2020. május 31. vasárnap

máj. 31
0:06
Zöld utat kapott az Osztrák Nagydíj: ekkor indul újra a Forma-1 (Blikk)
Zöld utat kapott az Osztrák Nagydíj az egészségügyi minisztériumtól, így júliusban zárt kapuk mögött dupla versenyhétvégével újraindul a Forma-1 2020-as idénye Ausztriában.
máj. 31
0:06
Eldőlt hol kezdődik a Forma-1-es szezon (Infostart)
Júliusban lesz az idei első futam - zárt kapuk mögött. És lehet, hogy rögtön utána jöhet a Magyar Nagydíj.
máj. 31
0:10
„Ha egyszer elhagyja a Barcelonát, nálunk fog játszani” – Hazavárja gyerekkori argentin klubja Messit (Blikk)
Argentínában remélik, hogy Lionel Messi, az FC Barcelona hatszoros aranylabdás labdarúgója odahaza, nevelőegyesületében, a Newell's Old Boysnál fejezi be játékoskarrierjét.
máj. 31
0:10
Kisvárdai vereségével nehéz helyzetben az Újpest (Infostart)
A Kisvárda egygólos győzelmet aratott a vendég Újpest felett a labdarúgó OTP Bank Liga 26. fordulójának kiesési rangadóján.
máj. 31
0:12
Vasárnapi sportműsor: pályán a Fradi, a Loki, a Dortmund (She)
Újabb két meccset rendeznek a labdarúgó NB I-ben – Budapest Honvéd–Debrecen és Puskás Akadémia–Ferencváros, élőben az NSO-n! A német Bundesligában láthatjuk a Mönchengladbachot és a Borussia Dortmundot. A szerb Szuperligából is lesz egy élő közvetítésünk: Topolya–Javor. 20.30-tól ezúttal is darts PDC Home Tour.
máj. 31
0:14
Nbi: hatalmas a küzdelem a bennmaradásért a csapatok között, minden egyes mérkőzésnek óriási a jelentősége (Blikk)
Bár két elmaradt mérkőzést korábban pótoltak a labdarúgó-NB I-ben, a koronavírus-járvány miatti leállást követően e hét végén rendezik az első teljes élvonalbeli fordulót. Szembetűnő, hogy óriási harc folyik a kiesés elkerüléséért: bár a sereghajtó Kaposvár búcsúja szinte biztosnak tűnik, a Kisvárda, a Debrecen, az Újpest, a Paks, valamint a ZTE ha
máj. 31
0:14
Ötgólos Bayern-siker Düsseldorfban (Infostart)
A címvédő és listavezető Bayern München hazai pályán rendkívül könnyedén, 5-0-ra győzte le a Fortuna Düsseldorf együttesét a német labdarúgó-bajnokság 29. fordulójának szombati játéknapján.
máj. 31
0:18
Börtön, elvonó, anyagi csőd: ezek a világhírű futballsztárok megjárták a pokol összes bugyrát, mielőtt végleg a süllyesztőbe kerültek (Blikk)
A futballvilág sztárjai között sajnos több is akad, aki pályafutása alatt vagy után megjárta a poklot is. A kicsapongó életvitelükről híres klasszisok között van, aki anyagilag ment tönkre, más szenvedélybetegségekkel küzdött, vagy a bűn útjára lépett. Összeállításunkban olyan megrázó sorsú focistákat vettünk sorra, akiknek esetei intő példaként sz
máj. 31
1:12
Darts: amíg kellett, Rob Cross világklasszishoz méltón játszott (She)
Ha nem is veretlenül, de az esélyeknek megfelelően Rob Cross megnyerte a második szakasz 5. csoportjának szombat esti küzdelmeit, így bejutott a következő körbe, a legjobb nyolc közé a dartssport első számú szervezetének online versenyén, a PDC Home Touron.
máj. 31
6:03
Méretes keblek, félmeztelenül kéjeleg a szőke szurkolólány (Ripost)
Kayla Moody a modellkedés mellett egy márka nagyköveteként dolgozik.
máj. 31
6:05
Aggódnak a világsztárokért, komoly veszély fenyeget a világfutballban (Ripost)
Méretes sérüléshullám fenyeget a futballban, mert a játékosok nincsenek hozzászokva a sűrű menetrendhez. Mostantól, rövid időn belül, sokkal több mérkőzést rendeznek világszerte, és ez a terhelés komoly gondokat okozhat. Németországban kapásból nyolcan sérültek meg a kényszerszünetet követő nyitányon.
máj. 31
7:06
Világfutball: „Ronaldo-rajongó vagyok, de Messi a legjobb” (She)
Az angol labdarúgás jeles alakja, Gary Lineker nem titkolja, hogy nagy Cristiano Ronaldo-rajongó, de ezzel együtt úgy véli, hogy a történelem legjobb játékosa Messi.
máj. 31
7:06
Brutál dögös, címlaplány lett Ronaldo szerelme (Ripost)
Georgina Rodriguez először került egy portugál újság címlapjára.
máj. 31
7:18
Gyász: elhunyt a melbourne-i olimpia leggyorsabb embere (She)
Nyolcvannégy éves korában elhunyt Bobby Morrow, a melbourne-i olimpia háromszoros aranyérmes amerikai atlétája.
máj. 31
7:39
Csak egy pontot szerzett Pakson a Fehérvár (Behaviour)
A második helyen álló Fehérvár meglepetésre csak gól nélküli döntetlent játszott a Paks vendégeként szombaton, a labdarúgó OTP Bank Liga 26. fordulójában.
máj. 31
8:00
Nfl: bankot robbantana a döntős San Francisco 49ers sztárja (She)
Alaposan ki kell nyitnia a pénztárcáját a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) döntős San Francisco 49ersnek, hogy megtartsa egyik legnagyobb sztárját, George Kittle-t.
máj. 31
8:09
Nagy változás, ez vár Lionel Messiékre hétfőtől (Ripost)
Hétfőtől teljes kerettel készülhetnek a spanyol labdarúgó-bajnokságban szereplő csapatok.
máj. 31
8:11
Kőkemény edzés, ezt hozta ki Shane Tusup Szilágyi Liliánából (Ripost)
Az Európa-bajnoki ezüstérmes úszónő, Szilágyi Liliána teljes erőbedobással edz.
máj. 31
8:30
NB I: „A lelátó sakktáblának néz ki, de így is élmény” – így tértek vissza a szurkolók (She)
Március 7-én, vagyis csaknem 3 hónappal ezelőtt rendeztek legutóbb mérkőzést a DVTK Stadionban. Nem csoda, hogy a szurkolók nagyon várták már a szombati, Mezőkövesd elleni NB I-es mérkőzést, hiszen, ha szabályozott keretek között is, de újra élőben szurkolhattak kedvenceiknek. Az NSO Tv is ott járt Miskolcon, és beszélgettünk is néhány szurkolóval.
máj. 31
8:32
„A lelátó sakktáblának néz ki, de így is élmény” – így tértek vissza a szurkolók (She)
.
máj. 31
8:36
Pályán a Fradi és a Dortmund - sport a tévében (Infostart)
Folytatódik az OTP Bank Liga és a Bundesliga is, na meg persze a darts.
máj. 31
9:00
amikor fantomgóllal szerzett fontos pontot a Debrecen (She)
A sportvilág lassan ugyan éledezik a koronavírus-járvány miatti kényszerszünetet követően, de miután archív visszatekintéseink nagyon népszerűek voltak olvasóink körében, folytatjuk videós múltidéző sorozatunkat. Most 2004-ig megyünk vissza az időben, a magyar futball egyik szinte már elfeledett fantomgóljáig.
máj. 31
9:12
Új fotóval üzent, legyőzte a rákot a szépséges műsorvezetőnő (Ripost)
Új frizurával tűnt fel a gyönyörű műsorvezetőnő a közösségi oldalán.
máj. 31
9:18
Légiósok: Egy pillanatra sem becsültük le az ellenfelet (She)
Salzburgi karrierje negyedik trófeáját hódította el Szoboszlai Dominik, ám a magyar válogatott középpályás úgy véli, péntek este csak kötelező feladatot teljesítettek.
máj. 31
9:42
Mindenkit elbűvöl Lautaro Martínez gyönyörű kedvese (She)
A Marca szerint Olaszországban már csak „Lady Lautaróként” emlegetik Agustina Gandolfót, az Inter labdarúgócsapatában szereplő, ám állítólag a Barcelona által is csábított Lautaro Martínez kedvesét. Agustina Gandolfo modell és személyi edző, mindennapjait pedig már több mint 600 ezren követik az Instagramon.
máj. 31
9:54
NB I: Carrillo – A kupabúcsú után nehéz volt; Vignjevics (She)
Kisvárdán is kikapott az egyre nagyobb bajban lévő Újpest, ahol már az önbizalommal is gondok vannak Nebojsa Vignjevics szerint. A DVTK otthon legyőzte a Mezőkövesdet, Feczkó Tamás elégedetten konstatálta, hogy együttese jobban futballozott a második félidőben, mint a meglepetéscsapat alapgárdája.
máj. 31
10:00
Gyász: elhunyt az 56-os olimpián három aranyat nyerő amerikai sprinter (She)
Életének 84. évében elhunyt Bobby Joe Morrow amerikai sprinter, aki az 1956-os olimpián Melbourne-ben három aranyérmet nyert.
máj. 31
10:15
Szörnyű halálhír jött, ő a koronavírus első profi focista áldozata (Ripost)
Még csak 25 éves volt. Édesapja és nagybátyja is belehalt a járványba, egy háztartásban élt velük.
máj. 31
10:36
Légiósok: Ilyen feszített tempóban még nem volt részem (She)
Tizenhárom meccs vár Holender Filip és Kecskés Ákos csapatára, a Luganóra, amelynek a biztos bennmaradás a célja a svájci élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban.
máj. 31
10:54
Bundesliga: a vérig sértett kiscsapat két aranyat vett el a Bayerntől (She)
Az 1990-es német világbajnoki győzelem után a Bundesliga első osztályának rajtjánál egy ismeretlen csapat is felsorakozott. Természetesen nem lottósorsolás útján nyerte el a részvétel jogát, hanem a Hertha mögött megszerezte a második helyet a Bundesliga 2-ben, és ez feljutást ért. A csapat történetét az Origo idézte fel.
máj. 31
11:06
Kerékpár: teljes szezonnal zárná pályafutását a klasszis német sprinter (She)
Teljes versenyévet követően szeretné befejezni pályafutását a klasszis német országúti kerékpáros sprinter, André Greipel.
máj. 31
11:18
Női kosár: Nem ígérjük a bajnoki címet, de megpróbáljuk (She)
A Szekszárd új bedobója, Maja Skorics tudja, erős a csapat, ám így sem lehet megígérni a szurkolóknak, hogy megszerzik a klub első bajnoki címét – az viszont biztos, hogy megpróbálják.
máj. 31
11:18
Nagy elismerés, a Fradi játékosát választották a legjobbnak hazájában (Ripost)
A Ferencváros férfi kézilabdacsapatának kapusa egy kétkörös szavazáson végzett az élen.
máj. 31
11:30
Ötven éve kezdődött minden idők talán legjobb labdarúgó-vb-je (She)
A konkurencia óriási, ám nagy az egyetértés abban, hogy az 1970-es labdarúgó-világbajnokság egyike a valaha volt legnagyobbaknak. Sőt, a varázslatos brazilokkal, köztük a mindmáig egyedüliként három vb-aranyat szerző Pelével, az ugyancsak minőségi olasz, (nyugat)német vagy angol válogatottal talán mind közül a legnagyobb volt. Kár, hogy nélkülünk.
máj. 31
11:42
Női kézilabda: Ez volt az eddigi legjobb idényem – Fodor Csenge (She)
Mentálisan erősebb lett a karantén alatt a Győri ETO junior-világbajnok balszélsője, Fodor Csenge, aki szerint – ha lesz négyes döntő – idén is elhódíthatják a BL-trófeát.
máj. 31
12:00
Sakk: második online tornáját már nem nyerheti meg Carlsen (She)
Kikapott az elődöntőben, így a világbajnoki címvédő Magnus Carlsen nélkül rendezik meg annak az online gyorssakktornának a fináléját, amelyet maga a norvég nagymester hívott életre.
máj. 31
12:21
Terjed az ige, külföldön már hat országban közvetítik a magyar NB I meccseit (Ripost)
Megvásárolták a jogokat. Ukrajna után az egykori Jugoszlávia öt tagköztársaságában is sugározzák a bajnokságunk mérkőzéseit.
máj. 31
12:23
A korábbi Fradi-légióst is érinti: csoportos vírusfertőzés miatt marad el a focimeccs (Ripost)
Beütött a krach a szomszédban. Az ukrán élvonalbeli klubnál hat koronavírusteszt hozott pozitív eredményt.
máj. 31
12:54
Mire jó az a sok statisztika a futballközvetítésekben? (She)
A koronavírus-járvány miatt gyakorlatilag teljesen leállt a sportvilág, ami lehetőséget kínált arra, hogy felelevenítsük ismereteinket. Sokszor még egy-egy sportág megszállottjai is ráncolják a szemöldöküket, és nem értik, mi történik a pályán. Hetente megjelenő új sorozatunkban olyan sportszabályokat mutatunk be olvasóinknak, amelyek kevésbé szere
máj. 31
13:00
Zte: Marco Rossi is felfigyelt a zalaiak gólkirályjelöltjére (She)
A ZTE 217 nap elteltével elmozdult a kieső helyről, ráadásul a Kaposváron duplázó Radó András élre állt a góllövőlistán. A volt Haladás- és Ferencváros-támadó góljait Marco Rossi szövetségi kapitány a stábjával a helyszínen látta, és – a Digi Sport híradójának nyilatkozó Sallói István ZTE-sportigazgató szerint – Radó számára megnyílhat az út a
máj. 31
13:12
Bayern: a csapat korábbi védője nem igazolná le Sanét (She)
Szerinte Leroy Sané nem illik a Bayern Münchenhez, így a bajor klub korábbi védője, Willy Sagnol óva int a német válogatott labdarúgó szerződtetésétől.
máj. 31
13:24
Gyászol a sportvilág, elhunyt az olimpia ünnepelt hőse (Ripost)
Három aranyat nyert Melbourne-ben. Egyetemistaként ő volt kora Carl Lewisa és Usain Boltja.
máj. 31
13:42
Psg: négyéves szerződést kötöttek Mauro Icardival (She)
A Paris Saint-Germain labdarúgócsapata hivatalos honlapján jelentette be, hogy a kölcsön után végleg megszerezte Mauro Icardi játékjogát az Intertől.
máj. 31
13:44
NB I: a lengyel szakíró szerint a ZTE-ben játszik a legnagyobb U21-es ígéret (She)
A ZTE-nél kölcsönben szereplő Bolla Bendegúzról mint a labdarúgó NB I legtehetségesebbnek tartott U21-es korosztályú játékosáról hosszú írás jelent meg a lengyel Prezglad Sportowyban.
máj. 31
14:06
NB I: Rebrov mumusa? Hornyák megelőzheti Mourinhót és Sarrit is (She)
Éjszakákon át gyötrő rémálmai talán nincsenek Szerhij Rebrovnak a Puskás Akadémia kapcsán, de a Ferencváros vezetőedzője aligha őriz szép emlékeket a felcsútiak elleni mérkőzésekről.
máj. 31
14:12
Barcelona: a Juventus Fatit akarja Pjanicért (She)
Az olasz futballbajnokságban címvédő Juventus vezetősége kész átengedni a bosnyák középpályás Miralem Pjanicot az FC Barcelonának cserébe a csatár Ansu Fatiért.
máj. 31
14:24
F1: fordított rajtrácsos versenyek lehetnek a duplázó pályákon (She)
Sajtóértesülések szerint fordított rajtrácsos futamok lebonyolítását tervezi a Formula–1 azon pályákon, melyeken két versenyt is rendeznek.
máj. 31
14:27
Megrázó vallomás, a halál torkában érezte magát a BL-csodacsapat edzője (Ripost)
Túlesett a koronavírus-megbetegedésen a meglepetésre negyeddöntős Atalanta trénere. Már a Valencia elleni meccs előtt rosszul volt.
máj. 31
14:42
Real Madrid: a Leverkusen klasszisa a fő kiszemelt (She)
A Marca beszámolója szerint a La Ligában szereplő Real Madrid a Bayer Leverkusen középpályását, Kai Havertzet szerződtetné a nyáron.
máj. 31
14:54
Törő újra táncolt – Mészöly Kálmán debütálása a válogatott élén (She)
Két okból is említésre méltó dátum 1980. május 31-e a magyar futballban. Mészöly Kálmán ezen a napon, a skótok elleni találkozón ült először szövetségi kapitányként a kispadon, Törőcsik András pedig 1979-ben elszenvedett autóbalesete után egyik emlékezetes teljesítményét nyújtotta a 3–1-re megnyert találkozón.

Keresés