltonéknak az időmérőn (Agroinform)
Bár sokáig úgy tűnt, hogy a Mclarenek nyerik meg az Abu-Dzabi Nagydíjidőmérő edzését, de a világbajnok Vettel megint bizonyított.
nov. 12
15:20
Mexikó Salcido és Hernández góljával verte a szerbeket - videó (Agroinform)
Déli szomszédunk nem járt sikerrel Querétaróban, 2-0-ás vereséget szenvedett barátságos mérkőzésen.
nov. 12
15:36
Abu-Dzabi Nagydíj - Vettel indul az élről (Infostart)
A második vb-címét már az október elején rendezett Japán Nagydíjon bebiztosító Sebastian Vettel (Red Bull) indul az élről a vasárnapi Formula-1-es Abu-Dzabi Nagydíjon.
nov. 12
15:36
Böczögő és Kállai volt a legeredményesebb (Agroinform)
A nőknél Böczögő Dorina, a férfiaknál pedig Kállai Zoltán volt a legeredményesebb a tornászok Mesterfokú Bajnokságának szerenkénti döntőiben.
nov. 12
15:38
Életében először a párizsi döntőben Roger Federer (Infostart)
Életében először bekerült a párizsi 1000-es ATP verseny döntőjébe Roger Federer. A világranglista 4. helyén álló svájci két sima szettben győzött a cseh Tomas Berdych ellen.
nov. 12
15:54
Jégkorong: a japánok az osztrákokat is legyőzték a miskolci tornán (She)
A Miskolcon zajló Négy Nemzet Torna második fordulójának első összecsapásán Japán négy góllal nyert a megmérettetésre fiatal EBEL-es kerettel érkező Ausztria ellen. A második győzelmüket arató japánok vasárnap Olaszország, míg a második vereségüket elszenvedő osztrákok Magyarország ellen zárják a viadalt. A szombati nap fő mérkőzését Magyarország és Olaszország játssza 17 órai kezdettel.
nov. 12
15:54
Abu-Dzabi Nagydíj: Vettel indul az élről (Metropol)
A második vb-címét már az október elején rendezett Japán GP-n bebiztosító Sebastian Vettel (Red Bull) indul az élről a vasárnapi Forma-1-es Abu-Dzabi Nagydíjon, az autós gyorsasági-világbajnokság idei utolsó előtti futamán.
nov. 12
15:55
A kapufán falatozott a bagoly - videó (Agroinform)
A magyar idő szerint szombaton éjjel lejátszott Kolumbia-Venezuela világbajnoki selejtezőn nem mindennapi jelenet zajlott az egyik kapufán.
nov. 12
15:56
Torna: Böczögő Dorina remekelt a mesterfokú bajnokságon (She)
A nőknél Böczögő Dorina, a férfiaknál Kállai Zoltán volt a legeredményesebb versenyző a tornászok szerenkénti mesterfokú bajnokságán Békéscsabán.
nov. 12
15:57
Van Persie nem akar tárgyalni a londoniakkal a hosszabbításról (Agroinform)
Egyre inkább úgy tűnik, hogy a londoniak zseniális holland támadója nem szeretne az Ágyúsoknál maradni.
nov. 12
15:58
Tenisz: Federer először játszhat döntőt a párizsi Bercyben (She)
Roger Federer pályafutása során először jutott döntőbe a párizsi fedett pályás tenisztornán, miután 6:4, 6:3-ra legyőzte a cseh Tomás Berdychet a legjobb négy között. A svájci klasszisnak az eddigi legjobb eredménye az elődöntő volt a Bercy Sportcsarnokban rendezett versenyen.
nov. 12
15:59
Federernek Berdych sem okozott gondot, várja döntős ellenfelét (Agroinform)
A volt svájci világelső az elődöntőben két sima szettben verte a cseh Tomás Berdychet. Federer karrierje során először jutott fináléba a Paris Mastersen.
nov. 12
16:00
Videó: fejlődnek a snowboardos csajok, de trükkökben jobbak a fiúk (She)
November 10. és 13 között a Városligeti Műjégpályán zajlik Budapest egyetlen téli extrémsport- és zenei fesztiválja, a Monster Energy Fridge. Az NSO Tv az alpin snowboard egyik hazai képviselőjével, Viszlay Vandával beszélgetett a lányok térhódításáról és a magyarországi viszonyokról.
nov. 12
16:02
NB II, Nyugat: az SZTK ellátta a Dunaújváros baját, 7-0 lett a vége (She)
A Szigetszentmiklósi TK hazai pályás kiütéses, 7–0-s győzelmet aratott a Dunaújváros felett a labdarúgó NB II Nyugati csoportjának 13. fordulójában.
nov. 12
16:12
NB II, Kelet: hatgólos döntetlen Újpesten, megtört a Szeged sorozata (She)
A labdarúgó NB II Keleti csoportjának 13. fordulójában az Újpest FC második csapata hazai pályán 3–3-as döntetlent játszott a Nyíregyháza Spartacusszal. Előbb a vendégek szerezték meg a vezetést, majd fordítottak a hazaiak, a 86. percben azonban ismét a nyíregyháziaknál volt az előny – végül Remili Mohamed a 90. percben mentett pontot a lila-fehéreknek.
nov. 12
16:12
Újabb japán siker (Agroinform)
A magyar után az osztrák válogatottat is legyőzte a japán csapat a miskolci Négy Nemzet jégkorongtornán, a szombati második fordulóban.
nov. 12
16:14
Juventus: 7 millió eurót fizetnének a német válogatott hátvédért (She)
A Juventus labdarúgócsapata már a következő átigazolási szezonban Olaszországba csábítaná a hétszeres német válogatott Dennis Aogót.
nov. 12
16:14
Nyert a listavezető Szolnok, kikapott a Békéscsaba (Agroinform)
A Keleti csoportban listavezető Szolnok könnyedén, három góllal nyert hazai pályán a Balmazújváros ellen a labdarúgó NB II 13. fordulójának szombati játéknapján.
nov. 12
16:30
Fogadási botrány: Andruskót Attilát őrizetbe vették mérkőzésük után (She)
A Nemzeti Sport értesülései szerint a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) emberei őrizetbe vették Andruskó Attilát, a Kozármisleny labdarúgóját a szombati Győri ETO FC II–Kozármisleny NB II-es mérkőzés után.
nov. 12
16:30
Íme, Theo Walcott pipacsos Nike Superfly-a - kép (Agroinform)
A FIFA beleegyezett, hogy az angol válogatott az Emlékezés Napja alkalmából pipaccsal lépjen pályára Spanyolország ellen, de nem a mezen, csak a karszalagon lehet a szimbólum. Néhány játékosnak, köztük Theo Walcottnak, a cipőjén is láthatóak lesznek a szimbólumok.
nov. 12
16:48
Fogadási botrány: A. Attilát őrizetbe vették a győri mérkőzés után (She)
A Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője, Fazekas Géza megerősítette a Nemzeti Sport azon értesülését, amely szerint A. Attilát, a Kozármisleny labdarúgóját őrizetbe vették a szombati Győri ETO FC II–Kozármisleny NB II-es mérkőzés után.
nov. 12
16:48
Piros lap járt a brutális fejbe rúgásért - videó (Agroinform)
Riku Riski kung-fu rúgásáért azonnal piros lapot kapott az U21-es finn válogatott Ukrajna elleni korosztályos mérkőzésén.
nov. 12
16:50
Van der Vaart nem játszik a németek ellen (Agroinform)
A Tottenham középpályása a Svájc elleni találkozón térdsérülést szenvedett.
nov. 12
17:06
Tottenham: adócsalás miatt eljárás indult a klub menedzsere ellen (She)
Adócsalás miatt indult eljárás az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Tottenham Hotspur menedzsere, Harry Redknapp ellen. A tárgyalásra 2012 januárjában kerül sor.
nov. 12
17:08
Férfi vízilabda MK: Salamon öt góllal lőtte döntőbe a Honvédot (She)
Végig kiegyenlített, nagyon izgalmas mérkőzést játszott egymással a ZF Eger és a Groupama Honvéd a férfi vízilabda Magyar Kupa elődöntőjében: a hosszabbításos találkozót végül a gólerős Salamon Ferenc (öt találat) által repített Honvéd nyerte meg 9–8-ra.
nov. 12
17:10
Videó: Cristiano Ronaldo hibázott, majd földet és füvet dobált (She)
Nem született gól a Bosznia-Hercegovina–Portugália Európa-bajnoki pótselejtezőn. A vendégek sztárjának, Cristiano Ronaldónak néhány helyzete akadt a meccsen, az egyik elrontott után különösen ideges volt. Egy sarokkal kapott passz után ballal lőtt a kapu mellé, majd kitépett egy darab földet és füvet a Birino Polje Stadion gyepéből, és dühösen odavágta. Ronaldónak igaza volt, ugyanis a pálya…
nov. 12
17:24
Vb 2014: Szomália nem tudott előnyt szerezni Etiópia ellen (She)
Gól nélküli döntetlennel ért véget Dzsibutiban a Szomália–Etiópia mérkőzés a 2014-es labdarúgó-világbajnokság afrikai selejtezőjében.
nov. 12
17:24
Vincenzo Iaquinta januárban a Napoliba igazolhat (Agroinform)
Antonio Conte vezetőedzőtől nem sok bizalmat kap a rutinos csatár, így könnyen lehet, hogy télen klubot vált.
nov. 12
17:26
Videó: biciklivel is üldözték, mégis gyorsabb volt a menekülő ukrán bíró (She)
Félelmetesnek indult, humoros jelenet lett abból a bírókergetésből, amely az ukrán Cserkaszi területi bajnokság harmadosztályában rendezett Hrisztinovka–Zarja mérkőzésen történt. A meccs 3–2-es vendéggyőzelemmel ért véget, ám a hazai szurkolók számon kérték a játékvezetőn az egyik gólt, mondván, az kezezés után született. Kergetni kezdték, még biciklit is bevetettek, ám a bíró kirobbanó tempóban…

Keresés