2014. január 27. hétfő

jan. 27
17:00
Premier League: Még bajnok lehet a Manchester United - Mata (Agroinform)
A 14 pontos hátrány ellenére Juan Mata úgy véli, hogy a Manchester United megnyerheti a bajnoki címet.
jan. 27
17:18
Ismét a MOB támogatója a Metropol (Metropol)
A Metropol a 2016-os Rio de Janeiró-i olimpiáig a MOB gyémánt fokozatú támogatója lesz.
jan. 27
17:18
Premier League: Dupla öröm az Arsenalnál, Wenger hosszabbít és pénz áll a házhoz (Agroinform)
Az Arsenal vezérigazgatója, Ivan Gazidis hétfőn két nagy horderejű dolgot jelentett be.
jan. 27
17:36
Mezőkövesd: két próbajátékos maradt a csapatnál (She)
A héten már Bükön edzőtáborozó Mezőkövesd labdarúgócsapata idén már több próbajátékost is tesztelt, de közülük már csak ketten készülnek a csapattal – tudta meg a Nemzeti Sport Online.
jan. 27
17:36
Anelka maradna Angliában (Metropol)
Antiszemita botránya ellenére továbbra is Angliában képzeli el pályafutását Nicolas Anelka, a WBA francia támadója.
jan. 27
17:36
Átigazolás: Újpestről a Championshipbe (Agroinform)
Távozik Újpestről és az angol másodosztályban szereplő Charlton Athletic futballistája lesz Loic Nego.
jan. 27
17:38
Videó: olimpiai eskü - a pontszerzés reményében Szocsiba (She)
Mint beszámoltunk róla, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) közgyűlése hétfőn elfogadta a 2014-es költségvetést, illetve a jövő pénteken kezdődő szocsi téli olimpiára utazó magyar csapat összeállítását, majd a sportolók letették az olimpiai esküt.
jan. 27
17:38
Heti műsor: Terítéken a Super Bowl és a női kézilabda BL! (Agroinform)
Izgalmas hét vár a sport szerelmeseire, hiszen nyakunkon a Super Bowl, és folytatódik a női kézilabda BL!
jan. 27
17:40
Női kézi: BL-topcsapatok érdeklődnek Tomori iránt (She)
Szezon végén lejár a szerződése Tomori Zsuzsannának az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapatánál. A magyar válogatott átlövőt megtartaná a Fradi, de a Bajnokok Ligája topcsapatai is érdeklődnek iránta, a sorsa heteken belül eldőlhet.
jan. 27
17:40
Téli hírmorzsák: Esküt tettek a Szocsiba utazó olimpikonjaink (Agroinform)
Hétfőn délre hivatalossá vált a Szocsiba utazó magyar olimpiai küldöttség névsora.
jan. 27
17:42
Pápa: a DVTK középpályása a Lombarddal készül (She)
A DVTK 19 éves középpályása, Csirszki Martin a héten a Lombard Pápával készül, és jó esély van a szerződtetésére – tudta meg a Nemzeti Sport Online.
jan. 27
17:54
F1: orrfestésben eddig a Toro Rosso az ász - képek! (She)
A Formula–1-es világbajnokságban szereplő Toro Rosso is bemutatta 2014-es idényben használandó autóját, amelyet STR9 névre keresztelt el. Első ránézésre, főleg szemből, úgy tűnik, a Toro Rosso nem módosította tavalyi autójának orrát, de ugyebár a 2014-es szabályok miatt ezt meg kellett tennie, így jobban megnézve látható rajta az előre konyuló orrocska – a festés mindenesetre nagyon ötletes.
jan. 27
18:12
Románia: öt év börtönbüntetésre ítélték a volt sportminisztert (She)
Első fokon öt év letöltendő börtönbüntetésre ítélte a román legfelsőbb bíróság Monica Iacob Ridzi volt román ifjúsági és sportminisztert egy korrupciós ügyben.
jan. 27
18:12
Sportfogadás: Biztosítsd magad a liverpooli derbire! (Agroinform)
Ha a játékvezető felmutatja a piros lapot a Merseyside-derbin, a Betvictor visszaadja a pénzedet!
jan. 27
18:14
Szocsi 2014: a kitzbüheli hős lemarad az olimpiáról (She)
Hátsérülése miatt véget ért az idény Hannes Reichelt számára, aki szombaton megnyerte a lesiklást a híres kitzbüheli alpesi világkupa-viadalon.
jan. 27
18:14
Tenisz: Nadal pár nap múlva ismét edzhet (Agroinform)
Csak néhány napot kell pihennie Rafael Nadalnak, aki hátsérüléssel küszködött az Australian Open vasárnapi döntőjében.
jan. 27
18:30
Kézi: 24 csapatos Eb, három rendezővel már 2020-ban? (She)
Michael Wiederer, az Európai Kézilabda-szövetség főtitkára szerint komolyan foglalkoznak a 24 csapatos Európa-bajnokság ötletével, amelynek három rendező ország adna otthont, mindez akár már a 2020-as kontinenstorna esetében valósággá válhat.
jan. 27
18:32
Férfi kézi: Nagy László a visszatérés küszöbén (She)
Hetvenegy napnak kellett eltelnie ahhoz, hogy az MKB-MVM Veszprém férfi kézilabdacsapatának kapitánya, Nagy László ismét tétmérkőzésre készülhessen. Az elmúlt év november 17-én a szlovén Celje elleni Bajnokok Ligája csoportmérkőzésen sérülést szenvedő jobbátlövő a keddi Cegléd elleni kupameccsen térhet vissza.
jan. 27
18:48
Videó: szögletre fújta a szél a kapus kirúgását (She)
A hétvégi Bristol Rovers–Newport County találkozó az angol negyedosztályú labdarúgó-bajnoksában (League Two) már január végén megörvendeztetett bennünket egy olyan jelenettel, amely még a szilveszteri összefoglalókba is biztosan bekerül. Történt ugyanis, hogy a vendégek kapusa, Lenny Pidgeley kirúgta a labdát, amely a rendkívüli erősségű szél miatt a kezdőkör magasságában meggondolta magát a…
jan. 27
18:48
NFL: Még több ilyen Pro Bowlt! (Agroinform)
Jerry Rice és Deion Sanders bevonásával végre futballra emlékeztető tudott lenni a legjobbak összecsapása.
jan. 27
19:06
Női kézi: Penezic és Lazovic a Krimből a Vardarhoz távozhat (She)
Macedón sajtóhírek szerint a nyáron tovább erősödhet a Vardar Szkopje női kézilabdacsapata. A selejtezőből indulva már a Bajnokok Ligája középdöntőjéig jutó együttes két játékost is megszerezhet az anyagi gondokkal küzdő Krim Ljublajnából, a horvát Andrea Penezic és a szlovén Barbara Lazovic-Varlec egyaránt Szkopjéban folytathatja.
jan. 27
19:06
NBA: Mennyire ízlik Hardenéknek a Spurs? (Agroinform)
A Spurs és a Rockets idénybeli harmadik egymás elleni meccsére készül, eddig hibátlanok Hardenék.
jan. 27
19:24
Légiósok: Dzsudzsák valóban ajánlatot kapott a Liverpooltól (She)
Dzsudzsák Balázsnak valóban ajánlata volt az angol élvonalbeli Liverpool labdarúgócsapatától, ám klubja, a Dinamo Moszkva nemet mondott rá. A válogatott labdarúgóval kapcsolatban több pletyka is keringett a nemzetközi sajtóban az utóbbi két átigazolási időszakban, ám ő maradt az orosz klubnál.
jan. 27
19:24
Dühös a brazilok korábbi sikerkapitánya (Metropol)
Korábban a 20 évvel ezelőtti vb-hősök közül Cafu, Bebeto és Rivaldo is élesen bírálta az idei világbajnokság elhúzódó előkészületeit.
jan. 27
19:42
Légiósok: Dzsudzsák ismét beszélt a Liverpool ajánlatáról (She)
Dzsudzsák Balázsnak ismét megerősítette, amit korábban a Nemzeti Sportnak is elárult: valóban ajánlata volt az angol élvonalbeli Liverpool labdarúgócsapatától, ám klubja, a Dinamo Moszkva nemet mondott rá. A válogatott labdarúgóval kapcsolatban több pletyka is keringett a nemzetközi sajtóban az utóbbi két átigazolási időszakban, ám ő maradt az orosz klubnál.
jan. 27
19:44
Légiósok: Leandro nagyon menni akar, ügye megfeneklett (She)
A legfrissebb sajtóhírek szerint Leandro marad a ciprusi élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Omonia Nicosiánál. A Magyarországra visszavágyó játékos ismét megkérte a klubvezetőket, hogy engedjék el, ám nem kapott érdemleges választ.
jan. 27
19:46
Női kézi: Lekics szerint álomszerűen alakult a tavalyi éve (She)
Mint tegnap beszámoltunk róla, Görbicz Anitát megelőzve Andrea Lekics zárt az élen a Nemzetközi Kézilabda-szövetség (IHF) hagyományos év végi szavazásán. A 2013 legjobb női játékosának megválasztott szerb irányító szerint álomszerűen alakult számára a tavalyi esztendő.
jan. 27
20:00
Női kézi: Álomszerűen alakult a tavalyi év - Lekics (She)
Mint tegnap beszámoltunk róla, Görbicz Anitát megelőzve Andrea Lekics zárt az élen a Nemzetközi Kézilabda-szövetség (IHF) hagyományos év végi szavazásán. A 2013 legjobb női játékosának megválasztott szerb irányító szerint álomszerűen alakult számára a tavalyi esztendő.
jan. 27
20:02
PL: PSG nevelésű támadót igazolt Laudrup a Swansea-hoz (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Swansea hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette David N'Gogot a Boltontól (Bogdán Ádám csapata). A 24 éves francia csatár átigazolási díját nem hozták nyilvánosságra, ahogy szerződése időtartamát sem.
jan. 27
20:04
Király-kupa: ismét sztrájkkal fenyegetnek a santanderiek (She)
Ismét sztrájkkal fenyegetőznek a spanyol labdarúgó Király Kupa negyeddöntőjében érdekelt Racing Santander játékosai fizetésük elmaradása miatt.
jan. 27
20:18
Női kosárlabda NB I: mit sem ért az MTK nagy hajrája (She)
Hiába hajrázott nagyot az utolsó negyedben az MTK női kosárlabdacsapata, 90–79-re kikapott az Atomerőmű KSC Szekszárd vendégeként. A házigazda szerb légiósa, Maja Scsekics 38 pontig jutott, ezzel a mezőny legeredményesebbje lett a mérkőzésen.
jan. 27
20:20
NFL: Ön megnézi a hétvégi Super Bowlt? - szavazás (She)
Magyar idő szerint hétfő hajnalban sor kerül a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2013–2014-es idényének nagydöntőjére, a 48. Super Bowlra. Ön megnézi az amerikaiak által legjobban várt sporteseményt?
jan. 27
20:22
Videó: Kovács Péter könnyed gólt lőtt Spanyolországban (She)
A Strömsgodset magyar légiósa, Kovács Péter is betalált  a Costuleni elleni felkészülési mérkőzésen, a spanyolországi La Mangában rendezett tornán. A norvég csapat 4–0-ra nyerte a mérkőzést, Kovács gólját 0.30-tól tekinthetik meg az alábbi videón!
jan. 27
20:36
Premier League: botrányai ellenére Anelka maradna Angliában (She)
Botrányai ellenére továbbra is Angliában képzeli el pályafutását Nicolas Anelka, a West Bromwich Albion labdarúgócsapatának francia támadója.
jan. 27
20:54
PL: botrányai ellenére Anelka maradna Angliában (She)
Botrányai ellenére továbbra is Angliában képzeli el pályafutását Nicolas Anelka, a West Bromwich Albion labdarúgócsapatának francia támadója.
jan. 27
20:56
Jégkorong Mol Liga: gólgálával alapszakaszgyőztes a DAB (She)
A jégkorong Mol Liga hétfői játéknapján a címvédő Dab.Docler hazai pályán 8–3-ra kiütötte a sereghajtó Újpestet, így bebiztosította alapszakasz-elsőségét.
jan. 27
20:58
Hollandia: Varga góllal és gólpasszal jelzett Van Bastennek (She)
Varga Szabolcs kezdőként lépett pályára a holland Heerenveen tartalékcsapatának hétfői bajnokiján, melyen góllal és gólpasszal járult hozzá a Volendam 5–1-s legyőzéséhez. A télen szerződtetett magyar légiós a 24. percben gólpasszt adott, majd a 43. minutumban messziről vette be a Volendam kapuját, ezzel 3–0-ra módosította az eredményt.
jan. 27
21:12
Pick Szeged: Ancsinnak három meccset kell kihagynia (She)
Három mérkőzést kell kihagynia Ancsin Gábornak, a férfi kézilabda NB I-ben szereplő Pick Szeged játékosának. A jobbátlövő a dániai Európa-bajnokságon szenvedett térdsérülést, és mivel állapota nem javult, hétfőn újabb vizsgálatok vártak rá.
jan. 27
21:13
La Liga: Erősítésre szorul, mégis a Barcelonáé a legjobb védelem (Agroinform)
A Barcelona 3-0-ra legyőzte a Málagát és az Atlético Madridot megelőzve immár a katalánok védelme a legjobb a ligában.
jan. 27
21:14
Videó: Pécsen tudják, senkit nem érdekel a problémájuk (She)
A Pécsi MFC a 7. helyről várja a labdarúgó NB I folytatását, ám a pozíció ellenére nem túl nyugodtan, hiszen a csapat körüli történések ugyanis meglehetősen bizonytalanná tették a munkavégzést. Koller Krisztián az NSO Tv-nek elmondta, ha kell, tizenketten is vállalják a mérkőzéseket, de legalább annyi játékosnak jelen kellene lennie. A vezetőedző, Márton Gábor pontosan tudja, hogy sem a bajnokság,…
jan. 27
21:15
Manchester United: Végre örülhetnek valaminek a Vörös Ördögök hívei (Agroinform)
Ismét teljes értékű edzésmunkát végez Wayne Rooney és a Robin van Persie. Fellaini is felépült sérüléséből.
jan. 27
21:30
Serie A: visszatér a spanyol élvonalba a volt Real-kapus (She)
Visszatér a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságba (Primera División) Antonio Adán: a Real Madrid korábbi kapusa a sereghajtó Real Betishez igazolt – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
jan. 27
21:31
Alpesi sí: A téli olimpia előtti utolsó megmérettetés (Agroinform)
Kedd esete az ausztriai Schladming ad otthont a szezon hatodik férfi műlesikló Világkupa-versenyének.
jan. 27
22:06
Női kosár KEL: a DVTK legyőzte a PEAC-Pécset (She)
A DVTK 63–47-re legyőzte a PEAC-Pécset a női kosárlabda Közép-európai Liga alapszakaszában. A pécsiek vezettek a mérkőzés elején egy 6–0-s roham után, ám a diósgyőriek fordítottak és végül 16 pontos különbséggel nyertek.
jan. 27
22:24
Spanyolország: fájdalmas búcsút vett a volt Vidi-légiós (She)
Szerződést bontott a spanyol másodosztályú Deportivo La Coruna labdarúgócsapatával Kaká (teljes nevén Claudiano Bezerra Da Silva), a Videoton korábbi brazil védője.
jan. 27
22:24
Férfi kézilabda: Két hét pihenő vár Ancsinra (Agroinform)
A Pick Szeged jobbátlövője térdsérülést szenvedett a múlt héten véget ért dániai Európa-Bajnokságon.
jan. 27
22:26
Videó: csetlett-botlott a pályamunkás a sárban (She)
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Championship) hétvégi fordulójában, az Ipswich Town–Grimsby bajnokin a nézők egy tornamutatványt is élvezhettek a hazaiak 2–0-s győzelme mellett. Az egyik pályamunkás ugyanis éppen a korlát mögé kívánt visszatérni, miközben egy komolyabb és két kisebb spárgát is bemutatott a publikumnak, hiszen az alapvonal mögött megállt a víz, a sárban pedig olykor…
jan. 27
22:42
Videó: fejbe rúgta magát a védő, gól lett belőle (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) hétfői játéknapjára maradt a Real Sociedad és az Elche összecsapása. A tabellára nézve magabiztos hazai siker volt várható (a Sociedad a 6., a vendégek a kiesés szélén állnak), és ennek megfelelően Antoine Griezmann már a 3. percben betalált. De nem akárhogyan, hiszen a tizenhatos vonaláról átemelte Tonót, majd a menteni igyekvő Damian…
jan. 27
23:00
Heerenveen: „Varga remek játékos, de hosszú út előtt áll” (She)
Varga Szabolcsot a meccs legjobbjának választották a Heerenveen tartalékcsapatának Volendam elleni 5–1-re megnyert hétfői bajnokiján. A fiatal magyar középpályás gólpasszt adott, majd messziről vette be az ellenfél kapuját, amivel kiérdemelte Marco Roelofsen edző dicséretét is.
jan. 27
23:54
Serie A: Pirlo a legutóbbi szezon legjobbja, tarolt a Juve (She)
Az Olasz Labdarúgók Szervezete (AIC) átadta a 2012–2013-as szezonra vonatkozó díjakat az idény legjobbjainak. A milánói futballgálán – amit a Serie A Oscar-díjának neveznek – a játékosok Andrea Pirlót, a Juventus középpályását választották az idény legjobb labdarúgójának, a bajnok Juventust pedig a legjobb csapatnak, Antonio Conte sikeredzőt pedig a legjobb trénernek.

Keresés