2020. május 10. vasárnap

máj. 10
0:03
Még sok játékos fél a Premier League-ben (Infostart)
Az angol Premier League vezetői szerint a labdarúgók közül sokan ellenzik a futballbajnoki idény folytatását, és az újrakezdés helyett a mielőbbi szezonzárást szorgalmazzák.
máj. 10
0:06
A Lugano sztárfocistája alig várja, hogy újra a pályára léphessen: már két hónap is eltelt, mióta utoljára tréningezhetett (Blikk)
Február 23-a óta nem játszhatott mérkőzést, a bajnokság március 16-ai felfüggesztése óta nem is tréningezhetett a Lugano együttesénél a svájci klub hatszoros magyar válogatott focistája, Holender Filip (25). Nem csoda, hogy a támadó alig várja a koronavírus-járvány miatt több mint két hónapja szünetelő szezon folytatását, amelyre legkorábban június
máj. 10
0:10
Valós lenne a veszély?Átpasszolhatják a vírust egymásnak a sportolók (Blikk)
A koronavírus-járvány a sportolók életét sem kímélte. A kormány enyhítő intézkedései ellenére az érintettek csak a szabályok szigorú betartásával folytathatják a versenyzést és a felkészülést.
máj. 10
0:12
Darts: legyőzte a koronavírust, nyert egy meccset is, de kiesett (She)
Itt az első svéd továbbjutó a dartssport első számú szervezetének online versenyén: Daniel Larsson három győzelemmel tudta le a PDC Home Tour 23. csoportjának szombat esti küzdelmeit, és egymást keresztbeverő riválisai, köztük a koronavírus-fertőzésből felgyógyuló Kyle Anderson előtt magabiztosan szerezte meg a 32 közé jutást jelentő első helye
máj. 10
0:14
Kecskevér-injekció, elektrosokk-terápia és lábujjfúrás: ez csak néhány azon bizarr kezelés közül, amikkel sérült sportolókat gyógyítanak (Blikk)
A koronavírus-járvány miatt hosszú hetekre leállt a sportélet szinte az egész világon. Ebben a nehéz időszakban kevesen találhatnak pozitívumot, közéjük tartoznak viszont a sérüléssel bajlódó sportolók. Nekik a bajnokságok, különböző tornák és kupasorozatok leállása miatt van esélyük felépülni anélkül, hogy saját problémájuk miatt kellene mérkőzése
máj. 10
0:18
„Azon dolgozunk, hogy a Magyar Nagydíjat megrendezhessük” – Két Forma 1-es futam is megrendezésre kerülhet Mogyoródon (Blikk)
A koronavírus-járvány miatti sokkhatásból kezd feléledni a Forma–1, s úgy tűnik, a jogtulajdonosnak már konkrét tervei vannak a csonka szezon elindítására, lebonyolítására és befejezésére.
máj. 10
6:06
Gigantikus keblek, átlátszó felsőben villantott a műsorvezetőnő (Ripost)
Daniella Chávez televíziós műsorvezetőként dolgozik hazájában, Chilében.
máj. 10
6:08
Felvették a kesztyűt a focisták: így dacol az NB I a vírussal (Ripost)
Szigorú óvintézkedések mellett edzenek az élvonalbeli futballcsapatok. Összegyűjtöttük a legkifejezőbb képeket.
máj. 10
7:06
Kis híján dobos lett az Omegában az Újpesti Dózsa legendás gólvágója (BorsOnline)
Dunai Antal a mai napig jóban van a zenekar tagjaival.
máj. 10
7:09
A sztársportoló elárulta, ellopták az olimpiai aranyérmeit (Ripost)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) korábbi szupersztárja, Patrick Ewing először beszélt az esetről.
máj. 10
7:18
Mma: Gaethje szenzációs TKO-jával tért vissza a UFC (She)
Az MMA vezető szervezete, az amerikai UFC a járványhelyzet miatt csaknem két hónapig nem rendezhetett gálát, de magyar idő szerint vasárnap hajnalban, Jacksonville-ben, zárt kapuk mögött ismét az oktagonba léptek a harcosok. A UFC 249 főmérkőzésén az amerikai Tony Ferguson meglepetésre vereséget szenvedett a beugró honfitárstól, Justin Gaethje-
máj. 10
7:36
Hat hét alatt sem lábalt ki a koronavírus-fertőzésből a Juventus focistája (BorsOnline)
Paolo Dybala szerint hiba félvállról venni a járványt.
máj. 10
7:42
NB Iii: „Mi ez, ha nem történelem?” – rajthoz áll a Tolna megyei éllovas (She)
Az MLSZ elnökségének döntése értelmében nemcsak az NB II-es és az NB III-as, hanem a megyei labdarúgó-bajnokságok is véget értek. A bajnoki táblázatok a jelenlegi állapot szerint rögzülnek, ugyanakkor az első helyezettek jogot kaptak arra, hogy a 2020–2021-es idényben az NB III-as bajnokságra benevezzenek. A Tolna megyei élvonalból a listavezető Ma
máj. 10
8:00
Vízilabda: amikor Benedek Tiborék az Újpesttel felértek Európa csúcsára (She)
A koronavírus egy időre megbénította a sportvilágot – mit lehet ilyenkor tenni? Irány az archívum! Ezúttal az Újpest vízilabdacsapatának 1994-es BEK- és Szuperkupa-győzelmét elevenítjük fel.
máj. 10
8:42
Egy hét múlva újraindul a német foci, de máris óriási problémával kell szembenézniük (444.hu)
A jövő vasárnapi rajtra gőzerővel készülő másodosztályú Dynamo Dresden két játékosának pozitív lett a koronavírus-tesztje, két hétre a komplett csapatnak karanténba kell vonulnia.
máj. 10
8:54
Németország: két pozitív teszt, karanténban az egész csapat! (She)
A német labdarúgó-másodosztályban szereplő Dynamo Dresden szombat este jelentette be, hogy a csapat két játékosa pozitív koronavírustesztet produkált, így 14 napos házi karantént rendelt el az összes futballistának.
máj. 10
9:00
Ufc: Nincs ebben meglepő – Nurmagomedov már üzent is (She)
Mint beszámoltunk róla, az MMA vezető szervezeténél, a UFC-nél Justin Gaethje a könnyűsúlyú világbajnok, Habib Nurmagomedov helyére beugorva váratlan győzelmet aratott a UFC 249-en Tony Ferguson ellen. Az orosz világbajnok a Twitteren üzent a meccs után.
máj. 10
9:15
Az NB I sztárja elárulta, ez hiányzott neki a legjobban (Ripost)
Nikolics Nemanja boldog, hogy újra találkozott a játékostársakkal.
máj. 10
9:36
Dánia: remek ötlet, így ott lehetnek a szurkolók a stadionban! (She)
Remek ötlettel állt elő a dán élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Aarhus GF. A klubnál úgy döntöttek, beengedik a szurkolókat a találkozókra, de csak képernyőn keresztül.
máj. 10
9:48
Hatvanéves Merlene Ottey, aki húsz éve még felfutott Sydneyben a dobogóra (She)
A nyolcvanas évek közepén Florence Griffith-Joynertől volt elájulva a világ – szó se róla, az amerikai hölgy űridőkkel (10.49 és 21.34) tartja ma is a 100 és a 200 méteres női síkfutás világcsúcsát. Más kérdés, hogy amíg Los Angelesben még gyönyörű volt, Szöulra már ijesztő izmokat növesztett, mi több, 39 évesen váratlanul meg is halt, csak hogy er
máj. 10
9:50
látványos KO a UFC-gálán – 20 mp kellett hozzá (She)
Mint beszámoltunk róla, az MMA vezető szervezete, az amerikai UFC a járványhelyzet miatt csaknem két hónapig nem rendezhetett gálát, de magyar idő szerint vasárnap hajnalban, Jacksonville-ben, zárt kapuk mögött ismét az oktagonba léptek a harcosok. A UFC 249 fő mérkőzése előtt a kameruni-francia Francis Ngannou látványos KO-val verte meg a suriname
máj. 10
10:36
Kép: 4500 kartonszurkoló rajtra kész a Gladbach stadionjában (She)
Korábban már beszámoltunk a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Borussia Mönchengladbach akciójáról, miszerint a szurkolók képmásukat kartonpapírra nyomtattathatják, így ott lehetnek a csapat stadionjában a zárt kapus mérkőzéseken.
máj. 10
10:38
Kettő az egyben, avagy a vb-n és Eb-n is gólt szerző labdarúgók elitje (She)
A Képes Sport megnézte, kik azok a labdarúgók, akik világbajnokságon és Európa-bajnokságon is gólt szereztek. Mutatjuk az élmezőnyt!
máj. 10
10:48
Nba: a szókimondó óriás inkább lefújná az idényt (She)
A négyszeres NBA-bajnok centerlegenda, Shaquille ONeal szerint nincs értelme folytatni a profi kosárlabda-liga aktuális évadát, ő maga utálja a visszatérést hirdető közleményeket.
máj. 10
10:50
NB I: így ütötte ki az éllovas Ferencváros a frissen feljutó MTK-t (She)
Mint arról beszámoltunk, a labdarúgó NB I listavezetője, a Ferencváros felkészülési mérkőzésen találkozott az NB II győztesével, az MTK-vel. A zöld-fehéreknél Gastón Lodica, Michal Skvarka, Franck Boli és Botka Endre is betalált, a kékeknél Baki Ákos szépített, a vége pedig nagyon sima 4–1-es Fradi-sikert hozott. Íme a mérkőzés összefoglalója!
máj. 10
10:54
Kerékpár: Svájc helyett a Közel-Keleten lehet a vb? (She)
Júniusban döntenek az országúti kerékpárosok svájci világbajnokságának megrendezéséről, amelyet szükség esetén akár a Közel-Keletre is áthelyezhetnek – számolt be a cyclingnews szakportál.
máj. 10
11:36
Kosárlabda: Jao Ming a kínai bajnokság újraindításán dolgozik (She)
Jao Ming, a Kínai Kosárlabda-szövetség elnöke a koronavírus-járvány miatt február elején félbeszakított bajnokság újraindításán dolgozik, és három verziót is kidolgozott a folytatásra.
máj. 10
11:48
Taekwondo: két elődöntővel zárta az online Eb-t a magyar csapat (She)
Vasárnap fejeződik be az első alkalommal megrendezett, online poomsae Európa-bajnokság. Szombaton Neller Ábel elődöntőjét rendezték, ahonnan nem sikerült a legjobb nyolcba jutnia. A Sárga-tenger versenyzője és László Alexa is az elődöntőben fejezte be a tornát – olvasható a wtftaekwondo.hu oldalon.
máj. 10
11:54
Sané – Bayern, Neymar – Barca, Werner – Pool – Ön szerint? (She)
Amióta a koronavírus-járvány következtében szünetelnek a labdarúgó topligák, azóta a nemzetközi sajtóban átvették az „uralmat” a lehetséges átigazolásokról szóló hírek. Igaz ugyan, hogy egyelőre azt sem tudjuk, mikor kezdődhet a következő átigazolási időszak és hogy a járványhelyzet mennyire befolyásolja majd a piaci viszonyokat, ettől függetlenül
máj. 10
12:00
Tékvandó: két elődöntővel zárta az online Eb-t a magyar csapat (She)
Vasárnap fejeződik be az első alkalommal megrendezett, online poomsae Európa-bajnokság. Szombaton Neller Ábel elődöntőjét rendezték, ahonnan nem sikerült a legjobb nyolcba jutnia. A Sárga-tenger versenyzője és László Alexa is az elődöntőben fejezte be a tornát – olvasható a wtftaekwondo.hu oldalon.
máj. 10
12:24
Ufc: Trump elnök gratulált a sportélet újraindításához (She)
Donald Trump, az Egyesült Államok elnöke gratulált a sportélet újraindításáért a UFC-nek, a kevert harcművészet (MMA) legrangosabb szervezetének.
máj. 10
12:24
Erdőben videózták le a világbajnok magyar sportolót, elképesztő mit tett (Ripost)
A kajakos különleges módját választotta az edzésnek. Fotó és videó is készült a bemutatóról.
máj. 10
13:12
Zte: a 2. koronavírustesztek is negatívak lettek (She)
Mind a két koronavírusteszt negatív a ZTE labdarúgócsapatánál, a szerológiai vizsgálat kiértékelése még folyamatban van.
máj. 10
13:27
Gyász, tragikusan fiatalon elhunyt a magyar bokszoló (Ripost)
Vas Krisztián a barátai szerint napok óta nem érezte jól magát.
máj. 10
13:30
Ökölvívás: Mayweather szerint van az a pénz, amiért visszatérne (She)
A profi ökölvívástól veretlenül visszavonult ex-világbajnok Floyd Mayweather Jr. nem tervezi a visszatérést a szorítóba, bár kijelentése szerint van az a pénz, amiért még meggondolhatja magát.
máj. 10
13:36
sarokkal lőtt csodagólt a dél-koreai támadó (She)
Pénteken – természetesen zárt kapuk mögött – rajtolt el a dél-koreai élvonalbeli labdarúgó-bajnokság. Vasárnap, a K League 1 első fordulójának záró mérkőzésén a Kangvon hazai pályán 3–1-re legyőzte az FC Szöult – többek között a sarokkal pazar gólt szerző Cso Je Vannak köszönhetően.
máj. 10
13:42
Anglia: újabb brightoni futballista fertőződött meg (She)
A félbeszakított Premier League tabellájának 15. helyén tanyázó Brighton & Hove Albion újabb, meg nem nevezett futballistája kapta el a koronavírust.
máj. 10
13:42
Újra Tokióba vágyik 1964 olimpiai bajnoka (BorsOnline)
Sákovicsné Dömölky Lídia okkal kedveli Tokiót, 1964-ben ott nyert olimpiai aranyérmet a női tőrvívócsapat tagjaként. Amit fél évszázaddal később ugyanott megünnepelt, ám jövőre ismét elutazna.
máj. 10
14:30
BL: szinte biztos a sorozat augusztusi folytatása (She)
Vasárnap újabb halasztásokat, újratervezéseket és intézkedéseket jelentettek be a sport világában a koronavírus-járvány miatt.
máj. 10
14:30
Hihetetlen újítással készül a focicsapat a bajnokság újrakezdésére (Ripost)
Az Aarhus GF egy olyan digitális újítással készül a dán labdarúgó-bajnokság újraindítására, amelynek segítségével futballmérkőzésre emlékeztető hangulatot teremthet zárt kapus rendezés esetén is.
máj. 10
14:36
Nba: szemkápráztató zsákolások a képernyőn (She)
Az NBA All Star-gála 1986-os, 1988-as, 2000-es és 2001-es zsákolóversenyét nézhetik meg vasárnap este 18.30-tól a Sport 1-en, majd hétfőn, késő este ugyanott, míg hétfő délután a Sport 2 műsorán.
máj. 10
15:06
Augusztusban folytatódhat a Bajnokok Ligája (888.hu)
Vasárnap újabb halasztásokat, újratervezéseket és intézkedéseket jelentettek be a sport világában a koronavírus-járvány miatt.
máj. 10
15:24
Dortmund: két játékos is megsérült az edzésen (She)
A Borussia Dortmund két labdarúgója is megsérült a Bundesliga jövő szombati újraindulására készülő német csapat edzésén.
máj. 10
15:30
Labdarúgás: Mbappé megosztaná a Ligue 1 aranycipőjét (She)
A Paris Saint-Germain 21 éves játékosa, Kylian Mbappé több akciógóljának köszönhetően kapta meg a bejezettnek nyilvánított francia labdarúgó-bajnokság aranycipőjét. A világbajnok futballista azonban megosztaná a díjat a szintén 18 gólos Wissam Ben Yedderrel.
máj. 10
15:33
Elképesztő összeg, ennyiért térne vissza a világsztár sportoló (Ripost)
A profi ökölvívástól veretlenül visszavonult ex-világbajnok Floyd Mayweather Jr. nem tervezi a visszatérést a szorítóba, bár kijelentése szerint van az a pénz, amiért még meggondolhatja magát.
máj. 10
15:36
Ligue 1: „A csapatoknak sztrájkolniuk kell a következő idény elején, ha...” (She)
Antoine Kombouaré, a Toulouse volt menedzsere szerint a Ligue 1-ben szereplő csapatoknak bojkottálniuk kellene a bajnokságot, amennyiben a liga nem bővíti 22 csapatra a francia bajnokságot.
máj. 10
15:42
amikor Bergkamp megszerezte a PL történetének egyik legszebb gólját (She)
A koronavírus megbénította a sportvilágot – mit lehet ilyenkor tenni? Irány az archívum! Ezúttal egészen 2002 márciusáig tekerjük vissza az idő kerekét, és a ma 51 éves Dennis Bergkamp egyik legendás gólját elevenítjük fel.
máj. 10
15:54
Sírepülés: egy év után felépült a rákból a volt világcsúcstartó (She)
A norvég Björn Einar Romören, a sírepülés korábbi világcsúcstartója egy év után felépült rákbetegségéből.
máj. 10
16:24
Csavarokkal a bokájában tréningezik Földházi Zsófia (BorsOnline)
Földházi Zsófia öttusázót testileg és lelkileg is megviselte a járványhelyzet. Vigasztalja, hogy kapott a sorstól egy esélyt az olimpiai szereplés kiharcolására.
máj. 10
16:30
Spanyolország: további öt pozitív koronavírus-eset (She)
A La Liga jelentése szerint újabb, a spanyol első és másodosztályban szereplő futballisták fertőződtek meg a koronavírussal.

Keresés