2014. január 25. szombat

jan. 25
15:48
Női kézilabda NB I - Magabiztos FTC-siker az Érd ellen (Infostart)
A második és a harmadik helyezett találkozott, de szoros játék helyett sima - nyolcgólos - ferencvárosi győzelem született az Érd ellen a női kézilabda NB I szombati játéknapjának nyitómérkőzésén.
jan. 25
15:48
Videó: óriási ziccert hagyott ki a korábbi angol válogatott sztár (She)
Az ausztrál élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 16. fordulójában a Central Coast Mariners 3–0-ra nyert otthon a Newcastle Jets ellen. A találkozón a vendégek korábbi angol válogatott játékosa, Emile Heskey elképesztően nagy helyzetet hagyott ki. Íme!
jan. 25
15:50
Átigazolás: olasz válogatott játékossal erősített a West Ham (She)
A Premier League-ben kiesőhelyen álló West Ham United hivatalos honlapján jelentette be, hogy a szezon végéig kölcsönvette a Milan olasz válogatott középpályását, Antonio Nocerinót, akit a hírek szerint hamarosan Marco Borriello is követhet.
jan. 25
15:52
Videoton: Tóth Balázs hosszabbított és Felcsútra megy (She)
A Videoton labdarúgócsapatának két játékosa hazautazott a spanyolországi edzőtáborból: Kleinheisler Lászlót egy gyulladás tette harcképtelenné, Tóth Balázs pedig szerződést hosszabbított – és kölcsönben Felcsúton, a Puskás Akadémiánál folytathatja.
jan. 25
15:54
FA-kupa: kétgólos sikerrel a 16 között a Liverpool (She)
A labdarúgó FA-kupa 4. fordulójában a Liverpool idegenben 2–0-ra legyőzte a Bournemouth csapatát, így bejutott a nyolcaddöntőbe.
jan. 25
16:06
Primera División: Real Madrid-Granada élőben az NSO-n! (She)
A Primera División 21. fordulójában a Real Madrid hazai pályán méri össze az erejét a Granadával. Carlo Ancelotti együttese pazar formában van, hiszen 2014-ben hét mérkőzést játszott le (közte egy felkészülési találkozót), és kivétel nélkül mindet meg is nyerte, ráadásul még gólt sem kapott az új évben. Kövesse velünk a mérkőzés alakulását élő, szöveges tudósításunk segítségével!
jan. 25
16:08
NB II: egy próbajátékostól elköszönt a Tatabánya, öt marad (She)
A labdarúgó NB II-ben szereplő Tatabánya csapata két felkészülési mérkőzést is játszott kettéosztott keretével szombaton – az egyik csapat 5–1-es vereséget szenvedett az MVM-Pakstól, a másik 4–1-re kapott ki az FTC II-től –, egy próbajátékostól elköszöntek.
jan. 25
16:24
Monaco: Falcao sikeres térdműtéten esett át - fotó (She)
A francia labdarúgó-bajnokságban szereplő Monaco a Twitteren adta hírül, hogy a Monts d’Or Azergues Foot elleni szerdai kupamérkőzésen súlyos sérülést szenvedő Radamel Falcao sikeres térdműtéten esett át. A kolumbiai válogatott csatárt megoperáló orvosi stáb – a beavatkozás előtt – még egy közös képre is összeállt Falcaóval, akivel kapcsolatban egyelőre nem lehet tudni, hogy mennyi kihagyás…
jan. 25
16:24
Australian Open: lengyel, svájci siker a férfi párosoknál (Metropol)
A Lukasz Kubot, Robert Lindstedt a szombati fináléban két sima szettben legyőzte az Eric Butorac, Raven Klaasen amerikai, dél-afrikai duót.
jan. 25
16:24
Edzősors: Martino nem garantálja barcelonai jövőjét (Agroinform)
Gerardo Martino szeretné folytatni az elkezdett projektet a Barcelonánál, de hosszú távú jövőjét illetően bizonytalan.
jan. 25
16:26
Videó: Suárez pazar passza után Sturridge továbblőtte a Poolt (She)
Mint beszámoltunk róla, a labdarúgó FA-kupa 4. fordulójában a Liverpool 2–0-ra legyőzte idegenben a Bournemouth csapatát, így bejutott a nyolcaddöntőbe. Tekintse meg a mérkőzés összefoglalóját!
jan. 25
16:28
Északiösszetett-vk: hazai csapatsiker Oberstdorfban (She)
A németországi Oberstdorfban folytatódott az északiösszetett-versenyzők világkupa-sorozata. A szombati csapatversenyt a Tino Edelmann, Johannes Rydzek, Fabian Riessle, Eric Frenzel összeállítású német csapat nyerte meg a franciák és az osztrákok előtt.
jan. 25
16:30
Felkészülés: Bonazzoli kapufát lőtt, nyert a Honvéd (She)
A Bp. Honvéd felkészülési mérkőzésen 1–0-ra legyőzte a másodosztályú Szolnokot. Az egyetlen gólt Daru Bence szerezte még a találkozó első félidejében. A találkozó második félidejében a Honvéd téli szerzeménye, Emiliano Bonazzoli is beállt, és kapufát lőtt.
jan. 25
16:42
Ligue 2: majd' három éve nem kapott ennyi gólt Filkor csapata (She)
A francia másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Ligue 2) 21. fordulójának egyetlen szombati mérkőzésén a Filkor Attilát végig a kispadon tartó Chateauroux idegenben 5–2-re kikapott a feljutásért harcban lévő Tours-tól, így sorozatban a harmadik vereségét szenvedte el, és továbbra is kiesőhelyen áll. A magyar középpályás csapata ezt megelőzően 2011 májusában kapott négynél több gólt bajnokin.
jan. 25
16:44
Videó: C. Ronaldo megmutatta Aranylabdáját a „népnek” (She)
A Real Madrid–Granada spanyol bajnoki labdarúgó-mérkőzés előtt nagy ováció közepette Cristiano Ronaldo megmutatta Aranylabdáját a Bernabéu közönségének.
jan. 25
16:46
F1: a Ferrari képes a vb-címért harcolni - Räikkönen (She)
A Formula–1-es világbajnokságban szereplő Ferrari finn pilótája, Kimi Räikkönen szerint az olasz istálló (a ma leleplezett F14T-vel) harcban lehet a 2014-es végső sikerért.
jan. 25
17:00
Videó: Gareth Bale-t nagyon rossz helyen találták el (She)
Kellemetlenül indult Gareth Bale számára a Real Madrid–Granada spanyol bajnoki labdarúgó-mérkőzés. A walesi játékost a lába között találta el Jeison Murillo.
jan. 25
17:00
Kolumbiai foci: Falcao túl van a műtéten - fotó (Agroinform)
Sikeres térdműtéten esett át a Monaco kolumbiai klasszisa, Radamel Falcao.
jan. 25
17:02
Felkészülés: Torghelle gólja is kellett a Csákvár legyőzéséhez (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő MTK első téli felkészülési mérkőzésén magabiztos, 3–0-s győzelmet aratott a harmadosztályú Csákvár ellen. A Budafokon rendezett találkozón Kelemen Dávid, dr. Horváth Zsolt és a téli szerzemény, Torghelle Sándor szerezte a kék-fehérek góljait – mindhárman Kanta József átadásából.
jan. 25
17:18
FTC: a „zöld sasok” nem tudtak simán leszállni Antalyában (She)
Megérkezett Törökországba a Ferencváros labdarúgócsapata: a fradi.hu beszámolója szerint a zöld-fehérek gépe a heves esőzés nehezítette körülmények miatt csak második kísérletre tudott landolni Antalyában.
jan. 25
17:18
Australian Open: Nadal másodszor, Wawrinka először nyerhet Melbourne-ben (Agroinform)
Vasárnap délelőtt kerül a 2014-es Australian Open döntőjére, melyet Nadal és Wawrinka vív majd meg.
jan. 25
17:36
Piros-feketében pompázik az új Ferrari (Infostart)
A hagyományos tűzpiros színnel ellentétben a következő szezonban piros-fekete festéssel lehet majd látni a Forma-1-es Ferrari istálló versenyautóit.
jan. 25
17:36
Megemlékezés: „Fehér Miklós hidat épített a jövőnek” (She)
A győri Szabadhegyi Új Köztemetőben és a Győri ETO stadionjánál tartottak megemlékezést a tíz éve elhunyt Fehér Miklósról. A kiváló játékos családja mellett többek között megjelent egykori klubja, a Benfica alelnöke, a győri labdarúgócsapat tagjai, az utánpótláskorú játékosok és Pintér Attila szövetségi kapitány is.
jan. 25
17:36
Téli hírmorzsák: Újra osztrák győztes Kitzbühelben - egy fővel bővült a magyar csapat (Agroinform)
Szőcs Emőke mégsem indul el sífutásban, helyére Simon Ágnest nevezi a magyar szövetség a szocsi olimpiára.
jan. 25
17:38
Bundesliga: a Dortmund botlott odahaza az Augsburg ellen (She)
A német labdarúgó-élvonal, a Bundesliga 18. fordulójában a Borussia Dortmund az Augsburgot fogadta, és nagy meglepetésre nem bírt vendégével. Pedig a hazaiak kétszer is vezettek, ám az augsburgiak mindannyiszor egyenlíteni tudtak, másodszor éppen a nyártól majd a Dortmundban futballozó Dzsi Dong Von révén.
jan. 25
17:40
Honvéd: olasz harmadosztályú csapattól jön erősítés - sajtóhír (She)
Az olasz átigazolásokra szakosodott portál, a tuttomercatoweb.com információi szerint hamarosan újabb játékost szerződtet Olaszországból a Budapest Honvéd labdarúgócsapata.
jan. 25
17:54
Bundesliga - Husztiék megszerezték első idegenbeli pontjaikat (Infostart)
Megszerezte első idegenbeli pontjait Huszti Szabolcs csapata, a német labdarúgó-bajnokságban szereplő Hannover, amely a 2013/14-es idény első tavaszi fordulójának szombati játéknapján 3-1-re diadalmaskodott a Wolfsburg vendégeként.
jan. 25
17:54
Férfi vízi ob I: a Szolnok csak két góllal győzte le a BVSC-t (She)
A címvédő Eger mögött a tabellán második Szolnok hazai medencében csak két góllal, az utolsó negyed megnyerésével tudta legyőzni a középmezőnyhöz tartozó BVSC-t a férfi vízilabda ob I szombati játéknapján.
jan. 25
17:56
Barcelona: nem csak Afellay térhet vissza a Málaga ellen (She)
A Málaga elleni spanyol bajnokira készülő Barcelona labdarúgócsapatának vezetőedzője, Gerardo Martino kijelölte 18 fős keretét a vasárnap 21 órakor rendezendő mérkőzésre. A meccsre nevezendő játékosok között Ibrahim Afellay mellett Isaac Cuenca is helyet kapott.
jan. 25
18:12
P. División: CR és Benzema góljával élre állt a Real Madrid (She)
A Primera División 21. fordulójában a Real Madrid Cristiano Ronaldo és Karim Benzema góljával 2–0-ra legyőzte hazai pályán a Granadát, amivel a tabella első helyére ugrott a spanyol bajnokságban. A madridi klub zsinórban a hetedik tétmérkőzését vívta meg úgy, hogy nem kapott gólt, ez új klubcsúcs.
jan. 25
18:14
Serie B: oda a téli zordság, ismét kikapott Kovácsik csapata (She)
Öt bajnoki után ismét vereséget szenvedett a Carpi labdarúgócsapata az olasz másodosztályú bajnokságban: az emilia-romagnai klub a Ternanától kapott ki hazai pályán a Serie B 22. fordulójában, holott november 30. óta nem szenvedett vereséget. A Carpiban ezúttal kispados volt Kovácsik Ádám, aki nem került bevetésre.
jan. 25
18:16
Serie A: Napoli-Chievo élőben az NSO-n! (She)
Egy hónap után újfent mind a négy topliga „on” üzemmódba kapcsolt az öreg kontinensen: a Serie A 21. fordulójában a Napoli a Chievo Veronát fogadja. Kövesse a mérkőzést online, szöveges közvetítésük segítségével!
jan. 25
18:18
FA-kupa: Agüero vezetésével 0-2-ről fordított a Man. City (She)
Sergio Agüero mesterhármasának is köszönhetően a Manchester City 0–2-es hátrányból talpra állva 4–2-re nyert, és bejutott a legjobb 16 közé a másodosztályú Watford ellen az FA-kupában.
jan. 25
18:20
Videó: Sahin szabadrúgása csak egy pontot ért a Dortmundnak (She)
A német labdarúgó-bajnokság 18. fordulójában a Borussia Dortmund csak 2–2-es döntetlent játszott az Augsburggal. Sven Bender gólja és öngólja után Nuri Sahin nagyszerű gólt szerzett szabadrúgásból, de Dzsi Dong Von remek fejessel egyenlített. A Freiburg meglepetésre 3–2-re legyőzte a Leverkusent. Összefoglalók.
jan. 25
18:30
Primera División - Nem hibázott a Real Madrid (Infostart)
A Real Madrid a papírformának megfelelően nyert a vendég Granada ellen a spanyol labdarúgó-bajnokság 21. fordulójának első szombati mérkőzésén, így élre állt a tabellán, de két riválisa, az FC Barcelona és az Atlético Madrid vasárnap lép pályára.
jan. 25
18:30
Videó: a védők csak nézték Cristiano Ronaldo cseleit (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a Primera División 21. fordulójában a Real Madrid Cristiano Ronaldo és Karim Benzema góljával 2–0-ra legyőzte hazai pályán a Granadát. Íme, a találkozó összefoglalója!
jan. 25
18:30
Rapport kikapott Nakamurától (Metropol)
A Wijk aan Zeeben zajló sakk szupertorna tizedik fordulójában a 17 éves magyar nagymester a 32. lépést követően adta fel a partit.
jan. 25
18:30
Karrier: Felcsúton folytathatja a Vidi csapatkapitánya (Agroinform)
Tóth Balázs tavasszal a Puskás Akadémia csapatához kerülhet kölcsönben - olvasható a Videoton hivatalos honlapján.
jan. 25
18:48
FA Kupa - Bogdánék búcsúja (Infostart)
Bogdán Ádám csapata, a másodosztályú Bolton Wanderers hazai környezetben egygólos vereséget szenvedett az élvonalbeli Cardiff City együttesétől a labdarúgó angol FA Kupa negyedik fordulójában, így búcsúzott a sorozattól.
jan. 25
18:48
Felkészülés: az El-résztvevő négyet rámolt be a Videotonnak (She)
A Spanyolországban edzőtáborozó Videoton felkészülési mérkőzésen sima, 4–0-s vereséget szenvedett az Európa-ligában is érdekelt Dnipro Dnipropetrovszktól, amely már a második percben kétgólos előnynek örvendhetett.
jan. 25
18:48
Nem hibázott a Real Madrid (Metropol)
A királyi gárda a papírformának megfelelően nyert a vendég Granada ellen.
jan. 25
18:50
Sakk: Rapport Richárd 32 lépésben kikapott Nakamurától (She)
Rapport Richárd a világos bábukat vezetve vereséget szenvedett az amerikai Hikaru Nakamurától a hollandiai Wijk aan Zeében zajló sakkszupertorna szombati, tizedik fordulójában.
jan. 25
18:52
Championship: Vargáék sem tudták megállítani a Leicestert (She)
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Championship) 27. fordulójának szombati játéknapján a listavezető Leicester City 2–0-ra legyőzte a Varga Józsefet végig a soraiban tudó Middlesbrought, ezzel zsinórban a hetedik bajnoki sikerét aratta.
jan. 25
18:54
Videó: őrült bravúrral védték Cristiano Ronaldo ollózását (She)
Bár Cristiano Ronaldo szerzett egy gólt a Granada elleni spanyol bajnokin, volt min bosszankodnia, mert nem sokon múlt a dupla. Az alábbi helyzetben ollózással lőtt kapura, de Roberto nagy bravúrral hárított.
jan. 25
19:06
Férfi kosár Adria-liga: nehezen nyert az éllovas Szolnokon (She)
A Szolnoki Olaj szorongatott-szorongatott, de az utolsó két percben pontosabb volt az ellenfél, így vereséget szenvedett a Crvena zvezdától az Adria-liga 18. fordulójában: a belgrádiak 77–72-es győzelmet könyvelhettek el a Tiszaligeti Sportcsarnokban. A hazaiak, bár tíz ponttal vezettek a záró negyed előtt, az utolsó felvonásban csak 11 pontig jutottak.
jan. 25
19:06
Átigazolás: A Milanból erősített a West Ham (Agroinform)
Az AC Milan fél évre kölcsönadta a West Hamnek Antonio Nocerinót.
jan. 25
19:24
Ligue 1: a PSG pontokat hullajtott az újonc otthonában (She)
A Paris Saint-Germain idegenben csak 1–1-es döntetlenre végzett az újonc Guingamp otthonában a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 22. fordulójában. A párizsi együttesnek Alex mentett pontot fejjel a 87. percben.
jan. 25
19:26
Videó: hihetetlen vihar miatt szünetelt az angol bajnoki (She)
Hatalmas vihar zavarta meg az angol ötödosztályban lejátszott Luton Town–Nuneaton mérkőzést. A nagy erejű szél, az eső és a villámlás ellen a játékvezető az öltözőbe rendelte a játékosokat, akiknek nem kellett kétszer szólni. A találkozót tíz perc szünet után folytatták, a Luton 3–0-ra győzött.
jan. 25
19:28
DVSC: Belgiumban nevelkedett támadó írt alá az éllovashoz (She)
A DVSC-Teva labdarúgócsapata hivatalos honlapján, a dvsc.hu-n tudatta, hogy négyéves szerződést kötött Kovács Ádámmal.
jan. 25
19:42
Cselgáncs: Joó Abigél kikapott, de Európa legyőzte Ázsiát (She)
Joó Abigél kikapott ugyan, Európa cselgáncs-válogatottja azonban legyőzte Ázsia legjobbjait a 128 ezer dolláros összdíjazású oroszországi gálaversenyen.

Keresés