2011. november 12. szombat

nov. 12
17:42
Úszás: Ian Thorpe Tokióban sem jutott be a döntőbe 100 gyorson (She)
Az ötszörös olimpiai bajnok ausztrál Ian Thorpe öt évig tartó szünetet követően a hét közben megrendezett pekingi világkupa után Tokióban sem tudta magát kvalifikálni 100 méteres gyorsúszásban a döntőbe.
nov. 12
17:42
Kovács István és Iszlai Bence sem léphet pályára Olaszország ellen (Agroinform)
U21-es válogatottunk vasárnap utazik el a mérkőzés helyszínére, az olaszok elleni összecsapást kedden 17 órától rendezik Casaranóban.
nov. 12
18:00
Németország: Neuer, Klose és Reus bevetésre kész, Schmelzer kidőlt (She)
Három, az Ukrajna elleni, 3–3-ra végződött felkészülési mérkőzésen nem játszó német válogatott labdarúgó is részt vett csapata szombati edzésén: a pihentetett Manuel Neuer, a betegségéből felgyógyult Marco Reus és a térdproblémákkal küszködő Miroslav Klose is bevetésre kész Hollandia ellen.
nov. 12
18:00
Mi vagyunk az esélyesek, ez a csapat bárkivel felveszi a versenyt - Ronaldo (Agroinform)
A négy pótselejtezős párharc közül a bosnyák-portugálon még minden nyitott, a keddi lisszaboni visszavágón döntik el a felek a továbbjutást.
nov. 12
18:18
Paksi siker Sopronban (Agroinform)
A Paks második csapata egygólos győzelmet aratott a Sopron otthonában a labdarúgó NB II 13. fordulójának szombati játéknapján.
nov. 12
18:36
Felkészülés: egy perc alatt duplázott a walesi csatár Norvégia ellen (She)
Wales labdarúgó-válogatottja 4–1-re legyőzte Norvégiát nemzetközi felkészülési mérkőzésen. Sam Vokes, a szigetországiak cserecsatára a 89. percben két gólt is szerzett.
nov. 12
18:36
Bundabotrány: NB II-es játékost vettek őrizetbe (Metropol)
Újabb labdarúgót vettek őrizetbe szombaton a Nemzeti Nyomozó Iroda és a Központi Nyomozó Főügyészség munkatársai a nemzetközi fogadási csalásokkal kapcsolatos nyomozás eredményeként.
nov. 12
18:36
Bundabotrány - Újabb labdarúgót vettek őrizetbe (Behaviour)
Újabb labdarúgót vettek őrizetbe szombaton a Nemzeti Nyomozó Iroda és a Központi Nyomozó Főügyészség munkatársai a nemzetközi fogadási csalásokkal kapcsolatos nyomozás eredményeként.
nov. 12
18:36
A címvédő Honvéd és a Szeged jutott a fináléba (Agroinform)
A fővárosi együttes a bajnok Eger csapatát győzte le hosszabbításban, Vincze Balázs tanítványai könnyedén nyertek a Szolnok ellen.
nov. 12
18:38
Videó: egyperces dupla Norvégiának kapitális walesi kapushibával (She)
Wales labdarúgó-válogatottja kisebb meglepetésre 4–1-re nyert Norvégia ellen felkészülési mérkőzésen. A Tottenham Hotspur játékosa, Gareth Bale nyitotta a gólok sorát a 12. percben, miután nagy erővel a jobb alsó sarokba lőtt, majd öt perccel később a Liverpool támadója, Craig Bellamy tekert remekül a kapu bal oldalába. Bár Erik Huseklepp egy kapitális kapushiba után szépített, a 88. és a 89.…
nov. 12
18:40
Felkészülés: Elefántcsontpart döntetlennel hangolt az Afrika-kupára (She)
Döntetlennel hangolt Elefántcsontpart labdarúgó-válogatottja a 2012-es Afrikai Nemzetek Kupájára. A legnagyobb esélyesnek tartott együttes Dél-Afrikával játszott 1–1-es döntetlent.
nov. 12
18:42
Férfi vízilabda MK: sima szegedi siker a második elődöntőben (She)
A Szeged Beton VE jutott be másodikként a férfi vízilabda Magyar Kupa döntőjébe, amelyben a Honvéd lesz az ellenfele. A szegediek a mérkőzést magabiztosan irányítva, igen jó védekezéssel győztek 8–4-re a Szolnok ellen.
nov. 12
18:44
NB II, Nyugat: paksi győzelem az utolsó szombati meccsen (She)
A Paks második csapata 1–0-ra nyert a Sopron otthonában a labdarúgó NB II Nyugati csoportjának 13. fordulójában.
nov. 12
18:45
Liechtenstein ellen a beugró focisták is villogtak (Blikk)
Budapest ‒ Gólzáporos győzelemmel búcsúzott a hazai közönségtől a magyar labdarúgó-válogatott.
nov. 12
18:46
Wales-rali: Jari-Matti Latvala volt a leggyorsabb a 3. napon (She)
A finn Jari-Matti Latvala érte el a legjobb időt a Wales-rali harmadik napján szombaton, a vb utolsó, 13. versenyén.
nov. 12
18:54
Videó: Erdei Zsolt csúcsellenfélre számít, és nem bánta meg, hogy váltott (She)
Profi ökölvívó világbajnokunk, Erdei Zsolt december 31-én Tavoris Cloud ellen mérkőzik meg az IBF félnehézsúlyú világbajnoki övéért. Az NSO Tv  egyik konditermi edzésén látogatta meg Madárt, aki beszélt a megterhelő tréningekről, arról, mit érhet el „kismagyarként” az Egyesült Államokban, és hogy nem bánta meg, hogy új szervezethez írt alá.
nov. 12
18:54
Latvala az élen (Agroinform)
A finn Jari-Matti Latvala érte el a legjobb időt a Wales-rali harmadik napján szombaton, a vb utolsó, 13. versenyén.
nov. 12
18:56
ZTE: Amíg van matematikai esélyünk, addig nem szabad feladni - Kocsárdi (She)
A labdarúgó NB I utolsó helyén szerénykedő Zalaegerszegi TE FC csapatkapitánya, Kocsárdi Gergely a ZalaSportnak adott nyilatkozatában elmondta, ha minden játékos kellő motiváltsággal küzd a szezon második felében, akkor sikerülhet a bennmaradás.
nov. 12
18:58
FA-kupa: Gróf Dávid jól védett; Kovács János végig a pályán volt (She)
Az FA-kupa első fordulójában a harmadosztályú Walsall Gróf Dáviddal a kapujában idegenben 1–1-es döntetlent játszott az Exeter Cityvel. A magyar kapus hibátlanul védett a mérkőzésen, a 94. percben azonban mégis kapitulált. A döntetlennek köszönhetően még egy mérkőzésre kerül sor a továbbjutás eldöntése érdekében – már a Walsall pályaválasztásával. Kovács János csapata, a Luton Town 1–0-ra…
nov. 12
19:12
Újabb volt NB I-es játékost vettek őrizetbe a bundaügyben (Infostart)
Újabb labdarúgót vettek őrizetbe szombaton a Nemzeti Nyomozó Iroda és a Központi Nyomozó Főügyészség munkatársai a nemzetközi fogadási csalásokkal kapcsolatos nyomozás eredményeként.
nov. 12
19:12
U21-es válogatott: két játékosra nem számíthat Róth az olaszok ellen (She)
Két játékosra sem számíthat Róth Antal, a magyar U21-es labdarúgó-válogatott trénere: Iszlai Bence és Kovács István sem léphet pályára a keddi, Olaszország elleni idegenbeli Eb-selejtezőn – adta hírül az mlsz.hu.
nov. 12
19:30
Jégkorong: az olaszok megint a túlórában múlták felül a válogatottat (She)
A Miskolcon zajló Négy Nemzet torna második fordulójában az olasz válogatott túlórás mérkőzésen 3–2-re nyert a mieink ellen, csakúgy, mint áprilisban a divizió 1-es világbajnokságon a Papp László Sportarénában azon a találkozón, amely az A-csoportba való feljutásról volt hivatott dönteni akkor. A mérkőzés első gólja ezúttal is a vendégeké volt, de fordítottunk, és az olaszok az 57. percben csak…
nov. 12
19:30
Miskolci hokitorna - Hosszabbításos vereség az olaszoktól (Behaviour)
A magyar válogatott hosszabbításban 3-2-re kikapott az olasz csapattól a miskolci Négy Nemzet jégkorongtornán, a szombati második fordulóban.
nov. 12
19:30
A walesiek átgázoltak a norvégokon (Agroinform)
A walesiek a 12. percben Gareth Bale góljával kerültek előnybe, majd Craig Bellamy is betalált. Erik Huseklepp a második félidőben szépített, de Samuel Vokes a hajrában egy percen belül duplázott.
nov. 12
19:32
Női kosárlabda NB I: idegenben nyert a Győr a Vasas ellen (She)
A Győr három ponttal győzött a Vasas otthonában a női kosárlabda NB I szombati játéknapján.
nov. 12
19:34
Videó: suta mozdulat a védőtől, de a csatár még elképesztőbb volt (She)
Hős lehetett volna, azonban elképesztő mozdulata miatt másként fognak emlékezni Lui Radára. A harmadosztályú román labdarúgó-bajnokságban szereplő Mihailesti játékosa a Steaua Bucuresti elleni felkészülés mérkőzésen képtelen volt az üres kapuba passzolni, miután a fővárosiak védője, a nigériai Ifeanyi Emeghara ügyetlen mozdulattal hagyta ott neki a labdát. A vége 6–0 lett a Steauának.
nov. 12
19:39
DVSC-kapus lett az NB I legjobbja (Blikk)
Debrecen ‒ Szerb siker született a magyar labdarúgó-élvonalban: a DVSC kapusa, Nenad Novakovics (29) lett a 2011–2012-es bajnokság őszi szezonjának legjobb játékosa.
nov. 12
19:48
Euro 2012: Végünk van, de Hiddinknek is! - üzeni a Milliyet (She)
Igen kemény hangnemben bírálják a török lapok országuk labdarúgó-válogatottját, amely Eb-pótselejtezőn 3–0-s vereséget szenvedett hazai pályán Horvátországtól, gyakorlatilag elvesztve ezzel esélyét a kijutásra.
nov. 12
19:48
Bolt és Pearson az év atlétája (Metropol)
A 200 m-en és a 4x100 m-es váltóban idén világbajnok jamaicai Usain Boltot, valamint az ausztrál Sally Pearsont, a tegui vb-n 100 m gáton aranyérmes vágtázót választotta meg az év atlétájának a sportági világszövetség (IAAF), amely a szombat esti, monacói gálán köszönti 2011 legjobbjait.
nov. 12
19:48
Hosszabbításban kaptunk ki az olaszoktól (Agroinform)
A magyar válogatott hosszabbításban 3-2-re kikapott az olasz csapattól a miskolci Négy Nemzet jégkorongtornán, a szombati második fordulóban.
nov. 12
19:50
Női kézilabda EHF-kupa: háromgólos előnyt harcolt ki a Vác (She)
Háromgólos előnyt harcolt ki a Vác női kézilabdacsapata az EHF-kupában: a nyolcaddöntőbe jutásért vívott csata első felvonását 35–32-re nyerte a magyar együttes a fehérorosz Minszk ellen idegenben. Mivel a Vác lemondott pályaválasztói jogáról, így a vasárnapi visszavágót is Minszkben rendezik.
nov. 12
19:50
Hosszabbításos vereség az olaszoktól (Metropol)
A magyar válogatott hosszabbításban 3-2-re kikapott az olasz csapattól a miskolci Négy Nemzet jégkorongtornán, a szombati második fordulóban. Az osztrák válogatottat is legyőzte a japán csapat.
nov. 12
19:50
"Idegenben" szerzett előnyt a Vác (Agroinform)
A Vác a pályaválasztási jog feladása miatt "idegenben" háromgólos előnyt szerzett a fehérorosz Minszk együttesével szemben a nyolcaddöntőbe jutásért rendezett első mérkőzésen.
nov. 12
19:52
Atlétika: villámemberek nyertek, Bolt és Pearson az év atlétája (She)
A 200 méteren és a 4x100 méteres váltóban idén világbajnok jamaicai Usain Boltot, valamint az ausztrál Sally Pearsont, a tegui vb-n 100 méteres gátfutásban aranyérmes vágtázót választotta meg az év atlétájának a sportági világszövetség (IAAF), amely a szombat esti, monacói gálán köszönti 2011 legjobbjait.
nov. 12
20:06
Rövid pályás úszó ob: Cseh, Verrasztó és Jakabos újabb duplázása (She)
Bernek Péter új országos csúcsa jelentette a második nap fő eseményét a százhalombattai országos bajnokság második napján. A Biczó–Cseh párharcot 200 pillangón ezúttal a fiatal pécsi versenyző nyerte, igaz, Cseh három számban is indult, és kétszer győzött is. A hölgyeknél újabb két-két aranyat szerzett Verrasztó Evelyn és Jakabos Zsuzsanna.
nov. 12
20:06
Usain Boltot és Sally Pearsont választották az év atlétájának (Agroinform)
A 200 m-en és a 4x100 m-es váltóban idén világbajnok jamaicai Usain Bolt, és az ausztrál Sally Pearson, a tegui vb-n 100 m gáton aranyérmes vágtázó lett az év atlétája.
nov. 12
20:24
Férfi kézilabda NB I: könnyed szegedi győzelem a Tata ellen (She)
A Pick Szeged hazai pályán 44–24-re legyőzte a Tatát a férfi kézilabda-bajnokság élvonalának szombati mérkőzésén. A Csurgó 32–29-re nyert a Pécs ellen, míg a Balatonfüred egy góllal legyőzte a Mezőkövesdet.
nov. 12
20:24
Anglia Lampard góljával tíz év után legyőzte a spanyolokat (Agroinform)
A második játékrész elején a csapatkapitány Frank Lampard fejesével szereztek vezetést a Háromoroszlánosok. A hajrában Cesc Fabregas többször is egyenlíthetett volna, de végül győzött a hazai csapat 1-0-ra.
nov. 12
20:26
Videó: ismét kikaptak, de motiváltabbak voltak hokisaink Olaszország ellen (She)
Nem sikerült az április divízió I-es világbajnokságon elszenvedett vereségért visszavágnia a magyar jégkorong-válogatottnak Olaszország ellen, miután ismét hosszabbítás után kapott ki 3–2-re a miskolci Négy Nemzet tornán. Az NSO Tv-nek a meccs után a kapus, Budai Krisztián, a védő, Tokaji Viktor és Szilassy Zoltán, a válogatott edzője nyilatkozott.
nov. 12
20:28
Női kézilabda NB I: ötgólos érdi siker a Békéscsaba ellen (She)
Érd női kézilabdacsapata 27–22-re legyőzte hazai pályán a Békéscsabát az NB I nyolcadik fordulójának szombati mérkőzésén. Az érdiek így feljöttek az ötödik helyre a tabellán.
nov. 12
20:30
Felkészülés: a felforgatott angolok legyőzték a spanyolokat (She)
Az angol labdarúgó-válogatott felkészülési mérkőzésen Frank Lampard 49. percben szerzett góljával hazai pályán 1–0-ra legyőzte a világ- és Európa-bajnoki címvédő Spanyolországot.
nov. 12
20:32
Férfi kosárlabda NB I: gázolt a Pécs, simán győzött az Atomerőmű (She)
Sima hazai győzelmek születtek a férfi kosárlabda NB I szombat kora esti mérkőzésein: a PVSK 101–56-ra kiütötte a Nyíregyházát, míg az Atomerőmű 73–52-re verte meg a Jászberényt.
nov. 12
20:33
Ellenség lett a bíró Kassai (Blikk)
Tallinn ‒ Nem várt főszereplője lett a labdarúgó-Európa-bajnoki pótselejtezők közül az Észtország–Írország összecsapásnak.
nov. 12
20:34
Videó: Lampard fejes gólja döntött a világbajnok spanyolok ellen (She)
Az angol labdarúgó-válogatott hazai pályán 1–0-ra legyőzte a világ- és Európa-bajnok Spanyolországot felkészülési mérkőzésen. A mindent eldöntő gólt a Chelsea középpályása, Frank Lampard fejelte a 49. percben. Nézze meg a találatot!
nov. 12
20:35
Új gyanúsított bundaügyben (Blikk)
nov. 12
20:36
Válogatott: Németh Krisztián sérülése nem súlyos, óvatosságból pihentetik (She)
Németh Krisztián a Nemzeti Sport Online-nak elmondta, hogy a Liechtenstein ellen összeszedett sérülése nem súlyos, Lengyelországba azonban nem utazik el a magyar válogatottal.
nov. 12
20:37
Vettel, a trófeahalmozó (Blikk)
Abu-Dzabi - Sebastian Vettel (24) nem bélyeggyűjteménnyel veszi le a nőket a lábukról. A Red Bull Racing kétszeres világbajnoka győzelmi ­trófeáit mutogathatja, ha imponálni szeretne a gyengébbik nemnek.
nov. 12
20:42
Afrikai BL: az Espérance 17 szűk év, 3 elbukott döntő után diadalmaskodott (She)
A tunéziai Espérance sikerével ért véget az afrikai labdarúgó Bajnokok Ligája: a „vér és arany" 1–0-s győzelmet aratott Harrison Afful góljával a második félidőben Murad Lemszen kiállítása miatt tíz emberrel harcoló marokkói Vidad Casablanca ellen, ezzel tizenhét év és három elbukott BL-döntő után diadalmaskodott ismét.
nov. 12
20:44
Női kosárlabda NB I: a Sopron 29 ponttal volt jobb az FTC-nél (She)
A címvédő UNIQA-Euroleasing Sopron továbbra is veretlen a női kosárlabda NB I-ben, miután szombaton simán legyőzte az FTC-t. A BSE hazai pályán, a DKSK idegenben győzött.
nov. 12
20:46
Női kézilabda BL: a Metz győzelmével a továbbjutás küszöbén a Győr (She)
A francia Metz hazai környezetben 25–20-ra legyőzte a dán Randers együttesét, ezzel a magyar bajnok Győr szinte már biztosan ott van a legjobb nyolc között a női kézilabda Bajnokok Ligájában.

Keresés