2011. november 26. szombat

nov. 26
17:28
Serie B: Feczesinék 11 meccse nem nyertek, most otthon jött a pofon (She)
Csupán egy magyar érdekeltségű csapat, a Sampdoria szerzett pontot (egyet) az olasz másodosztályú labdarúgó-bajnokság 17. fordulójának szombati játéknapján. A Bresciát saját közönsége előtt verték meg alaposan, a Livorno és a Reggina idegenben szenvedett vereséget.
nov. 26
17:29
Federer legyőzte Ferrert, 100. ATP-döntőjére készülhet (Agroinform)
A svájci Roger Federer két szettben, 7:5, 6:3-ra legyőzte a spanyol David Ferrert a férfi teniszezők évzáró londoni Mesterek Kupájának szombati első elődöntőjében.
nov. 26
17:30
Premier League: Gera térdsérülést szenvedett, le kellett cserélni (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság (Premier League) 13. fordulójában Gera Zoltán kezdőként lépett pályára a West Bromban a Tottenham elleni hazai meccsen, de 21 perc után le kellett cserélni a magyar légióst.
nov. 26
17:42
Atlétika: húsevő baktérium támadta meg Eb-bronzos gátfutónk szervezetét (She)
Egy augusztusi műtétet követően húsevő baktérium támadta meg Kiss Dániel, a jövő évi olimpiai részvételt már korábban kiharcoló Európa-bajnoki bronzérmes gátfutó szervezetét – írta szombati számában a Blikk.
nov. 26
17:44
NB I: Újpest-Győr bajnoki mérkőzés élőben az NSO-n (She)
A labdarúgó NB I 17. fordulójában a még mindig több sérültet nélkülöző Újpest a mostanában gyengélkedő Győrt fogadja. Kövesse a mérkőzést élő szöveges online közvetítésünk segítségével!
nov. 26
17:46
Bundesliga: biztos Dortmund-siker a Ruhr-vidéki derbin, élen a BVB (She)
A Borussia Dortmund 2–0-ra legyőzte a Schalkét a német labdarúgó-bajnokság 14. fordulójának szombati rangadóján, és a megszerzett három pont révén megelőzte a pénteken az élre ugró Mönchengladbachot.
nov. 26
17:48
NB I: Az első félidőben meg voltunk vakulva - Kondás Elemér (She)
Háromgólos győzelmet (5–2) aratott az élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 17. fordulójában a listavezető DVSC-Teva hazai környezetben a sereghajtó Zalaegerszeg ellen úgy, hogy a félidőben még a vendégek voltak kétgólos előnyben. Kondás Elemér, a debreceniek szakvezetője a szünetben tudta: megfordítható az állás.
nov. 26
17:50
Jégkorong, Kontinentális Kupa: a DAB közel volt az újabb bravúrhoz (She)
A szerdai Herning elleni 3–1-es siker után a Dab.Docler közel volt az újabb bravúrhoz a jégkorong Kontinentális Kupa 3. selejtezőkörében, ám végül 3–2-re kikapott az olasz Asiagótól.
nov. 26
18:00
Légióssors: Gera reméli, hogy nem súlyos a sérülése (She)
Ahogy arról beszámoltunk, Gera Zoltán megsérült a West Bromwich Albion–Tottenham bajnokin, a magyar válogatott középpályást a 21. percben le kellett cserélni.
nov. 26
18:00
A DVSC veretlen, a ZTE nyeretlen maradt (Metropol)
Az első félidőben kétgólos előnyt szerzett, mégis súlyos vereséget szenvedett szombaton a Zalaegerszeg Debrecenben az OTP Bank Liga 17.fordulójában.
nov. 26
18:00
Túl a németországi felkészülés első hetén Erdei Zsolt (Behaviour)
Túl van a németországi felkészülés első hetén Erdei Zsolt korábbi félnehéz- és cirkálósúlyú ökölvívó világbajnok, aki december 31-én az egyesült államokbeli Anaheimben az amerikai Tavoris Cloud ellen lép szorítóba.
nov. 26
18:01
A Dortmund könnyedén verte a Schalkét, ikszelt Berlinben a Leverkusen (Agroinform)
A Bundesliga 14. fordulójában a címvédő BVB megerőltetés nélkül 2-0-ra nyerte meg a Ruhr-vidéki rangadót, a Leverkusen pedig 3-3-as döntetlent játszott Berlinben.
nov. 26
18:02
NB I: Tíz perc alatt öt nevetséges gólt kaptunk - Prukner László (She)
Hiába vezetett az első félidő végén két góllal, végül háromgólos vereséget (5–2) szenvedett a sereghajtó Zalaegerszeg az élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 17. fordulójában a listavezető DVSC-Teva otthonában. Prukner László, a zalaiak vezetőedzője érthetően bosszúsan és csalódottan összegzett a lefújást követően.
nov. 26
18:18
Természetesen Vettel szerezte meg az első rajthelyet (Infostart)
A második világbajnoki címét már bebiztosító, Red Bull-lal versenyző német Sebastian Vettel indulhat az élről a Formula-1-es idényzáró Brazil Nagydíjon.
nov. 26
18:18
Légióssors: Gera reméli, hogy nem súlyos a sérülése (She)
Ahogy arról beszámoltunk, Gera Zoltán megsérült a West Bromwich Albion–Tottenham bajnokin, a magyar válogatott középpályást a 21. percben le kellett cserélni.
nov. 26
18:18
Az MU-t az ág is húzta a Newcastle ellen, a Chelsea könnyedén nyert (Agroinform)
1-1-et játszott egymással a Manchester United és a Newcastle, a Chelsea 3-0-ra verte a Wolvest. A West Bromwich kikapott a Tottenhamtől, Gera Zoltánt sérülés miatt korán le kellett cserélni.
nov. 26
18:20
NB I: akciódús mérkőzésen nyert hazai pályán a Kaposvár (She)
A labdarúgó NB I 17. fordulójában a kiesés elől menekülő Kaposvárhoz a hatodik Kecskemét látogatott. Balázs Benjámin a 37. percben szerezte meg a vezetést a Rákóczinak, amire öt perccel később válaszolhattak volna a vendégek, de Lencse László leshelyzetből talált a kapuba. Hibáját a második félidő elején javította, a 48. percben már érvényes találatot szerzett a liláknak. A hazaiaknál Graszl…
nov. 26
18:20
Bajzát mesterötöst lőtt a Vasas ellen (Agroinform)
A Pécs hazai környezetben az öt gólt szerző Bajzát Péter parádés teljesítményének köszönhetően 5-1-re legyőzte a Vasas együttesét a   labdarúgó OTP Bank Liga 17. fordulójának szombati játéknapján.
nov. 26
18:22
NB I: három hónap után, a Pápa ellen győzött újra a Siófok (She)
A labdarúgó NB I 17. fordulójában, a tizenötödik helyen álló Siófok, a tizenharmadik Lombard Pápát fogadta. A hazaiak a 27. percben szereztek vezetést Melczer Vilmos góljával, ám újabb tíz perc elteltével Présinger Ádám egyenlíteni tudott. A második félidő közepén aztán ugyanő próbált meg tisztázni Sowunmi Thomas elől, ám olyan szerencsétlenül ért a labdához, hogy az végül saját kapujában…
nov. 26
18:24
Videó: egy fejes és egy bomba, így nyert a Dortmund a Schalke ellen (She)
A Borussia Dortmund hazai pályán 2–0-ra legyőzte a Schalkét az elsőosztályú német labdarúgó-bajnokságban. Íme, az összefoglaló!
nov. 26
18:26
Premier League: a Manchester United nem bírt a Newcastle-lel (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság (Premier League) 13. fordulójában a Manchester United óriási küzdelemben, 1–1-es döntetlent játszott a Newcastle-lel. A találkozón a nagy fölényben játszó „vörös ördögök” szereztek vezetést Javier Hernández szerencsés góljával, amit Demba Ba egyenlített ki (minimum véleményes) tizenegyes után. A hajrára a vendégek Jonás Gutiérrez kiállítása miatt emberhátrányba…
nov. 26
18:28
Videó: félelmetes második félidővel fordított két gólról a Loki (She)
A Debrecen hazai pályán kétgólos hátrányba került az első félidőben a ZTE ellen. A szünet után azonban egy teljesen más Loki jött ki, amely negyedóra alatt nem csak behozta hátrányát, hanem meg is fordította a meccset, kiütéses győzelmet aratva. Összefoglaló.
nov. 26
18:30
NB II, Nyugati csoport: a Baja gól nélküli döntetlenje Sopronban (She)
Gól nélküli döntetlennel zárult a Soproni VSE–Baja mérkőzés a labdarúgó NB II Nyugati csoportjának utolsó őszi fordulójában.
nov. 26
18:32
NB I: a Pécs 5-1-re verte meg a Vasast - Bajzát öt gólt vágott! (She)
A labdarúgó NB I. 17. fordulójában a Pécs hazai pályán 5–1-re kiütötte a Vasast. A mérkőzésen Bajzát Péter öt gólt szerzett, a vendégek Bárányos révén szépítettek.
nov. 26
18:34
Championship: 2-0-ról, a 93. percben buktak el otthon Gulácsiék (She)
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Championship) szombat délutáni mérkőzésein egy magyar légiós kapott lehetőséget: Gulácsi Péter kezdőként végigvédte a Hull City Burnley elleni hazai bajnokiját. A „tigrisek” annak ellenére szenvedtek vereséget, hogy a 77. percben Matty Fryatt duplájával még 2–0-ra vezettek. Óriási hajrát nyitott azonban a Burnley, és Gulácsi hiába mutatott be…
nov. 26
18:36
Női kosárlabda NB I: a BEAC szoros meccsen megszerezte első győzelmét (She)
Megszerezte első győzelmét a női kosárlabda NB I-ben a BEAC, amely szombat délután egy ponttal, 68–67-re nyert az Atomerőmű ellen.
nov. 26
18:38
NB I: bajnoki mesterötösök Fazekastól Vágásin át Bajzát mai bravúrjáig (She)
Hét és fél év óta az első mesterötös született a labdarúgó NB I-ben: 2004-ben a zalaegerszegi Waltner Róbert, ezúttal a pécsi Bajzát Péter talált ötször a kapuba.
nov. 26
18:40
Videó: Éreztem az erőt a csapatban, hogy tudunk fordítani - Mészáros N. (She)
El kell felejteni az első félidőt, amit a ZTE ellen játszottunk – mondta az NSO Tv-nek Mészáros Norbert, a DVSC-Teva játékosa a ZTE elleni hazai bajnoki összecsapás (5–2) után. – Az első gól után viszont éreztem magunkban az erőt, hogy meg tudjuk fordítani a mérkőzést. A másik oldalon Kocsárdi Gergely elmondta, ilyet még sohasem élt át.
nov. 26
18:42
Kecskemét: a dühös szurkolók Kaposváron tüntettek Sallói ellen (She)
A Kaposvár labdarúgócsapatától elszenvedett 2–1-es vereséget követően a mérkőzésre elutazó kecskeméti szurkolók a lefújás után a kaposvári székház előtt követelték Sallói István klubigazgató távozását. Sallói nem ment ki, a tulajdonos igen – olvasható a delmagyar.hu-n.
nov. 26
18:54
Videó: Chicharito szerencsés, Demba Ba magabiztos találata (She)
Korábban már beszámoltunk arról, hogy az angol labdarúgó-bajnokság (Premier League) 13. fordulójában a Manchester United óriási küzdelemben, 1–1-es döntetlent játszott a Newcastle-lel. Íme, a gólok!
nov. 26
18:54
Vettel indul az élről a Brazil Nagydíjon (Metropol)
A második vb-címét már az október elején rendezett Japán Nagydíjon bebiztosító Sebastian Vettel indul az élről az idényzáró vasárnapi Forma-1-es Brazil Nagydíjon.
nov. 26
18:54
Tovább szimultánozik a díszpolgárrá avatott Sinka Brigitta (Behaviour)
Ünnepélyes külsőségek között díszpolgárrá avatták szombaton Sinka Brigitta sakkmestert szülőhelyén, Békésszentandráson.
nov. 26
18:54
Gera Zoltán ismét megsérült (Agroinform)
Gera a Tottenham ellen a 21. percben egy lövést akart blokkolni, amikor fájdalmasan a bal térdéhez kapott. Egyelőre nem lehet tudni, hogy a sérülés mennyire súlyos.
nov. 26
18:56
A DVSC veretlen, a ZTE nyeretlen maradt (Behaviour)
Az első félidőben kétgólos előnyt szerzett, mégis súlyos vereséget szenvedett szombaton a Zalaegerszeg Debrecenben az OTP Bank Liga 17. fordulójában.
nov. 26
18:56
Kalocsai mintás overallt viselt Button (Agroinform)
A kalocsai mintás overallt viselte  az idényzáró Forma-1-es Brazil Nagydíj időmérő edzésén Jenson Button, a McLaren 2009-ben világbajnok brit pilótája.
nov. 26
18:58
A Siófok legyőzte a kiesőhelyen telelő Lombardot (Agroinform)
A Siófok hazai környezetben 3-1-re nyert a Pápa ellen az labdarúgó OTP Bank Liga 17. fordulójának szombati játéknapján. A Balaton-partiak ezt megelőzően utoljára a hatodik fordulóban győztek.
nov. 26
19:12
Gera Zoltán megsérült a Spurs elleni bajnokin (Infostart)
A Chelsea - egymást követően elveszített két hazai mérkőzés után - ismét a Stamford Bridge-en lépett pályára a Premier League 13. fordulójában. A Kékek ezúttal nem okoztak csalódást rajongóiknak, igaz, a Wolverhampton nyilvánvalóan nem olyan erős, mint az Arsenal vagy a Liverpool.
nov. 26
19:12
Tenisz: Babos egyéniben is döntőbe jutott a helsinki versenyen (She)
Babos Tímea a helsinki ITF-verseny páros fináléját az ukrán Irina Burjacsok oldalán a lehető legkisebb különbséggel, szuper tie-breakben elbukta az első kiemelt szlovák, finn duóval szemben, ám egyéniben lehetősége lesz a javításra, hiszen ebben a műfajban is döntőbe jutott.
nov. 26
19:12
A rekord meglett, az eső elmaradt - időmérő edzés (Agroinform)
Vettel idei tizenötödik pole-ját szerezte a száraz interlagosi időmérőn, Webber a második, a McLarenek csak mögötte következnek. Schumacher már a futamra készült.
nov. 26
19:14
Kézilabda: gálamérkőzésen búcsúzott Radulovics, mezét visszavonultatták (She)
A Dunaújváros 1999-ben Bajnokok Ligája-győztes női kézilabda-csapatának és jelenlegi együttesének szombat délutáni gálamérkőzésén búcsúzott el az aktív játéktól a klub kiváló játékosa, a kétszer is a világ legjobbjának megválasztott Radulovics Bojana.
nov. 26
19:14
Kaposváron kapott ki az edző nélküli Kecskemét (Agroinform)
A Kaposvár egygólos győzelmet aratott a vendég Kecskemét felett a labdarúgó OTP Bank Liga 17. fordulójának szombati játéknapján, s így 13 meccs és hét döntetlen után nyert ismét.
nov. 26
19:16
Videó: Juan Mata szenzációs - két gólpassz, egy gól a Chelsea-ben (She)
A Chelsea hazai pályán 3–0-ra legyőzte a Wolverhampton Wandererst az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 13. fordulójában. A meccsen főszerepet játszott Juan Mata, aki két gólpassza után saját maga is a kapuba juttatta a labdát. Gólok.
nov. 26
19:16
Másodjára kikapott a Dunaújváros (Agroinform)
Második mérkőzésén, szombaton egygólos vereséget szenvedett az olasz Asiagótól a Dab.Docler jégkorongcsapata a Kontinentális Kupa négyes döntőjébe jutásért zajló dániai tornán.
nov. 26
19:18
Skócia: ötöt vágott a Celtic, öles léptekkel közelít a Rangershez (She)
Szombaton sorozatban a negyedik bajnoki mérkőzését nyerte meg a Celtic, így újra faragott nemrégiben még tetemes hátrányából; a skót labdarúgó-bajnokság tabelláját továbbra is az egy mérkőzéssel kevesebbet játszó Rangers vezeti.
nov. 26
19:18
Kiss Dániel szervezetét húsevő baktérium támadta meg (Agroinform)
Egy augusztusi műtétet követően húsevő baktérium támadta meg Kiss Dániel, a jövő évi olimpiai részvételt már korábban kiharcoló Európa-bajnoki bronzérmes gátfutó szervezetét.
nov. 26
19:20
Svájc: Vanczák Vilmosék bejutottak a nyolc közé a kupában (She)
A Sion labdarúgócsapata 2–1-re nyert a harmadosztályú Tuggen otthonában, így bejutott a legjobb nyolc közé a Svájci Kupában. A sioniak magyar védője, Vanczák Vilmos végigjátszotta a mérkőzést.
nov. 26
19:30
Togo: közlekedési balesetben elhunyt egy futballklub nyolc tagja (She)
Nyolc halálos áldozatot követelt a togói Étoile Filante labdarúgócsapatával történt közlekedési baleset, és a jelentések szerint legalább nyolc másik személy súlyos sérüléseket szenvedett.
nov. 26
19:30
Rooney idegbeteg módjára rugdosta földön fekvő ellenfelét - videó (Agroinform)
Wayne Rooney, a Manchester United-Newcastle (1-1) angol bajnoki meccsen a labdát a földön fekve védeni igyekvő Fabrizio Coloccinit rugdosta tiszta erőből.
nov. 26
19:32
NB I: a Győr magabiztosan győzött az Újpest vendégeként (She)
A labdarúgó NB I 17. fordulójában a még mindig több sérültet nélkülöző Újpest a mostanában gyengélkedő Győrt fogadta. A végig harcosabb és jobban szervezett vendégek végül magabiztosan legyőzték a mérkőzést Lipták Zoltán kiállítása miatt tíz emberrel befejező újpestieket.
nov. 26
19:32
Negyeddöntős Vanczák Sionja (Agroinform)
A Vanczák Vilmost foglalkoztató Sion 2-1-re győzött a harmadosztályú Tuggen otthonában, és bejutott a legjobb nyolc közé a Svájci Kupában. A válogatott védő végi a pályán volt.

Keresés