2011. február 19. szombat

febr. 19
17:45
Videó: Néha úgy érzem, elég volt a fociból, de van amikor, hiányzik - Lipcsei (She)
Pénteken a Ferencváros korábbi labdarúgója és a második csapat edzője, Lipcsei Péter mesélt együttese jelenéről és jövőjéről az NSO Tv-nek. Az ötvennyolcszoros válogatott játékos most profi pályafutása befejezéséről és a Prukner László vezette első csapatról mondta el véleményét.
febr. 19
17:47
Kettős osztrák siker műlesiklásban (Agroinform)
Marlies Schild és Kathrin Zettel révén kettős osztrák siker született az alpesi sí világbajnokság utolsó női versenyszámában.
febr. 19
17:47
Férfi kézilabda BL: a Szeged a hajrában bukott a Schaffhausen otthonában (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének nyolcadik fordulójában a Pick-Szeged négy góllal kapott ki a svájci Schaffhausen otthonában. Skaliczki László együttese sokáig kézben tartotta a mérkőzést, vezetett is, de a második felvonás közepén a játék képe és az eredmény is kiegyenlítődött. A hajrá így teljesen nyílt volt, amelyből aztán a házigazdák jöttek ki jobban, az elfáradó vendégek a…
febr. 19
17:57
Férfi kézilabda BL: nyerhető meccset bukott el a Szeged (Infostart)
Nyerhető meccset bukott el 31-27-re az utolsó negyedórában a Pick Szeged a svájci Schaffhausen otthonában a férfi kézilabda Bajnokok Ligája 8. fordulójának szombati játéknapján.
febr. 19
17:57
Férfi kézi BL: a Szeged a hajrában bukott a Schaffhausen otthonában (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének nyolcadik fordulójában a Pick-Szeged négy góllal kikapott a svájci Schaffhausen otthonában. Skaliczki László együttese sokáig kézben tartotta a mérkőzést, vezetett, de a második felvonás közepén a játék képe megváltozott, és az eredmény kiegyenlítődött. A hajrá így teljesen nyílt volt, amelyből aztán a házigazdák jöttek ki jobban, az…
febr. 19
17:59
Felkészülés: az MTK gól nélkül zárt a besztercebányaiak ellen (She)
A labdarúgó NB I jövő heti rajtjára készülő MTK gól nélküli döntetlent játszott utolsó felkészülési mérkőzésén a szlovák élvonalban szereplő Dukla Banská Bystricával.
febr. 19
18:01
Vívás: a 18. helyen végző Szilágyi lett a padovai kard-vk legjobb magyarja (She)
Egyik magyar férfi kardozó sem került be a legjobb 16 közé az olaszországi Padovában rendezett világkupa-versenyen.
febr. 19
18:03
A Dortmund könnyedén győzte le a szezon egyik meglepetéscsapatát (Agroinform)
A Bundesliga elsője nagy lendülettel kezdett, de csak az első félidő végén szerzett vezetést, mégsem kellett megfeszülnie a győzelemért.
febr. 19
18:15
Rövid pályás gyorskorcsolya: Huszár ötödik lett 500-on a drezdai vk-n (She)
Huszár Erika a B-döntőt megnyerve ötödik helyen végzett a legrövidebb, 500 méteres távon a rövid pályás gyorskorcsolya világkupa-sorozat drezdai állomásának szombati versenynapján.
febr. 19
18:17
FA-kupa: a Birmingham City és a Stoke City is hozta a kötelezőt (She)
Könnyed, háromgólos győzelmet aratott a Birmingham City és a Stoke City harmadosztályú ellenfele felett az FA-kupa nyolcaddöntőjének első két találkozóján, és ezzel a sorozat hatodik fordulójába, a negyeddöntőbe jutott.
febr. 19
18:19
Tenisz: Kuznyecova lesz Wozniacki ellenfele a dubai döntőben (She)
A Dubaiban zajló, kétmillió dollár összedíjazású WTA-torna elődöntőjében a 16. helyen kiemelt orosz Szvetlana Kuznyecova két szettben nyert a 11. helyen rangsorolt olasz Flavia Pennetta ellen, így előbbi játékos lesz az elsőként kiemelt dán Caroline Wozniacki ellenfele a holnapi fináléban.
febr. 19
18:21
4 hónap kényszerszünet után visszatért Buzsáky (Agroinform)
A Queens Park Rangers magyar válogatott középpályása súlyos térdsérülését követően 4 percet kapott a Preston elleni, döntetlenre végződött találkozón.
febr. 19
18:23
A Stoke és a Birmingham is simán jutott tovább (Agroinform)
Az angol labdarúgó FA-kupa szombati nyolcaddöntőin a Stoke City és a Birmingham City is egyaránt 3-0-al lépett túl harmadosztályú ellenfelein, a Brightonon, illetve a Sheffield Wednesday-en, és jutott a következő körbe.
febr. 19
18:25
Tizedszer is Zöggeleré a Világkupa (Agroinform)
Ismét Armin Zöggerelé lett a szánkó Világkupa, a veterán olasz tizedszer nyerte meg az összetett versenyt.
febr. 19
18:27
Egy megnyert meccs végén szétesett és kikapott a Szeged (Agroinform)
Háromnegyed órán át vezetett a magyar csapat, és nem látszott, hogy a Schaffhausennek lenne keresnivalója, mégis borult minden.
febr. 19
18:29
Elhunyt Solymosi Ernő, olimpiai bronzérmes labdarúgó (Agroinform)
Életének 71. évében elhunyt Solymosi Ernő 38-szoros magyar válogatott labdarúgó, az Újpest egykori kiváló védője.
febr. 19
18:33
Tenisz: Cilic és Söderling játssza a döntőt Marseille-ben (She)
A Marseille-ben zajló 512.750 euró összdíjazású ATP-tornán a horvát Marin Cilic és az első helyen kiemelt svéd Robin Söderling játszhatja a finálét.
febr. 19
18:35
Videó: a szenvedő Werder Brement remek gólokkal ütötte ki a Hamburg (She)
A német labdarúgó-bajnokságban szereplő Hamburg feledtette a St. Pauli elleni hétközi hazai botlását, ugyanis a 23. fordulóban 4–0-ra kiütötte a Werder Brement. A hamburgiak Mladen Petric szép góljával szereztek vezetést, amelyet José Guerrero duplája követett. A végeredményt egy okos csel után Anis Ben-Hatira állította be. A brémaiak immár öt bajnoki óta nyeretlenek.
febr. 19
18:37
Felkészülés: sikeres bajnoki főpróba, kétgólos Honvéd-siker (She)
A labdarúgó NB I jövő heti rajtjára hangoló Budapest Honvéd 2–0-ra legyőzte a szlovák bajnokság élvonalában szereplő Tatran Presovot a két csapat szombat délutáni felkészülési mérkőzésén.
febr. 19
18:39
A Honvéd is nyert utolsó edzőmeccsén (Agroinform)
null
febr. 19
18:51
Férfi vízilabda ob I: a Ferencváros átrobogott a BVSC-n (She)
A férfi élvonalbeli vízilabda-bajnokság, a Vodafone ob I alapszakaszának 19. fordulójában a Ferencváros átrobogott vendéglátóján, a BVSC-n.
febr. 19
18:53
Videó: briliáns gólt szerzett a Lyon korábbi szabadrúgás-specialistája (She)
A katari labdarúgó-bajnokság 14. fordulójának rangadóján az al-Garafa 2–1-re legyőzte az al-Arabit idegenben. A hazaiak szerezték meg vezetést, ám a vendégek még a szünet előtt Juninho Permanbucano zseniális mozdulatával egyenlítettek. A Lyon korábbi játékosa kapott egy labdát a tizenegyespontnál, majd a kapunak háttal, sarokkal talált be.
febr. 19
18:55
Profi ökölvívás: a 39 éves Campas visszavágott amerikai legyőzőjének (She)
A mexikói Navajoában a világítás meghibásodása miatt csaknem egyórás késéssel, de végül megtartották a profi ökölvívógála főmérkőzését, amelyen a még mindig csak 39 éves, de 111 profi meccset a háta mögött tudó Luís Ramón Campas és az amerikai Matt Vanda vívott, a találkozót követően előbbi ünnepelhette győzelmét.
febr. 19
18:57
Katarban alázott a brazil csillag (Agroinform)
Hiába játszik a katari élvonalban, futballozni nem felejtett el Antonio Augusto Ribeiro Reis, alias Juninho, a Vasco da Gama és az Olympique Lyon egykori emblematikus figurája.
febr. 19
18:59
Róma a Ferrari főnökével kampányolna az olimpiáért (Agroinform)
A Ferrari csapat főnökét, Luca di Montezemolot kérték fel a Róma-2020 kandidáció vezetésére.
febr. 19
19:09
Atlétika: Kürthy Lajos Eb-szinttel nyerte meg a fedett pályás ob-t (She)
A súlylökő Kürthy Lajos megdobta az Európa-bajnoki részvételhez szükséges távolságot, ezzel pedig győzött a fedett pályás atlétikai országos bajnokság szombati napján.
febr. 19
19:11
Anglia: Kovács Jánost kiállították a Hereford hazai bajnokiján (She)
Kiállították Kovács Jánost, az angol negyeddosztályú Hereford United magyar hátvédjét csapata Burton elleni bajnokiján. A találkozó gól nélküli döntetlennel zárult, a Hereford a 24 csapatos League Two 20. helyén áll.
febr. 19
19:27
Videó: a Videton csatára gólja előtt még a gólvonalonon is cselt csinált (She)
A labdarúgó Ligakupa negyeddöntőjének első mérkőzésén a Videoton hazai pályán nem bírt a Pakssal. Ugyan a fehérváriak André Alves pimasz góljával – a brazil miután megelőzte a vendégek kapusát, a gólvonalon álló védőt is kicselezve lőtt a kapuba – szerezte meg a vezetést, ám a hajrában egy kontra után Kiss Tamás egyenlített, beállítva az 1–1-es döntetlent.
febr. 19
19:29
Női kézi BL: fantasztikus győri siker a Larvik otthonában (She)
A Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapata fantasztikus első félidei teljesítmény után fölényes, 25–16-os győzelmet aratott a legnagyobb középdöntőbeli riválisnak kikiáltott Larvik vendégeként.
febr. 19
19:31
Felkészülés: a Békéscsaba kétgólos vereséget szenvedett Nagyszalontán (She)
Nemzetközi felkészülési labdarúgó-mérkőzésen a másodosztályú Békéscsaba kétgólos vereséget szenvedett a román harmadosztályú Luceafarul Oradeától.
febr. 19
19:33
Kürthy Lajos Eb-szinttel győzött (Agroinform)
A súlylökő Kürthy Lajos megdobta az Európa-bajnoki részvételhez szükséges távolságot, ezzel pedig győzött a fedettpályás atlétikai országos bajnokság szombati napján.
febr. 19
19:45
Videó: a Videoton csatára találata előtt még a gólvonalon is cselt csinált (She)
A labdarúgó Ligakupa negyeddöntőjének első mérkőzésén a Videoton hazai pályán nem bírt a Pakssal. Ugyan a fehérváriak André Alves pimasz góljával – a brazil miután megelőzte a vendégek kapusát, a gólvonalon álló védőt is kicselezve lőtt a kapuba – szerezte meg a vezetést, ám a hajrában egy kontra után Kiss Tamás egyenlített, beállítva az 1–1-es döntetlent.
febr. 19
19:47
Férfi vízilabda ob I: a Pécs nem tudta megnehezíteni a Szolnok dolgát (She)
A férfi élvonalbeli vízilabda-bajnokság, a Vodafone ob I alapszakaszának 19. fordulójában a Szolnok hazai pályán papírforma-győzelmet aratott a Pécs felett.
febr. 19
19:51
Oktatott a Győr a Larvik otthonában (Agroinform)
Az első félidőben szenzációs formában játszó Győri Audi ETO KC 25-16-ra nyert szombaton legnagyobb ellenfelének, a norvég Larviknak az otthonában a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjében.
febr. 19
20:03
Női kézilabda NB I: a DVSC meglepő vereséget szenvedett az Alcoától (She)
A női élvonalbeli kézilabda-bajnokság alapszakaszának 18. fordulójában a DVSC-Korvex meglepetésre négygólos vereséget szenvedett Székesfehérváron az Alcoa vendégeként.
febr. 19
20:09
A Valenciával is kibabrált a Gijón (Agroinform)
A Valencia a döntetlennel továbbra is tartja veretlenségét az élvonalban már 10 forduló óta, de a vasárnap pályára lépő Villareal győzelem esetén megelőzi a Denevéreket a tabellán.
febr. 19
20:21
Primera División: a Sporting Gijón a Valenciát is megviccelte (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 24. fordulójában a Sporting Gijón döntetlent ért el a Valencia otthonában.
febr. 19
20:23
Serie A: a Bologna a hajrában szerzett góllal győzte le a Palermót (She)
Bár Santiago García kiállítása miatt az 57. perctől emberelőnyben játszott a Bologna a Palermo ellen az olasz labdarúgó-bajnokság 26. fordulójának nyitó mérkőzésén, csak az utolsó percben szerezte meg a győztes gólt. A találatot a 75. percben becserélt Daniele Paponi érte el fejesből, Matteo Rubin beadása után.
febr. 19
20:25
Férfi kézilabda NB I: a Dunaferr helytállt, de kikapott Mezőkövesden (She)
Az élvonalbeli férfi kézilabda-bajnokság alapszakaszának 19. fordulójában a Csurgó és a Mezőkövesd is otthon tartotta a győzelemért járó bajnoki pontokat.
febr. 19
20:27
FA-kupa: az MU szenvedve győzte le ötödosztályú ellenfelét (She)
A Manchester United csupán egy gólt tudott szerezni hősiesen küzdő ötödosztályú riválisa, a Crawley Town ellen az FA-kupa nyolcaddöntőjében, de Wes Brown fejes gólja is elég volt a továbbjutáshoz. A kiscsapat jól helytállt  (a 92. percben a keresztlécet is eltalálta), s emelt fővel távozott története legnagyobb mérkőzéséről.
febr. 19
20:29
Kosárlabda: a magyar válogatott legyőzte az All Star-gála légiósait (She)
A magyar férfi válogatott legyőzte az NB I idegenlégiósainak csapatát a szombati All Star-kosárgála főmérkőzésén. A két csapat legjobbjának Hanga Ádámot, illetve Antonio Crockert választották meg.
febr. 19
20:39
Videó: az MU védője pontos fejesével győzte le ötödosztályú ellenfelét (She)
A Manchester United minimális különbséggel győzte le otthon az ötödosztályú Crawley Townt a labdarúgó angol FA-kupa nyolcaddöntőjében. A „vörös ördögök” győztes gólját Wes Brown szerezte, aki egy bal oldali beadást csúsztatott a vendégek kapujába.
febr. 19
20:39
Schild első világbajnoki aranyérme (Metropol)
Az osztrák Marlies Schild nyerte a női műlesiklást a németországi Garmisch-Partenkirchenben zajló alpesisí-világbajnokság szombati napján.
febr. 19
20:41
Bundesliga: a Bayern is győzelemmel hangolt a szuperrangadóra (She)
A Dortmund után a Bayern München is győzelemmel melegített a két csapat jövő szombati szuperrangadójára: a bajorok 3–1-re győztek a sérült Szalai Ádámot nélkülöző Mainz vendégeként a német labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 23. fordulójának szombat esti mérkőzésén.
febr. 19
20:43
Profi ökölvívás: Zaveck könnyed címvédése, célkeresztben Amerika (She)
A várakozásoknak megfelelően kiütéssel védte meg IBF-címét Jan Zaveck, a szervezet szlovén váltósúlyú profi ökölvívó világbajnoka a  Ljubljanában megrendezett gálán telt ház előtt húzott kesztyűt az amerikai Paul Delgado ellen.
febr. 19
20:45
Sovány manchesteri siker (Agroinform)
Wes Brown szerezte a Ferguson-éra 2500. gólját, de a következőre még várni kell.
febr. 19
20:47
Visszavágott a Mainznak a Bayern (Agroinform)
Arjen Robben ezúttal is villogott, két gólpasszt jegyzett, de Thomas Müller formája láttán is vakarhatja fejét Leonardo, az Inter mestere.
febr. 19
20:57
Legyőzte a légiósokat a magyar válogatott (Infostart)
A magyar férfi válogatott legyőzte az NB I idegenlégiósainak csapatát a szombati All Star-kosárgála főmérkőzésén.
febr. 19
20:57
Férfi kézi BL: 11 gólos veszprémi győzelem az eperjesiek ellen (She)
Az MKB Veszprém férfi kézilabdacsapata sikerrel vívta meg utolsó hazai csoportmérkőzését a Bajnokok Ligájában. A hazai pályán eddig veretlen bakonyiak 33–22-re győzték le a Tatran Presov együttesét, így a hatos éléről várják a befejező Kolding és Montpellier elleni idegenbeli találkozót.
febr. 19
20:57
Gond nélkül nyert a Veszprém (Metropol)
A csoportját vezető MKB Veszprém esélyeshez méltóan nyert 33-22-re a sereghajtó vendég szlovák Tatran Presov ellen a férfi kézilabda Bajnokok Ligája szombati játéknapján.

Keresés