2011. február 7. hétfő

febr. 7
13:27
A CAS-hoz fordulnak az eltiltott FIFA-tagok (Infostart)
A nemzetközi Sportdöntőbírósághoz (CAS) fordul a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) végrehajtó bizottságának két tagja, akik azért kaptak büntetést, mert a 2018-as és 2022-es vb helyszínéről tartott szavazás kapcsán pénzt fogadtak volna el a voksukért.
febr. 7
13:34
Idén ezt tudta a reklámipar (Agroinform)
A SuperBowl kiemelt esemény az Egyesült Államokban, a marketing ügynökségek erre a mérkőzésre időzítik legjobb reklámjaikat.
febr. 7
13:44
Kikapott a Pittsburgh, kapaszkodik a New Jersey (Agroinform)
Magabiztos győzelmet aratott a Devils Montréalban, a góllövőlistát vezető Stamkos 40 találatnál jár.
febr. 7
13:45
Vasas: Van még külföldi ajánlatom, de valószínűleg maradok - Lázok (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Vasas játékosa, Lázok János a klub hivatalos honlapjának adott interjúban elmondta, hogy van még függőben külföldi ajánlata, azonban minden bizonnyal tavasszal is az angyalföldieket fogja erősíteni, és mindent megtesz a csapat sikereiért.
febr. 7
13:47
Spanyolország: Fabregas lemarad a Kolumbia elleni madridi meccsről (She)
Cesc Fabregas nem vesz részt a spanyol labdarúgó-válogatott Kolumbia elleni szerdai felkészülési mérkőzésén, mivel gyomorbántalmakkal küszködik.
febr. 7
13:54
A Boston is legyőzte az Orlandót az újabb rangadón (Agroinform)
Sorozatban hatodik mérkőzését nyerte meg a Miami az NBA-ben. A Heat a vasárnapi játéknapon 97-79-re verte a Clipperst.
febr. 7
14:04
Hetényi a divízió I-es vébéig kidőlt (Agroinform)
Térdízületi porcműtét vár Hetényi Zoltánra, a Fehérvár és a magyar jégkorong-válogatott kapusára.
febr. 7
14:14
Győzelemmel tért vissza Iszinbajeva - videó (Agroinform)
Közel egy éves önkéntes száműzetés után visszatért az atlétikai pályára az oroszok kitűnő rúdugrója, Jelena Iszinbajeva.
febr. 7
14:24
Hajnalék 0-2-ről fordítottak, Szalait a bajban sem felejtik a társak (Agroinform)
Hajnal Tamás kétgólos hátránynál állt be a Stuttgartba, amely fordított a Möchengladbach ellen. Tóth Balázsék nyertek Hollandiában.
febr. 7
14:42
Látványos Black Eyed Peas-show Slash-el és Usherrel - videó (Agroinform)
Impozáns show-val örvendeztette meg a Super Bowl közönségét a nagyszünetben az amerikai sztárcsapat. Még a nagy öreg Slash is előkerült.
febr. 7
14:44
Teljesen más a szurkolói és vezetői hozzáállás Spanyolországban - dr. Mezey György (Agroinform)
A Videoton vezetőedzője szerint szakmai szemmel nézve értékelhetetlen megmozdulásokat is tapssal jutalmazott a közönség a Sevilla-Malaga összecsapáson.
febr. 7
14:57
DVSC: konditerem és futóedzés után a tengerrel ismerkedtek a játékosok (She)
Az élvonalbeli DVSC-TEVA labdarúgói ma délelőtt konditeremben erősítettek, majd ezt követően futóedzést vezényelt a keretnek Zdenek Scasny vezetőedző a beleki edzőtáborban, ami után néhány játékos a tengerben is megmártózott – adta hírül a dvsc.hu.
febr. 7
14:57
Hasek 46 évesen a csehek bő vb-keretében (Metropol)
Negyvenhat éves kora ellenére Dominik Hasek bekerült a közelgő világbajnokságra készülő cseh jégkorong-válogatott bő keretébe.
febr. 7
15:00
Ronaldinho máris betalált a Flamengóban - videó (Agroinform)
A brazil középpályás a 24. percben büntetőből talált be a Boavista SC ellen idegenben, csapata a Flamengo pedig 3-2-re nyert.
febr. 7
15:15
U21-es válogatott: ezúttal a légiósokkal együtt edzőtáborozik a csapat (She)
Az U21-es válogatott hétfőn edzőtáborba vonult, Róth Antal szövetségi edző ma egy, holnap két edzést tart a keret tagjainak Telkiben, majd szerdán felkészülési mérkőzés zárja a programot. Ezúttal a légiósok is hazautazhattak az összetartásra.
febr. 7
15:33
Juventus: ma tárgyalnak Del Pieróval a hosszabbításról - lapértesülés (She)
A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Juventus támadója, Alessandro Del Piero ma a klub általános igazgatójával, Giuseppe Marottával tárgyal idén júniusban lejáró szerződésének meghosszabbításáról.
febr. 7
15:36
Hasek 46 évesen került vissza a cseh válogatottba (Agroinform)
Negyvenhat éves kora ellenére Dominik Hasek bekerült a közelgő világbajnokságra készülő cseh jégkorong-válogatott bő keretébe.
febr. 7
16:12
Nem az a szerepköröm, hogy feltúrjam a gyepet - Lázok (Agroinform)
A Vasas 26 esztendős támadója egyelőre marad Angyalföldön, és teljes erejével csapata bentmaradásáért fog harcolni tavasszal.
febr. 7
16:27
Felkészülés: a Dinamo Moszkvával is megmérkőzhet a Győri ETO (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Győri ETO pénteken nemzetközi felkészülési találkozót vívhat az orosz élvonalban szereplő Dinamo Moszkvával a csapat beleki edzőtáborában – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
febr. 7
16:29
Formula-1: Kubica tudja, mi történt, és a navigátoráról érdeklődött (She)
A vasárnap súlyos balesetet szenvedő és az esti órákban többórás műtéten áteső Robert Kubica emlékszik arra, hogy mi történt vele – mondta hétfőn a Formula–1-es pilótát ellátó orvoscsoport egyik tagja.
febr. 7
16:36
Gyógyulófélben van Kubica (Behaviour)
Legkevesebb hat nap múlva lehet majd biztosan megmondani, hogy maradandó sérülést szenvedett-e a jobb kezén Robert Kubica lengyel Forma-1-es versenyző. A Lotus Renault 26 éves pilótája vasárnap Olaszországban egy raliversenyen autójával egy templom falának csapódott. A baleset után az orvosok 7 órás műtétet hajtottak végre Kubica sérült kezén.
febr. 7
16:45
Formula-1: Kubica tudja, mi történt, és a navigátora iránt érdeklődött (She)
A vasárnap súlyos balesetet szenvedő és az esti órákban többórás műtéten áteső Robert Kubica emlékszik rá, hogy mi történt vele – mondta hétfőn a Formula–1-es pilótát ellátó orvoscsoport egyik tagja.
febr. 7
16:47
Videó: Próbáljuk Nagy Laciban erősíteni, hogy magyar - Kővári Árpád (She)
A Magyar Kézilabda-szövetség elnökségének tagja, Kővári Árpád a NSO Tv-nek elmondta, hogy legkésőbb február 15-ére lezárul a Nagy László válogatottban való szereplése körüli ügy. A Pick-Szeged korábbi edzője hozzátette, hogy továbbra is a Barcelona játékosának kezében van a döntés, de most már konkrét választ akarnak tőle.
febr. 7
16:48
Dlusztus többet szeretne játszani tavasszal (Agroinform)
A Lombard Pápa 22 éves védője amellett, hogy csapattársai mielöbbi felépülésében is bízik, maga is több lehetőséget szeretne kapni a tavaszi szezonban.
febr. 7
16:49
Katar: Henk ten Catét menesztette az Umm Szalal (She)
A gyenge eredmények miatt a katari Umm Szalal labdarúgócsapat menesztette holland trénerét, Henk ten Catét, aki korábban – az MTK-nál eltöltött egy éve után – többek közt a Barcelona és Chelsea másodedzőjeként, valamint az Ajax és a Panathinaikosz edzőjeként is tevékenykedett.
febr. 7
16:50
Várunk vissza Robert! (Agroinform)
Nincs most olyan szakértő, szimpatizáns és egyszerű szurkoló, aki ne Robert Kubicáért aggódna - mi is ezt tesszük, innen kívánunk mielőbbi gyógyulást!
febr. 7
16:51
Olaszország: Prandelli szerint ez Antonio Cassano utolsó esélye (She)
Cesare Prandelli, az olasz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya elmondta, a németek elleni szerdai felkészülési mérkőzésre (20.45, Dortmund) meghívott Antonio Cassanónak ez az időszak az utolsó esélye a bizonyításra.
febr. 7
17:03
Argentína: négy nappal a rajt előtt megvan az őszi bajnok új edzője (She)
Hétfőn Eduardo Berizzót nevezték ki az argentin labdarúgó-bajnokság őszi idényét (apertura) megnyerő Estudiantes La Plata vezetőedzőjévé.
febr. 7
17:24
Miért állt fejre a Chelsea a Liverpool ellen? (Agroinform)
Sok volt a két center a Kékek felállásában, Leiva nagyot játszott, a védők remekül tették a dolgukat a Liverpoolban.
febr. 7
17:39
Lindsey Vonn és Rafael Nadal kapta a Laureus-díjat (Infostart)
A férfi tenisz-világranglistát vezető spanyol Rafael Nadal, valamint az alpesi síben olimpiai bajnok amerikai Lindsey Vonn nyerte idén a sportolói Oscar-díjnak tartott Laureus-díjat. A kitüntetéseket hétfőn adták át ünnepélyes keretek között, Abu-Dzabiban.
febr. 7
17:39
Újra bokszgálákat szervez Rácz Félix? (Blikk)
Budapest - Még két hete sem történt, hogy Rácz Félix (36) kapta az Év menedzsere kitüntető címet a Ringier és a Neo FM közös játékán, az eredmény máris érezhető.
febr. 7
17:57
Felkészülés: a Videoton egy góllal legyőzte a szerb élvonal újoncát (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton 2–1-re megverte a szerb élvonal újoncát, az FK Indjiját a két csapat spanyolországi felkészülési mérkőzésén.
febr. 7
17:57
Orosz licenccel áll rajthoz a Forma-1-es Virgin istálló (Metropol)
Orosz licenccel vág neki a 2011-es Forma-1-es világbajnoki sorozatnak a Marussia Virgin-istálló, amely hétfőn mutatta be idei versenyautóját.
febr. 7
18:00
Wilshere beszólt a bírónak, de megúszta büntetés nélkül (Agroinform)
Az angol válogatott 19 éves középpályása egy közösségi portálon bírálta a Newcastle-Arsenal mérkőzés játékvezetőjét, de nem büntették meg.
febr. 7
18:15
Serie A: José Mourinhót választották az előző szezon legjobb edzőjének (She)
Az Internazionale együttesével bajnoki címet, Olasz Kupát és Bajnokok Ligáját nyerő José Mourinho kapta az előző szezon legjobb vezetőedzőjének járó, a szakemberek szavazatai alapján odaítélt Panchina d’Oro-díjat („Arany Kispad”-díj) Olaszországban.
febr. 7
18:18
Ágai Kis András elégedetlen a szövetség munkájával, lemondott (Agroinform)
Az újságíró szerint több MKSZ elnökségi tag csak a szőnyeg alá söpri a problémákat ahelyett, hogy megpróbálná megoldani őket.
febr. 7
18:20
A Fradiban Miljkovics pótolta Heinzet és Schembrit (Agroinform)
A máltai válogatottal készülő André Schembri és a cseh Marek Heinz sem lépett pályára a Ferencváros csapatában, amely azonban így is tudott nyerni horvát ellenfele ellen.
febr. 7
18:33
Felkészülés: az MTK II is elveszítette a meccsét Törökországban (She)
Az MTK élvonalbeli csapatának a romániai Gaz Metan Medias ellen 3–2-re elveszített találkozója után a második számú együttes kikapott a szlovák FK Senica elleni felkészülési mérkőzésen a törökországi edzőtáborban.
febr. 7
18:36
Mourinho az előző szezon legjobb edzője (Agroinform)
José Mourinhót, az Internazionale volt és a Real Madrid jelenlegi trénerét választották a 2009/10-es szezon legjobb futballedzőjének Olaszországban.
febr. 7
18:54
McClarentől megváltak a Farkasok (Agroinform)
A csapat gyenge szereplése miatt hétfőn azonnali hatállyal menesztette Steve McClaren vezetőedzőt a Bundesliga tizenkettedik helyén álló VfL Wolfsburg vezetősége.
febr. 7
19:27
Portugália: Ricardo Carvalho sérült, a Valenciából jön a helyettes (She)
Ricardo Carvalho, a Real Madrid védője megsérült, így nem szerepelhet a portugál labdarúgó-válogatottban az Argentína elleni szerdai genfi felkészülési mérkőzésen.
febr. 7
19:45
Spanyolország: teret neveztek el a világbajnok fociválogatottról (She)
A spanyolországi Zaragozában hétfőn teret neveztek el a tavaly világbajnoki címet nyerő spanyol labdarúgó-válogatottról, a La Rojáról.
febr. 7
19:48
Räikkönen lehet Kubica utódja a Reanult-nál (Agroinform)
A 2007-es finn világbajnok mellett Bruno Senna, Romain Grosjean, Nick Heidfeld és Pedro de la Rosa is a kalapban van a Renault-nál.
febr. 7
19:50
Az államfő jelenlétében mutatták be a Grosicsról szóló filmet (Agroinform)
Schmitt Pál államfő  jelenlétében került sor a Grosics Gyula életét bemutató, Keresztlécen című dokumentumfilm díszvetítésére hétfőn a Millenáris Fogadóban.
febr. 7
19:52
Megvolt a csapat első edzése Dubajban (Agroinform)
Megtartotta első edzését Dubajban a magyar válogatott, amely szerdán este 18 órakor Azerbajdzsán ellen játszik barátságos mérkőzést.
febr. 7
20:03
Videó: Gyorsan befogadtak az új társak Stuttgartban - Hajnal (She)
Hajnal Tamás stuttgarti bemutatkozása a lehető legjobban sikerült: félidőben szállt be a Mönchengladbach–VfB Stuttgart Bundesliga-találkozón (2–3) a Dortmundtól érkezett játékos, és máris új csapata vezéregyéniségévé vált. A társak és a vezetőedző is egyetértettek abban a találkozót követően, hogy kiváló képességei előremozdíthatják a jelenleg a mezőny hátsó részében szerénykedő VfB-t.
febr. 7
20:05
Tottenham: Pavljucsenkónak nem kell a londoniak pénze, távozni akar (She)
Az angol labdarúgó élvonalban szereplő Tottenham Hotspur játékosa, Roman Pavljucsenko az orosz Szport Ekszpressz című lapnak adott interjúban elmondta, a pénz helyett a futballt részesíti előnyben, és mivel Harry Redknapp menedzser keveset játszatja, így nyáron távozni szeretne a londoniaktól.
febr. 7
20:06
Megkezdtük az ellenfelek feltérképezését - Róth Antal (Agroinform)
A magyar U-21-es válogatott szövetségi edzője a mostani kerethirdetés előtt figyelembe vettem a játékosok klubcsapatainak felkészülését is.
febr. 7
20:24
Portugál középpályást igazolt a klub - videó (Agroinform)
A 24 éves Andre Portulezt leigazolta a Kaposvári Rákóczi csapata, ahonnan eddig csak távoztak játékosok a téli felkészülés alatt.
febr. 7
20:39
Az olimpia közvetítése minden pénzt megér (Infostart)
Az első televíziós közvetítés az 1936-os, berlini olimpiáról, az első műholdas pedig - és így a tengerentúlon, Amerikában is látható - az 1960-s római nyári ötkarikás játékokról történt. Az első "igazinak" azonban, legalább is a már roppant jelentős pénzmozgás szempontjából, az 1984-es Los Angeles-i csúcsesemény képernyőre kerülése bizonyult, ekkor fordult elő tudniillik először, hogy egy olimpia…

Keresés