2014. január 30. csütörtök

jan. 30
13:39
Úszás: első főbb állomásához érkezett az utánpótlásprogram (She)
A kormányzat által támogatott úszó sportágfejlesztési koncepció egyik legfontosabb fejezete, a Jövő Bajnokai program az első, kiemelt állomásához érkezett: az első negyedév végén a fiatalok hét helyszínen regionális versenyen adnak számot a fejlődésükről.
jan. 30
13:57
Vb 2014: a pápuák maradtak, nincs pénz iráni edzőmeccsekre (She)
Anyagi problémák miatt nem tud edzőmérkőzéseket játszani a nyári brazíliai világbajnokságra készülő iráni labdarúgó-válogatott.
jan. 30
14:18
Letették az új győri sportcsarnok alapkövét (Metropol)
Az arénába - mely egybeépül a Magvassy csarnokkal - több mint 5000 néző fér majd be.
jan. 30
14:33
Parma: volt Juventus-védő érkezett Németországból (She)
Az olasz élvonalbeli Parma a hivatalos honlapján bejelentette Cristian Molinaro szerződtetését.
jan. 30
14:35
Kézi: letették az új győri multifunkciós csarnok alapkövét (She)
A Magvassy Mihály Sportcsarnok tőszomszédságában letették az új győri multifunkcionális sportcsarnok alapkövét. Az arénába – amely egybeépül a Magvassy-csarnokkal – több mint 5000 néző fér majd be, és novemberi átadását követően az első nagy eseménye a decemberi női kézilabda Európa-bajnokság lesz.
jan. 30
14:36
Ligue 1: A PSG a Bordeaux ellen javítana (Agroinform)
A Paris Saint-Germain a Bordeaux-t fogadja a francia labdarúgó-bajnokság 23. fordulójának pénteki játéknapján.
jan. 30
14:51
FTC: a Szerencsejáték Zrt. gyémántfokozatú támogató lett (She)
A Ferencváros labdarúgócsapata és női kézilabdacsapata szponzorációs szerződést kötött a Szerencsejáték Zrt.-vel – számolt be róla a klub hivatalos honlapja, a fradi.hu. Az alábbiakban az FTC közleményét olvashatják.
jan. 30
14:54
Taktikai Zóna: Esélytelen Anglia a City ellen (Agroinform)
Tim Sherwood, a Tottenham edzője szerint más nem nyerheti meg a bajnokságot, csak Manuel Pellegrini együttese.
jan. 30
15:09
Tenisz: Federer és Wawrinka is pályára lép Újvidéken (She)
A 17-szeres Grand Slam-tornagyőztes Roger Federer és a friss Australian Open-bajnok Stanislas Wawrinka is ott lesz a svájci csapatban, amely a hétvégén Újvidéken lép pályára a tenisz Davis-kupa első fordulójában.
jan. 30
15:11
Bundesliga: eladta tehetségét a BVB, Husztiék erősítenek (She)
Nagy a mozgás a német piacon is a péntek éjféli zárás előtt. A Borussia Dortmund labdarúgócsapata megvált 19 éves védőjétől, Koray Güntertől. A 2.5 millió euróért a Galatasarayhoz igazoló futballista 2018 nyaráig írt alá, ám a BVB-nek visszavásárlási opciója van.
jan. 30
15:27
MLSZ: a futball, a klubok és drukkerek érdekében léptek (She)
Az elmúlt napokban több esetben is kellemetlenséget okozott a nézők és a klubok számára is, hogy a felkészülési mérkőzéseket a rendőrség illetékeseinek döntése alapján az érdeklődők kizárása mellett kellett megrendezni – számolt be legfrissebb hírében a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) hivatalos honlapja. A cikk arról is tájékoztatást ad, hogy a futball, a klubok és a drukkerek érdekében a…
jan. 30
15:29
F1: utolsóként a Marussia is megmutatta az autóját - fotó (She)
A Formula–1-es csapatok közül utolsóként a Marussia is megmutatta új autóját a nagyközönségnek. Az orosz licenccel versenyző, brit központú csapat négykerekűjét Max Chilton vezette ki a garázsból a jerezi teszt harmadik napjának délutánján.
jan. 30
15:45
Felmentették Ribéryt és Benzemát is (Infostart)
Egy párizsi bíróság minden vád alól felmentette Franck Ribéryt és Karim Benzemát, a válogatott két tagját abban a percben, amelyet még 2010-ben nyilvánosságra került szexbotrányuk miatt indítottak ellenük.
jan. 30
15:45
Prosti-ügy: felmentették Ribéryt és Benzemát (She)
Franck Ribéryt és Karim Benzemát is felmentették az évek óta húzódó prostituált-ügyben. A bíró ugyanis nem látta bizonyítottnak, hogy a vádlottak tudtak volna arról, hogy Zahia Dehar 2009-ben még fiatalkorú volt. A Bayern München és a Real Madrid futballistája nem vett részt a tárgyaláson.
jan. 30
15:47
NB II: a Puskás Akadémiától igazolt védőt a Balmazújváros (She)
A 20 esztendős Vachtler Csaba személyében újabb hátvéddel erősítette meg keretét a labdarúgó NB II-ben szereplő Balmazújváros – számolt be róla a klub honlapja.
jan. 30
15:48
Bulvár: Ribéryt és Benzemát felmentették a szexbotrányban (Agroinform)
Nem vádolják fiatalkorú ellen elkövetett szexuális zaklatással a Bayern München és a Real Madrid játékosát.
jan. 30
16:03
Jégkorong: az Elmira Jackals lett Kóger 11. amerikai klubja (She)
Újra klubot váltott Kóger Dániel: a válogatott jégkorongozó az Elmira Jackalsben folytatja a pályafutását. A szélsőnek – aki 2010 óta játszik az amerikai kontinensen – ez már a tizenegyedik tengerentúli klubja lesz.
jan. 30
16:05
Inter: 15 millióért megveszik a Lazio brazil kulcsemberét (She)
Az olasz bajnokságból erősít az Internazionale labdarúgócsapata: a milánóiak sajtóhírek szerint 15 millió euróért szerzik meg a Lazio brazil támadó középpályását, Hernanest.
jan. 30
16:06
Kézilabda: Épül a győri csarnok, keresik az új kapitányt (Agroinform)
Az MKSZ elnöksége felhatalmazta az elnököt és a sportigazgatót a kapitányjelöltekkel való tárgyalások megkezdésére.
jan. 30
16:24
Davis Kupa: Wawrinka és Federer kivégezheti Szerbiát (Agroinform)
A friss Grand Slam-győztes Wawrinka Federerrel nullázhatja le a Djokovics nélkül felálló szerbeket a Davis Kupában.
jan. 30
16:39
Újpest: mégsem jön játékos a belga harmadosztályból (She)
Nem lesz a labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest játékosa Dieumerci Ndongala – tudta meg a klubtól a Nemzeti Sport Online. A belga-kongói kettős állampolgárságú futballista a La Louviere Centre-től kölcsönbe érkezett volna a szezon végéig sajtóhírek szerint.
jan. 30
16:41
Szocsi 2014: megnyílt a három olimpiai falu (She)
Hivatalosan is megnyitotta kapuit a jövő pénteken kezdődő szocsi téli játékok három olimpiai faluja.
jan. 30
16:43
DVSC: Dombi térdét „elvitte” a labda, kérdéses a török út (She)
A DVSC-Teva labdarúgócsapata a hivatalos honlapján, a dvsc.hu-n jelentette be, hogy Dombi Tibor edzésen összeszedett térdsérülése miatt valószínűleg nem utazik el a Loki törökországi edzőtáborába.
jan. 30
16:57
Férfi kézi: Sterbik és Nenadics közel a Vardarhoz - sajtóhír (She)
A handball-planet.com arról számolt be, hogy Sterbik Árpád és Petar Nenadics igen közel került a megállapodáshoz a nagy terveket szövögető Vardar Szkopje kézilabdacsapatával, a két kiválóság szerződtetését a jövő héten akár be is jelenthetik.
jan. 30
16:59
Női kosár: Latoya Williamst elengedi a PEAC-Pécs (She)
A PEAC-PÉCS női kosárlabdacsapatának amerikai centere, Latoya Williams kihagyta a legutóbbi, DVTK elleni rangadót is, a klub pedig ma arról adott tájékoztatást, hogy felfüggeszti a játékossal való szerződését, és hazaengedi őt.
jan. 30
17:01
Felkészülés: szoros meccsen nyert a Kecskemét (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő KTE-Phoenix Mecano 1–0-ra legyőzte a másodosztályú Szolnokot felkészülési mérkőzésen. A találkozó kétszer 60 perces volt. A kecskemétieknél Vladan Szavics betegség miatt hiányzott, Vukasin Polekszicset pedig nem nevezték.
jan. 30
17:15
F1: az újonc Magnussen volt a leggyorsabb, áll a Red Bull (She)
Kevin Magnussen, a McLaren dán újonca volt a leggyorsabb az F1-es csapatok harmadik tesztnapján Jerezben. A Red Bull problémái nem oldódtak meg, mert bár a Renault megjavította az energiaellátó elektronikai rendszerét, a világbajnok csapat autójáról kiderült, túlságosan szűk helyre akarják bezsúfolni a hajtómű alkatrészeit, így problémás a turbó és az akkumulátorok hűtése. Daniel Ricciardo három…
jan. 30
17:17
Brazília: Juninho Pernambucano mégsem folytatja pályafutását (She)
Bár januárban májusig meghosszabbította szerződését a Vasco da Gama labdarúgócsapatával, Juninho Pernambucano végül mégis úgy döntött, hogy befejezi pályafutását.
jan. 30
17:33
Man. City: „A BL-trófeára még várni kell pár évet” (She)
Shay Given, a Manchester City korábbi labdarúgója még túl korainak tartja, hogy volt csapata már az idei szezonban megnyerje a Bajnokok Ligáját. Ellenben a Premier League-ben komoly győzelmi esélyeket érez.
jan. 30
17:35
FTC: a kulcsemberek a klubbal készülnek a válogatott helyett (She)
A Ferencváros vezetősége előzetesen tájékoztatta a Magyar Labdarúgó-szövetséget (MLSZ) arról, hogy játékosai nem tudnak részt venni a válogatott pénteken kezdődő, törökországi edzőtáborában.
jan. 30
17:51
Szocsi 2014: nem indul a doppinggyanús orosz (She)
Nem állhat rajthoz a jövő pénteken kezdődő szocsi téli olimpián Irina Sztarih orosz sílövő, miután a Nemzetközi Biatlonszövetség (IBU) kedden pozitív doppingminta miatt felfüggesztette a versenyzési jogát.
jan. 30
17:53
Asztalitenisz: 14 magyar a szombathelyi főtáblán (She)
Tizennégy  magyar játékos szerepelhet a felnőtt verseny főtábláján Szombathelyen, a Nemzetközi Asztalitenisz-szövetség (ITTF) World Tour-sorozatának idei első versenyén.
jan. 30
17:54
NFL: Így készülnek a fogadóirodák a Super Bowlra (Agroinform)
Következő cikkünkből megtudhatod, hogyan alakítják ki az oddsokat a Super Bowlban a legextrémebb fogadási lehetőségekre!
jan. 30
18:10
Videó: Lovrencsics higgadt gólja és tökéletes beívelése (She)
Lovrencsics Gergő góllal és gólpasszal vette ki részét csapata, a Lech Poznan Xerez elleni győzelméből. A lengyel labdarúgó-bajnokságban szereplő poznaniak magyar válogatott játékosa a szünetben állt be 2–0-s előnynél. Az 59. percben egy remek átadást követően jobbal higgadtan lőtt ziccerből a kapu bal alsó sarkába, majd a 74. percben egy kis szögletet követően tökéletesen ívelt Marcin Kaminski…
jan. 30
18:12
Schalke: „Draxler nem távozik” - hoppon marad az Arsenal? (She)
Horst Heldt, a Schalke labdarúgócsapatának sportigazgatója cáfolta azokat a híreket, amelyek szerint az Arsenal képviselőivel tárgyalnának Julian Draxler eladásáról.
jan. 30
18:14
Vb 2014: három és fél millió jegyigénylés a 2. szakaszban (She)
A nyári, brazíliai labdarúgó-világbajnokságra szóló jegyek értékesítésének második szakaszában 199 országból több mint 3.5 millió belépőre érkezett igény a nemzetközi szövetséghez (FIFA).
jan. 30
18:30
Sportfogadás-suli: 220 millió lehet a fogadási plafon a vb-döntőre (Agroinform)
A Pinnacle oddsmesterei ismét a fogadók kérdéseire válaszoltak, a jóból pedig a hatharom.com sem maradt ki!
jan. 30
18:45
NB II: újabb testvérpár a Szigetszentmiklós keretében (She)
A saját utánpótlásából erősít a labdarúgó NB II-ben szereplő Szigetszentmiklósi TK. A klub szerződést kötött az U21-es csapat három tehetséges játékosával, akik már a felnőtt kerettel végzik a felkészülést.
jan. 30
18:48
Középdöntő a BL-ben (Metropol)
Folytatja szereplését a női kézilabda Bajnokok Ligájában a címvédő Győri Audi ETO KC.
jan. 30
18:48
Átigazolás: Draxler, Kroos vagy Konopljanka? Ki lesz az utolsó 24 óra sztárja? (Agroinform)
Összeszedtük, hogy melyik 10 játékos lehet január utolsó napján a főszereplő az átigazolások kapcsán.
jan. 30
19:03
F1: Ricciardo elismerte, újra kell tervezni a Red Bullt (She)
Daniel Ricciardo, a Red Bull ausztrál pilótája megerősítette, hogy újra kell tervezni a csapat idei autóját, az RB10-est, de amondó, nincs pánikhangulat az istállónál. Miután a csapat három nap alatt mindössze 14 kört tett meg Jerezben, Christian Horner csapatfőnök és Adrian newey technikai igazgató még csütörtökön Milton Keynes-be repült.
jan. 30
19:05
Real: német és spanyol cég építi át a Bernabéut (She)
Német és spanyol cég – név szerint a GMP és az L-35 – nyerte meg azt a tendert, amelyet a Real Madrid labdarúgócsapatának otthon adó Santiago Benabéu Stadion átépítésére írtak ki. A győztes terveket pénteken sajtótájékoztatón hivatalosan is bemutatják.
jan. 30
19:21
Leverkusen: Valenciából jön a mexikói „Kis Herceg” (She)
A német Bayer Leverkusen labdarúgócsapata bejelentette, hogy kölcsönvette a spanyol Valencia mexikói szélsőjét, Andrés Guardadót.
jan. 30
19:24
Eltiltották a PSG vezetőedzőjét (Metropol)
Blanc három BL-találkozón is késve érkezett meg a kispadhoz, s ezért csúszott a kezdőrúgás.
jan. 30
19:39
Szocsi 2014: balesete után bénulás ellen küzd a brazil versenyző (She)
Súlyos síbalesete után Salt Lake Cityben, az egyetemi kórházban kezelik a brazil téli olimpiai csapat tagját, a 25 éves Laís Souzát. Souza igen súlyos nyaki és gerincvelő-sérülést szenvedett, a kórházba szállítást követően megműtötték, jelenleg eszméleténél van, kommunikál orvosaival, ám végtagjait nem tudja mozgatni.
jan. 30
19:57
Női kosár Euroliga: a Kassa megdolgozott a győri sikerért (She)
A női kosárlabda Euroliga alapszakaszában az A-csoport 7. fordulójában a Good Angels Kosice hét ponttal nyert a Hat-Agro Uni Győr vendégeként. A házigazdák rossz kezdést követően kiegyenlített csatába bocsátkoztak, megkezdték a felzárkózást, de a végjátékban ismét a Krivacsevics Tijana vezérelte vendégek domináltak. A továbbra is nyeretlen Győr hetedik vereségét szenvedte el, a Kassa 4/3-mal…
jan. 30
20:00
Elindultak Szocsiba a magyar versenyzők (Metropol)
A magyar sportolók várhatóan helyi idő szerint pénteken hajnali 4.05-kor érkeznek meg a Fekete-tenger partján fekvő orosz városba.
jan. 30
20:15
Tenisz: Babosék párosban elődöntőbe jutottak Párizsban (She)
Babos Tímea a francia Kristina Mladenovic oldalán elődöntőbe jutott a Párizsban zajló kemény pályás tenisztornán, miután 6:3, 6:2-re legyőzték a Janette Husárová, Alicja Rosolska szlovák, lengyel duót a párosok negyeddöntőjében.
jan. 30
20:18
Forma-1: Bajban a Red Bull, rosszul tervezték meg az új autót (Agroinform)
Az utóbbi két napot a McLarenek uralták a Forma-1-es istállók jerezi tesztjén, miközben a címvédő Red Bull bajba került.
jan. 30
20:33
Asztalitenisz: Jakab és Kosiba a legjobb 32-ben Szombathelyen (She)
Jakab János és Kosiba Dániel sikerrel vette a főtábla csütörtök esti első fordulóját Szombathelyen, a Nemzetközi Asztalitenisz Szövetség World Tour-sorozatának idei első versenyén, így mindketten bejutottak a legjobb 32 közé.

Keresés