2011. november 18. péntek

nov. 18
15:54
Kézilabda: nehéz csoportokban a junior és ifjúsági válogatottak (She)
Nehéz csoportokba kerültek a magyar junior és ifjúsági kézilabda-válogatottak a jövő évi világ-, illetve Európa-bajnokságok selejtezőiben.
nov. 18
15:54
Börtönben ül az egykori világcsúcstartó (Agroinform)
Csalás vádjával került börtönbe Dél-Afrikában az egykoron az 1500 méteres síkfutás világcsúcsát is tartó Sydney Maree.
nov. 18
15:56
Parasport: újabb magyar szerzett londoni kvótát a parasportlövő vk-n (She)
Gurisatti Gyula után pénteken Dávid Krisztina is indulási jogot szerzett a londoni paralimpiára a Sydneyben zajló parasportlövő világkupaversenyen.
nov. 18
15:56
A lányok itthon selejtezhetnek a vb-re, az Eb-kre készülő fiúk ellenfeleit is kisorsolták (Agroinform)
Az férfi ificsapat valószínűleg Bulgáriába utazik majd, a juniorok pedig Franciaországban küzdenek meg az Eb-re jutásért.
nov. 18
15:58
Megkoszorúzták Puskás Ferenc és Bozsik József emléktábláját egykori iskolájukban (Agroinform)
Koszorúzást tartottak péntek délután Puskás Ferenc, az Aranycsapat legendás kapitánya, halálának ötödik évfordulója alkalmából.
nov. 18
16:12
Videó: Ronaldinho látványos csellel hagyta ott védőjét a bajnokin (She)
Bár a Flamengo labdarúgócsapata nem tudta otthon legyőzni a Figueirensét (0–0) a brazil bajnokság 35. fordulójában, a hazaiak sztárjának, Ronaldinhónak pazar trükkjére emlékezni fognak a szurkolók. Az aranylabdás játékos egy remek esernyőcsellel csapta be az ellenfelét.
nov. 18
16:12
Amikor akasztják a hóhért, ezúttal Neymarnak osztottak ki egy kötényt - videó (Agroinform)
Nincs ehhez hozzászokva a brazilok tehetsége, ő inkább adni mint kapni szokta a bőröket.
nov. 18
16:14
Primera División: december 10-én 22 órakor rendezik az el clásicót (She)
Hivatalosan is eldőlt, hogy a Real Madrid–Barcelona összecsapást december 10-én, szombaton, este 22 órától rendezik a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 16. fordulójában.
nov. 18
16:14
Gibbset sérvre műtötték, karácsony környékéig pihen (Agroinform)
Az Arsenal balhátvédje, Kieran Gibbs csütörtökön műtéten esett át, emiatt négy-öt hétig nem léphet pályára Arséne Wenger menedzser szerint.
nov. 18
16:16
Man. City: az angol futball legnagyobb veszteségét könyvelte el a klub (She)
Az angol labdarúgás történetének legnagyobb veszteségét könyvelhette el az élvonalbeli Manchester City a 2010–2011-es idényben. A klub közleménye szerint a veszteség mintegy 194 millió fontra rúgott. Az eddig legnagyobb deficitet a Chelsea tulajdonosa, Roman Abramovics jegyezte 2005-ben: a londoni klub akkor 141 millió fontos veszteséggel zárt.
nov. 18
16:30
Golf: Woods párját ritkítóan gyenge rajtja ellenére az USA vezet (She)
Két nap tizenkét páros mérkőzése után az Egyesült Államok válogatottja 7–5-re vezet a nemzetközi együttes ellen az ausztráliai Melbourne-ben zajló Presidents Cupon. Tiger Woods még sohasem kezdte ilyen rosszul a patinás csapatversenyt.
nov. 18
16:30
Magyar arany a cselgáncs Eb-n (Metropol)
Zámbori Bence arany-, míg az ugyancsak 66 kg-os Gorjánácz Zsolt bronzérmet nyert az oroszországi Tyumenyben zajló U23-as cselgáncs Európa-bajnokság pénteki nyitónapján.
nov. 18
16:31
A rutintalanságból fakadó különbségeket kell csökkenteni - Füzy Ákos (Agroinform)
Füzy Ákos vezetőedző szerint a nemzetközi rutintalanságot egyszerűen nem tudja csapata áthidalni.
nov. 18
16:32
Premjer-liga: Huszti és Dzsudzsák sem került be a kezdőbe (She)
Magyar légiósa nélkül kezd a Zenit és az Anzsi Mahacskala is az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság felsőházi rájátszásának első fordulójában. A dagesztániak szentpétervári vendégjátékán a hazaiaknál Huszti Szabolcs, míg a vendégeknél Dzsudzsák Balázs a kispadon kezdi a találkozót.
nov. 18
16:34
U23-as cselgáncs Eb: Zámbori Bence arany-, Gorjanácz Zsolt bronzérmes (She)
Zámbori Bence arany-, míg az ugyancsak 66 kg-os Gorjanácz Zsolt bronzérmet nyert az oroszországi Tyumenyben zajló U23-as cselgáncs Európa-bajnokság pénteki nyitó napján.
nov. 18
16:48
Az év rangadójával folytatódik a Bundesliga és a 63.hu-Eurosport tippverseny (Agroinform)
Az Eurosport magyar nyelvű szerkesztősége és a hathárom.hu között zajló Bundesliga-tippverseny ötödik fordulójához érkezett.
nov. 18
16:50
A Jogigantikusok összecsapását, azaz a Bayern-Dortmundot várja Németország (Agroinform)
A Joachim Löw vezette német válogatott tagjai közül kilencen léphetnek pályára a Bayern München és a Dortmund szombati rangadóján.
nov. 18
16:52
Guardiola még nem tudja, hogy Messi ott lesz-e a Zaragoza ellen (Agroinform)
A Barcelona vezetőedzője szerint Messi készen áll arra, hogy 90 percet a pályán töltsön a Real Zaragoza ellen, de hogy a kezdőbe jelöli-e, azt majd csak a mérkőzés napján dönti el.
nov. 18
16:57
Apa lett Nikolics Nemanja (Blikk)
Székesfehérvár – Immár apaként várja az labdarúgó-NB I „tavaszi rajtját" Nikolics Nemanja (23). A Videoton csatárának, és kedvesének, Nórának egy hete született meg a kislánya, Tijana, a büszke apuka ma a Siófok elleni, hazai találkozón gólokkal üdvözölheti a babát.
nov. 18
17:06
Juventus: Matri elárulta, miért választotta a 32-es mezszámot (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Juventus támadója, Alessandro Matri az olasz Canale 5 nevű televíziós csatornának elárulta, miért választotta a 32-es mezszámot a torinói együttesben.
nov. 18
17:24
Barca: Messi csak tegnap érkezett, de mindenképpen játszana a Zaragoza ellen (She)
Pep Guardiola, a spanyol labdarúgó-bajnokságban szereplő Barcelona vezetőedzője szerint Lionel Messi annak ellenére ott lesz a pályán a szombati, Zaragoza elleni meccsen, hogy csak csütörtökön érkezett vissza az argentin válogatottól.
nov. 18
17:24
Argentin és angol válogatottja is hosszabbított a Cityvel (Agroinform)
A Manchester City szerződést hosszabbított két játékosával, az angol válogatott Adam Johnsonnal és az argentin Pablo Zabaletával.
nov. 18
17:26
A Suzuki két évre kiszáll a Moto GP-ből (Agroinform)
A japán gyár a gazdasági válság, a romló japán exportlehetőségek és az országot ért természeti csapások miatt tart szünetet.
nov. 18
17:33
Erdei családjától távol készül (Blikk)
Budapest — Hosszú útra indul vasárnap Erdei Zsolt (37), hiszen a korábban két súlycsoportban is világbajnoki címet szerző klasszis profi ökölvívó nyakába veszi a világot, és külföldön folytatja a felkészülését a december 31-i összecsapására.
nov. 18
17:42
Videó: Gyerekkori álmom válna valóra egy Roland Garros-sikerrel - Monfils (She)
A francia tenisz jelenlegi legnagyobb sztárja, Gael Monfils gyerekkori álma válna valóra, ha sikerülni megnyernie a Roland Garrost. Az NSO Tv-nek nyilatkozó sztár elmondta, párizsi születésű sportolóként régóta vágyik a hazai tornagyőzelemre.
nov. 18
17:42
A Suzuki kiszáll a MotoGP-ből (Metropol)
A Suzuki bejelentette, hogy a következő két idényben nem szerepel a gyorsaságimotoros-világbajnokságon.
nov. 18
17:42
Kósa Lajos: indulhat a debreceni stadion megvalósítási fázisa (Behaviour)
Lezárult a debreceni Nagyerdei Stadion előkészítési szakasza, indulhat a megvalósítási fázis - jelentette be Kósa Lajos, Debrecen polgármestere pénteken sajtótájékoztatón a városban.
nov. 18
17:43
Indulhat a stadion megvalósítási fázisa - Kósa Lajos (Agroinform)
Lezárult a debreceni Nagyerdei Stadion előkészítési szakasza, indulhat a megvalósítási fázis - jelentette be Kósa Lajos, Debrecen polgármestere pénteken sajtótájékoztatón a városban.
nov. 18
17:44
Debrecen: Elindulhat a stadion megvalósítási fázisa - Kósa Lajos (She)
Lezárult a debreceni Nagyerdei Stadion előkészítési szakasza, indulhat a megvalósítási fázis – jelentette be Kósa Lajos, Debrecen polgármestere pénteki sajtótájékoztatóján.
nov. 18
17:46
Real Madrid: Marcelo felépült, Kaká nem szerepelhet Valenciában (She)
Kaká továbbra is a vádlijával bajlódik, így kihagyni kényszerül a Real Madrid Valencia elleni rangadóját a spanyol labdarúgó-bajnokságban.
nov. 18
17:51
Vanczák klubja vesztett (Blikk)
Zürich — Elbukta perét, ezzel nehéz helyzetbe került Vanczák Vilmos (28) focicsapata.
nov. 18
18:00
Iker Casillast különleges ajándékkal lepik meg - videó (Agroinform)
A Real Madrid és a spanyol válogatott hálóőrét egy olyan ajándékkal lepik meg elődei, amir ő maga sem számított!
nov. 18
18:18
Primera División: Pintér Ádám kimaradt a Barcelona elleni keretből (She)
A Pintér Ádámot is foglalkoztató Zaragoza labdarúgócsapatára komoly megmérettetés vár szombaton, hiszen a spanyol első osztály (Primera División) 13. fordulójában a címvédő Barcelona vendégeként lép pályára a Camp Nouban. Javier Aguirre, a zaragozaiak mexikói szakvezetője jó formában lévő ellenfélre számít, soraiban Lionel Messivel.
nov. 18
18:18
Messi és Ronaldo is harcra kész (Metropol)
Miként a spanyol futballbajnoki címet védő FC Barcelona, legfőbb riválisa, a Real Madrid is harcba vetheti első számú játékosát, vagyis Lionel Messi, illetve Cristiano Ronaldo is pályára léphet a Primera División e hét végi 13.fordulójában.
nov. 18
18:18
A szerbek lemosták a pályáról a macedónokat (Agroinform)
A romániai Szörényváron zajló négycsapatos felkészülési tornán Szerbia 21 gólos győzelmet aratott Macedónia legjobbjai ellen.
nov. 18
18:20
NB I: Lombard-Újpest mérkőzés élőben az NSO-n (She)
A labdarúgó NB I 16. fordulójának nyitó mérkőzésén a Lombard az Újpestet fogadja. Kövesse nyomon a mérkőzést élő, szöveges tudósításunk segítségével!
nov. 18
18:36
Valencia: Maradjon otthon, akinek a Real ellen kisebbségi komplexusa van (She)
Szombaton 22 órától rangadót rendeznek a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 13. fordulójában, a harmadik helyen álló Valencia a listavezető Real Madridot fogadja. A házigazdák vezetőedzője, Unai Emery karakánul fogalmazott a találkozó előtt: akinek a Real ellen kisebbségi komplexusa van, az maradjon otthon.
nov. 18
18:36
Indulhat a debreceni stadion-projekt (Metropol)
Lezárult a debreceni Nagyerdei Stadion előkészítési szakasza, indulhat a megvalósítási fázis - jelentette be Kósa Lajos, Debrecen polgármestere pénteki sajtótájékoztatóján.
nov. 18
18:36
Ronaldo és Marcelo is játszhat a Valencia ellen, Kaká nem (Agroinform)
A Real Madrid szombaton késő este a Valencia otthonában, eddigi legnehezebb spanyol bajnokijára készül.
nov. 18
18:38
Zámbori Bence arany-, Gorjánácz Zsolt bronzérmes az U23-as Eb-n (Agroinform)
Zámbori Bence arany-, míg az ugyancsak 66 kg-os Gorjánácz Zsolt bronzérmet nyert az oroszországi Tyumenyben zajló U23-as cselgáncs Európa-bajnokság pénteki nyitónapján.
nov. 18
18:54
Premjer-liga: Dzsudzsákék pontot szereztek Husztiék vendégeként (She)
Értékes ponttal gazdagodott az egyébként sem szegény Anzsi Mahacskala az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premjer-liga) felsőházi (1–8. hely) rájátszásának első fordulójában, miután a Zenit ellen játszott gól nélküli döntetlent Szentpéterváron. A vendégeknél Dzsudzsák Balázs csereként állt be az 53. percben, a házigazdáknál Huszti Szabolcs végig a kispadról nézte a találkozót.
nov. 18
18:55
Ranilovic télen távozhat az Üllői útról (Agroinform)
Könnyen elképzelhető, hogy a téli átigazolási időszakban elhagyja a Ferencváros együttesét a szlovén nemzetiségű portás, Marko Ranilovic.
nov. 18
18:56
Parasport: országos csúcs és bronzérem az egri paraemelő Ek-n (She)
Egy bronzérmet szereztek, illetve egy országos csúcsot javítottak a magyarok a pénteken zárult nyílt paraemelő Európa-kupán Egerben.
nov. 18
18:57
Reményt keltő angol "újgeneráció" kopogtat a Premier League kapuján (Agroinform)
Fiatalok, tehetségesek, ráadásul az önbizalomtól is duzzadnak - de vajon van-e újabb tehetséges angol aranygeneráció Rooney, Wilshere és Welbeck nyomában?
nov. 18
19:12
Messi, Ibrahimovic és Rooney a Puskás-díj jelöltjei között (Infostart)
Lionel Messi, Zlatan Ibrahimovic és Wayne Rooney is versenyben van a Puskás-díjért, azaz az ő egy-egy találatuk is szerepel azon a pénteken nyilvánosságra hozott tízes listán, melyen az elmúlt év legszebb góljai kaptak helyet az illetékes szakmai bizottság megítélése szerint.
nov. 18
19:12
Videó: Dzsudzsák társa megrúgta a bírót, villant a piros a Zenit-Anzsin (She)
Mint arról beszámoltunk, értékes ponttal gazdagodott az egyébként sem szegény Anzsi Mahacskala az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premjer-liga) felsőházi (1–8. hely) rájátszásának első fordulójában, miután a Zenit ellen játszott gól nélküli döntetlent Szentpéterváron. A vendégeknél Dzsudzsák Balázs csereként állt be az 53. percben, a házigazdáknál Huszti Szabolcs végig a kispadról nézte a…
nov. 18
19:12
Dzsudzsák 37 percet játszott a Zenit otthonában remiző Anzsiban (Agroinform)
Az orosz Premjer Liga rájátszásának mérkőzésén a listavezető és címvédő Zenit Szentpétervár otthonában ért el gólnélküli döntetlent az Anzsi Mahacskala.
nov. 18
19:30
Puskás-díj: Messi, Ibrahimovic és Rooney is az idei jelöltek között (She)
Lionel Messi, Zlatan Ibrahimovic és Wayne Rooney is versenyben van a Puskás-díjért, azaz az ő egy-egy találatuk is szerepel a pénteken nyilvánosságra hozott tízes FIFA-listán, melyen az elmúlt év legszebb góljai kaptak helyet az illetékes szakmai bizottság megítélése szerint.
nov. 18
19:30
Puskás-díj: Messi és Rooney is jelölt (Metropol)
Lionel Messi, Zlatan Ibrahimovic és Wayne Rooney is versenyben van a Puskás-díjért, azaz az ő egy-egy találatuk is szerepel azon a pénteken nyilvánosságra hozott tízes listán, melyen az elmúlt év legszebb góljai kaptak helyet az illetékes szakmai bizottság megítélése szerint.
nov. 18
19:30
Puskás-díj - Messi, Ibrahimovic és Rooney is a jelöltek közöt (Behaviour)
Lionel Messi, Zlatan Ibrahimovic és Wayne Rooney is versenyben van a Puskás-díjért, azaz az ő egy-egy találatuk is szerepel azon a pénteken nyilvánosságra hozott tízes listán, melyen az elmúlt év legszebb góljai kaptak helyet az illetékes szakmai bizottság megítélése szerint.

Keresés