2020. május 7. csütörtök

máj. 7
0:03
Zöld jelzést kapott a Bundesliga: ekkor indulhat újra a német labdarúgó-bajnokság (Blikk)
Május második felében zárt kapuk mögött indulhat újra német labdarúgóbajnokság első és másodosztálya, miután Angela Merkel kancellár is zöld utat adott a folytatáshoz - jelentette a DPA német hírügynökség szerdán.
máj. 7
0:03
Kettős feladatot kap Dárdai Pál a Herthánál (Infostart)
A magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya tavaly nyáron, négy és fél év után távozott a klub vezetőedzői posztjáról.
máj. 7
0:07
Érettségi tétel lett Márton Anita olimpiai bronzérmes súlylökő – Ő is próbálta megoldani a róla szóló feladatot (Blikk)
Márton Anita (31) sok versenyen részt vett már, az olimpiai bronzérmes, világbajnoki ezüst- és fedett pályás vb-aranyérmes súlylökőt nehéz meglepni, kedden azonban olyasmi történt, amire álmában sem gondolt volna. A matematikaérettségi egyik feladata hozzá, pontosabban a 2016-os ötkarikás döntőjéhez kapcsolódott. Ha már így alakult, az atléta kipró
máj. 7
0:07
Hetvennégy éve nem történt ilyesmi Budafokon (Infostart)
Az MLSZ hétfői döntésével a Budafok FC jogot szerzett arra, hogy a 2020–2021-ben a legmagasabb osztályban szerepeljen. A klub hetvennégy év után szerepelhet ismét az élvonalban.
máj. 7
0:11
Két magyar válogatott kajakos is elkapta a koronavírust (Blikk)
Két magyar válogatott kajakos is átesett a koronavíruson! A Magyar Kajak-Kenu Szövetség a világjárvány márciusi, magyarországi megjelenését követően alakított ki sportolói számára zárt edzőtáborokat, ahol csak azok készülhettek, akik két alkalommal is negatív tesztet produkáltak.
máj. 7
0:11
Az AS összeállította a Real Madrid "rémálomcsapatát" (Infostart)
Szakítva a legjobbakat kiválasztó általános gyakorlattal, All Star-válogatott helyett afféle "rémálomcsapatot" állított össze az AS a Real Madridban eddig szerepelt, és a spanyol sportnapilap megítélése szerint legrosszabb labdarúgókból.
máj. 7
0:15
Dárdai Pál utánpótlásedző és koordinátor lesz a Herthánál (Blikk)
A német Kicker magazin szerdai híradása szerint a 44 éves szakember kettős feladatot kap a következő szezonban: átveszi az U16-os csapat irányítását, emellett a fiatalabb korosztályok felsőbb évfolyamokba való átmenetéért lesz felelős.
máj. 7
0:15
Egy európai sziget, ahol nincs koronavírus és indul a futballbajnokság (Infostart)
A Norvégia, Skácia és Izland alkotta háromszögben elterülő, autonóm területeként a Dán Királysághoz tartozó Feröer-szigeteknek önálló futballélete van. S a mostani helyzetben azt mondhatjuk: különleges is.
máj. 7
0:19
Megvan a pontos dátum, mikor indulhat újra a Bundesliga (Infostart)
A Német Labdarúgó Liga (DFL) május 15-én szeretné újraindítani a bajnoki küzdelmeket az élvonalban és a másodosztályban.
máj. 7
4:36
A kocsijában villantotta meg a mellbimbóit a szőke szurkolólány (Ripost)
Kayla Moody a modellkedés mellett egy márka nagyköveteként is dolgozik.
máj. 7
5:39
Ezzel a bombázóval megfogta az Isten lábát a Forma-1 sztárja (Ripost)
Szerelmes a Ferrari istálló üdvöskéje. Hozzá hasonlóan a lány is monacói, az apja pedig nagykutya a kaszinóbizniszben.
máj. 7
6:42
Dzsudzsák Balázs karanténba került (Ripost)
A magyar focista úgy tervezi, már nyár elején visszatér az arabokhoz.
máj. 7
6:51
Barca: vége a bajnokságnak, öt év után bajnok a női csapat (She)
A Spanyol Labdarúgó-szövetség (RFEF) a koronavírus-járvány miatt szerdán több más versenysorozata mellett a női élvonalbeli bajnokságot is befejezettnek nyilvánította, és bajnokká avatta az FC Barcelonát, amely öt év után először, összességében ötödik alkalommal hódította el a spanyol bajnoki címet.
máj. 7
7:21
KoroNapló: Más szemmel – Planéta Szimonetta (She)
Planéta Szimonettát, a francia Chambray Touraine kézilabdázóját is beszippantotta a Michael Jordanról szóló sorozat, lenyűgözi, hogy a legenda még most is milyen szenvedéllyel beszél a kosárlabdáról.
máj. 7
7:24
Torghelle Sándor: Magam alatt vagyok (BorsOnline)
Kedden volt harmincnyolc éves Torghelle Sándor, de a 42-szeres válogatott focista csalódott: mivel az MLSZ a járvány miatt lezárta az NB II-es bajnokságot, így a Vasas jövőre is a másodosztályban szerepel. Hogy vele vagy nélküle?…
máj. 7
8:03
Női kézi: az Ftc július elején kezdené a 9 hetes alapozást (She)
Sok váratlan fejlemény lehet még az évben, de amire nincs hatásunk, azzal a lehető legkevesebbet szabad foglalkozni – véli Elek Gábor, az FTC női kézilabdacsapatának edzője.
máj. 7
8:12
Kreisz Tibor: Drogosok tettek tönkre (BorsOnline)
Az 1979-ben a magyar csapattal világbajnok Kreisz Tibor asztaliteniszező karrierjének autóbaleset vetett véget. Most kiderült: rendőrök üldözték azokat a drogosokat, akik telibe trafálták.
máj. 7
8:27
amikor egy hihetetlen kezezés miatt nem esett ki a Vasas (She)
A koronavírus megbénította a sportvilágot – mit lehet ilyenkor tenni? Irány az archívum! Most 31 évet megyünk vissza az időben, a magyar futball talán leghíresebb osztályozójáért.
máj. 7
8:48
Modellként is befuthat a bájos magyar sportolónő (Ripost)
Az egyik legjobb magyar teniszező, Stollár Fanny a koronavírus-járvány okozta holtszezonban igyekszik formában maradni. A sport mellett modellként is megállja a helyét.
máj. 7
8:51
Nba: péntektől már teremben, együtt is edzhetnek néhány klubnál (She)
Péntektől már klubja csarnokában is edzhet több játékos az észak-amerikai kosárlabda-ligában (NBA), ugyanakkor sajtóhírek szerint a tünetmentes játékosokat nem fogják letesztelni a tréningek előtt.
máj. 7
8:57
Dzsudzsák szerint nem rúgták ki, szabadságra jött haza (444.hu)
Itthon jobb körülmények között készülhet, mint Dubajban, mert van futópadja és súlyzói.
máj. 7
9:27
Vasas: Mindenkit leforrázott a határozat – Bene Ferenc (She)
Az angyalföldiek csalódottan vették tudomásul az MLSZ döntését, Bene Ferenc vezetőedző ugyanakkor már a következő idény csapatának kialakítására törekszik.
máj. 7
9:29
Fehérvár: Juhász szerint még lehet fordulat az Ftc elleni versenyfutásban (She)
„Egy ilyen időszak után nem lehet egyetlen csapatról sem biztosan tudni, hogy milyen állapotban lesz” – mondta a Mol Fehérvár honlapjának a bajnokság újraindulására készülő Juhász Roland, amikor a bajnoki esélyekről, a Ferencvárossal való versenyfutásról kérdezték. A Vidi rutinos védője örül, hogy esélyt kapnak az idény befejezésére, tudja, nem min
máj. 7
10:07
Tyson revánsot vesz Holyfielden? (BorsOnline)
Miután Mike Tyson bő három hete edz, több bokszrajongó máris azt fantá­ziálja, hogy összehozzák a visszatérését szintén fontolgató Evander Holyfield elleni harmadik meccsét.
máj. 7
10:15
Nfl: jövő péntektől fokozatosan megnyitnak a klubok létesítményei (She)
Jövő péntektől fokozatosan megnyitnak a tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) csapatainak létesítményei, így az együttesek hamarosan elkezdhetik a közös munkát.
máj. 7
10:21
Bundesliga: sok sérülésre számíthatunk az újrakezdés után (She)
Egy Bundesliga-tapasztalatokkal rendelkező erőnléti edző szerint sok sérülés várható a német labdarúgó-bajnokság újrakezdése után.
máj. 7
10:23
amikor a Leicester City felemelhette a PL-serleget (She)
A sportrajongók ínséges időket élnek a jelenlegi járványhelyzetben, így újabb emlékezetes jelenetet vettünk elő. Most 2016-ig megyünk vissza az időben – éppen addig a napig, amelyen a mindenkit sokkoló Leicester City learatta munkája gyümölcsét, és felemelhette a bajnoki serleget.
máj. 7
10:27
Vb 2022: a járvány miatt változhat a Cocacaf-zóna selejtezője (She)
A koronavírus-járvány átírhatja az észak- és közép-amerikai régió (CONCACAF) megszokott labdarúgó világbajnoki selejtezős menetrendjét.
máj. 7
10:33
Vb 2022: a járvány miatt változhat a Concacaf-zóna selejtezője (She)
A koronavírus-járvány átírhatja az észak- és közép-amerikai régió (CONCACAF) megszokott labdarúgó világbajnoki selejtezős menetrendjét.
máj. 7
10:45
Manuel Neuer a tőle 15 évvel fiatalabb kézilabdázóba szerelmes (She)
Szerdán a német bulvársajtóban jelent meg a hír, hogy Manuel Neuernek új barátnője van. A Bayern München kapusának kedvese a 19 éves Anika Bissel, aki a német másodosztályú kézilabda-bajnokságban szereplő Herrenbergben játszik.
máj. 7
10:47
Kajak-kenu: május végétől edzésversenyek lesznek Szolnokon (She)
Május 26-án kezdődik, és a szövetség tervei szerint nyár végéig is eltart majd az edzésversenyek időszaka a magyar kajak-kenusok számára. Hüttner Csaba szövetségi kapitány úgy véli, a motiváció fenntartása mellett a tesztelésre is remek lehetőséget teremtenek az egymás közti versenyek – nemzetközi megmérettetés ugyanis őszig biztosan nem lesz.
máj. 7
10:51
PL: az Aston Villa vezetője szerint nincs forgatókönyv a folytatásra (She)
Az Aston Villa ügyvezető igazgatója szerint bár a labdarúgó Premier League elkötelezett a koronavírus-járvány miatt félbeszakadt idény befejezésével kapcsolatban, egyelőre „a közelében sincs” a megoldásnak.
máj. 7
10:57
Kajak-kenu: május végétől edzésversenyek lesznek Szolnokon (She)
Május 26-án kezdődik, és a szövetség tervei szerint nyár végéig is eltart majd az edzésversenyek időszaka a magyar kajak-kenusok számára. Hüttner Csaba szövetségi kapitány úgy véli, a motiváció fenntartása mellett a tesztelésre is remek lehetőséget teremtenek az egymás közti versenyek – nemzetközi megmérettetés ugyanis őszig biztosan nem lesz.
máj. 7
11:15
Olimpia: online kongresszust tartana a Nob júliusban (She)
Miután a tokiói nyári játékokat egy évvel elhalasztották, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) fontolóra veszi annak a lehetőségét, hogy júliusban online körülmények között tartsa meg tervezett kongresszusát.
máj. 7
11:17
Koronavírus: megdöbbentő, mennyit bukhat a játékosok értékén a futballvilág (She)
Nem marad 200 millió euró fölé becsült futballista, és a jelenlegi 15 fős, 100 millió euró fölötti társaság is megfeleződhet a koronavírus miatt. A KPMG friss tanulmánya szerint a játékospiac 10 milliárd eurónál is többel zsugorodhat majd. A jelek szerint nemcsak a televíziós jogdíjak, hanem a futballisták értékének megőrzése miatt is kulcsfontossá
máj. 7
11:19
Milánó 2026: az olaszok elfogadták az olimpiai törvényt (She)
Az olasz parlament elfogadta az olimpiai törvényt, amely a Milánóban és Cortina dAmpezzóban sorra kerülő 2026-os téli játékok szervezését és irányítását határozza meg.
máj. 7
11:33
Serie A: a Brescia játékosai a bajnokság folytatása ellen vannak (She)
A Brescia csapatkapitánya szerint az egész együttes az olasz labdarúgó-bajnokság folytatása ellen foglalt állást.
máj. 7
11:51
Man. United: jutányos áron hozhatnak riválist De Gea nyakára (She)
A goal.com beszámolója szerint a Manchester United is szeretné megszerezni André Onanát, az Ajax 24 éves kameruni válogatott kapusát, aki a következő évadban David de Gea riválisa, s hosszabb távon a spanyol örököse lehet a klubnál.
máj. 7
12:21
A kiesés réme miatt bukhat meg a Premier League folytatásának terve (Infostart)
Döntő napok előtt áll a Premier League, az angol labdarúgó-élvonal a 2019-2020-as idény lezárását tekintve. Az érintettek várják Boris Johnson miniszterelnök vasárnapi bejelentését a korlátozások várható enyhítéséről, majd a klubok képviselői hétfőn tárgyalnak a folytatás feltételeiről.
máj. 7
12:39
Koronavírus: Mindenki szabadon sportolhat – Gulyás Gergely (She)
Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a járványhelyzettel összefüggésben a csütörtöki Kormányinfón a különböző bajnokságok újraindulásával és a szabadidősporttal kapcsolatos kérdésekre is válaszolt.
máj. 7
12:41
Járványhelyzet: Mindenki szabadon sportolhat – Gulyás Gergely (She)
Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a járványhelyzettel összefüggésben a csütörtöki Kormányinfón a különböző bajnokságok újraindulásával és a szabadidősporttal kapcsolatos kérdésekre is válaszolt.
máj. 7
12:43
Misztikus mezszámok, 19: lapot a tizenkilencre (She)
Ki ne akart volna a grundon azonosulni a kedvencével? Mezszín, mezszám és név – ma ezek a kötelező alapok. Amikor az angol szövetség 1939-ben kötelezte a csapatokat a mezek számozására (először Angliában 1924-ben tűntek fel számok a játékosok hátán), illetve épp 70 évvel ezelőtt, 1950-ben először volt mezszám a világbajnokságon, elengedte a követ a
máj. 7
12:45
Kép: így fest egyenruhában a katonának álló Szon (She)
Előkerült az első egyenruhás fotó Szon Hung Minről, a Tottenham dél-koreai labdarúgójáról. A londoni klub sztárja a járványhelyzet miatti kényszerszünet idején tölti le kötelező katonai szolgálatát.
máj. 7
12:45
Kép: előkerült egy fotó, így fest katonai egyenruhában Szon (She)
Előkerült az első egyenruhás fotó Szon Hung Minről, a Tottenham dél-koreai labdarúgójáról. A londoni klub sztárja a járványhelyzet miatti kényszerszünet idején tölti le kötelező katonai szolgálatát.
máj. 7
12:47
Peterdi András: Csak megnyomtuk a szünet gombot (She)
Néhány hétnyi hibernálás után lassan újra a régi lehet az életműködése Peterdi András párbajtőrvívónak, aki edzőként olimpiai bajnok versenyzőjével el is kezdte a munkát.
máj. 7
13:00
Angyali üzenet, levelet talált élete szerelmétől Kobe Bryant özvegye (Ripost)
A férjét és kislányát gyászoló Vanessa Bryant a születésnapján találta meg a januárban elhunyt NBA-legenda neki szóló levelét.
máj. 7
13:03
Kosiba Dániel: Ma már tudom, ez az én utam, kijöttem a gödörből (She)
A tíz éve berobbant asztaliteniszező, Kosiba Dániel idén három országban szerzett csapatbajnoki címet, s a négyhez sem sok hiányzott.
máj. 7
13:09
F1: Sergio Agüero elfoglalja Max Verstappen helyét a hétvégén (She)
A Manchester City argentin klasszisa, Sergio Agüero a hétvégén sportágat vált, még ha csak átmenetileg és virtuálisan is, mivel Max Verstappen helyett ezúttal ő lesz a csapattársa a Red Bullnál Alexander Albonnak a virtuális Spanyol Nagydíjon.
máj. 7
13:27
Ökölvívás: az 57 éves Holyfield is készen áll a visszatérésre (She)
Az 53 éves ex-világbajnok Mike Tyson után a profi boksz aranykorának egy másik amerikai nehézsúlyú „bombázója”, az 57 esztendős Evander Holyfield is tudatta, hogy vissza akar térni a szorítóba.
máj. 7
13:45
Női kézi Eb: a magyar válogatott a második kalapból várhatja a sorsolást (She)
Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) nyilvánosságra hozta a 2020-as női Európa-bajnokság kalapbeosztását. A magyar válogatott a második négyesbe, Norvégia, Svédország és Dánia mellé került. A lebonyolítás sajátosságai miatt ebből viszont már egy csoportellenfelünkre és az ágra is biztosan lehet következtetni. Az EHF tervei szerint a sorsolás június

Keresés