2011. február 22. kedd

febr. 22
17:11
Szupersport: a Tóth-csapat Ausztráliában készül az idénynyitóra (She)
Már az ausztráliai Phillip Islanden, a világbajnokság első, vasárnapi futamának helyszínén gyakorol a Szupersport-vb-n szereplő Team Hungary Toth-csapat, amely az idén Tóth Imrét és Németh Balázst indítja a 600 köbcentiméteres Hondáival. A gyakorlás azonban eddig nem alakult valami jól, Németh Balázs ugyanis műszaki hiba miatt a második tesztnapon nem tudott körözni.
febr. 22
17:11
Győzni megyünk Lyonba - Florentino Pérez (Agroinform)
Néhány órával a Lyon-Real Madrid Bajnokok Ligája nyolcaddöntő kezdése előtt Mourinho után a spanyol klub elnöke is nyilatkozott.
febr. 22
17:13
Barcelona: Gabriel Milito Angliába távozhat a nyáron - lapértesülés (She)
Angol lapértesülések szerint az élvonalbeli Aston Villa labdarúgócsapatának menedzsere, Gérard Houllier a nyáron szerződtetné a Barcelona védőjét, Gabriel Militót.
febr. 22
17:21
Görögország: az elnök állítólag pofozkodott, Szélesiék edzője távozott (She)
Szerződést bontott a görög élvonalbeli Olympiakosz Volosz labdarúgócsapatával – ennél az együttesnél légióskodik Szélesi Zoltán és kölcsönjátékosként Németh Krisztián – Szakisz Ciolisz vezetőedző. A tréner a hírek szerint a volosziak országszerte hírhedtnek számító elnökével, Akhilleasz Beosszal kapott össze.
febr. 22
17:27
Mourinho a Chelsea-nél volt a legboldogabb (Agroinform)
A Real Madrid portugál szakvezetője elmondta, úgy tervezte, hogy egész életét a szeretett londoni klubjánál fogja eltölteni.
febr. 22
17:29
A Haladás döntetlennel jutott az elődöntőbe (Agroinform)
A Zalaegerszeg és a címvédő Debrecen után harmadikként a Szombathelyi Haladás jutott be a labdarúgó Ligakupa elődöntőjébe.
febr. 22
17:39
Supersport: a Tóth-csapat Ausztráliában készül az idénynyitóra (She)
Már az ausztráliai Phillip Islanden, a világbajnokság első, vasárnapi futamának helyszínén gyakorol a supersport-vb-n szereplő Team Hungary Toth-csapat, amely az idén Tóth Imrét és Németh Balázst indítja 600 köbcentiméteres Hondáival. A gyakorlás azonban eddig nem alakult valami jól, Németh Balázs ugyanis műszaki hiba miatt a második tesztnapon nem tudott körözni.
febr. 22
17:41
Barcelona: Xavi izomszakadás miatt legalább egy hétig nem játszhat (She)
Xavi kisebb izomszakadást szenvedett a bal lábában, így hét-tíz napos pihenő vár rá. A Barcelona futballistája a Mallorca elleni idegenbeli bajnokin nem léphet pályára, a jövő hétközi fordulóban a Valencia otthonában viszont jó esetben már játszhat.
febr. 22
17:43
Sturm Graz: kiesett Szabics ékpárja, a góllövőlistát vezető Kienast (She)
Nagy veszteség érte az osztrák Bundesliga elsőségére hajtó Sturm Graz labdarúgócsapatát: másfél hónapig nem léphet pályára az együttes legeredményesebb játékosa, a 14 gólos Roman Kienast.
febr. 22
17:45
Kiállítás nyílt a bakonyi város kézilabda-történelméről (Agroinform)
A veszprémi kézilabdázás 60 éves történetét bemutató, egyedülálló kiállítás nyílt kedden a helyi Laczkó Dezső Múzeumban.
febr. 22
17:57
C. Ronaldo egymilliós szexkalandja (Blikk)
A Real BL-meccse miatt Lyonba utazó focista szerint az olasz miniszterelnökkel is ágyba bújó hölgy hazudik
febr. 22
17:57
Tenisz: Roger Federer sima győzelemmel kezdte a dubai versenyt (She)
Az első helyen kiemelt Roger Federer 6:3, 6:3-ra nyert az indiai Somdev Devvarman ellen a Dubaiban zajló tenisztorna első fordulójában. A svájci klasszis következő ellenfele a spanyol Marcel Granollers lesz.
febr. 22
17:57
Carmelo Anthony a Knickshez szerződött (Metropol)
Carmelo Anthony, az észak-amerikai profi bajnokság (NBA) egyik legjobbja egy kilenc kosarast megmozgató csereügylet keretében a Denver Nuggetstől a New York Knickshez került.
febr. 22
17:59
Bajnokok Ligája: Címvédőhöz méltón fogunk pályára lépni - Leonardo (She)
Szerda este a címvédő Internazionale a Bayern München otthonában lép pályára a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében. Leonardo, az olaszok vezetőedzője szerint csapata bárkivel képes felvenni a harcot, mivel jelenleg az Inter a kontinens regnáló bajnoka.
febr. 22
18:01
NBA: a Denver edzője szomorú Anthony Knickshez szerződése miatt (She)
Megkönnyebbült, mégis szomorú Carmelo Anthony New Yorkba szerződése után George Karl, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban szereplő Denver Nuggets vezetőedzője.
febr. 22
18:03
London 2012: átadták az Olimpiai Park első létesítményét - fotó! (She)
Átadták a londoni Olimpiai Park első elkészült létesítményét, a kerékpárversenyekre épített Velodrome-ot.
febr. 22
18:03
Hatmillió nézője volt a magyar meccseknek (Agroinform)
Televíziós szemmel is sikeres volt a januári férfi kézilabda világbajnokság, a magyar csapat meccseit összesen hatmillióan nézték.
febr. 22
18:05
Schalke 04: Magath Henrik Larsson fiatal „tanítványát” vinné a nyáron (She)
A svéd élvonalbeli Helsingborg labdarúgócsapata megerősítette, hogy a Schalke 04 írásban tett ajánlatot csatártehetségére, Rasmus Jönssonra.
febr. 22
18:05
Xavi valószínűleg kihagy két meccset izomszakadás miatt (Agroinform)
A katalán irányító középpályás a bal lábszárában szenvedett el kisebb izomszakadást, a felépülése hét-tíz napig tart.
febr. 22
18:07
Menesztették Némethék edzőjét (Agroinform)
Akhilleasz Beosz klubelnök menesztette a Szélesi Zoltánt és Németh Krisztiánt is foglalkoztató Olímpiakosz Volosz edzőjét, Szakisz Cioliszt.
febr. 22
18:15
Formula-1: Kubica kikerült az intenzívről, az orvosa elégedett (She)
Robert Kubica kikerült a Pietra Ligure-i kórház intenzív osztályáról, és megkezdte a rehabilitációt. A február 6-án egy olasz raliversenyen súlyos kar- és lábsérüléseket szenvedő Formula–1-es pilóta orvosa szerint a versenyző lelkiállapota a körülményekhez képest kiváló.
febr. 22
18:33
FTC: Kubatov cáfolja McCabe megállapodásról szóló nyilatkozatát (She)
Kubatov Gábor, a Ferencvárosi Torna Club elnökjelöltje kedden közleményben cáfolta Kevin McCabe azon állításait, melyek szerint előrehaladott tárgyalásokat folytatnának az angol befektetővel az általa birtokolt FTC Labdarúgó Zrt. és az ingatlanok további sorsáról, s azt is, hogy az alapelvekről már meg is állapodtak volna.
febr. 22
18:33
Kubatov: Nem egyeztünk meg McCabe-bel (Infostart)
Kubatov Gábor, a Ferencvárosi Torna Club elnökjelöltje kedden közleményben cáfolta Kevin McCabe azon állításait, miszerint előrehaladott tárgyalásokat folytatnának az angol befektetővel az általa birtokolt FTC Labdarúgó Zrt., s az ingatlanok további sorsáról, s azt is, hogy az alapelvekről már meg is állapodtak volna.
febr. 22
18:35
Videó: A tulajdonos nem tartozik nekünk, ki vagyunk fizetve - Prukner (She)
Néhány napja rendszeresen téma a Ferencváros. Sajnos nem a csapat tavaszi szerepléséről esik szó, a tulajdonosváltás ad témát szurkolónak, újságíróknak. Közben Prukner László azon dolgozik, hogy a játékosok a pályán minél jobban szerepeljenek a tavasszal. Konkrét célok nincsenek, de a dobogós helyezésről nem mondtak le az Üllői úton.
febr. 22
18:37
FTC: megegyeztek a Stuttgartból hazatérő Vargával, Berdó Kaposváron (She)
A Ferencváros labdarúgócsapata ma számolt be hivatalos honlapján, az ftc.hu-n több olyan, az első vagy a második csapat keretét érintő változásról, melyekkel kapcsolatban már korábban döntés született, de hivatalosan még nem jelentették be.
febr. 22
18:39
Légiósok: Dzsudzsákot a futball nagy ígéretének tartják Spanyolországban (She)
A spanyol El Mundo Deportivo napilap honlapján Dzsudzsák Balázsról, a PSV és a magyar labdarúgó-válogatott balszélsőjéről jelent meg egy rövid írás, amely szerint a légiós már kinőtte a holland élvonalat.
febr. 22
18:41
Tenisz: Azarenka és Kuznyecova is kiesett az 1. fordulóban Dohában (She)
Szvetlana Kuznyecova és a hatodik helyen kiemelt Viktorija Azarenka is kiesett a dohai női tenisztorna első fordulójában. Előbbi az izraeli Sahar Peertől, utóbbi pedig a szlovák Daniela Hantuchovától kapott ki.
febr. 22
18:43
Palermo: Miccoli Achilles-ina begyulladt, két hétig nem játszik (She)
Két hétig nem léphet pályára Fabrizio Miccoli, a Palermo labdarúgócsapatának kapitánya.
febr. 22
18:51
Póker: nincs magyar továbbjutó az EPT Koppenhágán, Eastgate visszatért (She)
A 37 250 dán korona nevezési díjú főverseny 1A napján 213-an ültek asztalhoz a European Poker Tour koppenhágai állomásán, de a hírek szerint ennél jóval többen próbálnak majd szerencsét az 1B felvonásban. Sztárokban persze nem volt hiány már hétfőn sem. Megjelent Peter Eastgate, aki tíz hónapos önkéntes száműzetés után tért vissza a pókerhez.
febr. 22
18:51
Kubatov kontra McCabe (Metropol)
Kubatov Gábor, a Ferencvárosi Torna Club elnökjelöltje kedden közleményben cáfolta Kevin McCabe azon állításait, miszerint előrehaladott tárgyalásokat folytatnának az angol befektetővel az általa birtokolt FTC Labdarúgó Zrt., s az ingatlanok további sorsáról, s azt is, hogy az alapelvekről már meg is állapodtak volna.
febr. 22
19:09
Újpest: Vermes Krisztián ebben a szezonban már nem léphet pályára (She)
Az első orvosi vizsgálatok szerint Vermes Krisztián ebben a szezonban már nem léphet pályára. Az Újpest labdarúgócsapatának válogatott védője edzésen szenvedett súlyos térdsérülést.
febr. 22
19:09
Kubica még hetekig kórházban marad (Metropol)
Jól halad a gyógyulása, de orvosa szerint még több hétig kórházban kell maradnia Robert Kubicának, a Renault Forma-1-es csapat ralibalesetet szenvedett pilótájának.
febr. 22
19:11
Vermes Krisztián súlyos sérülése (Metropol)
Az Újpest labdarúgócsapatának válogatott hátvédje, Vermes Krisztián kedden súlyosan megsérült, így ebben a szezonban már nem játszhat. A lila-fehérek kapitánya edzésen ütközött szerencsétlenül, azonnal kórházba szállították, ahol kiderült, hogy keresztszalag-szakadást szenvedett.
febr. 22
19:27
Anglia: brit tudósok szerint az öltönyös edző lehet a siker receptje (She)
A portsmouthi egyetem tanulmánya szerint azok az edzők tudják a legjobb eredményeket elérni csapatukkal, akik az edzéseken melegítőben, a mérkőzéseken viszont öltönyben jelennek meg.
febr. 22
19:29
Férfi vízilabda: válogatottunk 11 góllal győzött Kanada ellen (She)
A magyar férfi vízilabda-válogatott Debrecenben felkészülési mérkőzésen 15–4-re nyert Kanada ellen.
febr. 22
20:03
Roma: Montella minden szempontból tökéletes választás - Sensi (She)
Rosella Sensi, az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő AS Roma elnöknője elmondta, három szempontot vettek figyelembe a klubtól a vasárnap a Genoától elszenvedett 4–3-as vereség után távozó Claudio Ranieri utódjának kijelölésénél, és mindháromban Vincenzo Montella bizonyult a legmegfelelőbbnek.
febr. 22
20:03
Kubatov Gábor szerint nincsenek előrehaladott tárgyalások a Fradiról (Behaviour)
Még az alapelvekben sincs megállapodás a Fradi részvényeinek és ingatlanjainak eladásáról a csapatot irányító cég és az FTC között - ezt közölte Kubatov Gábor, a Ferencvárosi Torna Club elnökségi tagja. Arra reagált így, hogy a Fradi brit tulajdonosa keddi közleményében azt írta, hogy előrehaladott tárgyalásokat folytatnak, a végleges megállapodás pedig négy héten belül várható.
febr. 22
20:05
Inter: gólzsákot figyelnek a milánóiak, Falcao a kiszemelt (She)
A portugál A Bola információi szerint az Internazionale játékosmegfigyelőinek a tavasszal az FC Porto gólzsákja, a kolumbiai Radamel Falcao az első számú célpontja.
febr. 22
20:07
Bajnokok Ligája: Adebayorral a soraiban rohamoz a Real - kezdőcsapatok (She)
Megvannak a hivatalos kezdőcsapatok a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében az Olympique Lyon–Real Madrid mérkőzésre. A vendégeknél a hét végén gólt szerző Karim Benzema helyett Emmanuel Adebayor kezd a csatárposzton.
febr. 22
20:09
Bajnokok Ligája: Torres kezd, Drogba csak kispados Koppenhágában - kezdőcsapatok (She)
Fernando Torresszel a soraiban kezd a Chelsea a Köbenhavn ellen a két csapat Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőjének első, koppenhágai összecsapásán. A spanyol csatár ékpárja Nicolas Anelka lesz, Didier Drogba csak kispados.
febr. 22
20:11
Európa-liga: a CSZKA Moszkva az első nyolcaddöntős a sorozatban (She)
A CSZKA Moszkva 1–1-es döntetlent játszott a PAOK-kal hazai pályán az Európa-liga nyolcaddöntőbe jutásért vívott párharcának visszavágóján, így az orosz csapat elsőként bejutott a legjobb tizenhat közé a sorozatban.
febr. 22
20:21
Tenisz: Simon két szettben legyőzte a 4. kiemelt Juzsnijt Dubaiban (She)
A negyedik kiemelt orosz Mihail Juzsnij két játszmában kikapott a francia Gilles Simontól a dubai tenisztorna első fordulójában. Ezzel kialakult a nyolcaddöntő párosítása.
febr. 22
20:23
Videó: óriási kapushiba és kimaradt büntető a CSZKA El-találkozóján (She)
Mint arról beszámoltunk, az idegenben egygólos előnyhöz jutó CSZKA hazai pályán a 80. percben egyenlíteni tudott egy rendkívül szerencsés szituációban, ezzel bejutott a legjobb tizenhat közé az Európa-ligában.
febr. 22
20:39
Bíróbotrány: elhalasztott tárgyalás, a FIFA-hoz fordulna az fb (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága az elnökségnél kezdeményezi a nemzetközi szövetséggel (FIFA) való kapcsolatfelvételt azért, hogy hatáskörét tisztázza a február 9-i, észt–bolgár felkészülési mérkőzésen engedély nélkül közreműködő, majd emiatt felfüggesztett három játékvezető ügyében. A tárgyalást március 22-re halasztotta a testület.
febr. 22
20:57
Jégkorong ob I: az Újváros villámrajttal sem tudta elsöpörni a Vasast (She)
Fordulatos volt a jégkorong ob I középszakaszában a Dab.Docler–Vasas mérkőzés: az újvárosiak 14 perc után 3–0-ra vezettek, de így is elbukták a találkozót.
febr. 22
20:57
Kubica kijött az intenzívről és már mozgatja az ujjait (Behaviour)
Elhagyta az intenzív osztályt Robert Kubica a Renault Forma 1-es pilótája. A lengyel versenyzőt átszállították az olasz Santa Corona Kórház rehabilitációs részlegébe. A kórház nevében nyilatkozó orvos szerint jól van, állapota - azt is figyelembe véve, hogy min ment keresztül - megfelelő. Már tudja mozgatni ujjait, és keze kissé már érzékel is. Nagyon fontos, hogy nincs jele fertőzésnek.
febr. 22
20:59
Bari: Rudolfékat megtámadták az ultrák, köpködés, rugdosás edzés után (She)
Mintegy kétszáz ultra látogatott ki a Bari labdarúgócsapatának edzésére az együttes pocsék szereplése miatti elégedetlenségüket kifejezni: a fanatikusok rátámadtak a játékosokra.
febr. 22
21:01
Kosárlabda férfi MK: elsőként a Szolnok jutott be a négyes döntőbe (She)
Elsőként a Szolnoki Olaj férfi kosárlabdacsapata jutott be a Magyar Kupa négyes döntőjébe, miután a negyeddöntőben kettős győzelemmel búcsúztatta a Kecskemét együttesét. A többi visszavágót szerdán rendezik meg.
febr. 22
21:03
Bajnokok Ligája: Lyon-Real és Köbenhavn-Chelsea élőben az NSO-n (She)
Majd egy hét szünet után folyatódik a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntője. A Köbenhavn–Chelsea találkozót élő, szöveges tudósításunk segítségével nyomon követhetik, míg a Lyon–Real Madrid összecsapásról élő, képes cikkel is jelentkezünk!
febr. 22
21:15
Női kosárlabda Euroliga: a címvédőtől kaptak ki először Rátgéberék (She)
A Rátgéber László vezette, eddig veretlen török Fenerbahce a címvédő Szpartak Moszkvától kapott ki először az idény során a női kosárlabda Euroligában, ráadásul a két sikerig tartó negyeddöntő első, hazai mérkőzésén.

Keresés