2020. május 9. szombat

máj. 9
0:03
Egyre biztosabb, hogy Rangnick lesz a Milan új edzője (Infostart)
A modern időkben egy olyan mondat, mint amilyet elmondott, felérhet egy megerősítéssel.
máj. 9
0:06
Három hétig volt katona az angol Tottenham Hotspur labdarúgója (Blikk)
Befejezte hazájában háromhetes katonai szolgálatát Szon Hung Min (27), az angol Tottenham Hotspur dél-koreai labdarúgója.
máj. 9
0:06
Djibril Cissé 38 éves, de ingyen is focizna a francia elsőosztályban (444.hu)
Még négy gólt szeretne lőni, hogy meglegyen a 100.
máj. 9
0:07
Még a cserékbe is beleszólt a járvány a fociban, döntött a FIFA (Infostart)
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) ideiglenesen engedélyezte a mérkőzésenkénti öt cserét csapatonként.
máj. 9
0:10
„Sok minden ki fog derülni augusztus végére” – Hatodjára is szeretne elindulni az olimpián Kammerer Zoltán (Blikk)
Várja a május végén kezdődő "edzésversenyeket" és hatodik olimpiáján is szeretne elindulni a háromszoros ötkarikás aranyérmes kajakos Kammerer Zoltán, aki az elmúlt hetekben is folyamatosan tréningezett.
máj. 9
0:11
2017: Messi, a megmentő (Infostart)
Ötven év, ötven mérkőzés – az Infostart.hu összeállította az elmúlt fél évszázad legfantasztikusabb futballmeccseit, minden évből egyet. 2017-ben Lionel Messi megmentette Argentínát. Még csak két és fél éve történt. De emlékszünk-e rá?
máj. 9
0:14
Forma-1: új helyszínek is bekerülhetnek a versenynaptárba a járvány miatt (Blikk)
A Forma-1 jogtulajdonosát, a Liberty Mediát vezető Chase Carey újabb részleteket árult el arról, hogy tervezik lebonyolítani a 2020-as világbajnokságot a világjárvány miatt.
máj. 9
0:15
A dánok is futballozhatnak a hónap végétől (Infostart)
A dán kormány is engedélyezte a sportesemények zárt kapuk mögötti megtartását, s ezzel az ottani Superliga is folytatódhat.
máj. 9
0:18
Dagad a botrány: nyilvánosságra hozták, mennyit keres Szabó Edina edző (Blikk)
Áll a bál a női kézilabda NB I-ben szereplő Érd körül.
máj. 9
0:30
Hétvégi sportműsor: darts és Ufc a képernyőn (She)
Ébredezik a sportvilág, azonban ezen a hétvégén élő futballt még nem láthatunk a televízióban. Helyette viszont ismét lesz darts, míg magyar idő szerint vasárnap kora reggel Tony Ferguson és Justin Gaethje lép ketrecbe a jacksonville-i UFC-gálán.
máj. 9
3:06
„Nagyszerű érzés édesapának lenni” – Fenekestül felfordult Botka Endre élete, amióta megszületett a kisfia (Blikk)
„Álmomban sem gondoltam volna, hogy ilyen nagyszerű érzés édesapának lenni. Fantasztikus, mennyi pluszenergiát ad a kisfiam” – Botka Endrének (25), a Ferencváros labdarúgójának élete alaposan megváltozott, amióta megszületett a gyermeke.
máj. 9
5:33
Egy hét alatt 12 magyar meccs lesz a tévében (BorsOnline)
Május 23-án a Ferencváros-Debrecen labdarúgó NB I-es mérkőzéssel indul újra a koronavírus-járvány miatti szünet után a hazai fociélet. A Tippmixen pedig már péntek óta újra lehet fogadni az NB I és az MK meccseire.
máj. 9
5:57
Mindent ledobott, meztelenül napozik a dús keblű edzőlány (Ripost)
Jessica Weaver az amerikaifutball és a strandröplabda nagy szerelmese.
máj. 9
7:24
KoroNapló: Krueger John-Henry méhészkedik, spárgát vet (She)
Akárcsak az emberek többsége, az olimpiai ezüstérmes rövid pályás gyorskorcsolyázó, Krueger John-Henry is egyre nehezebben viseli a bezártságot, ráadásul fogalma sincs, mikor repülhet vissza Magyarországra az Egyesült Államokból.
máj. 9
7:26
NB Iii: „Mennyire igazságos, hogy másfél év alatt 4 osztályt ugrik egy csapat?” (She)
Az MLSZ elnökségének döntése értelmében nemcsak az NB II-es és az NB III-as, hanem a megyei bajnokságok is véget értek. A Győr-Moson-Sopron megyei I. osztályban a Horváth Csaba által edzett SC Sopron végzett az élen, igaz a csapat csak jobb gólkülönbségének köszönhetően előzte meg a szintén 46 pontot szerző Csornai SE-t. A soproniak még nem biztosa
máj. 9
7:28
Leipzig: lehet, hogy a rajt még korai lesz Orbán számára (She)
Willi Orbán, az RB Leipzig magyar válogatott védője felépült térdsérüléséből, újra a csapattal edz, de jelen állás szerint a német labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) koronavírus-kényszerszünet utáni első fordulójában még nem lép pályára.
máj. 9
8:03
Titkos záradék derült ki, Dárdai leléphet a Herthától (Ripost)
Úgy tűnhet, hogy 23 éve örökre lehorgonyzott a berlini klubnál, de nem mondott még le az előrelépésről. Nyitva a kiskapu, ha nagy klub hívja.
máj. 9
8:06
Honvéd: Úgy akarok teljesíteni, mint amikor a válogatotthoz kerültem – Ugrai (She)
A kispestiek szélsője sajnálja, hogy nem tudott kiteljesedni görögországi időszakában, de idehaza is a cselek, a gólok és a gólpasszok motiválják.
máj. 9
8:12
Karanténkirály: Dávid Kornél trükközött, Németh István szavalt (She)
A Sport Tv Karanténkirály műsorának szombati adásában Dávid Kornél, hazánk eddigi egyetlen NBA-játékosa egykori válogatottbeli csapattársával, Németh Istvánnal „méri össze az erejét”.
máj. 9
8:42
amikor a Békéscsaba öt gólt szerzett a Ferencváros ellen (She)
A koronavírus egy időre megbénította a sportvilágot – mit lehet ilyenkor tenni? Irány az archívum! Ezúttal a békéscsabaiak számára legkedvesebb kilencven percet elevenítjük fel, amikor is 5–2-re kiütötték a Ferencvárost. A lelátókon a hivatalos adatok szerint 12 500 drukker volt, ám a helyiek szerint legalább tizenhatezren voltak aznap a Kórház utc
máj. 9
9:06
Serie A: szünetel az edzés a Sampnál a négy pozitív teszt után (She)
Olasz lapértesülés szerint a Serie A-ban szereplő Sampdoriánál pénteken szüneteltették az edzéseket, mivel négy új játékosról derült ki, hogy megfertőződött a koronavírussal.
máj. 9
9:18
Atlético: egy játékos fertőzött, 9-en már legyőzték a vírust (She)
Ahogyan a többi futballklubnál, így a spanyol Atlético Madridnál is koronavírustesztekkel indult újra az élet. Egybehangzó spanyol sajtóhírek szerint tíz játékosnál is kimutatták a fertőzést, ebből kilencen már átestek rajta.
máj. 9
9:24
Milan: Van néhány fertőzött, a Maldinik jól vannak – Scaroni (She)
Paolo Scaroni, a Serie A-ban szereplő Milan klubelnöke elmondta, a csapatnak van néhány javulófélben lévő koronavírusos labdarúgója, hozzátette, a Maldinik jól vannak, Ibrahimovic pedig alig várja a folytatást.
máj. 9
10:06
Légiósok: Mentálisan nem volt könnyű a kényszerszünet – Sallai (She)
A Freiburg magyar futballistája a lipcseiek ellen készül, és alig várta, hogy ismét játszhasson, de biztosra veszi, hogy az első fordulókban még nem lesz nagy iram.
máj. 9
10:09
Emiatt lehetnek boldogok a magyar fociszurkolók és a sportfogadók (Ripost)
Május 23-án a Ferencváros-Debrecen labdarúgó NB I-es mérkőzéssel indul újra a koronavírus-járvány miatti szünet után a hazai fociélet. A Tippmixen pedig már péntek óta újra lehet fogadni az NB I és az MK meccseire.
máj. 9
10:18
Tenisz: Balázs Attila nem támogatja a „nagy hármas” javaslatát (She)
Balázs Attila nem támogatja a „nagy hármas” javaslatát, szerinte inkább a kisebb tornák pénzdíjazását kellene növelni.
máj. 9
10:39
Orbánra egy ideig még kényszerpihenő vár (Infostart)
Julian Nagelsmann, az RB Leipzig labdarúgócsapatának vezetőedzője elmondta, hogy Willi Orbán még jövő szombaton sem lesz játékra alkalmas állapotban.
máj. 9
10:42
NB I: az őszi csodacsapat tavasszal már bundázott (She)
Tizenhét fordulón keresztül futott versenyt a nyolcvanas évek legerősebb labdarúgócsapatával, a Rába ETO-val a Csepel. Az 1982–1983-as idény őszi éllovasa a vasgyári együttes lett, amely tavasszal nem bírta el a rá nehezedő nyomást, ráadásul a bajnokság végén egy bundameccsen a Fradi ellen úgy fejezte be a szezont, hogy még a dobogóról is lecsúszot
máj. 9
11:06
Jupp Heynckes útja az ötmárkás fizetéstől a futballvilág meghódításáig (She)
Labdarúgóként mindent megnyert, amiről fiatalon álmodott, mégis a Bayern München edzőlegendájaként emlékeznek rá a futballszurkolók. Jupp Heynckes 75 éves.
máj. 9
11:12
amikor Ronaldinho után bombázott a kapuba (She)
A járványhelyzet miatt a sportvilágban is megállt az élet, így korábbi emlékezetes jeleneteket elevenítünk fel, hogy enyhítsük a focihiányt. Ezúttal 2004 februárjáig megyünk vissza az időben, a főszereplő Ronaldinho!
máj. 9
11:14
Női kézi: Nem így képzeltem el a befejezést – Grimsbö (She)
Válogatott és klubszinten is mindent megnyert a norvég kapus, aki ugyan sajnálja, hogy csonkán zárult az idény, de sikerült elérnie a célját.
máj. 9
11:24
Tenisz: „Federer játszik a legszebben, de Djokovics átmegy a falon is” (She)
A kétszeres Grand Slam-torna-döntős Todd Martin szerint a világelső Novak Djokovics a leginkább verhetetlen a férfi teniszmezőnyben.
máj. 9
11:36
Karanténsorozat 4. rész – Várhidi: Senkinek nem könyörgök munkáért (BorsOnline)
Lapunk szombati számának ezt az oldalát kibérlik a magyar fociválogatott korábbi szövetségi kapitányai. Várhidi Péter 16 meccsen dirigált (2006–2008), legnagyobb sikereként 3-1-re vertük itthon a vb-címvédő olaszokat. Ma munkanélküli.
máj. 9
11:48
amikor Ronaldinho remek mozdulat után bombázott a kapuba (She)
A járványhelyzet miatt a sportvilágban is megállt az élet, így korábbi emlékezetes jeleneteket elevenítünk fel, hogy enyhítsük a focihiányt. Ezúttal 2004 februárjáig megyünk vissza az időben, a főszereplő Ronaldinho!
máj. 9
11:48
Egyre hajmeresztőbb és veszélyesebb áltudományos elméleteket oszt meg Novak Djokovics (SzMo)
A világelső teniszező nem ma kezdte az őrült elméletek terjesztését, de mára odáig jutott, hogy gondolatokkal befolyásolható a víz molekuláris összetétele.
máj. 9
11:50
Dtm: a nehézségek ellenére Berger hisz a sorozat jövőjében (She)
A nehézségek ellenére hisz a Német Túraautó-bajnokság (DTM) jövőjében a sorozatot irányító Gerhard Berger.
máj. 9
12:00
Liverpool: Innen szeretnék visszavonulni – Robertson (She)
Andy Robertson, a Liverpool 26 éves védője is megszólalt a Premier League esetleges folytatásával kapcsolatban, sőt saját jövőjéről is beszélt.
máj. 9
12:06
Németh Zsanettet nem zavarja, hogy fogdossák (BorsOnline)
Németh Zsanett birkózónak nincs igazán női edzőpartnere, ezért sokszor férfiakkal készül, és megesik, hogy rossz helyen érintik meg.
máj. 9
12:12
Röplabda: új edzőcsarnokkal bővült a Vasas sportcentruma (She)
A Vasas Folyondár Sportcentrum új edzőcsarnokkal bővült, a minden igényt kielégítő létesítmény elsősorban a klub röplabdázóinak biztosít további szakmai lehetőségeket.
máj. 9
12:15
Szerelmes fotó, Hosszú Katinka a párjával romantikázik (Ripost)
A háromszoros olimpiai bajnok úszónő nagyon boldog barátja, Gelencsér Máté mellett.
máj. 9
12:18
Koronavírus: Ligetvári szerint a kéziben nem működne, amit a futballban próbálgatnak (She)
Ligetvári Patriktól, a Telekom Veszprém és a magyar kézilabda-válogatott balátlövőjétől kérdezhettek a Nemzeti Sport Online olvasói. A 24 éves kézilabdázó az Instagramon idézte fel áprilisi, spanyolországi élményeit, továbbá elmondta véleményét a decemberre halasztott Bajnokok Ligája négyes döntőről is. A bő 30 perces beszélgetésből emellett kiderü
máj. 9
12:36
Tokió 2021: januárban szerezhet olimpiai kvótát női pólóválogatottunk (She)
Immár két hete edz közösen a magyar női vízilabda-válogatott, amely most már azt is tudja, hogy 2021 januárjában szerezheti meg az olimpiai kvótát Triesztben, a kvalifikációs tornán – írja a waterpolo.hu.
máj. 9
12:42
Kézi: utazócipőben, lufit dobálgatva – a hibátlan Fradi legnehezebb meccse (She)
Huszonöt éve százszázalékos teljesítménnyel nyerte meg a Ferencváros a női kézilabda-bajnokságot. A sikercsapat edzője, Németh András jelenleg a Vác szakmai igazgatója. Kalandos karrierje során mindent kipróbált, dolgozott itthon és külföldön, nőkkel és fér­fiakkal, és ha van, aki nem tudná, a Kádár-rendszer utolsó éveiben még Újpesten is megfordul
máj. 9
12:48
Cselgáncs: kültéri edzések, felesleges testkontakt nélkül (She)
A Magyar Judoszövetség (MJSZ) az enyhítések ellenére nem javasolja a kluboknak a beltéri edzéseket.
máj. 9
13:12
Felkészülés: újra a pályán! A Fradi fél óra alatt kiütötte az MTK-t (She)
A labdarúgó NB I újraindítása előtti első felkészülési mérkőzését játszotta le szombaton a Ferencváros. A bajnoki éllovas az NB II-ből feljutó MTK ellen 4–1-re győzött.
máj. 9
13:48
PL: akár 50 futballista is megtagadhatja az újrakezdést (She)
Az angol Premier League vezetői szerint a labdarúgók közül sokan ellenzik a futballbajnoki idény folytatását, és az újrakezdés helyett a mielőbbi szezonzárást szorgalmazzák.
máj. 9
14:03
Marco Rossi visszatér Magyarországra, de rögtön bezárják (Infostart)
Csaknem két hónap olaszországi önkéntes karantén után hétfőn érkezik a szövetségi kapitány, de itthon is egyből két hét vesztegzár vár rá.
máj. 9
14:30
Erste Liga: Szabó Krisztiánnak erre volt szüksége (She)
Szabó Krisztián a környezetváltás miatt hagyta el tíz év után a Fehérvár AV19 jégkorongcsapatát, és azért esett a választása gyergyószentmiklósi szülővárosának klubjára, mert bajnokesélyes együttesben akar játszani.
máj. 9
14:36
Koronavírus: fertőzésgyanú miatt elhalasztottak egy fehérorosz bajnokit (She)
Elhalasztották a fehérorosz másodosztályú labdarúgó-bajnokságban vasárnapra kiírt FK Gomel–Arszenal Dzerzsinszk mérkőzést, miután a vendégcsapat egyik játékosa feltételezhetően megfertőződött a koronavírussal.
máj. 9
14:42
Vuelta: törölték a portugáliai szakaszokat is (She)
Az idei Vuelta a Espana országúti kerékpáros körversenyen törölték a portugáliai szakaszokat.

Keresés