2015. január 28. szerda

jan. 28
14:20
FIFA: Ne félj változtatni! - Figo is bejelentkezett elnöknek (She)
Luis Figo, a portugálok 42 éves aranylabdása is harcba száll a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) elnöki pozíciójáért.
jan. 28
14:22
Videó: nagy taposások - Costa, Ibra vagy Pepe a legkíméletlenebb? (She)
Nagyon csúnya jelenettel kezdődött a Chelsea–Liverpool angol labdarúgó Ligakupa-mérkőzés. A hazaiak csatára, Diego Costa durván megtaposta a vendégek középpályását, Emre Cant. A spanyol nem csillapodott, az 53. percben Martin Skrtel ellen is ugyanúgy szabálytalankodott.
jan. 28
14:36
Luis Figo is nekifut a FIFA-elnökségnek (Infostart)
Luis Figo, a portugálok korábbi sztárfutballistája is harcba száll a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elnöki posztjáért.
jan. 28
14:36
DVSC: még három ellenfelet begyűjtöttek Belekre (She)
Véglegessé vált a DVSC-Teva törökországi programja: az edzőpartnerek közé bekerült a román Rapid Bucuresti, a macedón Peliszter és a szerb OFK Beograd – tudtuk meg az NB I negyedik helyén telelő debreceni labdarúgócsapat hivatalos honlapjának szerdai híréből.
jan. 28
14:38
Durva átigazolási rekord a futballpiacon (Infostart)
Az elmúlt évben 4,1 milliárd dollárt (1131,6 milliárd forint) mozgatott meg a profi labdarúgók klubváltása világszerte, ami új rekordnak számít.
jan. 28
14:38
Labdarúgás: új átigazolási rekord született a futballpiacon (She)
Az elmúlt évben 4.1 milliárd dollárt (1131.6 milliárd forint) mozgatott meg a profi labdarúgók klubváltása világszerte, ami új rekordnak számít.
jan. 28
14:54
Felkészülés: NB III-as csapat bánt el a Szparival (She)
A Nyíregyháza felkészülési mérkőzésen 3–2-es vereséget szenvedett az NB III-as Kisvárdától.
jan. 28
15:12
FTC: múzeum lett a múzeum - a megnyitó képeken! (She)
Alapítása harmincadik esztendejében hivatalosan is múzeumi besorolást kapott a Fradi Múzeum. A felejthetetlen Nagy Béla még életében, 1985. május 3-án alapította a jelenlegi kiállítóhely elődjét, és aki járt a legendás krónikás kis szobájában a hajdani klubházban, tudja, a múzeum innen nőtte ki magát. Tekintse meg képgalériánkat a keddi megnyitóról!
jan. 28
15:12
Olasz foci: Pont a sereghajtónál botlana a Juve? (Agroinform)
Az ezer sebből vérző Parma vendége lesz az olasz kupában a kiváló formában lévő Juventus.
jan. 28
15:18
Ronaldo csak két meccset kapott (Metropol)
Két hazai meccset kell kihagynia, az Atlético Madrid ellen már ott lehet.
jan. 28
15:30
C. Ronaldo kétmeccses eltiltást kapott (Infostart)
Két mérkőzésre szóló eltiltást kapott Cristiano Ronaldo, a spanyol labdarúgó bajnokságban éllovas Real Madrid portugál sztárja, akit szombaton állítottak ki a Córdoba elleni bajnokin.
jan. 28
15:30
Felkészülés: a PMFC új légiósa ízelítőt adott tudásából (She)
A labdarúgó NB I tavaszi idényének rajtjára hangoló PMFC 1–1-es döntetlent játszott az NB II-es Siófok vendégeként a két csapat szerda kora délutáni felkészülési mérkőzésén.
jan. 28
16:00
Csütörtöktől ismét lehet síelni a Kékesen (Síelők)
A folyamatos hóágyúzásnak és a természet segítségének köszönhetően 2015. január 29-én, csütörtök reggel 9 órától újraindul a síszezon Kékestetőn!
jan. 28
16:10
Felkészülés: a Dunaújváros nem bírt másodosztályú ellenfelével (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Dunaújváros PASE felkészülési mérkőzésen 1–1-es döntetlent játszott a másodosztályú Szolnokkal. Az első félidő végén Jakab Dávid góljával az élvonalbeli együttes szerzett vezetést, az NB II-es alakulat azonban a hajrához közeledve Nagy István tizenegyesből szerzett góljával egyenlített. Az újvárosiaknál két próbálkozó, Hajdók Gábor és Szellák Soma is pályára…
jan. 28
16:28
Győri ETO: brazil és NB II-es játékost is tesztelnek (She)
Két labdarúgó, egy brazil légiós és egy másodosztályú futballista is érkezett a Győri ETO-hoz próbajátékra.
jan. 28
16:30
FTC: az ecuadori válogatott balhátvéd aláírt - hivatalos (She)
Megerősítést nyert a Nemzeti Sport Online korábbi információja, balhátvédet igazolt a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros. A Fradi a hivatalos honlapján bejelentette, hogy szerződtette az ecuadori válogatott játékost, Cristian Ramírezt.
jan. 28
16:45
Honvéd: norvég középpályást teszteltek a Paks ellen (She)
Roy Miljeteig személyében norvég labdarúgó lépett pályára a Budapest Honvédban a Paks elleni szerda délutáni felkészülési mérkőzésen (0–2).
jan. 28
16:45
Australian Open: Nagy lehetőség előtt áll Berdych (Agroinform)
Élesedik a helyzet az ausztrál nyílt teniszbajnokságon, a csütörtöki játéknapon a tét már a döntőbe jutás lesz.
jan. 28
16:47
Felkészülés: kétgólos PAFC-siker Mezőkövesden (She)
A Puskás Akadémia FC felkészülési mérkőzésen 2–0-s győzelmet aratott Mezőkövesden.
jan. 28
17:06
A Force India kihagyja az első tesztet (Metropol)
Állítólag nem pénzügyi okok állnak a háttérben.
jan. 28
17:21
Villarreal: máris megvan Gabriel Paulista utódja? (She)
Eric Bertrand Bailly iránt európai klubok egész sora érdeklődött, de úgy tűnik, a Villarreal labdarúgócsapata lesz a befutó.
jan. 28
17:23
NB II: Lovrencsics gólja kevés volt; sima csabai siker (She)
Több másodosztályú labdarúgócsapat pályára lépett szerda napközben felkészülési mérkőzésen. A Törökországban edzőtáborozó Soroksár első kinti meccsén 2–1-re kikapott az orosz másodosztályban szereplő FK Volgartól. A Békéscsaba 3–0-ra legyőzte a Szegedet, a liláknál gólt szerzett a próbajátékon szereplő Beke Péter is. A Kaposvár ikszelt a Kozármislennyel, míg a Balmazújváros legyőzte a Cigándot –…
jan. 28
17:39
Videó: Mourinho addig reklamált, míg lemaradt a győztes gólról (She)
José Mourinho, a Chelsea menedzsere a Liverpool ellen 1–0-ra megnyert angol Ligakupa-elődöntő lefújását követően felvételről volt kénytelen megnézni csapata győztes találatát. Hogy miért? Mert közben annyira lefoglalta a reklamálás a negyedik játékvezetőnél, hogy semmit nem látott Braniszlav Ivanovics fejeséből.
jan. 28
17:39
Real Madrid: Ronaldo ott lesz a madridi derbin (Agroinform)
Két meccsre szóló eltiltással sújtotta a spanyol szövetség Crisitano Ronaldót.
jan. 28
17:41
Műkorcsolya: a címvédő vezet a férfi rövid program után (She)
A címvédő spanyol Javier Fernández áll az élen a férfiak versenyében a szerdai rövid program után a műkorcsolyázók Stockholmban zajló Európa-bajnokságán.
jan. 28
17:43
Felkészülés: a Győri ETO nem bírt szlovákiai ellenfelével (She)
A fél NB I pályára lépett ma felkészülési mérkőzésen. A Győri ETO 1–1-es döntetlent játszott a szlovák bajnokságban szereplő FK DAC 1904 csapatával. A Paks két góllal verte meg a Honvédot, ahogy a PAFC is a Mezőkövesdet. A Kisvárda a Nyíregyházát, a Cegléd a Kecskemétet múlta felül. A PMFC nem bírt a Siófokkal, a Dunaújváros ikszelt a Szolnokkal.
jan. 28
17:45
NB II: a ZTE tesztelte, de Csákvárra igazolt a középpályás (She)
Új játékossal bővült a labdarúgó NB II-ben szereplő Csákvár kerete: a Puskás Akadémián nevelkedett Fényes Szabolcs az elmúlt napokban meggyőzte a szakmai stábot, hogy érdemes szerződtetni – számolt be róla a klub honlapja.
jan. 28
17:57
PL: Gabriel Paulista aláírt az Arsenalhoz - hivatalos (She)
A Villarreal után az Arsenal is bejelentette, hogy Gabriel Paulista az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő csapatnál folytatja pályafutását. A 24 éves középhátvéd ügyletének keretében Joel Campbell az idény végéig a spanyol klubnál szerepel kölcsönben.
jan. 28
17:59
Videó: kanáltrükkös átverés a korábbi Inter-klasszissal (She)
Az alábbi videóban egy átverés főszereplőjeként jelenik meg Diego Milito, az argentin Racing Club labdarúgója. Az olasz Internazionale korábbi játékosa csapattársát, Gastón Campit ejtette át egy kanáltrükkel.
jan. 28
18:15
Férfi kézi-vb: meglepetés a javából! Katari-lengyel elődöntő! (She)
Katari–lengyel elődöntőt rendeznek a férfi kézilabda-világbajnokság egyik ágán, miután mindkét válogatott két góllal legyőzte riválisát a nyolc között. A házigazda ázsiaiak a kiváló első félidei támadójátéknak köszönhetően 26–24-re múlták felül Németországot. A német válogatott tehát nem jutott be a legjobb négy közé, német edző azonban igen, hiszen a Michael Biegler irányította lengyel csapat…
jan. 28
18:33
Birkózás: Hegedűs folytatná, de nem akar sárdobálást (She)
Hegedűs Csaba folytatni szeretné munkáját a Magyar Birkózószövetség (MBSZ) elnökeként, ám mint mondta, nem hajlandó sárdobálásba bocsátkozni ellenzékével, amely Németh Szilárdot indítja kihívóként a pénteki tisztújító közgyűlésen.
jan. 28
18:33
Magyar foci: A Bundesliga 2-ből igazolt a Fradi (Agroinform)
A Ferencváros hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette a négyszeres ecuadori válogatott Cristian Ramírezt.
jan. 28
18:35
Műkorcsolya Eb: a címvédő vezet a férfi rövidprogram után (She)
A címvédő spanyol Javier Fernández áll az élen a férfiak versenyében a szerdai rövidprogram után a műkorcsolyázók Stockholmban zajló Európa-bajnokságán.
jan. 28
18:51
Katar és Lengyelország elődöntős a férfi kézilabda-vb-n (Infostart)
Meglepetésre a házigazda katari és a lengyel válogatott jutott a férfi kézilabda-világbajnokság elődöntőjébe.
jan. 28
18:51
Juventus: Pirlo szerint Pogba sosem tér vissza az MU-hoz (She)
Andrea Pirlo, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Juventus sztárja elképzelhetetlennek tartja, hogy csapattársa, Paul Pogba ismét a Manchester Unitedhez szerződjön.
jan. 28
18:53
Arsenal: szerződést hosszabbítottak a kapitánnyal (She)
Mikel Arteta ügynöke bejelentette, hogy az Arsenal labdarúgócsapata egy évvel meghosszabbította ügyfele szerződését.
jan. 28
19:09
Póló BL: az Eger nyert, a Szolnok kikapott (Infostart)
Az Eger 10-9-re legyőzte az Olympiakoszt, a Szolnok 11-9-re kikapott a Jug Dubrovniktól a vízilabda BL-ben. Az Eger megerősítette pozícióját, a Szolnok elveszítette a veretlenségét, de nincsen bajban.
jan. 28
19:09
La Liga: megvan a Real Madrid stadionjának új neve? (She)
A spanyol AS értesülései szerint a Real Madrid labdarúgócsapatának stadionja a jövőben az Abu-Dzabi Bernabéu nevet viseli.
jan. 28
19:11
DVTK: Kádár megegyezett a Lech Poznannal - sajtóhír (She)
A boon.hu információi szerint Kádár Tamás, a labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK középhátvédje szerda este elfogadta a lengyel élvonalbeli Lech Poznan ajánlatát.
jan. 28
19:27
Chelsea: Mourinho véres cipővel motiválná az akadémistákat (She)
A Chelsea kedd esti hősét, a Liverpool elleni angol Ligakupa-elődöntő egyetlen – a londoniak továbbjutását jelentő – góljának szerzőjét kiemelt dicséretben részesítette José Mourinho menedzser.
jan. 28
19:29
Angol Ligakupa: vizsgálatot indítottak Diego Costa ellen (She)
Az angol Labdarúgó-szövetség (FA) fegyelmi eljárást indított a Chelsea labdarúgója, Diego Costa ellen, miután a 26 éves játékos a keddi, Liverpool elleni Ligakupa-mérkőzésen megtaposta Emre Cant.
jan. 28
19:31
FIFA: Van Praag tanácsadóként alkalmazná Blattert (She)
Tanácsadóként alkalmazná Joseph Blattert, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) jelenlegi elnökét a holland Michael van Praag, aki harcba száll májusban a FIFA vezetői posztjáért a regnáló svájci elnökkel szemben.
jan. 28
19:45
Női kézi NB I: sorozatban 150. alkalommal nyert otthon az ETO (She)
Bár a mérkőzés elején három góllal (3–6) is vezetett a DVSC a Győri Audi ETO KC otthonában, végül fölényes győzelmet aratott a címvédő a 17. forduló előre hozott találkozóján a női kézilabda NB I-ben. A szünetben 14–9-re vezetett Ambros Martín csapata, amely a fordulás után csak hét gólt kapott, és végül 30–16-ra nyert. Az ETO Facebook-oldalának tájékoztatása szerint ez volt a győriek 150.…
jan. 28
19:45
Real Madrid: Pérez lebukott, átnevezik a Bernabéu-t? (Agroinform)
A spanyol As szerint a Real Madrid otthonául szolgáló Santiago Bernabéu stadion hamarosan átkeresztelhetik.
jan. 28
20:03
Nyíregyháza: két kölcsönjátékos is visszatért a DVSC-hez (She)
Visszatér a labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-Tevához Szécsi Márk és Nagy Zoltán. Mindkét játékos kölcsönben szerepelt a Nyíregyháza Spartacusnál.
jan. 28
20:05
Férfi vízi BL: az Egernek sikerült, a Szolnoknak nem (She)
Az Eger 10–9-re nyert hazai pályán az Olympiakosz ellen a férfi vízilabda Bajnokok Ligája A-csoportjának 4. fordulójában. A B-csoport rangadóján a Szolnok 11–9-re kikapott a Jug Dubrovnik vendégeként.
jan. 28
20:06
Eljárás Diego Costa ellen (Metropol)
A csatár a Livepool elleni meccsen taposott rá Emre Canra lábára.
jan. 28
20:08
Győri Audi ETO KC: 150 hazai bajnoki veretlenül (Metropol)
Az ETO hazai bajnoki mérkőzésen legutóbb több mint tíz éve kapott ki.
jan. 28
20:21
Diego Costa ellen eljárást indítottak taposás miatt (Infostart)
Az angol szövetég (FA) eljárást indított Diego Costa, a Chelsea spanyol labdarúgója ellen a Liverpool elleni Ligakupa-elődöntőben elkövetett sportszerűtlensége miatt.
jan. 28
20:21
Real: melyik PL-csapatnak drukkolt gyerekként Bale? (She)
Gareth Bale a Southampton akadémiáján nevelkedett, a Tottenham mezében szerzett magának világszerte jól ismert nevet, s jelenleg a Real Madriddal gyűjtögeti a trófeákat.

Keresés