2014. január 18. szombat

jan. 18
14:02
Vízilabda ob I: az Eger hat, a Szeged tíz góllal győzött (She)
A címvédő Eger vendégként is magabiztos, hatgólos győzelmet aratott a KSI ellen a férfi vízilabda-bajnokság szombati játéknapjának nyitómeccsén.
jan. 18
14:02
NBA: a Miami megint nyerni tudott (Metropol)
A címvédő a Philadelphia 76ers otthonában diadalmaskodott 15 ponttal.
jan. 18
14:04
Felkészülés: Ferencváros-Soroksár élőben az NSO-n! (She)
A Ferencváros a Soroksár ellen vívja az első felkészülési mérkőzését, a csapat kispadjára pedig most ülhet le először a tavaly decemberben kinevezett új vezetőedző, Thomas Doll. Kövesse velünk a találkozó alakulását élő, folyamatosan frissülő cikkünk segítségével!
jan. 18
14:06
FTC: tunéziai válogatott is pályára lép a Soroksár ellen (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros Soroksár elleni felkészülési mérkőzésén próbajátékosként lehetőséget kap a 30 éves, háromszoros tunéziai válogatott védő, Szofian Sahed is, aki korábban a Hertha, valamint a Hannover légiósa volt – tudatta a fradi.hu.
jan. 18
14:18
Felkészülés: döntetlent játszott a Vasas a DVTK vendégeként (She)
Egy egyes döntetlent játszott egymással a DVTK és a másodosztályú Vasas labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen. A hazaiak a 29. perctől emberhátrányban játszottak, és a fővárosiak könnyen megnyerhették volna az összecsapást, ám a hajrában Ferenczi István büntetőt hibázott. A Kaposvár gól nélküli döntetlent játszott Debrecenben az NB III-as Létavértessel.
jan. 18
14:18
Nadal két óra alatt elintézte Monfilst (Metropol)
A Melbourne-ben első helyen kiemelt spanyol már a nyitó szettben 6-1-gyel jelezte, hogy Monfilsnak ezen a napon nincs keresnivalója ellene.
jan. 18
14:36
Videó: kidolgozott gólokkal győzte le az Újváros a KTE-t (She)
Kikapott másodosztályú ellenfelétől a KTE Phoenix-Mecano, ugyanis egyetlen válasza sem volt a Dunaújváros PASE három góljára. Bő fél óra alatt állította be a végeredményt a Fejér megyei csapat, hiszen Ato a 10., míg Urbin egy szögletet követően a 24., majd egy labdaszerzés után a 33. percben talált be. Hiába próbálkozott a Kecskemét, csak kapufáig sikerült kifuttatni a helyzeteit.
jan. 18
14:36
Bulvár: Blatter mellett új hölgy tűnt fel - fotó (Agroinform)
A Corriere della Sera értesülése szerint a FIFA elnöke, Sepp Blatter három válás után új párt talált.
jan. 18
14:54
Videó: kigyulladt Robert Kubica autója Monte-Carlo mellett (She)
Robert Kubica remekül kezdte a Monte-Carlo-ralit, de az első két szakasz megnyerése után visszaesett, és a harmadik helyért küzdött, amikor péntek kora délután lesodródott az útról, egy híd korlátjának ütközött, és az árokba csúszott. Fel is kellett adnia a viadalt, amelynek győzelméért a vb-címvédő Sébastien Ogier csatázik Bryan Bouffier-vel.
jan. 18
14:56
Alpesi sí: otthon maradt a wengeni lesiklás aranya (She)
A svájci Wengenben a férfiak lesiklásával folytatódott az alpesi sízők világkupa-sorozata. A győzelmet a hazai pályán szereplő Patrick Küng szerezte meg az osztrák Hannes Reichelt és a norvég Aksel Lund Svindal előtt. A Cortina d'Ampezzóban esedékes női lesiklóversenyt viszont vasárnapra halasztották.
jan. 18
15:12
DVTK: Bori érkezik, Németh Márió az új kiszemelt (She)
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint Bori Gábor szombaton elbúcsúzik paksi csapattársaitól, és legközelebb a Diósgyőri VTK-nál jelentkezik edzésre. A DVTK a Haladásban játszó Németh Máriót is kiszemelte.
jan. 18
15:14
NFL: Harvin nem játszhat az NFC-döntőn, Ryan hosszabbított (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Seattle Seahawks vezetőedzője, Peter Carroll bejelentette, Percy Harvin nem tud részt venni a San Francisco 49ers elleni főcsoportdöntőn helyi idő szerint vasárnap este (nálunk ez már hétfő hajnalra tolódik).
jan. 18
15:30
Sílövészet: német dupla, Björndalen lecsúszott a bronzról (She)
Szombaton a férfiak és a nők üldözéses versenyével folytatódott a sílövők világkupa-sorozata az olaszországi Antholzban. A győzelmet előbbieknél a német Simon Schempp, utóbbiaknál pedig honfitársnője, Andrea Henkel szerezte meg.
jan. 18
15:30
Spanyol foci: Bale produkciója aggasztja a Real Madridot (Agroinform)
A walesit rendszeresen apró sérülések gyötrik, még mindig nem érte utol magát.
jan. 18
15:32
Felkészülés: Lovrencsicsék legyőzték a Lechiát (She)
Lovrencsics Gergő együttese, a Lech Poznan felkészülési mérkőzésen 1–0-ra legyőzte a szintén lengyel Lechia Gdanskot. A magyar szélső egy félidőt kapott az élvonal 4. helyén álló poznaniaknál, akik a 87. percben döntöttek.
jan. 18
15:48
Australian Open - Nadal két óra alatt elintézte Monfilst (Infostart)
A férfi teniszezők világranglistáját vezető Rafael Nadalnak alig több mint két óra elegendő volt arra, hogy három játszmában legyőzze a francia Gael Monfilst, és a negyedik fordulóba, vagyis a legjobb 16 közé jusson az Australian Openen, az év első Grand Slam-tornáján.
jan. 18
15:48
Premier League: 0-2-ről mentett pontot az utolsó előtti (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 22. fordulójának nyitó mérkőzésén a Sunderland hazai pályán kétgólos hátrányból mentett pontot a Southampton ellen.
jan. 18
15:48
Tipp: Újabb sikert hozhat a lengyel lendület (Agroinform)
A férfi kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjének II-es csoportjában Lengyelország Fehéroroszországgal találkozik.
jan. 18
15:50
Felkészülés: gólfesztivál a Fradi első mérkőzésén (She)
Lejátszotta első téli felkészülési mérkőzését a Ferencváros labdarúgócsapata: a decemberben kinevezett új vezetőedző, Thomas Doll szombat kora délutáni népligeti bemutatkozó meccsén a zöld-fehérek 5–1-re legyőzték az NB III Középcsoportját magabiztosan vezető Soroksárt.
jan. 18
15:50
Férfi kézilabda Eb: Ilyen könnyű már régen volt, Macedónia kipipálva (Agroinform)
Már az első félidőben sikerült eldönteni első középdöntős meccsünket, könnyedén nyert a férfiválogatott Macedónia ellen.
jan. 18
16:06
Felkészülés: ikszelt a DVSC, szlovén játékos próbán (She)
A DVSC-Teva 1–1-es döntetlent játszott a román élvonalban szereplő FC Botosani elleni felkészülési mérkőzésén. A debrecenieknél pályára lépett a próbajátékon szereplő szlovén Rene Mihelic is.
jan. 18
16:06
Australian Open: Élesedik a helyzet Melbourne-ben, a nyolcaddöntők következnek (Agroinform)
A 2014-es Australian Open vasárnapi játéknapján a tét már a legjobb nyolc közé jutás.
jan. 18
16:08
Primera División: Betis-Real Madrid élőben az NSO-n! (She)
A Real Madrid beérheti pontszámban a Barcelona, Atlético Madrid kettőst a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Primera División), ha a 20. fordulóban legyőzi a sereghajtó Real Betist. Kövesse a találkozó alakulását élő, szöveges tudósításunk segítségével!
jan. 18
16:10
Férfi kézi Eb: Magyarország-Macedónia élőben az NSO-n! (She)
A magyar férfi kézilabda-válogatott a dániai Európa-bajnokság középdöntőjében Macedónia ellen kezd. A herningi találkozón Mocsai Lajos csapata az izlandiak ellen megszerzett egy pontról folytatja szereplését. Kövesse a mérkőzést élő tudósításunk segítségével!
jan. 18
16:12
PL: Arsenal-Fulham és Man. City-Cardiff élőben az NSO-n! (She)
Bár a szurkolók nagy része már a vasárnapi Chelsea–Manchester United rangadóra hangol, azért szombaton sem maradunk angol futball nélkül: a Premier League 22. fordulójában az éllovas Arsenal a Fulham ellen lép pályára, míg a tabellán második Manchester City a Cardiffot fogadja. Kövesse a mérkőzések alakulását élő, szöveges tudósításaink segítségével!
jan. 18
16:14
Sífutás: észak-amerikai sikerek a sprintben (She)
A lengyelországi Szklarska Porebában a férfiak és a nők szabad stílusú csapatsprintjével folytatódott a sífutók világkupa-sorozata. Előbbieknél a kanadai Alex Harvey, a hölgyeknél pedig az amerikai Kikkan Randall diadalmaskodott, míg az északiösszetett-versenyzők az ausztriai Seefeldben mérték össze az erejüket, és náluk a német Eric Frenzel nyert.
jan. 18
16:42
NFL: Két halhatatlanból is csak egy maradhat (Agroinform)
Az utóbbi másfél évtized két legnagyszerűbb irányítója feszül egymásnak vasárnap az NFL-ben, a tét a halhatatlanság.
jan. 18
17:00
DVTK: elköszöntek négy külföldi próbajátékostól (She)
Tomiszlav Szivics a Vasas ellen 1–1-re záruló szombati felkészülési mérkőzés után már jelezte, hogy néhány próbajátékostól elköszön, és meg is született a döntés: a szerb Marko Milics, Milos Nenadovics, Sztefan Miloszavljevics trió és a szlovák Ladislav Sosták szolgálataira nem tartanak igényt Diósgyőrben. A holland Pim Bouwman is távozik, de ő még később visszatérhet a klubhoz.
jan. 18
17:02
Műkorcsolya Eb: címvédés a férfiaknál Fernández révén (She)
A címvédő Javier Fernández nyerte meg a férfiak versenyét a SYMA-csarnokban zajló műkorcsolya és jégtánc Európa-bajnokság szombati napján. A 22 esztendős spanyol valósággal elkápráztatta kűrjével a mintegy 5000 fős közönséget, amely óriási tapsviharral köszönte meg a világbajnoki bronzérmes produkcióját.
jan. 18
17:04
NB II: Grúz nem akar tovább Szolnokon maradni (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint távozni akar az NB II-ben szereplő Szolnoktól a Ferencvárostól a teljes idényre kölcsönvett Grúz Tamás.
jan. 18
17:18
Műkorcsolya Eb: címvédés a férfiaknál (Metropol)
A 22 esztendős spanyol valósággal elkápráztatta kűrjével a mintegy 5000 fős közönséget.
jan. 18
17:18
Ferencváros: Thomas Doll kiütéses győzelemmel nyitott (Agroinform)
Felkészülési mérkőzésen a Fradi 5-1-re nyert az NB III-as Soroksár csapata ellen.
jan. 18
17:36
Felkészülés: Szalaiék kikaptak második ligás riválisuktól (She)
Három, Németországban légióskodó válogatott játékosunk, Szalai Ádám (Schalke), Korcsmár Zsolt és Stieber Zoltán (mindkettő Greuther Fürth) egyaránt vereségnek volt részese klubja szombati felkészülési mérkőzésén. A Schalke a Kölntől 2–1-re, a Fürth az Augsburgtól 2–0-ra kapott ki.
jan. 18
17:36
Műkorcsolya Eb - Címvédés a férfiaknál, Fernandez verhetetlen (Infostart)
A címvédő Javier Fernandez nyerte a férfiak versenyét a SYMA csarnokban zajló műkorcsolya és jégtánc Európa-bajnokság szombati napján.
jan. 18
17:54
Férfi kézilabda Eb: legyőzte Macedóniát a magyar csapat (Infostart)
A magyar válogatott megszerezte első győzelmét a dániai férfi kézilabda Európa-bajnokságon: Mocsai Lajos együttese a herningi középdöntő első mérkőzésén rendkívül magabiztosan, 31-25-re diadalmaskodott a macedón gárda felett.
jan. 18
17:54
Férfi kézi Eb: hatgólos siker Macedónia ellen (She)
A Dániában zajló férfi kézilabda Európa-bajnokság középszakaszának első fordulójában a magyar válogatott parádés első és visszafogottabb második félidő után 31–25-re legyőzte Macedóniát.
jan. 18
17:54
Papírforma FTC-győzelem (Metropol)
A Ferencváros magabiztos győzelmet aratott szombaton a Dunaújváros felett a női kézilabda NB I 15. fordulójában.
jan. 18
17:54
Átigazolás: Conte kölcsönadja balhátvédjét a Genoának (Agroinform)
A szezon végéig a Genoa csapatában folytatja pályafutását Paolo De Ceglie.
jan. 18
17:56
Női kézilabda NB I: papírforma FTC-győzelem a rangadón (She)
A Ferencváros a várakozásnak megfelelően sima győzelmet aratott szombaton a Dunaújváros felett a női kézilabda NB I 15. fordulójában.
jan. 18
17:58
Primera División: a Real Madrid kitömte a Betist (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 20. fordulójában a Real Madrid nagy gólokat lőve alapos verést mért Sevillában a Betisre.
jan. 18
18:12
PL: Cazorla duplájával nyert az Arsenal, sima City-siker (She)
Az Arsenal és a Manchester City is hozta a kötelezőt hazai pályán a Premier League 22. fordulójában. Az „ágyúsok” majdnem egy óráig hiába próbálkoztak a Fulham védelmének áttörésével a londoni derbin, de aztán Santiago Cazorla öt perc alatt kétszer is betalált. A City az augusztusi kellemetlen vereségért 4–2-vel vágott vissza az Edin Dzeko góljára még válaszoló Cardiff Citynek.
jan. 18
18:14
Serie A: Roma-Livorno mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
A Serie A 20. fordulójának első szombati mérkőzésén a listavezető Juventust nyolcpontos távolságból üldöző Roma az utolsó előtti helyen álló, a héten edzőváltáson átesett Livornót fogadja. Kövesse a találkozót folyamatosan frissülő közvetítésünk segítségével!
jan. 18
18:16
Felkészülés: leiskolázták Gulácsiék a Bayern Münchent! (She)
Az osztrák labdarúgó-bajnokság listavezetője, a Gulácsi Pétert végig a soraiban tudó Salzburg 3–0-ra legyőzte a Bayern Münchent a két csapat szombat kora esti salzburgi gálamérkőzésén.
jan. 18
18:30
Videó: bombagólokkal nyert a Real Madrid (She)
Ahogy arról korábban beszámoltunk, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 20. fordulójában a Real Madrid idegenben 5–0-ra megverte a sereghajtó Betist. A gólgyártást Cristiano Ronaldo kezdte nem akármilyen bombával, Gareth Bale pedig szabadrúgásból talált be. Karim Benzema még az első félidő végén 3–0-ra alakított az állást, Ángel di María pedig mintegy harminc méterről lőtte ki a bal alsót.
jan. 18
18:30
Középdöntőben a magyarok (Metropol)
A magyar csapat 26-26-os döntetlent játszott a norvégok elleni ki-ki mérkőzésen.
jan. 18
18:32
Férfi kézi Eb: „Bármi benne van a dánok elleni meccsünkben” (She)
Zsiga Gyula szerint ha a Macedónia ellen mutatott játékot tudjuk hozni a hétfői, Dánia elleni találkozón, akkor bármi megtörténhet a házigazda ellen. Mint ismert, a magyar válogatott 31–25-re legyőzte a macedónokat a dániai férfi kézilabda Európa-bajnokságon.
jan. 18
18:32
Sima győzelem a macedónok ellen (Metropol)
Mocsai Lajos együttese 31-25-re diadalmaskodott szombaton a macedón gárda felett.
jan. 18
18:34
Anglia: Bogdánékat nagyon megverték, Vargáék kiválóak (She)
Varga József csapata, a Middlesbrough hazai pályán 1–0-ra legyőzte a Charltont, míg a Bogdán Ádámot foglalkoztató Bolton 7–1-re kikapott a Reading vendégeként az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Championship) 26. fordulójának szombati játéknapján.
jan. 18
18:34
Rövidpályás gyorskorcsolya Eb: döntős a női váltó (Metropol)
A magyar négyes a hollandok mögött, de a lengyeleket és az olaszokat megelőzve másodikként zárt az elődöntős futamában.
jan. 18
18:36
PL: Liverpool-Aston Villa élőben az NSO-n! (She)
Bár a szurkolók nagy része már a vasárnapi Chelsea–Manchester United rangadóra hangol, azért szombaton sem maradunk angol futball nélkül: a nem is olyan régen még éllovas Liverpool az Aston Villát fogadja a Premier League 22. fordulójában. Kövesse a mérkőzést online, szöveges közvetítésünk segítségével!

Keresés