2020. május 11. hétfő

máj. 11
0:03
Öt labdarúgó tesztje lett pozitív Spanyolországban (Infostart)
La Liga - öten adtak pozitív koronavírus-tesztet a spanyol labdarúgó bajnokság első két osztályából.
máj. 11
0:06
Hatalmas pofonokkal, de nézők nélkül térnek vissza a bunyósok (Blikk)
Hatalmas pofonokkal, de nézők nélkül és egészségügyi szabályozások mellett tért vissza vasárnap hajnalban a világ vezető vegyes harcművészeteit tömörítő szervezetének, az Ultimate Fighting Championship (UFC) gálája.
máj. 11
0:07
2019: This is Anfield! (Infostart)
Ötven év, ötven mérkőzés – az Infostart.hu összeállította az elmúlt fél évszázad legfantasztikusabb futballmeccseit, minden évből egyet. 2019-ből a futballtörténet egyik legnagyobb fordítására esett a választás.
máj. 11
0:10
Hiába a koronavírus miatti szigorú szabályok, az Nb I-es focisták akkor is így örülnek a gólnak (Blikk)
Hiába a szigorú szabályok, a játékosok beidegződését nem lehet megváltoztatni.
máj. 11
0:14
Öt topligás labdarúgónál is diagnosztizálták a koronavírust Spanyolországban (Blikk)
A La Liga első és másodosztályában játszó futballisták tesztje pozitív eredményt mutatott a koronavírusra.
máj. 11
0:18
Ezért csak most érettségizett a 29 éves kisvárdai focista (Blikk)
Az edzések és a bajnokság folytatására (május 30.) készülés mellett nemcsak a futballpályán, de az iskolapadban is bizonyítania kellett Gosztonyi Andrásnak (29). A 2009-ben U20-as világbajnoki bronzérmet szerző kisvárdai játékos érettségit írt. Azért csak most, mert tíz évvel ezelőtt, 19 esztendősen az olasz Barihoz igazolt, ami hatalmas lehetőség
máj. 11
3:54
Ide vezet majd az első útja: már a karantén után időkre készül Mészöly Kálmán (Blikk)
Az első útja az Illovszky stadionba vezet majd, még akkor is, ha bántja, NB II-es maradt a csapat.
máj. 11
5:27
Messi kapott egy durva fricskát (Infostart)
Az argentin államfőnél Maradona megelőzi Messit.
máj. 11
6:15
Szabó Tünde: Erősebbek leszünk a járvány után! (Ripost)
A koronavírust a sport is nagyon megsínylette. Szabó Tünde szakállamtitkár azonban bízik benne, hogy a magyar versenyzők a jövőben is sikeresek lesznek, hazánk pedig újabb nagy sporteseményeket rendezhet.
máj. 11
6:54
Ftc: Nem sok kapusnak sikerült ez az elmúlt évtizedekben – Dibusz (She)
Dibusz Dénes, a Ferencváros kilencszeres válogatott kapusa meghosszabbította a szerződését, és örül, hogy immár Szűcs Lajos nyomdokaiba lépett.
máj. 11
7:12
KoroNapló: Kemény Dénes örül a hazai pólóélet újraindulásának (She)
Kemény Dénes háromszoros olimpiai bajnok vízilabda-kapitány a lazítás mellett a magyar vízilabdaélet várható visszatérésének is örül.
máj. 11
7:18
Mi történt? Az MTK edzője vezette a Fradi edzőmeccsét (Ripost)
Lejátszotta első felkészülési mérkőzését a labdarúgó NB I újraindítása előtt a Ferencváros. A listavezető profi játékvezető nélküli meccsén győzte le az élvonalba frissen feljutó MTK-t.
máj. 11
8:12
Spanyol foci: rajt június 12-én, 35 meccsnap egyhuzamban? (She)
Javier Tebas, a spanyol labdarúgóliga (LFP) elnöke vasárnap este egy televíziós műsorban a koronavírus-járvány miatt márciusban félbeszakított élvonalbeli (La Liga) és másodosztályú bajnokság újraindításának általa remélt menetrendjéről beszélt.
máj. 11
8:24
Férfi kézilabda: nagyapja fanatizmusa vitte a Ferencvároshoz (She)
Bujdosó Bendegúz, a Ferencváros jobbszélsője spanyol nyelvvizsgára készül, és ugyancsak kézilabdázó menyasszonyával, Gerháth Fannival egymást ösztönzik edzésre a karantén ideje alatt.
máj. 11
8:30
amikor az újpesti Tokody Tibor legendás öngólt lőtt (She)
A koronavírus megbénította a sportvilágot – mit lehet ilyenkor tenni? Irány az archívum! Most 19 évet megyünk vissza az időben, a magyar futball egyik leghíresebb öngóljáért.
máj. 11
8:57
Shaquille O'Neal szerint a koronavírus miatt vége az idénynek (BorsOnline)
Shaquille O'Neal szerint befejezettnek kell nyilvánítani az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) koronavírus-járvány miatt félbeszakadt szezonját.
máj. 11
9:00
Német Kupa: megvan a döntő időpontja – sajtóhír (She)
A Kicker értesülései szerint július 4-én rendezhetik a labdarúgó Német Kupa május 23-ról elhalasztott döntőjét.
máj. 11
9:02
BL: a Lyon elnöke pontos dátumot mondott, a klub tagad (She)
Jean-Michel Aulas, a Lyon labdarúgócsapatának elnöke elszólhatta magát a gárda Juventus elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőjéről, amire később a klub a hivatalos honlapján reagált.
máj. 11
9:09
Exkluzív - Az államtitkár szerint csak akkor lesz olimpia, ha biztonságos (BorsOnline)
Szabó Tünde: Erősebbek leszünk a járvány után!
máj. 11
9:18
Szoboszlai Dominik: Érezni, hogy mindenki egyre türelmetlenebbé válik (She)
Nehezen viseli a bizonytalanságot, de nem érzi a többhetes kihagyást Szoboszlai Dominik, a Red Bull Salzburg és a magyar válogatott középpályása, aki a Milan érdeklődéséről egyelőre nem akar beszélni.
máj. 11
9:24
Serie A: a Milannál megbukott – nyártól átveheti a Torinót (She)
Marco Giampaolo lehet a Torino labdarúgócsapatának vezetőedzője, miután a szakember megegyezett a klubbal  szerződése részleteiről – értesült a Tuttosport.
máj. 11
9:24
NBA – Shaquille O'Neal: „az idénynek vége” (888.hu)
Shaquille O'Neal szerint befejezettnek kell nyilvánítani az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) koronavírus-járvány miatt félbeszakadt szezonját.
máj. 11
9:30
NB I: a Dvtk fővárosi csapattal játszik felkészülési meccset (She)
Május 16-án felkészülési mérkőzést játszik egymással a Budapest Honvéd és a Diósgyőri VTK – jelentette be a két NB I-es csapat a hivatalos honlapján.
máj. 11
9:42
Labdarúgás: akikről nem gondolná, hogy világbajnokok (She)
A labdarúgásban nem az olimpiai aranyérem, sokkal inkább a világbajnoki cím jelenti a csúcsot, legalábbis a válogatott színtéren egészen biztosan. A modern kori futballban (is) hatalmas sztárok emelhették a magasba a trófeát, akiknek a nevét – Diego Maradona, Jürgen Klinsmann, Ronaldo, Zinédine Zidane, Ronaldinho vagy éppen Alessandro Del Piero – s
máj. 11
9:44
ilyen lenne, ha Messi és CR végre együtt játszana? (She)
Nehezen elképzelhető, hogy egyszer egy csapatban lássuk a futballtörténelem kiemelkedő, egyben korunk legjobb két játékosát, Cristiano Ronaldót és Lionel Messit. De persze álmodozni szabad…
máj. 11
10:06
A medencétől a bankon át a tyúkólig – 130 éve született Zachár Imre (She)
Az olimpiákon nem kísérte szerencse Zachár Imre pályafutását: 1908-ban Halmay Zoltán miatt a győzelem, 1912-ben Las Torres Béla miatt az érem veszett oda. A vízipólóban keménykedő kiváló gyorsúszó a banki szektorban vitte sokra, de a kitelepítés okozta megpróbáltatások összeroppantották.
máj. 11
10:12
Kézilabda: az Ehf elnöke állítja, nézők nélkül nincs final four (She)
Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) elnöke, Michael Wiederer a Bajnokok Ligája négyes döntőinek halasztásáról, a vb-selejtező törléséről és az orosz szponzor üzenetéről is megosztotta véleményét lapunkkal.
máj. 11
10:18
Inter: a csapat sztárja hetek óta az edzőközpontban lakik (She)
Christian Eriksen az elmúlt heteket az Inter edzőközpontjában töltötte – a dán labdarúgó a koronavírus-járvány miatt kényszerült erre.
máj. 11
10:20
RB Leipzig: „A Liverpool illene a legjobban Wernerhez” (She)
Ralf Rangnick azt tanácsolja Timo Wernernek, hogy ha el akarja hagyni az RB Leipziget, akkor az FC Liverpoolhoz szerződjön, és ne olyan futballklubhoz, amely a labdabirtoklásra helyezi a hangsúlyt.
máj. 11
10:27
Meglepő döntés, árufeltöltőnek állt a sztársportoló (Ripost)
Kevin Krawietz egy évvel ezelőtt Andreas Mies oldalán megnyerte a Francia Nyílt Teniszbajnokság (Roland Garros) férfi páros versenyét.
máj. 11
10:36
Misztikus mezszámok, 23+: határ a csillagos ég (She)
Ki ne akart volna a grundon azonosulni a kedvencével? Mezszín, mezszám és név – ma ezek a kötelező alapok. Amikor az angol szövetség 1939-ben kötelezte a csapatokat a mezek számozására (először Angliában 1924-ben tűntek fel számok a játékosok hátán), illetve épp 70 évvel ezelőtt, 1950-ben először volt mezszám a világbajnokságon, elengedte a követ a
máj. 11
10:38
Puskás volt az ideálom, a példaképem – Heynckes (She)
Miután Jupp Heynckes a 75. születésnapja alkalmából a múlt héten a Kickernek adott terjedelmes interjút, hétvégén a Bayern München közölt egy 20 perces dokut a játékosként és edzőként is sikert sikerre halmozó klasszisról. Puskás Ferenc pedig ezúttal is szóba került.
máj. 11
10:48
Síugrás: a veterán japán bekerült a rekordok könyvébe (She)
Kaszai Noriaki tanúsítványt kapott a Guinness-rekordjáról, hogy ő indult a legtöbb egyéni síugró-világkupaversenyen.
máj. 11
10:54
Premier League: semleges pálya, kieső nélkül? Folytatódik a kötélhúzás (She)
Folytatódik-e az angol labdarúgó Premier League koronavírus-járvány miatt megszakított 2019–2020-as idénye, és ha igen, mikor? Döntő napok következnek, a klubok vezetői hétfőn is üléseznek, jó néhány megválaszolandó kérdés vár rájuk.
máj. 11
10:56
F1: tartalékcsapattal is készül az Alpha Tauri (She)
Tartalékcsapattal készül a Formula–1-es Alpha Tauri istálló arra az esetre, ha a világbajnokság a tervek szerint nyáron elindulhat, és a helyszínek valamelyikén a csapatban dolgozók közül valaki pozitív koronavírustesztet produkálna.
máj. 11
11:06
Ökölvívás: nyilatkozatháború az Aiba és az indiai szövetség között (She)
Az Indiai Ökölvívó-szövetség (BFI) ellentámadást indított a nemzetközi sportági szövetséggel (AIBA) szemben, miután elveszítette a 2021-es világbajnokság rendezési jogát.
máj. 11
11:08
Vitorlázás: Lemásoljuk ezt az évet – Berecz Zsombor (She)
Nem így tervezte a tavaszt, de ebben a helyzetben is igyekszik megtalálni a pozitívumokat, és sohasem unatkozik. Berecz Zsombor a Balatonon egyedül készül az olimpiára, ám a céljai nem változtak.
máj. 11
11:12
Bayern: Alaba szerint kiváló volt a gárda első edzése (She)
Hosszú szünet után először edzettek együtt a német labdarúgó-bajnokságban címvédő és listavezető Bayern München csapatának játékosai, akik David Alaba szerint mindannyian nagy örömmel vetették bele magukat a felkészülésbe.
máj. 11
11:30
Berobogott a Hajdú Expressz (Behaviour)
Pontosan 25 éve nyert KEK-et a Dunaferr, néhány nappal később pedig EHF-kupát a Debrecen: a női kézilabdázás legendás hetére emlékezünk.
máj. 11
11:32
A spanyol futball-liga elnöke szerint június 12-én folytatódhat a bajnokság (Behaviour)
A tervek szerint széthúzzák a programot, hogy minden nap legyen meccs.
máj. 11
11:48
Úszás: 2014 nyara óta nem hagytam ki ennyit – Rasovszky (She)
Rasovszky Kristóf elmondása szerint 2014 nyara óta nem hagyott ki annyit, mint most, amikor a koronavírus-járvány miatt közel hat héten át nem tudott medencés edzést végezni.
máj. 11
11:52
A Felcsút mellett a fehérvári focisták is kaszálnak a taón (SzMo)
A kézilabdázók szövetsége már több pénzt kap, mint az MLSZ.
máj. 11
11:54
Hány pont jár holtversenynél? Mikor lehet előzni biztonsági autós időszak alatt? (She)
A koronavírus-járvány miatt gyakorlatilag teljesen leállt a sportvilág, ez pedig lehetőséget kínál arra, hogy felelevenítsük ismereteinket. Sokszor még egy-egy sportág megszállottjai is ráncolják a szemöldöküket, és nem értik, mi történik a pályán. Hetente megjelenő új sorozatunkban olyan sportszabályokat mutatunk be olvasóinknak, amelyek kevésbé s
máj. 11
11:57
Járványügyi szakembert kell alkalmazniuk az NB I-es futballkluboknak (Infostart)
Május 23-án az OTP Bank Liga első fordulójából elhalasztott Ferencváros–Debreceni VSC mérkőzés pótlásával és a Magyar Kupa elődöntőivel indul újra a hazai labdarúgóidény. Az MLSZ orvosi bizottsága részletes protokollt dolgozott ki a csapatoknak a járványügyi helyzetben, mondta az InfoRádiónak Sipos Jenő, az MLSZ szóvivője.
máj. 11
12:00
Szabadidősport: első online versenyét rendezi a BSI (She)
A Budapest Sportiroda (BSI) történetében először online futóversenyt rendez ezen a héten Riska Virtuális Futóhétvége néven.
máj. 11
12:02
Felkészülés: mindkét FTC-meccset élőben adja az M4 Sport (She)
Legkorábban az M4 Sportra és az m4sport.hu-ra tér vissza az élő labdarúgó-közvetítések sora.
máj. 11
12:12
Női NB I: megvan, mikor csap össze az Mtk és a Dvtk (She)
Május 28-án pótolják be a női labdarúgó NB I 13. fordulójából elmaradt MTK–DVTK mérkőzést – jelentette be a Diósgyőri VTK a hivatalos honlapján.
máj. 11
12:54
Tenisz: a Barca sztárja pesszimista a Davis-kupával kapcsolatban (She)
Gerard Piqué bevallotta, pesszimista az idei tenisz Davis-kupa megrendezésével kapcsolatban, miután a koronavírus-járvány miatt Spanyolországban korlátozások vannak érvényben a rendezvények látogatottságát illetően.
máj. 11
13:00
Real: jelentős fizetéscsökkentés várható a klubnál (She)
A Real Madridnál várhatóan harminc százalékkal csökken a labdarúgók fizetése a következő idényben, aminek köszönhetően a fővárosi klub 100 millió eurót takaríthat meg – írta a madridi AS.
máj. 11
13:12
Sakk: a Fide elnöke szerint folytatódnak az online tornák (She)
A Nemzetközi Sakkszövetség (FIDE) sikeresnek minősítette az eddigi online viadalokat és folytatja a hasonló rendszerű tornák rendezésének gyakorlatát.

Keresés