2011. február 22. kedd

febr. 22
12:19
Eredivisie: Bodor még mindig a Rodában, a Tom nem jelentkezik (She)
Bár korábban biztosnak tűnt, hogy Bodor Boldizsár a holland Rodából az orosz labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Tom Tomszkhoz igazol, egyelőre nincs előrelépés az ügyben.
febr. 22
12:21
A Videoton lekésett a brazil csatárról, így Lencse marad a klubnál (Agroinform)
"A brazilok jóváhagyó válasza éjfél után egy, vagy két perccel érkezett vissza: ilyenkor pedig Schmidt Bea, a mi TMS szakemberünk tehetetlen, a FIFA rendszere másodpercre pontosan éjfélkor, lezár" - magyarázta a klubvezető.
febr. 22
12:39
Tiltakoznak a 2018-as olimpia ellen (Agroinform)
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság helyszínbejárása előtt hat nappal tiltakozási megmozdulást indítottak Garmisch-Partenkirchen lakói, akik szerint a 2018-as ötkarikás játékok megrendezése túl nagy falat lenne a városnak.
febr. 22
12:51
Kerékpár: jobban van az átszúrt vádlival műtött pályakerékpáros (She)
Sikeres műtéten esett át az a malajziai pályakerékpáros, akinek bal vádliját átszúrta egy hegyes fadarab a manchesteri világkupafutamon vasárnap.
febr. 22
12:57
Javult az átszúrt vádlival műtött kerékpáros állapota - videó (Agroinform)
Sikeres műtéten esett át az a malajziai pályakerékpáros, akinek bal vádliját átszúrta egy hegyes fadarab a manchesteri Világkupa-futamon vasárnap.
febr. 22
13:09
Bajnokok Ligája: több kulcsemberére sem számíthat Ferguson az OM ellen (She)
A Manchester United több meghatározó játékosa, így Rio Ferdinand, Anderson, Ryan Giggs és Michael Owen sem léphet pályára szerdán a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, amikor a „vörös ördögök" a Marseille otthonába látogatnak. Andersonra az orvosi jelentések szerint akár két hónapos kihagyás várhat.
febr. 22
13:27
FTC: megerősítették Berki visszatérését a labdarúgókhoz - hivatalos (She)
Amiről sajtóhírek alapján korábban beszámoltunk, az most hivatalossá vált, Berki Krisztián visszatér a ferencvárosi labdarúgócsapatot működtető zrt.-hez, és egyik cége révén átveszi annak irányítását. Erről a klub honlapján megjelentetett közlemény számolt be.
febr. 22
13:45
Berki Krisztián cége veszi át a Fradi irányítását (Infostart)
Hivatalossá vált, hogy Berki Krisztián visszatér a Ferencváros labdarúgócsapatát működtető társasághoz, és egyik cége révén átveszi annak irányítását.
febr. 22
13:45
Videó: drámaian ért véget egy manchesteri kerékpárverseny (She)
Hatalmasat esett öt kerékpározó a vasárnap Manchesterben rendezett világkupafutamon. Az utolsó körben két versenyző kerékpárja összeakadt, így történt a baleset. Korábban már beszámoltunk róla, hogy a malajziai versenyző, Azizulhasni Awang kerékpárja az eséskor felsértette a fapadlózatot, amelynek egy szilánkja átszúrta a vádliját. A sportolót azóta sikeres műtéten esett át, és már készül a…
febr. 22
13:45
Djokovic simán jutott tovább Dubajiban (Metropol)
A második helyen kiemelt címvédő szerb Novak Djokovic könnyedén nyert a francia Michael Llodra ellen az 1,619 millió dollár összdíjazású dubaji keménypályás férfi tenisztorna első fordulójában.
febr. 22
13:47
Tenisz: Novak Djokovics uralkodóhoz méltón kezdte újra a játékot (She)
A címvédő Novak Djokovics először lépett pályára az ausztrál nemzetközi bajnokságon aratott diadala óta, és két játszmában magabiztosan legyőzte Michael Llodrát a dubai nemzetközi teniszverseny 1. fordulójában.
febr. 22
13:47
Berki cége veszi át az FTC Zrt. irányítását (Metropol)
Kevin McCabe, a Ferencváros labdarúgócsapatát működtető Zrt. tulajdonosa közös szándéknyilatkozatot írt alá Berki Krisztiánnal, a BK Management Kft. tulajdonosával, amelynek értelmében a korábbi vezérigazgató cége átveszi a labdarúgóklub irányítását.
febr. 22
13:51
Hivatalosan is Berkié a Ferencváros irányítása (Agroinform)
Amit hétfőn megírtunk, az immár hivatalossá vált: Berki Krisztián cége veszi át a Ferencváros irányítását, de négy héten belül a klubé lehet a Zrt.
febr. 22
13:53
Koikili szó szerint eltűnt a Barcelona ellen (Agroinform)
A spanyol AS szerkesztői egy fotósorozaton eltüntették a baszk védőt, így a kép szerint les előzte meg az első katalán gólt.
febr. 22
13:55
Betegség miatt vonul vissza Ancic (Agroinform)
Mononukleózis nevű betegsége miatt fejezi be pályafutását a horvátok 26 esztendős játékosa, Mario Ancic.
febr. 22
13:57
Vermest súlyos sérülése után mentő vitte el (Agroinform)
Az Újpest válogatott védője a lila-fehérek edzésén sérült meg a kétkapus játék közben, állapotáról pontos diagnózist még nem tudni.
febr. 22
14:03
Női kézilabda: Spiridont és Bradeanut is megtartanák a győri szurkolók (She)
Nyílt levélben érvelnek Simona Spiridon és Aurelia Bradeanu megtartása mellett a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatának szurkolói.
febr. 22
14:05
Újpest: Vermes Krisztián súlyosnak tűnő sérülést szenvedett az edzésen (She)
Vermes Krisztián, a labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest játékosa a kétkapus játék közben, egy ütközés során súlyos sérülést szenvedett a jobb térdében. Az eset után azonnal mentőt kellett hívni csapatkapitányunkhoz, akit az edzőpályáról el is vittek az Uzsoki utcai kórházba – számolt be a klub hivatalos honlapja.
febr. 22
14:07
Csehország: három játékost és egy vezetőt bundázással vádolnak (She)
A cseh államügyészség bejelentette, hogy három cseh labdarúgót, valamint egy klubvezetőt bundázással vádolnak, és hamarosan bíróság elé állítanak.
febr. 22
14:21
Videó: nem sok hiányzott, hogy eltörjön a skót játékos lába (She)
Vasárnap rendezték a skót labdarúgó-bajnokság csúcsrangadóját, a Celtic–Rangers mérkőzést. A 3–0-s hazai sikerrel végződő találkozó akár már a 3. percben piros lappal kezdődhetett volna, ugyanis a vendégek angol védője, Kyle Bartley kíméletlenül rácsúszott Scott Brown lábára. Szerencsére a középpályás megúszta a durva szabálytalanságot, a „tettes” pedig sárga lapot kapott.
febr. 22
14:23
Barcelona: Guardiola öccse viszi az Arsenalhoz az új Fabregast (She)
Pere Guardiola, a Barcelona labdarúgócsapatát edző Pep ügynökként dolgozó öccse az Arsenalhoz szerződtetheti a katalánok legújabb ígéretét, a 16 éves Jon Miquel Toral Harpert.
febr. 22
14:25
Svájc: Vanczákék kikaptak a listavezető Baseltől, kirúgták az edzőt (She)
Kedden elbocsátották állásából a svájci labdarúgó-bajnokságban szereplő Sion vezetőedzőjét, Bernard Challandes-ot.
febr. 22
14:27
Terryék Ancelottiért is küzdenek, Mourinhót nem érdekli a múlt (Agroinform)
A Real Madrid hat esztendő után próbál túljutni a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjén, míg a Chelsea olasz edzőjének a kiesés felmondást jelentene.
febr. 22
14:39
Videó: nem sok hiányzott ahhoz, hogy eltörjön a skót játékos lába (She)
Vasárnap rendezték a skót labdarúgó-bajnokság csúcsrangadóját, a Celtic–Rangers mérkőzést. A 3–0-s hazai sikerrel végződő találkozó akár már a 3. percben piros lappal kezdődhetett volna, a vendégek angol védője, Kyle Bartley ugyanis kíméletlenül rácsúszott Scott Brown lábára. Szerencsére a középpályás megúszta a durva szabálytalanságot – és a „tettes” is, aki csak sárga kártyát kapott.
febr. 22
14:41
Svájc: veszélyben az európai helyezés, kirúgták Vanczákék edzőjét (She)
Kedden elbocsátották állásából a svájci labdarúgó-bajnokságban szereplő Sion vezetőedzőjét, Bernard Challandes-ot.
febr. 22
14:43
Ökölvívás: Vitalij Klicskónak nehéz dolga lesz Solisszal - Dimitrenko (She)
Március 19-én az elmúlt évek talán legnehezebb feladata vár a WBC nehézsúlyú profi ökölvívó-világbajnokára, Vitalij Klicskóra, méghozzá a korábbi amatőr kiválóság, a kubai Odlanier Solis személyében. Klicsko egykori csapattársa, a nehézsúlyú Európa-bajnok Alekszandr Dimitrenko szerint kemény meccs vár mindkét félre.
febr. 22
14:45
Népes magyar sífutó csapat a vb-n (Agroinform)
Szerdán Oslóban a sífutó selejtezőkkel elkezdődik az északi sí-világbajnokság. A magyar színeket a népes sífutó különítmény képviseli.
febr. 22
15:03
Heti 6:3 (Agroinform)
Újabb hét, újra jelentkezünk a Heti 6:3 rovatunkkal, hat örömteli és érdekes valamint három tanulságos sporteseménnyel.
febr. 22
15:15
Hegyikerékpár: világbajnok a gyári meridások idei keretében (She)
Szivárványszínű mezben állt az újságírók elé Mallorcán a Multivan Merida Biking Team szezon eleji sajtótájékoztatóján a 33 éves spanyol hegyikerékpáros menő, Jose Antonio Hermida. Az olimpiai szám világbajnoka további öt társával alkotja 2011-ben a német gyári csapat versenyzői keretét. A gárda 2010-ben összesen 32 győzelmet szerzett; olimpiai krosszban és maratonban egyaránt nemzetközi…
febr. 22
15:21
Az elmúlt 20 év legszigorúbb gazdálkodását vázoltam fel - Kubatov Gábor (Agroinform)
A Ferencváros által felkért elnökjelölt az egyik közösségi oldalon üzent a zöld-fehér klub szimpatizánsainak.
febr. 22
15:23
Nyílt levélben kérik Bradeanu és Spiridon megtartását a győri szurkolók (Agroinform)
A drukkerek szerint a két játékos a védelem oszlopai, amellett nagyszerű sportemberek, akik nélkül sokat gyengülne az ETO.
febr. 22
15:33
Tottenham: Nem lehetetlen Beckham visszatérése - Harry Redknapp (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Tottenham Hotspur menedzsere, Harry Redknapp szívesen látná csapatában David Beckhamet, aki jelenleg a Los Angeles Galaxy futballistája.
febr. 22
15:51
Ligakupa: két piros lap és debreceni továbbjutás Kecskeméten (She)
A Ligakupa negyeddöntőjének visszavágóján a DVSC-TEVA 1–0-ra kikapott Kecskeméten, de 2–1-es összesítéssel bejutott a legjobb négy közé. A találkozón az első félidőben a kecskeméti Farkas István, a második játékrészben a debreceni Nagy Zoltán kapott piros lapot.
febr. 22
15:51
Két csapat már a négy között a Ligakupában (Metropol)
A címvédő Debrecen bejutott a legjobb négy közé a labdarúgó Ligakupában: a hajdúsági gárda kétgólos hazai sikerét követően kedden 1-0-ra kapott ki a Kecskemét otthonában.
febr. 22
15:53
Barcelona: Guardiola szerdán írhatja alá az egyéves hosszabbítást (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokságban szereplő Barcelona hivatalos honlapján közzétett híre szerint Pep Guardiola a szerdai nap folyamán írhatja alá az egyéves hosszabbításról szóló szerződését, melynek értelmében 2012. június 30-ig lesz a katalán csapat vezetőedzője.
febr. 22
15:57
Titkos álmunk a négyes döntő - Mocsai Lajos (Agroinform)
Az MKB Veszprém vezetőedzője szerint tudomásul kell venni, hogy a csapatok erősségén kívül a sportdiplomáciának, az adott ország sporthátterének is óriási jelentősége van.
febr. 22
15:59
A ZTE 0-2-ről jutott tovább, a címvédő a KTE-t verte ki (Agroinform)
A címvédő Debrecen bejutott a legjobb négy közé a labdarúgó Ligakupában: a hajdúsági gárda kétgólos hazai sikerét követően kedden 1-0-ra kapott ki a Kecskemét otthonában.
febr. 22
16:09
Bajnokok Ligája: Sok minden változott a madridi finálé óta - Robben (She)
Szerda este a címvédő Inter hazai pályán fogadja a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében a Bayern Münchent. Arjen Robben, a bajorok játékosa a La Gazzetta dello Sportnak nyilatkozott a mérkőzés kapcsán.
febr. 22
16:09
Berki Krisztián cége veszi át a Fradit (Blikk)
Kevin McCabe, az FTC Zrt. tulajdonosa a korábbi alkalmazottjának passzolja át a Fradit, és ezzel a ferencvárosi küldetését befejezettnek tekinti.
febr. 22
16:11
Juventus: Quagliarella aggódik a Bajnokok Ligája-szereplés miatt (She)
Fabio Quagliarella, az olasz első osztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Juventus támadója arra hívta fel a figyelmet, hogy ha nem győzik le a „kisebb” csapatokat is, veszélybe kerülhet a Bajnokok Ligájában való indulás.
febr. 22
16:15
Az MTK Belekben már győzött, de mi lesz a bajnokságban? (Agroinform)
Folytatjuk sorozatunkat az NBI-es klubok téli felkészüléséről. Az MTK Törökországban hangolódott rá a tavaszi folytatásra.
febr. 22
16:33
Minél hamarabb be kell biztosítani az aranyérmünket - Andre Alves (Agroinform)
"Voltak csapatok, melyek érdeklődtek irántam a télen, de komoly tárgyalásokig nem jutottunk el, így maradtam a Videotonban" - mondta Andre Alves az NB I-es góllövőlista vezetője a vidi.hu-n adott videóinterjúban.
febr. 22
16:45
Ligakupa: a hazai döntetlennel továbbjutott a Haladás a Győr ellen (She)
A Ligakupa negyeddöntőjének visszavágóján a Haladás hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a Győrrel, így 3–2-es összesítéssel továbbjutott.
febr. 22
16:47
Sportpolitika: a WADA elnöke elismerően beszélt a MACS-ról (She)
Fontos szerepe van Európában és jól végzi munkáját a Magyar Antidopping Csoport (MACS) – mondta David Howman, a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) főigazgatója kedden az európai uniós tagállamok sportminisztereinek informális találkozója előtt az MTI-nek, s elmondta azt is, hogy a több mint 11 éve működő WADA fennállása óta milyen előrelépéseket tett a tiltott szerek használatának…
febr. 22
16:51
Máris az új edző fejét követelik, Rudolfot a kezdőbe kívánják (Agroinform)
Többek között Rudolf Gergely jegelését is számon kérik Bortolo Muttin, aki finoman szólva nem tudja pozitívan motiválni csapatát.
febr. 22
17:03
Liverpool: Carroll a hétvégén bemutatkozhat új csapatában (She)
A télen 35 millió fontért a Newcastle-ből a Liverpool labdarúgócsapatába szerződő Andy Carroll felépülése a vártnál jobb ütemben halad, már a hétvégén bemutatkozhat új klubjában a Premier League-ben.
febr. 22
17:05
AS Roma: A csapatnak súlyos mentális problémái vannak - Montella (She)
Vincenzo Montella, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő AS Roma tegnap kinevezett vezetőedzője szerint a csapatnak súlyos mentális problémái vannak, ennek következménye a sikertelen szereplés. A 36 éves szakember hétfőn Claudio Ranierit váltotta a „farkasok” kispadján.
febr. 22
17:07
Rangers: a klublegenda Ally McCoist veszi át nyáron a csapatot (She)
A skót Rangers labdarúgócsapata hivatalos honlapján jelentette be, hogy a 2010–2011-es évad végén Ally McCoist váltja a menedzseri pozícióban a visszavonuló Walter Smitht.
febr. 22
17:09
Kézilabda: a Montpellier klasszisa nem játszhat a Veszprém ellen (She)
Michaël Guigou hüvelykujjsérülés miatt négy-hat hétre kidőlt, így a Montpellier férfi kézilabdacsapatának klasszis balszélsője nem játszhat a Veszprém elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen. A március 6-án Montpellier-ben sorra kerülő találkozón dől el, melyik csapat végez a BL B-csoportjának élén, ami a folytatás szempontjából nagy jelentőséggel bír.
febr. 22
17:09
Kezdeményezik az olimpiai életjáradék megvonásának finomítását (Agroinform)
Kezdeményezés indult annak érdekében, hogy finomodjon az a törvény, amely megvonja az életjáradékot a kihágást elkövetett olimpiai érmes sportolóktól.

Keresés