2020. május 10. vasárnap

máj. 10
0:03
Élvezze ki a hétvégi meleget, eddig tartott a jó idő: markáns hidegfront csap le az országra jövő héten (Blikk)
A hétvégén még élvezhetjük a szinte nyárias meleget, azonban a jövő héten búcsúznunk kell a jó idődtől, mert érkezik a markáns hidegfront.
máj. 10
0:07
"Azt szerette volna, ha megmutatjuk a másik, az emberi arcát is" - Exkluzív online kiállítás készült Szász Endre soha nem közölt fotóiból (Blikk)
Vig Attila (53) harminc éve festőművész, képeit kiállították már a Lánchídon, ahol az alkotásai köré díszletként padokkal, asztalokkal, cserepes növényekkel hamisítatlan párizsi utcát építettek. Máskor a sárvári termálfürdő medencéje mélyén, a víz alatt mutatták be a festményeit, de olyan is volt, hogy azokat egy meteorológiai léggömbbel felreptett
máj. 10
6:06
Vigyázat, a 10-15 fokos lehűlés néhol havas esőt is hozhat - itt a menetrend (Infostart)
Hétfőig tart a nyárias meleg, keddre virradóan viszont hirtelen változás lesz: hidegfront érkezik, és mintegy 10-15 fokkal visszaesik a hőmérséklet.
máj. 10
6:33
A hét elején éri el a felmelegedés a csúcspontját (Kiderül)
Vasárnap még országszerte egyre melegebb levegő áramlik fölénk, majd hétfőn hidegfront éri el hazánkat, de az ország keleti felén még nyárias időre van kilátás.
máj. 10
8:00
Agrárszektor időjárás előrejelzés: 2020.05.10. vasárnap (Hírstart)
Változó mennyiségű és vastagságú magas- és középszintű felhőzetre számíthatunk, emellett kevés gomolyfelhő is képződik - derül ki az Agrárszektor vasárnapi (2020.05.10.) országos középtávú előrejelzéséből. Jó lenne kimenni a földekre, de nem tudja vigyen-e magával gumicsizmát? Permetezne, de lehet, hogy lesz szél? Eljött a betakarítás ideje, de nem
máj. 10
9:18
Jó lesz nagyon odafigyelni: a szárazság sem fékezi a rovarkártevőket (Hírstart)
Az elmúlt héten az országban szinte minden hol esett több-kevesebb, de inkább kevesebb csapadék. Csak némi felfrissülést hozott a növényeknek, a többhavi hiányt nem pótolta. A tartós szárazság a szántóföldi növényeken a kényszerfejlődés tüneteit hozta elő, az őszi kalászosok és a repce magassága meg sem közelíti az elvárható méretet, az árpa kalász
máj. 10
11:48
Északnyugaton viharos szél, északkeleten zivatarok kialakulása várható (Kiderül)
Hétfőn egy hidegfront közelíti meg a Kárpát-medencét, amely előtt északnyugaton viharos széllökésekre, északkeleten pedig zivatarok kialakulására kell számítani.
máj. 10
12:18
Zivatarokkal tűzdelt lesz a jövő hét (Hírstart)
Változékony időjárásra számítsunk, hétfőn még 25-30 fok körüli, kedden már csak 18 fok körüli legmagasabb nappali hőmérséklettel.
máj. 10
12:27
Viharos széllel, lehűléssel és esővel jön a hidegfront (Szeretlek Magyarország)
Hétfőn még 23-31 fok is lehet, de keddre jócskán visszaesik a hőmérséklet, délután mindössze 12-18 fok várható.
máj. 10
13:54
31 fokos kánikula is lehet a hidegfront előtt (Kiderül)
Hétfőn napközben hazánk még a hidegfront előtt lesz, így május közepéhez képest jóval melegebb idő várható, majd keddre országszerte jelentősen mérséklődik a nappali felmelegedés.
máj. 10
15:48
Vigyázat! 10 fokos lehűlés várható a jövő héten (Hírstart)
Mintegy 10 fokkal lehűl a levegő a jövő héten, a hét közepén néhol csak 10 fok körül alakulnak a maximumok - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.
máj. 10
15:54
Nagyot fordul az időjárás: brutális lehűlés várható a jövő héten (Hírstart)
Mintegy 10 fokkal lehűl a levegő a jövő héten, a hét közepén néhol csak 10 fok körül alakulnak a maximumok – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez. Hétfőn a napsütés mellett néhol – a legnagyobb eséllyel északon – záporeső, esetleg zivatar is előfordulhat. Estétől
máj. 10
16:06
Akár 3 fokig is csökkenhet a hőmérséklet a jövő héten (Hírstart)
Hétfőn a napsütés mellett néhol – a legnagyobb eséllyel északon – záporeső, esetleg zivatar is előfordulhat. Estétől északnyugat felől határozottabb...
máj. 10
16:12
Hétfőn akár 31 fok is lehet, keddre viszont maximum 17 fokot jósolnak (Hírstart)
Mintegy 10 fokkal lehűl a levegő a jövő héten, a hét közepén néhol csak 10 fok körül alakulnak a maximumok - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.
máj. 10
16:14
Északnyugaton viharos szél, északkeleten zivatarok kialakulása várható (Hírstart)
Hétfőn egy hidegfront közelíti meg a Kárpát-medencét, amely előtt északnyugaton viharos széllökésekre, északkeleten pedig zivatarok kialakulására kell számítani.
máj. 10
16:16
Akár 31 fok is lehet hétfőn (Hírstart)
Néhol pedig zápor, zivatar is előfordulhat.
máj. 10
18:42
Tízfokos lehűlés várható a jövő héten, de a végére eljön a meleg is (Hírstart)
Megérkezett a jövő heti időjárás-előrejelzés.
máj. 10
19:30
Hidegfront csap le a hét elején az országra, lesz, ahol 20 fokot is esik a hőmérséklet egyetlen nap alatt (Hírstart)
Vasárnap kellemes idő várható, 23-29 fokkal, késő este 15-20 fok várható. Néhol előfordulhat zápor, kisebb eső. A délnyugati, déli szél napközben megélénkül, Dunántúlon meg is erősödik - derült ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből.

Keresés