2011. november 26. szombat

nov. 26
13:12
A Kaposvár kihasználhatja a kecskeméti kiútkeresést (Agroinform)
A hatodik helyezett, hét közben edzőt váltó Kecskemét a tizennegyedik Kaposvárhoz látogat.
nov. 26
13:14
Videó: Azt a futballt játsszuk majd, amelyet az utóbbi hetekben mutattunk - Détári (She)
A labdarúgó NB I 17. fordulójában vasárnap rendezik a Diósgyőr–Ferencváros meccset, amely a legjelentősebb összecsapásnak ígérkezik az ősz utolsó játéknapján. A két szurkolótábor jelenléte garantálható, hiszen a jegyek már rég elfogytak a mérkőzésre. Az NSO Tv a hazaiak vezetőedzőjét, Benczés Miklóst már kérdezte az összecsapásról, most jöjjön a Fradi szakmai igazgatója, Détári Lajos, aki még…
nov. 26
13:30
Videó: Az utóbbi hetek futballját játsszuk majd Diósgyőrben - Détári (She)
A labdarúgó NB I 17. fordulójában vasárnap rendezik a Diósgyőr–Ferencváros meccset, amely a legjelentősebb összecsapásnak ígérkezik az ősz utolsó játéknapján. A két szurkolótábor jelenléte garantálható, hiszen a jegyek már rég elfogytak a mérkőzésre. Az NSO Tv a hazaiak vezetőedzőjét, Benczés Miklóst már kérdezte az összecsapásról, most jöjjön a Fradi szakmai igazgatója, Détári Lajos, aki még…
nov. 26
13:30
Hatalmas bravúrt mutatott be a Fenerbahce kapusa - videó (Agroinform)
Pénteken a Fenerbache 0-0-s döntetlen ért el a Genclerbirligi otthonában és bizony sokat köszönhetnek az isztambuliak Volkan Demirelnek, aki többször is bravúrral állta útját a hazai rohamoknak.
nov. 26
13:32
A hosszabbításban kapott 60 méteres potyagólt a rotterdamiak hálóőre - videó (Agroinform)
A vendégek egyenlítő góljában alaposan benne volt a hazaiak kapusa, aki nemes egyszerűséggel alászaladt a labdának.
nov. 26
13:48
Videó: a sokat bírált török kapus óriási bravúrral mentette meg a Fenert (She)
A török labdarúgó-bajnokság 12. fordulójának nyitó mérkőzésén a címvédő Fenerbahce 0–0-s döntetlent játszott a Genclerbirligi vendégeként. Az isztambuliak sokat köszönhettek kapusuknak, Volkan Demirelnek, aki több nagy védéssel mentette meg csapatát a góltól. A leglátványosabbat a Costa Rica-i Rándall Azofeifa lövésénél mutatta be, amikor a lécre tolta a labdát. A válogatott játékosnak jót tehet a…
nov. 26
13:48
A montenegrói válogatott kapus már túltette magát a pótselejtező kudarcán (Agroinform)
Mladen Bozovic tagja volt Montenegró válogatottjának, amely kettős vereséget szenvedett a Csehország elleni Európa-bajnoki pótselejtezőben.Mladen Bozovic tagja volt Montenegró válogatottjának, amely kettős vereséget szenvedett a Csehország elleni Európa-bajnoki pótselejtezőben.
nov. 26
14:06
Nilmar iránt az AS Roma érdeklődik (Agroinform)
Ügynöke elmondása szerint a brazil Nilmar iránt élénken érdeklődik az olasz pontvadászatban szereplő AS Roma együttese.
nov. 26
14:08
Százezer látogató lesz a három nap alatt (Agroinform)
A helyi turisztikai hivatal számításai szerint a szurkolók nagyjából 159 millió dollárt költenek majd a verseny három napja során.
nov. 26
14:10
Az új miniszterelnök Berlusconihoz hasonlóan a Milannak szurkol (Agroinform)
A Mario Monti vezette új olasz kormány, amelynek mandátuma a 2013-ban tartandó rendes választásokig tart, kizárólag szakértőkből és főleg Milan szurkolókból áll.
nov. 26
14:24
Sífutás: Petter Northugot nem lehetett megszorítani Kuusamóban (She)
Nagy fölénnyel Petter Northug nyerte meg a férfiak 10 kilométeres szabad stílusú sífutó vk-versenyét a finnországi Kuusamóban. Az egyenkénti indításos viadalon Northugnak már 5 kilométernél jobb volt a részideje bárki másnál, és innentől csak növelte az előnyét.
nov. 26
14:24
Brazil Nagydíj: százezer látogató lesz (Metropol)
Százezer látogatót várnak a szervezők a Forma-1 hétvégi, idényzáró Brazil Nagydíjára. A helyi turisztikai hivatal számításai szerint a szurkolók nagyjából 159 millió dollárt költenek majd a verseny három napja során.
nov. 26
14:24
Finn helyett spanyol vezetőedzője lesz a Debrecennek (Agroinform)
A magyar élvonalban szereplő Debrecen csapatának vezetői úgy döntöttek, hogy a finn Mika Turunen helyet a spanyol Raúl Jimenez Martin irányítja ezentúl az együttest.
nov. 26
14:26
Diótörő a pécsi stadionban (Agroinform)
A hetedik helyezett Pécs a tizenegyedik Vasast látja vendégül, a két csapat nyári találkozóján az újonc PMFC nyert 2-1-re.
nov. 26
14:42
Videó: nézze meg a dunaújvárosi hokisok bravúros dániai győzelmét! (She)
Mint arról már beszámoltunk, a Dab.Docler jégkorongcsapata fantasztikus győzelmet aratott Dániában a Kontinentális Kupa 3. fordulójában. Az Acélbikák a házigazda Herning Blue Fox ellen nyertek 3–1-re úgy, hogy a dánok már egy perc után vezettek. Ám Stephan Lundh együttese nem ijedt meg. A második harmad elején előbb Somogyi Bence közeli találatával egyenlített, majd Peterdi Imre ziccere már a…
nov. 26
14:42
Elfáradtam, de jövőre újra a régi leszek - Djokovics (Agroinform)
Djokovics egyáltalán nem volt csalódott a Tipszarevics elleni vereség és a kiesés miatt, elmondása szerint mentálisan és fizikailag is kimerült pályafutása legjobb éve után.
nov. 26
14:44
Edzősors: Mészöly Géza az MLSZ-től kaphat állást, de a Genknél is szóba került (She)
Tegnap a Nemzeti Sport már beszámolt róla, hogy Mészöly Géza hamarosan állást kaphat a Magyar Labdarúgó-szövetségtől. Az értesülést a szakember is megerősítette, ugyanakkor azt is elmondta: szívesen dolgozna külföldön is, és korábban szerepelt a neve a belga bajnok Genk edzőjelöltjei között.
nov. 26
15:00
Capello az Anzsi vagy a balett miatt utazott Oroszországba? (Agroinform)
Az angol válogatott szövetségi kapitánya elmondása szerint kizárólag a Bolsoj miatt utazott Oroszországba, nem az Anzsi ajánlata vonzotta.
nov. 26
15:02
A brit válogatott edzője számol Beckhammel (Agroinform)
A házigazda ország angol, walesi, skót és északír játékosokból álló közös csapatot indít a londoni olimpián, Stuart Pearce hamarosan megnevezi a keret tagjait.
nov. 26
15:04
Harsányi szerint a címvédőnél tisztában vannak a Tatabánya erejével (Agroinform)
A tatabányaiak magyar válogatott szélsőjét több németországi újságtól is keresték, a Göppingen komoly ellenállásra számít.
nov. 26
15:18
NB I: DVSC-Teva-Zalaegerszeg mérkőzés élőben az NSO-n (She)
A labdarúgó NB I-ben ma öt találkozót rendeznek. Az elsőn a listavezető és veretlen DVSC-Teva a továbbra is nyeretlen Zalaegerszeget látja vendégül. Csoda történik vagy menetrend szerint robog tovább a Loki? Megtudja, ha követi a mérkőzést élő, szöveges közvetítésünk segítségével!
nov. 26
15:19
Az újpesti lendület a Győrt is elsodorhatja (Agroinform)
A második helyezett Győr a kilencedik Újpesthez látogat. A nyári mérkőzésüket az ETO 1-0-ra megnyerte.
nov. 26
15:20
Bundesliga 2.: Király gólpasszt adott, csapata nyert a listavezető ellen (She)
A német labdarúgó-másodosztály (Bundesliga 2.) 16. fordulójában Király Gábor együttese, az 1860 München hazai pályán 2–1-re legyőzte a listavezető Eintracht Frankfurtot. A magyar légiós nagy védéseket mutatott be a találkozón, ráadásul a 67. percben Kevin Volland az ő hosszú indítása után növelte kétgólosra a hazai előnyt.
nov. 26
15:22
NB II, Nyugati csoport: a Vidi II görög góllal verte meg a Mislenyt (She)
nov. 26
15:24
NB II, Keleti csoport: a listavezető Szolnok biztosan nyert a REAC ellen (She)
Hat mérkőzést játszottak ma a labdarúgó NB II Keleti csoportjában, az utolsó őszi fordulóban a listavezető Szolnoki MÁV győzött, így őszi bajnoknak vallhatja magát.
nov. 26
15:26
Északi összetett: Edelmann a harmadik helye után nyert Kuusamóban (She)
Tino Edelmann győzött az északiösszetett-versenyzők második vk-viadalán a finnországi Kuusamóban. A német mögött a finn Janne Ryynänen, illetve Vatabe Akito futott be. A japán az ötödik helyről kezdte meg a sífutást, és a hátrányából több mint egy percet ledolgozva lett harmadik.
nov. 26
15:36
Női kézilabda: a BL-döntős udvarol a debreceniek válogatottjának (She)
Nagy lehetőség előtt áll Sopronyi Anett. A DVSC-Fórum válogatott kézilabdázóját nem kisebb csapat szeretné a soraiban tudni, mint a spanyol Itxako Navarra.
nov. 26
15:54
NB II, Nyugat: görög védőé a Vidi II győztes gólja, a 17 éves veszprémi tehetség ismét betalált (She)
Négy mérkőzés ért véget eddig a labdarúgó NB II Nyugati csoportjának utolsó őszi fordulójából.
nov. 26
15:54
A Man. City továbbra is fizeti a nyaraló Tévez 200 ezer fontos fizetését (Agroinform)
A klub vezetői szűkszavúak, nem közölték, hogy miért utalják továbbra is a fizetést az engedély nélkül hazautazó argentin sztárnak.
nov. 26
15:56
PL: a Stoke rossz sorozata szakadt meg a gyengélkedők csatáján (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság (Premier League) 13. fordulójában a Stoke City hazai pályán 3–1-re legyőzte a Blackburnt, így megszakította a négymérkőzéses vereségsorozatát. A vendégek az újabb kudarcukkal sorozatban nyolcadik alkalommal maradtak három pont nélkül.
nov. 26
15:56
Vettel volt a leggyorsabb a harmadik szabadedzésen (Agroinform)
A Red Bull pilótája Jenson Buttont, Mark Webbert, Lewis Hamiltont, Fernando Alonsót és Adrian Sutilt megelőzve végzett az élen.
nov. 26
15:58
Őszi bajnok a Szolnok, kikapott a Gyirmót Veszprémben (Agroinform)
A Keleti csoportban éllovas Szolnok hazai pályán 4-1-re legyőzte a REAC együttesét a labdarúgó NB II idei utolsó, 15. fordulójának szombati játéknapján.
nov. 26
16:00
A Stoke négy vereség után nyert (Agroinform)
A Stoke City zsinórban négy vereség után győzni tudott, 3-1-re verte a Blackburn Roverst. A Rovers már nyolc kör óta nyeretlen a Premier League-ben.
nov. 26
16:02
Elképesztően szerencsés góllal nyertek Sevcsenkóék - videó (Agroinform)
Az ukrán bajnokság szombati mérkőzésén a Dinamo Kijev Andrej Yarmolenko rendkívül szerencsés góljával győzött az Obolon Kijev otthonában.
nov. 26
16:12
Törökország: Lázár Pál csapata végre megtörte rémes szériáját (She)
A Lázár Pált foglalkoztató Samsunspor megtörte a két és fél hónapja tartó nyeretlenségét a török labdarúgó-bajnokságban: az újonc 1–0-ra megverte az Antalyasport a 12. forduló szombati játéknapján, és ezzel elmozdult az utolsó előtti helyről.
nov. 26
16:13
Lázár Pál csapat két és fél hónap után tudott győzni (Agroinform)
A Samsunspor megtörte szeptember 10. óta tartó veretlenségét a török labdarúgó-bajnokságban, a 12. forduló szombati játéknapján 1-0-ra nyert hazai környezetben az Antalyaspor ellen.
nov. 26
16:14
NB I: három élvonalbeli labdarúgó-mérkőzés élőben az NSO-n (She)
A labdarúgó NB I 17. fordulójában a Siófok a Pápát, a Kaposvár a Kecskemétet, a Pécs pedig a Vasast fogadja. Kövesse a mérkőzéseket élő szöveges tudósításunk segítségével!
nov. 26
16:30
Atlétika: Kovács Tamás és Nagy Mónika győzött a mezeifutó ob-n (She)
A férfiaknál Kovács Tamás, a nőknél pedig Nagy Mónika volt a leggyorsabb a mezeifutók országos bajnokságán, amelyet szombaton a szentendrei Szabadtéri Néprajzi Múzeumban, a skanzenben rendeztek meg.
nov. 26
16:32
Síugró-vk: elfújta a szél az idénynyitó szombati csapatversenyt (She)
Az erős szél miatt törölték a síugrók Világkupa-sorozatának idénynyitóját, a szombati csapatversenyt a finnországi Kuusamóban. A viharos szélben egyetlen ugrást sem tudtak lebonyolítani.
nov. 26
16:34
Real Madrid: C. Ronaldo bajnokin még nem rúgott gólt az Atléticónak (She)
Cristiano Ronaldo továbbra is gólerős formában játszik, és riogatja a soros ellenfelet a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban – tizennégy találatnál jár a szezonban, minden klubsorozatot figyelembe véve pedig tizennyolcnál –, de a szombat esti ellenfél, az Atlético Madrid azon kevés kivételek közé tartozik, amely ellen a Real Madrid aranylabdása sohasem volt még eredményes. Legalábbis a…
nov. 26
16:48
Síugró-vk: elfújta a szél a szombati idénynyitó csapatversenyt (She)
Az erős szél miatt törölték a síugrók világkupa-sorozatának idénynyitóját, a szombati csapatversenyt a finnországi Kuusamóban. A viharos szélben egyetlen ugrást sem tudtak lebonyolítani.
nov. 26
16:50
NFL: Vince Young kezd a Pats ellen, Peterson hétvégi játéka valószínűtlen (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Philadelphia Eagles ismét Vince Young vezetésével vonul harcba, miután az együttes kezdő irányítója, Michael Vick bordasérülése még mindig nem jött rendbe.
nov. 26
17:06
Tenisz, ATP-vb: Federer sorozatban 16. győztes meccse után már a döntőben (She)
A világranglista-4. svájci Roger Federer 7:5, 6:3-ra legyőzte a spanyol David Ferrert a férfi teniszezők londoni ATP-világbajnokságának elődöntőjében. A címvédő pályafutása során 12. alkalommal győzte le spanyol ellenfelét, és sorozatban ez volt a 16. győzelme, amely után készülhet pályafutása 100. (!) ATP-fináléjára.
nov. 26
17:08
NB I: negyedóra alatt fordított a Debrecen a sereghajtó ellen (She)
A labdarúgó NB I-ben ma öt találkozót rendeznek, az elsőn a listavezető és veretlen DVSC-Teva a nyeretlen Zalaegerszeget látta vendégül. Csoda történik vagy menetrend szerint robog tovább a Loki? – tettük fel a kérdést a mérkőzés előtt. A válasz: is-is, ugyanis a vendégek szereztek váratlanul kétgólos vezetést, majd a fordulást követően egy csodás negyedóra alatt ötöt vágott a Debrecen.
nov. 26
17:24
NB I: tíz perc alatt fordított a Debrecen a sereghajtó ellen (She)
A labdarúgó NB I-ben ma öt találkozót rendeznek, az elsőn a listavezető és veretlen DVSC-Teva a nyeretlen Zalaegerszeget látta vendégül. Csoda történik vagy menetrend szerint robog tovább a Loki? – tettük fel a kérdést a mérkőzés előtt. A válasz: is-is, elvégre a vendégek szereztek váratlanul kétgólos vezetést, majd a fordulást követően egy csodás negyedóra alatt ötöt vágott a Debrecen.
nov. 26
17:24
Húsevő baktérium támadta meg a magyar atlétát (Metropol)
Egy augusztusi műtétet követően húsevő baktérium támadta meg Kiss Dániel, a jövő évi olimpiai részvételt már korábban kiharcoló Európa-bajnoki bronzérmes gátfutó szervezetét - írta szombati számában a Blikk.
nov. 26
17:25
Elfújta a szél az idénynyitó szombati csapatversenyt (Agroinform)
Az erős szél miatt törölték a síugrók Világkupa-sorozatának idénynyitóját, a szombati csapatversenyt a finnországi Kuusamóban.
nov. 26
17:26
Ökölvívás: Erdei túl van a felkészülés első hetén, remekül halad (She)
Túl van a németországi felkészülés első hetén Erdei Zsolt korábbi félnehéz- és cirkálósúlyú ökölvívó-világbajnok, aki december 31-én az egyesült államokbeli Anaheimben az amerikai Tavoris Cloud ellen lép szorítóba.
nov. 26
17:26
Döntőben a címvédő Federer (Metropol)
Elsőként a címvédő Roger Federer jutott be a vasárnapi döntőbe a férfi teniszezők Londonban zajló, 5,93 millió euró összdíjazású, évzáró Mesterek Kupáján.
nov. 26
17:27
Kettővel is vezetett, mégis megborult a Zete a Loki otthonában (Agroinform)
Az első félidő után még úgy tűnt a szezon legnagyobb meglepetése van készülőben, ám a fordulás után a Debrecen 15 perc alatt öt alkalommal is bevette a Zalaegerszeg kapuját.

Keresés