2011. november 27. vasárnap

nov. 27
16:49
A Győr 17 pontos győzelmet aratott Pécsett (Agroinform)
A legutóbb ezüstérmes Pécs hazai pályán kikapott az euroligás Győrtől a női kosárlabda NB I vasárnapi rangadóján.
nov. 27
16:51
Az Aston Villa nem bírt az újonccal (Agroinform)
A Swansea City pontot szerzett hazai pályán az Aston Villa ellen, gólnélküli döntetlennel ért véget a két együttes összecsapása az angol labdarúgó-bajnokság 13. fordulójának vasárnapi mérkőzésén.
nov. 27
16:53
Vettel váltóhibával küzdött, Webber nyerte az évadzárót (Agroinform)
Az évadzárón végre összejött a várva-várt Webber-győzelem, persze ehhez kellett Vettel némiképp váratlan és furcsa váltóhibája is. Hamilton kiesett, Schumacher defektet kapott.
nov. 27
17:06
Serie A: a csereként beállt Castaignos volt az Inter megmentője Sienában (She)
Az Inter a csereként beállt Luc Castaignos 89. percben lőtt góljával 1–0-ra nyert a Siena vendégeként az olasz labdarúgó-bajnokság élvonalának 13. fordulójában.
nov. 27
17:06
Magyarjai sem tudtak segíteni a NEC-en az Ajax ellen (Agroinform)
Horváth Gábor csapata, az ADO Den Haag 1-1-es döntetlent ért el az Excelsior otthonában, a védő négymeccses eltiltását tölti. A NEC hazai környezetben szenvedett 3-0-ás vereséget a címvédő Ajaxtól.
nov. 27
17:08
Premier League: Liverpool-Man. City rangadó élőben az NSO-n (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 13. fordulójának rangadóján az éllovas Manchester City látogat az Anfield Roadra. A vendégek az utolsó hét mérkőzésüket megnyerték a bajnokságban, ugyanakkor hétközben kínos vereséget szenvedtek a Napolitól a Bajnokok Ligájában. A Liverpool sem panaszkodhat, hiszen utolsó hét mérkőzésén veretlen maradt hazai pályán. Kövesse a találkozót itt, az NSO-n…
nov. 27
17:08
Az utolsó pillanatban harcolta ki a győzelmet az Inter, lendületben a Cesena (Agroinform)
Az olasz labdarúgó-bajnokság 12. fordulójában az Inter a 90. percben csikarta ki a győzelmet a Siena otthonában, a Palermo legyőzte a Fiorentinát, a Cesena pedig a Bolognát.
nov. 27
17:10
Hatalmas pofonba szaladt bele a Veszprém (Agroinform)
A Bajnokok Ligája B-csoportjának 6. fordulójában az MKB Veszprém 33-24-es vereséget szenvedett hazai környezetben a német Füchse Berlintől.
nov. 27
17:24
Videó: a 19 éves holland csatár 90. percbeli góljával nyert az Inter (She)
Az élvonalbeli olasz labdarúgó-bajnokság 13. fordulójában az Internazionale Luc Castaignos 90. percbeli találatával verte idegenben a Sienát. A 19 éves holland csatár Thiago Motta passzából lőtte ki a jobb alsó sarkot.
nov. 27
17:24
A Bremen Pizarro nélkül is magabiztosan nyert Hajnalék ellen (Agroinform)
A Werder Bremen hazai pályán 2-0-ra nyert a Hajnal Tamást a végig soraiban tudó VfB Stuttgart ellen a Bundesliga 14. fordulójában.
nov. 27
17:26
Jégkorong, Kontinentális Kupa: a DAB legyőzte brit ellenfelét (She)
A jégkorong Kontinentális Kupa harmadik selejtezőkörének harmadik fordulójában a DAB.Docler 6–3-ra legyőzte a brit Sheffield Steelerst, ezzel életben tartotta továbbjutási esélyeit. Ha a házigazda Herning a rendes játékidőben legyőzi az Asiagót, akkor a dunaújvárosi együttes bejut a szuperdöntőbe.
nov. 27
17:42
Videó: a 19 éves holland csatár 89. percbeli góljával nyert az Inter (She)
Az élvonalbeli olasz labdarúgó-bajnokság 13. fordulójában az Internazionale Luc Castaignos 90. percbeli találatával verte idegenben a Sienát. A 19 éves holland csatár Thiago Motta passzából lőtte ki a jobb alsó sarkot.
nov. 27
17:42
Sidi a világcsúcsnál is jobbat lőtt (Agroinform)
Sidi Péter az érvényben lévő világcsúcsnál jobb eredménnyel nyerte meg a puskások versenyét a Móron rendezett légfegyveres ob-n.
nov. 27
17:44
Jégkorong, Mol Liga: a Miskolc négy góllal legyőzte a Steauát (She)
A Miskolc jégkorongcsapata hazai pályán 7–3-ra legyőzte a Steaua Rangerst a Mol Liga első vasárnapi mérkőzésén.
nov. 27
17:44
Magabiztosan nyert Miskolcon a Détári-csapat (Agroinform)
A végig fölényben játszó Ferencváros megérdemelten nyert 3-2-re az indiszponáltan futballozó DVTK otthonában az OTP Bank Liga 17. fordulójában.
nov. 27
17:46
Légfegyveres ob: Sidi a világcsúcsnál is jobbat lőtt Móron (She)
Sidi Péter az érvényben lévő világcsúcsnál jobb eredménnyel, 704.2 körrel nyerte meg a puskások versenyét a Móron rendezett légfegyveres országos bajnokságon.
nov. 27
17:48
Videó: Ronaldo kisfia élő adásban elmondta, utálja a Formula-1-et (She)
A Formula–1-es Brazil Nagydíjat a helyszínen tekinti meg a kétszeres aranylabdás brazil labdarúgó, Ronaldo és családja. A világbajnok játékost természetesen a riporterek is megkérdezték a futamról, sőt még kisfia is elmondta véleményét. Édesapjával ellentétben ő azonban egyáltalán nem élvezi a Formula–1-et.
nov. 27
18:00
Bundesliga: a Hajnallal felálló Stuttgart kikapott a Werdertől (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 14. fordulójában a VfB Stuttgart 2–0-s vereséget szenvedett a Werder Bremen otthonában. A vendégek magyar válogatott középpályása, Hajnal Tamás kezdőként végigjátszotta a találkozót.
nov. 27
18:00
A hajrában szerezte meg a győzelmet az Inter (Metropol)
Az Internazionale a 90. percben szerzett találattal nyert a Siena otthonában az olasz labdarúgó-bajnokság 13. fordulójának vasárnapi mérkőzésén.
nov. 27
18:01
A Videoton hátrányból fordított Pakson (Agroinform)
A Videoton 1-0-ás hátrányból fordítva 2-1-re nyert a Paks otthonában. A címvédő maradt a harmadik helyen, és három ponttal elhúzott a negyedik Honvédtól.
nov. 27
18:02
Eredivisie: hármat lőtt az Ajax Babosnak, ikszeltek Horváthék (She)
A holland labdarúgó-bajnokság 14. fordulójában a Babos Gáborral felálló NEC Nijmegen 3–0-ra kikapott az Ajaxtól, amelyben a többi magyar a padon kezdett, és csak Szélesi Zoltán lépett pályára a hajrában. Az eltiltott, és egyébként is sérüléssel bajlódó Horváth Gábort nélkülöző ADO Den Haag 1–1-et játszott az Excelsior otthonában. A Feyenoord a Waalwijkot győzte le, és ezzel az Ajaxhoz hasonlóan 24…
nov. 27
18:04
Videó: a népszerű humorista és a korábbi NB I-es edző a DVTK-Fradiról (She)
Ma este rendezik a Diósgyőri VTK–Ferencvárosi TC labdarúgó NB I-es rangadót a 17. fordulóban. Az NSO Tv mint eddig minden nap, a meccs napján is jelentkezik. Ezúttal olyan közéleti személyiségek mondják el véleményüket, akik saját műfajukban már nagyot alkottak. Nézze meg Aranyosi Péter humorista és Hevesi Tamás zenész és a REAC korábbi edzőjének véleményét!
nov. 27
18:06
Női ökölvívó ob: Kovács Mária 11. aranyérmét szerezte meg (She)
A 11. bajnoki aranyérmét szerezte meg vasárnap Kovács Mária a Hódmezővásárhelyen rendezett női ökölvívó országos bajnokságon.
nov. 27
18:08
NB I: Nikolics góljával győzött a Videoton Pakson (She)
A labdarúgó NB I 17. fordulójában a tavalyi ezüstérmes Paks a tavalyi aranyérmes Videotont fogadta. Az első félidőben előnyhöz jutott a hazai csapat, de a többet támadó Videoton megfordította a mérkőzést és hazavitte a három pontot.
nov. 27
18:18
Győzelemmel zárta az őszt a Videoton (Infostart)
A címvédő Videoton a hajrában fordított és 2-1-re nyert a Paks otthonában a labdarúgó NB I 17. fordulójában.
nov. 27
18:18
NB I: Diósgyőr-Ferencváros bajnoki rangadó élőben az NSO-n (She)
Elérkezett a labdarúgó NB I 2011-es évzárójának napja: a Diósgyőr a Ferencvárossal csap össze Miskolcon. Önnek már nem jutott jegy 15 ezer forintért sem a feketepiacon? Kövesse a bajnokság várva várt rangadóját élő szöveges online közvetítésünk vagy folyamatosan frissülő, élőképes cikkünk segítségével!
nov. 27
18:36
Ausztria: a Sturm emberhátrányban is simán elintézte az Admirát (She)
Hazai pályán sima, 3–1-es győzelmet aratott az osztrák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 16. fordulójában a címvédő Sturm Graz a szezon során végig az élmezőnyben viaskodó Admira ellen. A sérült Szabics Imre nem léphetett pályára a Sturmban.
nov. 27
18:36
Hátrányból nyert a Videoton (Metropol)
A címvédő Videoton 1-0-ás hátrányból fordított, és nyert a Paks otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga 17. , egyben idei utolsó fordulójában.
nov. 27
18:36
A Levante kiütötte a Gijónt (Agroinform)
A Levante négygólos győzelmet aratott a Gijón ellen a spanyol labdarúgó-bajnokság 14. fordulójának vasárnapi játéknapján.
nov. 27
18:38
Videó: Adrian Mutu két impozáns találattal sokkolta a Genoát (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokság 13. fordulójában a Cesena megszerezte második győzelmét a 2011–2012-es szezonban, miután hazai pályán 2–0-ra nyert a Genoa ellen. A fekete-fehérek mindkét gólját Adrian Mutu lőtte. A román csatár előbb egy panenkás mozdulattal értékesítette a megítélt büntetőt, majd mesterein tekert a genovai kapu bal felső sarkába.
nov. 27
18:54
Kikapott a Veszprém a BL-ben (Infostart)
A Veszprém otthon 33-24-re kikapott a Füchse Berlintől a férfi kézilabda Bajnokok Ligája 6. fordulójában. Szorosabb lett a mezőny a spanyol Atlético Madrid mögött, de szinte bizonyos, hogy Mocsai Lajos vezetőedző együttese lemondhat a csoport első helyének megszerzéséről.
nov. 27
18:54
Férfi kézilabda BL: otthon kapott ki a Veszprém a Berlintől (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája B-csoportjának 6. fordulójában az MKB Veszprém súlyos vereségbe szaladt bele hazai pályán a német Füchse Berlinnel szemben, az ellenfél kilenc góllal, 33–24-re bizonyult jobbnak, amivel visszavágott a korábbi botlásáért.
nov. 27
18:54
Nyert és reménykedhet a Dunaújváros (Agroinform)
A Dunaújváros legyőzte a brit Sheffieldet a jégkorong Kontinentális Kupa négyes döntőjébe jutásért zajló dániai tornán.
nov. 27
18:56
Primera División: ismét régi önmagát idézte a Levante, 4-0-ra nyert (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 14. fordulójában a Levante hazai pályán 4–0-s győzelmet aratott a Sporting Gijón ellen.
nov. 27
18:58
Premjer-liga: Dzsudzsákék győzelemmel tértek a téli pihenőre (She)
Győzelemmel zárta az őszt az orosz labdarúgó-élvonalban Dzsudzsák Balázs csapata, az Anzsi Mahacskala. A felsőházi rájátszás második fordulójában a dagesztáni gárda hazai pályán 2–1-re legyőzte a CSZKA Moszkvát.
nov. 27
19:00
Női röplabda NB I: nem született hazai siker a vasárnapi játéknapon (She)
A női röplabda NB I vasárnapi játéknapján hat idegenbeli győzelem született.
nov. 27
19:02
Videó: Nikolics megint nyerőember volt, ezúttal a 85. percben döntött (She)
A labdarúgó NB I 17. fordulójában a Paks 2–1-es vereséget szenvedett hazai pályán a címvédő Videoton ellen. A tolnaiak Szatmári Lóránd góljával szereztek vezetést, ám a fehérváriak Paulo Vinícius fejesével egyenlítettek. Már-már mindenki elkönyvelte a döntetlent, amikor érkezett Nikolics Nemanja és közelről a keresztléc alá bombázott.
nov. 27
19:12
Webber győzött a szezonzárón (Infostart)
Az ausztrál Mark Webber (Red Bull) nyerte a Formula-1-es világbajnokság idényzáró Brazil Nagydíját.
nov. 27
19:12
Premier League: a Man. City emberhátrányban szerzett pontot Liverpoolban (She)
Pontosztozkodással zárult a labdarúgó Premier League 13. fordulója: a listavezető Manchester City a hajrában Mario Balotelli kiállítása miatt emberhátrányban küzdött az Anfielden, de megőrizte az 1–1-es döntetlent a Liverpool otthonában. A City öt ponttal vezet a Manchester United és héttel a csak tizenkét mérkőzést lejátszott Tottenham Hotspur előtt a bajnokságban.
nov. 27
19:12
Joe Hart mentett pontot a Citynek az Anfielden (Agroinform)
A Liverpool úgy ért el 1-1-et, hogy az első félórát leszámítva jobban játszott, deés egyik játékosa sem szerzett gólt. Balotelli 18 perc alatt kiállíttatta magát.
nov. 27
19:14
A Liverpool lefékezte a Manchester Cityt (Infostart)
A listavezető Manchester City 1-1-es döntetlent játszott a Liverpool vendégeként az angol labdarúgó-bajnokság 13. fordulójában.
nov. 27
19:30
Videó: óriási kapushiba, Luque-bomba - íme, a DVTK-FTC első félideje! (She)
Jelenleg 2–1-re vezet a Diósgyőr a Ferencváros ellen a labdarúgó NB I 17. fordulójának rangadóján. Az első félidőben L'Imam Seydi fejesével került előnybe a DVTK, ám Ivan Rados nagy hibája után Somalia egyenlített. A miskolciak azonban a spanyol José Luque újabb bombagóljával ismét megszerezték a vezetést. Nézze meg az első játékrész góljait!
nov. 27
19:32
Férfi kézilabda KEK: Cipruson tudott nyerni az FTC-PLER (She)
A Ferencváros két góllal, 24–22-re legyőzte idegenben a ciprusi University Cyprus együttesét, így kedvező helyzetből várhatja a férfi kézilabda KEK nyolcaddöntőbe kerüléséért zajló párharc hazai visszavágóját.
nov. 27
19:48
Bundesliga: a Bayern kikapott Mainzban, a harmadik helyre esett vissza (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 14. fordulójában a Bayern München 3–2-es vereséget szenvedett a Mainz otthonában.
nov. 27
19:48
Megégett Mainzban a Bayern München (Agroinform)
A Mainz hazai pályán 3-2-re nyertek a Bayern ellen. Thomas Tuchel csapata az idényben másodszor tudott egymás után kétszer győzni, a bajorok zsinórban másodszor kaptak ki.
nov. 27
19:50
Férfi kézilabda BL: Megértem a szurkolók elégedetlenségét - Mocsai (She)
Mocsai Lajos, az MKB Veszprém férfi kézilabdacsapatának vezetőedzője a Füchse Berlin ellen 33–24-re elveszített Bajnokok Ligája csoportmeccs után elmondta, gyorsan felborította a terveiket Terzic sérülése, de nem ezen múlott a végeredmény, és megérti a szurkolók elégedetlenségét.
nov. 27
19:50
Dán siker a Szeged csoportjában (Agroinform)
A dán Köbenhavn egygólos győzelmet aratott a spanyol Ademar León ellen az ezúttal szabadnapos Pick Szeged csoportjában.
nov. 27
19:52
Ligue 1: a Lyon idegenben is simán átgázolt az Auxerre-en (She)
Könnyed, 3–0-s győzelemmel zárta a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 15. fordulóját az Olympique Lyon, mely Auxerre-ben szerezte meg a három pontot. Lisandro López duplájával a Lyon a második félidő közepére magabiztos előnyhöz jutott, majd a 88. percben Michel Bastos adta meg a kegyelemdöfést a hazaiaknak. A másik vasárnap kora esti mérkőzésen Arnold Mvuemba tizenegyesgólja…
nov. 27
20:06
Férfi röplabda NB I: az idegenben játszó csapatokról szólt a nap (She)
A férfi röplabda NB I valamennyi vasárnapi mérkőzésén az idegenben játszó csapatok nyertek, így a Kecskemét, a Dunaferr, a Kazincbarcika és a Dági KSE is győztesen hagyta el a pályát.
nov. 27
20:08
Jégkorong, EBEL: a Fehérvár remek győzelmet aratott a KAC ellen (She)
A Sapa Fehérvár AV19 jégkorongcsapata az EBEL 26. fordulójában remek 3–1-es győzelmet aratott a KAC ellen, ezzel megtörte négyes vereségsorozatát.

Keresés