2020. április 10. péntek

ápr. 10
0:06
Koronavírus: halasztás helyett egy indián rezervátumban tartják meg a küzdősportok gáláját (Blikk)
A világ legnagyobb MMA, vagyis küzdősport szervezete, az UFC nem sokat törődik a vírusveszély által kikényszerített előírásokkal, bizonyos korlátozásokkal mindenképpen megtartja éves gáláját.
ápr. 10
0:06
Nem folytatják tovább a magyar kézilabda bajnokságokat, nem hirdetnek végeredményt (444.hu)
Nem lesznek bajnokok, kupagyőztesek, de kiesők sem.
ápr. 10
0:10
Befejezték a magyar kézilabda-bajnokságokat, nincsenek bajnokok – Itt a szövetség közleménye a döntésről (Blikk)
A Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) elnöksége befejezetté nyilvánította a 2019/20-as hazai bajnoki és kupasorozatokat.
ápr. 10
0:10
A kialakult gazdasági helyzet miatt kiszállt a főtámogató a bajnokságot vezető vízilabdacsapat mögül (444.hu)
A számos közbeszerzésben érdekelt A-Híd Kft. nem vállalta tovább az idén veretlen OSC támogatását.
ápr. 10
0:14
Olimpia helyett most ez: így telnek Hosszú Katinka és Baji Balázs mindennapjai (Blikk)
Idén elmarad az olimpia, ami az ötkarikás játékokra készülő sportolók életét teljesen megváltoztatja.Természetesen mindent megtesznek azért, hogy formában tartsák magukat és jövőre rajthoz állhassanak.
ápr. 10
0:18
Most jött: a kézilabda után befejezték a magyar röplabdabajnokságokat is (Blikk)
A Magyar Röplabda Szövetség (MRSZ) elnöksége csütörtökön befejezetté nyilvánította a 2019/20-as szezon hazai bajnoki és kupasorozatait.
ápr. 10
5:48
Bombasztikus keblek, félmeztelenül pózol az edzőlány (Ripost)
Diana Vazquez táplálkozási tanácsokkal segíti a fogyni vágyókat.
ápr. 10
7:00
Szombathely: bajban a helyi élsport, a Falco reménykedhet (She)
A koronavírus-járvány miatt újra kell gondolni Szombathely sporttámogatását. A Falco kivételével az élsport veszítheti a legtöbbet – írja a Vas megyei hírportál, a VAOL.
ápr. 10
7:18
Nb Ii: nem kért, hanem adott az önkormányzatnak a Budaörs (She)
Példás összefogást hajtott végre a labdarúgó NB II-ben szereplő Budaörsi SC. A klub vezetősége, a szakmai stáb, illetve a felnőtt csapat játékosai közösen úgy döntöttek, hogy fizetésük egy részét a nehéz helyzetben lévő budaörsi önkormányzatnak ajánlják fel – számolt be róla a klub honlapja, a bsc1924.com.
ápr. 10
7:36
Ufc egy magánszigeten? Inkább a krikett a bányában! (She)
Dana White, a UFC teljhatalmú ura szívesen látna egy MMA-csatát egy magántulajdonban levő szigeten, de lehet, törzsi indián területen található kaszinóba kell azt vinnie – no de hol vannak ezek a legextrémebb sporthelyszínekhez képest?
ápr. 10
8:06
Bp. Honvéd: lélegeztetőgépet adományozott a klub (She)
A Budapest Honvéd a hivatalos honlapján számolt be arról, hogy lélegeztetőgépet adományozott a Szent László Kórháznak.
ápr. 10
8:12
Nfl: ismét cserélt a Houston, megvan Hopkins utódja (She)
Újabb meglepő cserét hajtott végre az NFL-ben szereplő Houston Texans, amely megszerezte a Los Angeles Rams elkapóját, Brandin Cooksot.
ápr. 10
8:12
Kőkemény edzés élőben a Blikk Facebook-oldalán Urbancsok Tamással ma, azaz pénteken este 18 órától! (Blikk)
Rengetegen nézték Facebook-oldalunkon Urbancsok Tamás és a TotoSport csapata által tartott, crosstraining jellegű köredzés első élő adását. A következő edzés: 2020. április 10., péntek, 18 óra.
ápr. 10
8:18
Legendák Ligája: melyik legyen az utolsó, a 16. csapat? (She)
Napjaink és a közelmúlt klubfutballját talán majd Lionel Messi & Cristiano Ronaldo-korszaknak nevezi el a hálás utókor, újonnan induló sorozatunkban a fiatalabbak okulására és a középgeneráció nagy örömére az 1984–2004 közötti időszak (2004 volt C. Ronaldo első teljes manchesteri éve, Messi abban az évben muta
ápr. 10
9:12
Koronavírus: Robben elárulta, hogy a felesége is megfertőződött (She)
Arjen Robben, a Bayern München már visszavonult holland ikonja a Bild rádióműsorában elárulta, felesége is elkapta a koronavírust.
ápr. 10
9:14
óriási sztárt csinált kutyáiból a brit kommentátor (She)
Andrew Cotter brit televíziós kommentátor ismét a kutyáival aratott hatalmas sikert Nagy-Britanniában. Élő sportesemények hiányában a BBC munkatársa csütörtök este ezúttal arról töltött föl videót a Twitter-oldalára, hogy Olive és Mabel miként küzd meg egymással egy narancssárga, csont alakú játékért. Végül a szemfülesség győzött, a videót pedig má
ápr. 10
9:16
Gyász: elhunyt a Chicago Blackhawks Nhl-legendája (She)
Hetvenkilenc éves korában elhunyt Pat Stapleton, az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) szereplő Chicago Blackhawks legendája.
ápr. 10
9:18
Hétfőn ünnepli az 50. születésnapját Csollány Szilveszter (Blikk)
Hétfőn ünnepli az ötvenedik születésnapját Csollány Szilveszter olimpiai, világ- és Európa-bajnok tornász.
ápr. 10
9:18
Zidane labdakezelési technikáját nem lehet megunni (She)
A koronavírus megbénította a sportvilágot, és lassan már nem marad olyan ország, ahol még rendeznek labdarúgó-mérkőzéseket. Mit lehet ilyenkor tenni? Irány az archívum! Ezúttal nem egy gólt, hanem Zinédine Zidane tökéletes labdaátvételeit idézzük fel.
ápr. 10
9:54
Női kézi: „Ez nem igazságos” – Pena a Facebookon üzent (She)
Két siófoki játékos, Nerea Pena és Szikora Melinda is reagált a Facebookon a Magyar Kézilabda-szövetség (MKSZ) csütörtöki határozatára, mely szerint a szervezet a koronavírus-járvány okozta helyzetre tekintettel befejezettnek nyilvánítja az égisze alá tartozó összes bajnokságot. A döntés hátrányosan érintheti a női NB I-ben második helyen álló Sióf
ápr. 10
10:00
Sion: „Nem pénzéhes katonák vagyunk” – az exarsenalos beperelte a klubot (She)
Ahogy arról beszámoltunk, a svájci élvonalbeli Sion labdarúgócsapata márciusban a futballisták magas bérére hivatkozva kilenc játékosával szerződést bontott. Az érintettek közül Johan Djourou becsületsértés miatt beperelte a klubot.
ápr. 10
10:06
Labdarúgás: fontos döntés előtt áll a Hamburg 19 éves magyar csatára (She)
Nem sok magyar futballista mondhatja el magáról, hogy harmadik éve külföldön játszik, és immár a harmadik idényében tud tíz gól fölött termelni a bajnokságban, amelyikben játszik – még az is lehet, hogy a Hamburg U19-es csapatában szereplő, 19 esztendős Beke Péter az egyedüli légiósunk, aki ezzel büszkélkedhet. A 65 meccsen elért 43 gól pedig azzal
ápr. 10
10:12
Ufc: biztossá vált, elhalasztják az áprilisi gálát (She)
Elhalasztják az eredetileg április 18-ra kiírt UFC 249-es gálát – ezt Dana White, a szervezet elnöke jelentette be az ESPN adásában.
ápr. 10
10:24
Nfl: 58 tehetség lesz jelen a virtuális játékosbörzén (She)
Ötvennyolc tehetség jelezte részvételét a profi amerikaifutball-liga (NFL) amatőr játékosbörzéjén (draft), amelyet idén teljes egészében virtuális módon rendeznek meg.
ápr. 10
10:42
Nba: új ügyvezetőt nevez ki a Chicago Bulls (She)
A Denver Nuggets eddigi főigazgatója, Arturas Karnisovas lesz az észak-amerikai kosárlabdaligában (NBA) szereplő Chicago Bulls új ügyvezető alelnöke.
ápr. 10
10:45
Berki Krisztián: Ez a helyzet nem tart örökké - Klasszis sportolók meséltek az otthonmaradás fontosságáról (BorsOnline)
Egyre népszerűbb az a #fuziochallenge elnevezésű kihívás, melyben közösségi oldalaikon ismert sportolóink arról vallanak, miért életveszélyes félvállról kezelni a koronavírust.
ápr. 10
11:06
Barca: „Hazugság és hazugság” – Messi reagált a sajtóhírekre (She)
Lionel Messi, az FC Barcelona argentin labdarúgója az utóbbi időben nem először használta arra az Instagram-oldalát, hogy reagáljon a nemzetközi sportsajtóban terjedő hírekre. A hatszoros aranylabdás ezúttal azokat a minapi sajtóértesüléseket cáfolta, melyek szerint az Internazionaléhoz vagy gyerekkori csapatához, a Newells Old Boyshoz igazolna.
ápr. 10
11:08
Jótékonyság: a Mol-Pick Szeged sztárja kórházi dolgozókat lepett meg (She)
Csütörtökön a Szegeden kijelölt járványkórház dolgozóinak vitt ebédet Bánhidi Bence, a MOL-Pick Szeged magyar válogatott kézilabdázója – írja a szegedma.hu.
ápr. 10
11:18
Fehérvár: Rust csábította a hazatérés, de félt a szankcióktól (She)
A Mol Fehérvár FC játékosa, Adrián Rus a romániai Telekomnak adott exkluzív interjújában elmondta, a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetben csábította a hazatérés gondolata, de félt a klubja szankciójától.
ápr. 10
11:24
Tokió 2021: Hosnyánszky szerint jól jöhet a halasztás (She)
Hosnyánszky Norbert szerint a magyar vízilabda-válogatott javát is szolgálhatja, hogy a koronavírus-járvány miatt egy évvel elhalasztották a tokiói olimpiát.
ápr. 10
11:36
Fft: Phil Collinstól a Pet Shop Boysig – felemelő és vérciki bevonulózenék (She)
Az rendben van, hogy Van Halen indulójára mindenki tűzbe jön a lelátón már a kezdőrúgás előtt, na de Phil Collins?! Futballcsapatok bevonulózenéi a világ minden tájáról.
ápr. 10
11:38
Játékossors: parti és könnyes búcsú – így távozott Ronaldinho a börtönből (She)
Mint arról beszámoltunk, csütörtökön 1.6 millió dollárnak megfelelő óvadék ellenében kiengedték a börtönből Ronaldinhót és testvérét, akik a továbbiakban házi őrizetben maradnak egy asuncióni szállodában. Az ESPN információja szerint a korábbi klasszis brazil labdarúgót egy barbecue-partival, könnyek között búcsúztatták a rabtársai.
ápr. 10
11:42
Elhunyt a Chicago legendája (Infostart)
Pat Stapleton, az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) szereplő Chicago Blackhawks egykori játékosa 79 évet élt.
ápr. 10
11:48
Barca: olasz topklubok érdeklődnek a világbajnok támadó iránt (She)
A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint Ousmane Dembélé iránt az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Juventus és az Internazionale is érdeklődik.
ápr. 10
12:00
Roma: közel a megegyezés a leendő csapatkapitánnyal (She)
Helyi lapértesülés szerint a Serie A-ban szereplő AS Roma közel áll hozzá, hogy szerződést hosszabbítson Lorenzo Pellegrinivel.
ápr. 10
12:06
Asztalitenisz: robottal edz a legjobb indiai (She)
Edzőpartnerek és tréningre alkalmas csarnokok hiányában egy robottal készül India legjobb asztaliteniszezője, Gnanasekaran Sathijan.
ápr. 10
12:12
a repülős fejes és a többi – top 10 Van Persie-gól (She)
A koronavírus megbénította a sportvilágot – mit lehet ilyenkor tenni? Irány az archívum! A főként emlékezetes futballpillanatokat felvillantó sorozatunkban ezúttal ismét egy világbajnokságra nyitunk ablakot, a 2014-es brazíliaira, és felelevenítjük újra, miként fejelte azt a megunhatatlanul pazar gólt a holland Robin van Persie a címvédő span
ápr. 10
12:15
Szabadlábon, de házi őrizetben folytatja a focivilág Budapesten elfogott nagy szivárogtatója (444.hu)
A 31 éves Rui Pinto minden eddigi kiszivárogtatott dokumentuma valódinak bizonyult, ő buktatta le a Manchester Cityt és Ronaldót is, mégis csak ő ült.
ápr. 10
12:18
„Szabad-e locsolni? Nem!” – üzentek a debreceni kézisek (She)
A DVSC női kézilabdacsapatának tagjai vicces videóban kérik az embereket, hogy a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetben, a húsvéti ünnepek alatt is mindenki maradjon otthon.
ápr. 10
12:30
Ftc: Gróf és Leandro is a pályán a Népligetben (She)
Mint arról beszámoltunk, a Ferencváros labdarúgói ettől a héttől kis csoportokban készülnek a Népligetben. A pénteki gyakorláson többek között részt vett Gróf Dávid és Leandro is.
ápr. 10
12:42
Tenisz: Murray is részt vesz a madridi virtuális versenyen (She)
A férfiaknál Andy Murray és Lucas Pouille, a nőknél Angelique Kerber és Carla Suárez Navarro részvétele már biztos a madridi virtuális tenisztornán, amelyre április 27–30. között kerül sor.
ápr. 10
12:48
Atlétika: az augusztus 8–9-i hétvégén lehetnek az ob-k (She)
A Nemzetközi Atlétikai Szövetség (WA) úgy döntött, hogy idén az augusztus 8–9-i hétvégét teszi szabaddá a nemzeti szövetségek számára, hogy megrendezzék országos bajnokságaikat.
ápr. 10
12:50
Jégkorong: Vay Ádám Svédországból Szlovákiába igazol (She)
A térdsérülése után lábadozó Vay Ádám a svéd második ligás Västerviks IK-tól a szlovák bajnok (Tipsport Liga) Besztercebányához szerződik – árulta el a válogatott kapus a Digi Sport Reggeli Start című műsorában.
ápr. 10
13:06
F1: Rengeteg forgatókönyv létezik a Magyar Nagydíjra – Gyulay (She)
Rengeteg forgatókönyv létezik a Formula–1-es Magyar Nagydíjra vonatkozóan Gyulay Zsolt, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója szerint.
ápr. 10
13:08
Barcelona: hat igazgató nyújtotta be a lemondását (She)
Hat Barcelona-igazgató jelentette be visszavonhatatlan lemondását a klub körül kialakult helyzet miatt – számolt be róla a Marca.
ápr. 10
13:09
Gyászol Amerika, meghalt a legendás sportoló (Ripost)
A jégkorongozó nyolcszor játszott Kanada válogatottjában is.
ápr. 10
13:11
Messi otthagyhatja a Barcát: hajmeresztő hírről beszélt a futballsztár (Ripost)
Már csak egy évig érvényes a szerződése a katalánoknál. Újra összejöhetne a legendás párharca Cristiano Ronaldóval is.
ápr. 10
13:13
Bajban a Forma-1, Lewis Hamilton új kihívásokról beszélt (Ripost)
Ezek a hatszoros világbajnok tervei. Aligha gondolta komolyan őket – vagy mégis képes lehet rájuk?
ápr. 10
13:24
Amerika: Donald Trump Stieber-mezt ajándékozott Orbán Viktornak (She)
Az Amerikai Egyesült Államok elnöke, Donald Trump egy Stieber Zoltán által aláírt D. C. United-mezt ajándékozott Orbán Viktornak, Magyarország miniszterelnökének. Trump rendszeresen protokollajándékokkal kedveskedik tárgyalópartnereinek, ezek 2019-es listáját közölte az Egyesült Államok Kongresszusára hivatkozva az AP hírügynökség. Az aláírt mezzel
ápr. 10
13:36
Férfi kézilabda: szerződést bontott játékosaival az Eto-Szese (She)
A koronavírus-járvány miatt nehéz helyzetbe került a férfi kézilabda NB I/B-ben szereplő ETO-SZESE, az első csapatban szereplő játékosokkal a klub március 31-i hatállyal közösen szerződést bontott – számolt be róla a győrplusz.hu.

Keresés