2020. április 29. szerda

ápr. 29
0:03
Hivatalos: lefújták a francia labdarúgó bajnokságot (Blikk)
Huszonnyolc forduló után véget ért a francia élvonalbeli bajnokság a koronavírus-járvány miatt. A labdarúgás így csak augusztusban a következő idénnyel folytatódik Franciaországban - írja a 24.hu a L’Équipe című sportlap értesülései alapján.
ápr. 29
0:03
Darts: ilyen még nem volt – rendhagyó körülmények között német továbbjutás (She)
Három győzelemmel és egy vereséggel a német Max Hopp nyerte meg a 12. számú csoportot a dartssport első számú szervezetének online versenyén, a PDC Home Touron, ezzel bejutott a verseny második szakaszába, a legjobb 32 közé.
ápr. 29
0:07
Forma 1: lehet, hogy két Magyar Nagydíjat rendeznek idén? (Blikk)
A Bild értesülése szerint a koronavírus-járvány miatt megtépázott Forma-1-es idényben két futamra is sor kerülhet a Hungaroringen.
ápr. 29
0:11
„A kihagyás egyértelműen érezhető” – Rasovszky Kristóf elárulta: érzi saját teljesítményén a karantén következményeit (Blikk)
A világbajnok hosszútávúszó örül, újra a vízben végezheti az előírt feladatokat.
ápr. 29
0:15
Megszólalt az olimpia elhalasztásáról Jansik Szilárd és Verrasztó Evelyn (Blikk)
A vízilabdázóknak nagyjából a kihagyással azonos hosszúságú időre, az úszóknak viszont akár ennek háromszorosára van szükségük ahhoz, hogy visszaszerezzék a formájukat – vélekedik Jansik Szilárd, az FTC-Telekom Waterpolo Európa-bajnok pólósa, illetve párja, Verrasztó Evelyn.
ápr. 29
3:45
„Amint lehet, visszatérek Magyarországra” – A leendő ellenfeleket elemzi Marco Rossi, aki azt is elárulta, a koronavírus miatti leállás milyen hatással lehet a… (Blikk)
Továbbra is hazájában, Olaszországban tartózkodik Marco Rossi (55), a labdarúgó-válogatottunk szövetségi kapitánya. A tréner bízik benne, minél előbb véget ér a koronavírus-járvány által okozott nehéz helyzet. Nagyon várja, hogy visszatérhessen Magyarországra.
ápr. 29
4:24
Se bugyi, se más: teraszon vetkőzött pucérra az almamellű üzletasszony (Ripost)
Sztriptíz a tükörtojás mellett. Irinának a biznisz mellett a saját milliós rajongótábora igényeit is ki kell elégítenie.
ápr. 29
6:30
Ronaldónak utaznia kell, két hét karantén vár rá (Ripost)
Májusban újra elkezdik az edzéseket az olasz labdarúgócsapatok.
ápr. 29
6:32
Alakul Dárdaiék álma, apjuk helyett a fiúk villoghatnak a Herthában (Ripost)
Dárdai Pál remek párost alkothat a háttérből az új vezetőedzővel, Bruno Labbadiával. A tréner ráadásul magyar elődje két fiát is teszteli a Bundesliga-csapatnál.
ápr. 29
6:39
Ftc: Nehéz elfogadni a mostani helyzetet – Isael (She)
Isael, a Ferencváros labdarúgója nehezen viseli a labda nélküli időszakot, két kisfiával a kertben futballoznak, és tudja, ha újraindul a bajnokság, a csapat megfelelő állapotban lesz.
ápr. 29
7:03
PL: épül a szuper Everton? A Barcelona és a Real középpályása is érkezhet (She)
A Mundo Deportivo szerint James Rodríguez az Everton fő kiszemeltje, és Coutinhót is szeretnék megszerezni a következő átigazolási időszakban.
ápr. 29
7:09
Barcelona: a 21 éves Busquets a La Ligán belül mehet kölcsönbe (She)
A Marca szerint a Barcelona szeretné Spanyolországon belül kölcsönadni fiatal középpályását, a 2019–2020-as idényben a holland Twenténél 21 bajnokin pályára lépő Oriol Busquetset.
ápr. 29
7:45
Meghosszabbították az időszakot: továbbra is tilos a Forma-1-es versenyautók alkatrészeinek fejlesztése (Blikk)
A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) meghosszabbította az időszakot.
ápr. 29
8:15
Nfl: megvan, hol folytatja a korábbi 1/1-es Jameis Winston (She)
Az NFL-ben szereplő New Orleans Saints bejelentette, egy évre szóló szerződést kötött Jameis Winstonnal, a csoportrivális Tampa Bay Buccaneers korábbi irányítójával.
ápr. 29
8:21
Bundesliga: a Bayern vezetőedzője Manchesterbe telefonált... (She)
Az előző nyár egyik slágertémája volt Leroy Sané esetleges müncheni szerződtetése. A Bayern az akkori beszámolók szerint már meg is egyezett a Manchester Cityvel, aztán jött a német labdarúgó sérülése a Community Shieldért folytatott idénynyitón. Az üzlet kútba esett. Ám a jelek szerint 2020 nyarán ismét napirendre kerül…
ápr. 29
8:36
Áttért a borra a Fradi BL-hőse a koronavírus miatt (Ripost)
Nehéz helyzetbe került Hajdu Attila. A budapesti kávézói és a vidéki szálláshelyei is megsínylik a vészhelyzetet, de a szőlőbirtoka üzemel.
ápr. 29
8:39
KoroNapló: Kansas Cityben nem edzhetnek Baráth Botondék (She)
Barátnője tortával lepte meg a huszonnyolcadik születésnapját múlt héten egyedül ünneplő válogatott hátvédet, Baráth Botondot, a kiszállításban klubja, a Kansas City is segédkezett.
ápr. 29
8:57
Labdarúgás: Jens Lehmann felépült a koronavírusból (She)
Jens Lehman korábbi német válogatott labdarúgó bejelentette, márciusban pozitív lett a koronavírustesztje, ám azóta egészségesnek nyilvánították a szakemberek.
ápr. 29
8:59
Birkózás: a székely fiú, aki nem akart Tarzan lenni (She)
Az 1924-es párizsi olimpia nagy botránya volt, hogy a kötöttfogású birkózás légsúlyú döntőjében elcsalták a meccsét, négy évvel később Amszterdamban azonban az ő nyakába került az arany. Mi több, az 1925-ös milánói Eb-t is megnyerte Magyarországnak, pedig oda a német csapat színeiben érkezett meg. S a ma 120 éve született székely henteslegény,
ápr. 29
9:03
Koronavírus: Dybala negyedik tesztje is pozitív lett (She)
Hat héten belül a negyedik koronavírustesztje is pozitív lett Paulo Dybalának, a Juventus argentin támadójának – írja az El Chiringuitóra hivatkozva a Mirror.
ápr. 29
9:21
Belgium: Vesszőfutás volt a pályafutásom vége – Köteles (She)
A Genk egykoron ünnepelt kapusa, Köteles László két évvel ezelőtti visszavonulása óta menedzserként dolgozik, és lehet, hogy megszervezi a vasárnapi ligát.
ápr. 29
9:39
Asztalitenisz: már hatodik hete önkéntes karanténban a férfi válogatott két tagja (She)
Március közepe óta önkéntes karanténban van Nyírbátorban a magyar férfi asztalitenisz-válogatott két alapembere, Szudi Ádám és Majoros Bence.
ápr. 29
9:57
Női kézilabda: a Győri ETO-nál a bérek negyedét zárolták (She)
A Győri ETO női kézilabdacsapata közleményben számolt be arról, hogy a koronavírus-járvány miatt elszenvedett bevételkiesés ellensúlyozására átmeneti bércsökkentésről állapodott meg a munkavállalóival.
ápr. 29
10:39
Női kosár NB I: tízszeres magyar bajnokot neveztek ki edzőnek Győrben (She)
A női élvonalban szereplő Uni Győr – Mély-Út szerda délelőtt bejelentette, hogy Iványi Dalma lett az együttes vezetőedzője, aki három plusz két évre írt alá a Rába-partiakhoz.
ápr. 29
10:45
Tenisz: Andy Murraynek nem a idény folytatása a legfontosabb (She)
A háromszoros Grand Slam-tornagyőztes Andy Murray szerint jelenleg vannak fontosabb dolgok is annál, minthogy minél hamarabb újraindulhasson a teniszidény.
ápr. 29
10:45
Csernus: szóból ért a magyar (Behaviour)
A vírus okozta bezártság és tétlenség megviseli a szigorú beosztás szerint élő élsportolókat, akik gyakran segítségre szorulnak.
ápr. 29
10:51
Kerékpár: a Vuelta dátuma mellett a rajt helyszíne is változik (She)
Azt még nem tudni, hogy pontosan mikor rendezik idén a Vuelta a Espana országúti kerékpáros körversenyt, de az eredeti tervekkel ellentétben biztosan nem Hollandiában lesz a rajt.
ápr. 29
10:57
Kolumbia: Falcao zseniális védelmi trükköt árult el, ami ellene bevált (She)
Ha Radamel Falcao is a pályán van, nem egyszerű a védők élete, hiszen a kolumbiai csatár mindig veszélyes a kapu előtt. A jelenleg a török Galatasarayt erősítő támadó most elárulta, sosem figyel arra, ha beszélnek hozzá a védők, de volt egy trükk, ami bevált ellene…
ápr. 29
11:03
Tenisz: Andy Murraynek nem az idény folytatása a legfontosabb (She)
A háromszoros Grand Slam-tornagyőztes Andy Murray szerint jelenleg vannak fontosabb dolgok is annál, minthogy minél hamarabb újraindulhasson a teniszidény.
ápr. 29
11:21
Fft: „Megvan, megvan, megvan, kell!” – a focis kártyák története (She)
Szurkolók ezreinek ugyanazt jelenti az idénykezdet: megszerezni annyi képet a matricaalbumba, amennyit csak lehet. A FourFourTwo felidézi a vásárlás-csere-beragasztás hármas aktusát az elmúlt 135 évből.
ápr. 29
11:27
Úszás: Pánikra semmi ok – Sós Csaba (She)
Könyvet írt és alkotott, miközben ő maga is alig várta, hogy legalább a válogatott úszók elkezdhessék a medencés edzéseket. Sós Csaba kapitány már látja a fényt az alagút végén.
ápr. 29
11:33
Férfi kézi NB I: magyaros csapat alakul Tatabányán (She)
Egy kivétellel csak magyar játékosokkal vághat neki a következő idénynek a Tatabánya, amelynél a vezetőség azon dolgozik, hogy megteremtse ehhez az anyagi hátteret.
ápr. 29
11:35
Kézi: A takarítást nem szeretem rábízni… – Klivinyi és Debreczeni egymásról (She)
Klivinyi Kinga és Debreczeni Dávid az FTC álompárja volt – azért a múlt idő, mert előbbi a következő évadtól már a Dunaújváros játékosa. A két kézilabdázóval videochaten beszélgetett az NSO Tv stábja, s ők őszintén válaszoltak nem csak sportszakmai kérdésekre. Videónkból kiderül, hogy melyikük főz jobban, melyikük takarít, melyikük viseli a nadrágo
ápr. 29
11:45
A takarítást nem szeretem rábízni… – Klivinyi és Debreczeni egymásról (She)
.
ápr. 29
11:45
Megváltozhat a foci, ezek a dolgok tűnhetnek el a mérkőzésekről (Ripost)
Az egész labdarúgás megváltozhat a koronavírus-járvány miatt. A korábban megszokott mezcserék, gólörömök is eltűnhetnek a pályákról, de még a focisták köpései sem lesznek láthatóak.
ápr. 29
11:51
Úszás: az olimpiai után befejezi vb-ezüstérmes nyílt vízi úszónk (She)
Olasz Anna válogatott hosszútávúszónk úgy tervezi, a tokiói olimpia után valószínűleg abbahagyja a versenysportot – árulta el a 26 esztendős úszó a Kossuth Rádiónak.
ápr. 29
11:51
Jégre tett kapitányok (Behaviour)
Két nap alatt a női és férfi jégkorong-válogatott szakvezetőjének is mennie kellett, egy hónappal a magyar szövetség tisztújító közgyűlése előtt.
ápr. 29
11:57
Tokió 2020: a japánok szerint vakcina nélkül nem lehet, a Nob szerint ez csak egy vélemény (She)
John Coates, a tokiói nyári játékok előkészületeit felügyelő bizottság vezetője szerint a jövő évre halasztott olimpia megrendezésének nem feltétele, hogy addigra legyen oltás a koronavírus ellen.
ápr. 29
11:59
Nfl: kábítószer, alkohol, jogsi nélküli vezetés – bajban a bajnok védője (She)
Bajban a bajnok Kansas City Chiefs védője, Bashaud Breeland, miután többrendbeli vád alapján kedden Dél-Karolinában letartóztatták.
ápr. 29
12:09
Úszás: az olimpia után befejezi vb-ezüstérmes nyílt vízi úszónk (She)
Olasz Anna válogatott hosszútávúszónk úgy tervezi, a tokiói olimpia után valószínűleg abbahagyja a versenysportot – árulta el a 26 esztendős úszó a Kossuth Rádiónak.
ápr. 29
12:11
Uefa: az Mlsz is számíthat a másfél milliárd forintos támogatásra (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) egyenként 4.3 millió eurót biztosít tagjainak, köztük az MLSZ-nek is,hogy enyhítse a koronavírus-járvány gazdasági kárait.
ápr. 29
12:13
Férfi kézi: a szegedi elnök szerint a szurkolókat semmi sem kárpótolhatja (She)
Hiába fizet kompenzációt az Európai Kézilabda-szövetség, Szegeden nem bontanak pezsgőt a döntés után.
ápr. 29
12:15
Nfl: jótékonysági vacsora Tom Bradyvel 800 ezer dollárért (She)
A tengerentúli amerikaifutball-liga (NFL) sztárjának, Tom Bradynek az ajándékcsomagja kelt el a legnagyobb összegért egy keddi aukción.
ápr. 29
12:39
Nhl: rákkezelése vége felé jár a Philadelphia csatára (She)
A rákkezelése vége felé jár Oskar Lindblom, az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) szereplő Philadelphia Flyers csatára, akinek a szervezetében decemberben mutattak ki Ewing-szarkómát.
ápr. 29
12:45
Női röplabda: Dékány Franciaországban folytatja – hivatalos (She)
Dékány Bernadett a francia női röplabdabajnokságban szereplő RC Cannes-nál folytatja pályafutását – olvasható a klub hivatalos honlapján.
ápr. 29
12:48
Koronavírus: megszólalt a magyar úszónő, döntött a jövőjéről (Ripost)
Olasz Anna sokáig gondolkodott a visszavonuláson. Most kimondta a végleges választ.
ápr. 29
12:57
London 2012: az újratesztelésen megbukott az Európa-bajnok török atléta (She)
Utólag zárta ki Gülcan Mingirt és semmisítette meg a török atléta 2012-es londoni eredményét a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB), amely folytatta a nyolc évvel ezelőtti doppingminták újratesztelését.
ápr. 29
13:03
mikor Gera az Európa-liga döntőjébe lőtte a Fulhamet (She)
A koronavírus megbénította a sportvilágot – mit lehet ilyenkor tenni? Irány az archívum! Most Gera Zoltán pályafutásának egyik legfontosabb gólját vettük elő, amit napra pontosan tíz éve szerzett a magyar futballista!
ápr. 29
13:09
Válogatott: Lutri volt elhagyni Olaszországot – Marco Rossi (She)
A koronavírus-járvány miatt odahaza, Olaszországban tartózkodó Marco Rossi interjút adott egy rádióműsorban. A magyar válogatott szövetségi kapitánya elárulta, miként került Magyarországra, illetve felelevenítette a Mario Balotellivel való megismerkedését is.
ápr. 29
13:11
Tenisz: Andy Murray lemosta Rafael Nadalt a virtuális pályáról (She)
A brit Andy Murray könnyedén jutott be a negyeddöntőbe a virtuális tenisztornán, mivel a csoportkörben Benoit Paire-t (3:1), Denis Shapovalovot (3:0) és Rafael Nadalt (3:0) is könnyedén megverte, a játékkonzollal még csak ismerkedő spanyol csupán egy labdamenetet tudott megnyerni a brit ellen.

Keresés