2020. május 21. csütörtök

máj. 21
0:06
Berki Mazsi ebben a lenge ruhácskában várja az igazi nyarat (Blikk)
Berki Mazsinak már elege van a borús időjárásból, ezért az Instára egy kis nyárízelítő videót töltött fel a rajongóinak.
máj. 21
5:03
Hidegfront és fagyveszély, eső is lesz - mutatjuk mikor mire számíthatunk (Infostart)
Hidegfront vonul át Magyarország felett, mögötte szárazabb léghullámok érkeznek, így továbbra is szeles, de már naposabb idő várható.
máj. 21
5:36
Napos idő várható lapos gomolyfelhőkkel (Hírstart)
Várható időjárás az ország területén csütörtök estig Napos idő várható lapos gomolyfelhőkkel, amelyek az északi megyék felett sokasodnak leginkább, de ezekből csapadékra nem kell számítani. Az északi, északkeleti szél nagy területen erős, néhol viharos lesz. A legmagasabb nappali hőmérséklet 17 és 23 fok között valószínű, északkeleten lesz a hűv
máj. 21
6:06
Fagyos hajnalok jönnek (Kiderül)
Gyenge fagyra, talajmenti fagyra számíthatunk elsősorban északon, valamint helyenként keleten a hajnali, kora reggeli órákban pénteken és szombaton.
máj. 21
6:24
Újabb hidegfront robog felettünk, erre számíthatunk (Hírstart)
Hidegfront vonul át hazánk felett, mögötte szárazabb léghullámok érkeznek, így továbbra is szeles, de már naposabb idő várható. Napos idő várható lapos gomolyfelhőkkel, amelyek az északi megyék felett sokasodnak leginkább, de ezekből csapadékra nem kell számítani. Az északi, északkeleti szél nagy területen erős, néhol viharos lesz. A legmagasabb n
máj. 21
6:42
Napos idő várható esőmentes gomolyfelhőkkel (Hírstart)
A legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön 17 és 23 fok között valószínű.
máj. 21
7:18
Néhány napra elfelejthetjük a sötét felhőket (Hírstart)
A mediterrán ciklon elvonulását követően néhány napig anticiklon alakítja időjárásunkat. Ennek köszönhetően csütörtökön már túlnyomóan napos időben lesz részünk.
máj. 21
8:18
Jobbára napos, de kicsit szeles időnk lesz (Hírstart)
Jobbára derült, napos időnk lesz. Helyenként átmenetileg megnövekszik a felhőzet és gyenge eső is előfordulhat.   A nappali hőmérséklet 17 és 22 fok között alakul.   Az északi szél megélénkülhet.     shmu.sk
máj. 21
10:18
Hatalmas károkat okoz az Amphan szuperciklon (Hírstart)
Indiában a közel 15 milliós népességű Kalkuttát is letarolta, majd Bangladest vette célba a szuperciklon.
máj. 21
13:21
Több helyen jelentős esőben bízhatunk (Hírstart)
Jelenleg anticiklon alakítja időjárásunkat; a napfényes idő péntekig tart. Szombaton, a késő esti órákban hidegfront érkezik, egyre többfelé ered el az eső. Erős, néhol viharos szelet is hoz az időjárás-változás.
máj. 21
13:27
Több helyen jelentős esőben bízhatunk (Kiderül)
Jelenleg anticiklon alakítja időjárásunkat; a napfényes idő péntekig tart. Szombaton, a késő esti órákban hidegfront érkezik, egyre többfelé ered el az eső. Erős, néhol viharos szelet is hoz az időjárás-változás.
máj. 21
14:12
Nagy károkat szenvedett a magyarok egyik kedvenc gyümölcse (Napi)
A változékony, sokszor fagyos tavasz, vagy éppen a túl meleg időjárás miatt Európában rossz lehet a kajszibarack termése.
máj. 21
15:51
Pénteken is napos idő várható (Hírstart)
A legmagasabb nappali hőmérséklet 20 és 23 fok között valószínű.
máj. 21
16:51
Napsütésre és esőre is készülni kell a hétvégén (Hírstart)
Napsütésre és esőre is készülni kell a hétvégén. Emellett a hajnali órákban helyenként fagy is várható - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-nek.
máj. 21
16:53
A követketző két éjszaka eldől elfagy-e a termés (Hírstart)
Hajnalban az északi völgyekben és a Duna-Tisza közén a fagyra érzékeny helyeken enyhe mínuszokra kell számítani.
máj. 21
17:54
Kemény két éjszaka jön: több helyen fagyni is fog hajnalban (Szeretlek Magyarország)
Akár a hidegrekord is megdőlhet.
máj. 21
18:21
Nem fogja megbánni, ha pénteken felnéz az égre (Hírstart)
Igazán különleges égi jelenséget láthatunk, ha május 22-én felnézünk az égre. Ha az időjárás is kegyes lesz hozzánk, a Vénusz és a Merkúr szoros együttállását figyelhetjük meg a a nyugati-északnyugati égbolton.
máj. 21
18:57
Frontok előtti csend (Hírstart)
A hét utolsó munkanapján nyugodt idő vár ránk, izgalmakat mindössze a hajnali fagyok okoznak majd. A hétvégén aztán előbb egy meleg-, majd egy hidegfront kavarja fel az állóvizet, és hoz kisebb-nagyobb mennyiségű csapadékot is.

Keresés