2014. január 2. csütörtök

jan. 2
16:14
Polgár 25 éve a sakk királynője (Blikk)
Budapest – Polgár Judit (37) immár 25 éve áll a női sakkvilágranglista élén. A sportág nemzetközi szövetsége közzétette legfrissebb rangsorát, s a kétszeres olimpiai bajnok őrzi 1989-ben megszerzett trónját, amelyet azóta sem engedett át másnak.
jan. 2
16:30
F1: a Ferrari csendes ünnepséget szervez péntekre (She)
Bár Sabine Kehm, Michael Schumacher menedzsere a család nevében szerdán jelezte, semmiféle ünnepséget vagy más eseményt nem terveznek a vasárnapi síbalesete után kómában fekvő hétszeres F1-es világbajnok pénteki 45. születésnapja alkalmából, a Ferrari ki akarja fejezni tiszteletét a német előtt.
jan. 2
16:51
Sportfogadás: Floyd Mayweather ismét megkopasztotta a bukikat (Agroinform)
A profi ökölvívás koronázatlan királya egy amerikai futballmérkőzésen több mint 100 ezer amerikai dollárt kaszált.
jan. 2
17:06
NFL: hét évvel hosszabbított a Chicago irányítója (She)
Az NFL-ben szereplő Chicago Bears hétéves szerződést kötött Jay Culter irányítóval, így a 30 éves játékos 2020-ig a csapat játékosa marad.
jan. 2
17:06
Biztonságban száguldoznak Szalayék (Blikk)
Assa – Fő a biztonság! A 2008-as Dakar-rali törlése, a terrorfenyegetés, a sorozat Afrikából Dél-Amerikába költöztetése óta gyakran felteszik a kérdést: veszélyben vannak-e versenyzők?
jan. 2
17:08
Röplabda: újabb bravúrra készül a női válogatott (She)
Hasonló bravúrra készül a magyar női röplabda-válogatott, mint tavaly októberben, a világbajnoki selejtezők második fordulójában. Akkor Görögország, Lettország, Montenegró, Svájc és a rendező Izraelt is megelőzve lettek csoportgyőztesek a lányok, s jutottak tovább a harmadik körbe. Most már csak egy lépés választja el őket attól, amire legutóbb több mint három évtizede volt példa, azaz hogy…
jan. 2
17:24
Videó: Ibra már a szünetben elcserélte mezét Ramosszal (She)
Mint beszámoltunk róla, PSG–Real Madrid felkészülési mérkőzést rendeznek a katari Dohában. A találkozó 19. percében Jesé Rodríguez vezetést szerzett a királyiaknak, és a félidő 1–0-s madridi vezetéssel ért véget. A szünetben Zlatan Ibrahimovic máris mezt cserélt Sergio Ramosszal. Tekintse meg a gólt és az utóbbi jelenetet is.
jan. 2
17:42
Felkészülés: a Real Madrid Dohában is legyőzte a PSG-t (She)
A Real Madrid 1–0-s győzelmet aratott a Paris Saint-Germain ellen felkészülési mérkőzésen. A Dohában rendezett találkozó egyetlen gólját Jesé szerezte a 19. percben.
jan. 2
18:00
A Real Madrid Dohában is legyőzte a Paris Saint-Germaint (She)
A Real Madrid 1–0-s győzelmet aratott a Paris Saint-Germain ellen felkészülési mérkőzésen. A Dohában rendezett találkozó egyetlen gólját a 19. percben Jesé szerezte.
jan. 2
18:03
A Ferrari megünnepli Schumacher születésnapját (Metropol)
Az istálló pirosba öltözve várja a síbalesetet szenvedett hétszeres Forma-1-es világbajnok rajongóit.
jan. 2
18:21
Forma-1: A szezon legjei (Agroinform)
Az alternatív pilótarangsor után itt vannak a szezon legjei: futam, versenyző, csapat, hír, előzés, kör, csalódás.
jan. 2
18:54
MU: horvát csodagyerek jöhet; visszatérő fiatalok (She)
Több kölcsönadott labdarúgót is visszarendelt a Manchester United. A klub hivatalos tájékoztatása szerint Jesse Lingard, Will Keane, Davide Petrucci, Federico Macheda, Tyler Blackett és Ben Amos is visszatért a klubhoz. Michael Keane (Derby County) és Ryan Tunnicliffe (Ipswich) kölcsönszerződését ellenben meghosszabbították.
jan. 2
18:56
F1: parádés alkotással üzent Schuminak a homokművész (She)
A síbalesete után kómában fekvő Michael Schumacherért a világ minden pontján aggódnak. Nemrég hírt adtunk az Arsenal futballistáinak üzenetéről, most pedig egy fotót mutatunk be, amelyen Sudarshan Pattnaik indiai művész egy homokból készült alkotással kívánt jobbulást a német F1-es legendának.
jan. 2
18:58
Barcelona: februárban az MU vagy a Chelsea ellen mérkőznek (She)
A spanyol Sport értesülései szerint a Barcelona labdarúgócsapata februárban tesz eleget a szponzori szerződésben foglalt kötelezettségének, és pályára lép Katarban egy felkészülési mérkőzésen. Az ellenfél a Chelsea, Manchester United duóból kerül majd ki.
jan. 2
19:12
Real-siker Dohában (Infostart)
A Real Madrid 1-0-ra nyert a francia Paris Saint-Germain ellen a két csapat csütörtöki barátságos labdarúgó mérkőzésén Dohában.
jan. 2
19:12
Haladás: a kínai ezüstérmes a téli ellenfelek között (She)
Január 25-től február 5-ig a törökországi Antalyában edzőtáborozik a labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás. A szombathelyiek nyilvánosságra hozták első felkészülési ellenfelüket: a haladas.hu tájékoztatása szerint Artner Tamás csapata megmérkőzik a Sandong Lunenggel.
jan. 2
19:14
Barcelona: elsőként a katalánok jutottak 50 millió lájk fölé (She)
A sportklubok közül elsőként a spanyol labdarúgó-bajnokságban címvédő Barcelona mondhatja el magáról, hogy több mint 50 millió követője van a Facebookon.
jan. 2
19:15
Tenisz: Federer varázsolt Brisbane-ben - videó (Agroinform)
Nem mindennapi jelenetnek lehettek szemtanúi azok a nézők, akik kilátogattak Roger Federer legutóbbi páros mérkőzésére.
jan. 2
19:17
Felkészülés: Jesé döntötte el a gigászok csatáját Dohában - videó (Agroinform)
Felkészülési mérkőzésen a Real Madrid 1-0-ra legyőzte a Paris Saint-Germaint.
jan. 2
19:30
Chelsea: Mourinho két játékost visszarendelt Hollandiából (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Chelsea hivatalos honlapján jelentette be, hogy két kölcsönjátékosát, Gaël Kakutát és Sam Hutchinsont visszarendelte a Vitesse-ből, új szerzeményét, Bertrand Traorét azonban a szezon végéig a hollandok rendelkezésére bocsátotta.
jan. 2
19:51
50 millióan követik a Barcelonát a Facebookon (Metropol)
A sportklubok közül elsőként a spanyol labdarúgó-bajnokságban címvédő FC Barcelona mondhatja el magáról, hogy több mint 50 millió követője van a Facebookon.
jan. 2
19:51
Téli hírmorzsák: Vihar teheti tönkre a síugró Négysáncversenyt (Agroinform)
Elképzelhető, hogy 2008 után ismét a szél miatt kell törölni egy viadalt a síugrók hagyományos Négysáncversenyén.
jan. 2
20:24
F1: Ön szerint is érzéketlen volt Hamilton a képeivel? (She)
Számos Formula–1-rajongót felháborított Lewis Hamilton, aki téli szabadságáról síelős képeket tett közzé az interneten. A tettét elítélők szerint ez érzéketlenség volt a Mercedes-pilóta részéről néhány nappal Michael Schumacher súlyos síbalesete után.
jan. 2
20:42
Tenisz: Monfils és Mayer is elődöntőbe jutott Dohában (She)
A világelső Rafael Nadal bejutott a legjobb négy közé az 1,2 millió dollár (261 millió forint) összdíjazású dohai tenisztornán.
jan. 2
20:45
Bulvár: Túl az 50 milliomodik Facebook-követőn a Barcelona (Agroinform)
A katalán klub lett az első sportegyesület a világon, melyet ekkora tömeg követ a népszerű közösségi portálon keresztül.
jan. 2
21:18
Tereprali, Africa Race: pokoli nap - három defekt! (She)
Majd két órát veszített a lyukas kerekek miatt, és az összetett hetedik helyről várja a folytatást Szalay Balázs, míg Kovács Mikósék továbbra is tartják a harmadik helyüket a kamionosok mezőnyében az Africa Race-en.
jan. 2
21:20
Barcelona: Messi ismét teljes értékű edzésmunkát végzett - videó (She)
Közeleg a visszatérés ideje a Betis elleni november 10-i bajnokin combsérülést szenvedett Lionel Messi számára. A Barcelona labdarúgócsapatának négyszeres aranylabdás klasszisa csütörtök délután visszatért Spanyolországba, este pedig részt vett csapata mai második edzésén.
jan. 2
21:36
Férfi kosár Euroliga: Hanga megint villant a 4. negyedben (She)
Csütörtök este vette kezdetét a férfi kosárlabda Euroliga Top 16-os csoportköre, méghozzá Hanga Ádámmal a fedélzeten, aki a Laboral Kutxa győzelmében most is vastagon benne volt, mivel a hajrában pontokkal, hasznos játékkal szállt be az Unicaja Málaga elleni mérkőzésen, klubja pedig nagy győzelemmel nyitott idegenben.
jan. 2
21:54
Real Madrid: sem érkező, sem távozó nem lesz januárban (She)
Nem ad el, és nem is szerződtet játékost a téli átigazolási szezonban a spanyol labdarúgó-bajnokságban szereplő Real Madrid – ezt Carlo Ancelotti, az együttes vezetőedzője jelentette be.
jan. 2
22:12
Tenisz: Federer korábbi edzője női vonalon folytatja (She)
A második legjobb női amerikai teniszezőnek számító Sloane Stephensnek új edzője van a korábban többek között Roger Federerrel együtt dolgozó Paul Annacone személyében.
jan. 2
22:14
Liverpool: 9 millióért érkezik a Basel csatára - sajtóhír (She)
A Telegraph értesülései szerint az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Liverpool mindenben megegyezett a Basellel az egyiptomi válogatott Mohamed Szalah megvétele kapcsán. A „vörösök” állítólag kilencmillió fontot (10.8 millió eurót) fizetnek a 21 esztendős támadóért, aki csütörtök este Angliába repül, hogy átessen az ilyenkor kötelező orvosi vizsgálatokon.
jan. 2
22:15
Forma-1: Csendes összejövetelt szervez a Ferrari Schumacher születésnapjára (Agroinform)
A hétszeres világbajnok pilóta vasárnap szenvedett súlyos síbalesetet a francia Alpokban, azóta kritikus az állapota.
jan. 2
22:16
Videó: Ibrahimovic jól összekócolta Ancelotti haját (She)
Mint beszámoltunk róla, a Real Madrid 1–0-s győzelmet aratott a Paris Saint-Germain ellen felkészülési mérkőzésen. A Dohában rendezett találkozó előtt Zlatan Ibrahimovic összekócolta, majd megölelte korábbi edzőjét, Carlo Ancelottit. Íme!
jan. 2
22:17
Átigazolás: Torghelle a Hungária körútra tart? (Agroinform)
A Videotontól távozó támadó új klubja az MTK lehet, sajtóértesülések szerint a felek közt zajlanak a tárgyalások.
jan. 2
22:30
DVTK: nem marasztalják az U20-as vb-bronzérmes játékost (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint a DVTK NB I-es labdarúgócsapata nem marasztalja a saját nevelésű középpályását, Takács Pétert.
jan. 2
22:48
FTC: a trinidadi exminiszter szerint Adams példát statuált (She)
Errol McLeod, Trinidad és Tobago miniszterelnök-helyettese, valamint Anil Roberts, az ország korábbi sportminisztere is megemlékezett a Ferencváros nemrégiben elhunyt labdarúgójáról, Akeem Adamsről.
jan. 2
23:24
Videó: Hajnal a pályán vagy azon kívül is segítené a válogatottat (She)
A Nemzeti Sport európai túráján meglátogatta Hajnal Tamást, a német másodosztályban szereplő Ingolstadt játékosát. A középpályás a légiósélet mellett a válogatottról is beszélt az  NSO Tv-nek.

Keresés