2020. április 10. péntek

ápr. 10
13:54
Női kézi: az Ftc alelnöke szerint korai döntést hozott az Mksz (She)
A Ferencváros ügyvezető alelnöke, Nyíri Zoltán volt a Sport Televízió Heti helyzet című műsorának vendége, és úgy fogalmazott: elfogadja a Magyar Kézilabda-szövetség döntését, hogy lefújja a bajnokságokat, ugyanakkor korainak tartja.
ápr. 10
14:12
Gyász: a saját háza előtt lőttek le egy Mma-harcost (She)
Harmincesztendős korában gyilkosság áldozata lett Isaiah Chapman MMA-harcos – írja a USA Today.
ápr. 10
14:12
Szexi fotóval jelentkezett a házi karanténból a magyar sportolónő (Ripost)
A női teniszezők világranglistájának 362. helyén álló Stollár Fanny ismét ámulatba ejtette a férfiakat.
ápr. 10
14:18
Lemondott hat igazgatósági tag az FC Barcelonánál (Behaviour)
A klub négy alelnökéből kettő, Emili Rousaud és Enrique Tombas állt fel, őket követte az igazgatók közül Silvio Elias, Josep Pont, Jordi Calsamiglia és Maria Texidor.
ápr. 10
14:24
Darts: július végéig biztosan nem rendeznek újabb PL-fordulót (She)
Legkorábban július végén rendeznek ismét fordulót a darts Premier League-ben, mivel a sportág első számú szervezete, a PDC csütörtökön mindhárom májusi állomást, a glasgow-i, a leedsi és a londoni játéknapot is elhalasztotta a koronavírus-járvány miatt.
ápr. 10
14:30
Darts: július végéig biztosan nem rendeznek PL-fordulót (She)
Legkorábban július végén rendeznek ismét fordulót a darts Premier League-ben, mivel a sportág első számú szervezete, a PDC csütörtökön mindhárom májusi állomást, a glasgow-i, a leedsi és a londoni játéknapot is elhalasztotta a koronavírus-járvány miatt.
ápr. 10
14:36
E-sport: 20 európai klub játékosa vesz részt egy Fifa-bajnokságban (She)
Húsz európai futballklub egy-egy játékosával rendezik meg az Electronic Arts által szervezett videojáték-bajnokságot.
ápr. 10
14:48
Véget vetett a találgatásoknak Lionel Messi (Infostart)
Az FC Barcelona világsztár labdarúgója Instagram-oldalán cáfolta, hogy az Internazionaléba tartana.
ápr. 10
15:00
Dopping: együttműködött, csökkentették a sífutó büntetését (She)
Az észt sífutó Alga Kärpa doppingbüntetését négy évről másfélre csökkentették, miután önként együttműködött a nyomozó hatósággal, és elismerte, hogy megsértette a doppingellenes szabályokat - közölte a Nemzetközi Síszövetség (FIS) sajtószolgálata.
ápr. 10
15:12
F1: Vettel hibája a Hamilton elleni harc végét jelentette – talán végleg (She)
A Nemzeti Sport Formula–1-es magazinjában sorrendbe állítottuk a sorozat első hetven évének 70 legjobb, legemlékezetesebb versenyét. A haláleseteket és súlyos sérüléseket kizártuk a kritériumok közül, inkább azokra összpontosítottunk, amelyek drámai fordulatait, előzéseit máig emlegetjük, illetve amelyek a világbajnoki csata szempontjából is kulcsf
ápr. 10
15:18
Amerika: Donald Trump Stieber-mezt ajándékozott Orbán Viktornak (She)
Az Amerikai Egyesült Államok elnöke, Donald Trump egy Stieber Zoltán által aláírt D. C. United-mezt ajándékozott Orbán Viktornak, Magyarország miniszterelnökének. Trump rendszeresen protokollajándékokkal kedveskedik tárgyalópartnereinek, ezek 2019-es listáját közölte az Egyesült Államok Kongresszusára hivatkozva az AP hírügynökség. Az aláírt mezzel
ápr. 10
15:54
Női kézi: „Érthetetlen ez a döntés” – Tomori is megszólalt (She)
Nerea Pena és Szikora Melinda után egy harmadik siófoki játékos, Tomori Zsuzsanna is kifejtette a véleményét a Magyar Kézilabda-szövetség csütörtöki döntésével kapcsolatosan, mely szerint a szervezet a koronavírus-járvány okozta helyzetre tekintettel befejezettnek nyilvánítja az égisze alá tartozó összes bajnokságot, és a nemzetközi kupaindulókról
ápr. 10
16:06
Barcelona: a Manchester Cityvel cserélnének játékost – sajtóhír (She)
Angol lapértesülés szerint játékost cserélhet egymással a Manchester City és a Barcelona – Joao Cancelo érkezhet a katalánokhoz, Nélson Semedo pedig az angolokhoz.
ápr. 10
16:18
Liga 1: tartozik játékosainak, fizetést is csökkent az Astra (She)
A román futballban is megoszlanak a vélemények, és a klubok lehetőségei is azzal kapcsolatban, hogy a koronavírus-járvány miatti kényszerszünet  időszakára miként fizessék a labdarúgóikat, de olyan radikális lépést, mint az Astra Giurgiu, egyikük sem tervezett eddig.
ápr. 10
16:24
Vezetési válságot hozott a járvány a Barcánál (Infostart)
Az FC Barcelona hat igazgatósági tagja is lemondott posztjáról, ezzel együtt elnökválasztást sürgetnek.
ápr. 10
16:30
Megdöbbent a kézilabda szövetség döntésén a Siófok (Behaviour)
A Magyar Kézilabda Szövetség
ápr. 10
16:54
Női kézi: „Nem volt olyan döntés, amely mindenkinek tökéletes” (She)
Pálinger Katalin, a Magyar Kézilabda-szövetség alelnöke szerint szerették volna, ha a pályán dőlnek el a bajnokságok, de nem látták reális esélyét, hogy befejezzék az idényt.
ápr. 10
17:06
Real: Ronaldo, Beckham, Figo – a galaktikusok nosztalgiáztak (She)
Alighanem sokan emlékeznek még a Real Madrid galaktikusaira: általában a Florentino Pérez első regnálása során a királyiaknál szereplő sztárfutballistákat nevezik így. Habár a járványhelyzet miatt ezúttal ők sem találkozhatnak, azért Ronaldo vezetésével nosztalgiáztak egy kicsit.
ápr. 10
17:12
Női kézi: az Mksz döntése után elbúcsúztak az Ftc-től (She)
A Magyar Kézilabda-szövetség csütörtöki elnökségi ülésén úgy döntött, hogy a koronavírus-járvány okozta helyzetre tekintettel berekeszti a bajnokságokat. Az MKSZ határozatát követően a Ferencváros női csapatának két játékosa, Danick Snelder és Klivinyi Kinga elbúcsúzott a klubtól, a nyártól mindketten máshol folytatják pályafutásukat.
ápr. 10
17:21
Kiderült, mit ajándékozott Orbán Viktornak Donald Trump (Ripost)
A magyar miniszterelnök tavaly májusban találkozott az amerikai kollégájával, most kiderültek a részletek.
ápr. 10
17:24
„Téved, aki bármely csapat érdekét keresi a háttérben” – reagált az Mksz elnöksége (She)
A Magyar Kézilabda-szövetség a Nemzeti Sport szerkesztőségéhez közleményt juttatott el, amelyben az elnökség tagjai beszélnek a 2019–2020-as idény csütörtöki lezárásáról. Nagy László, Pálinger Katalin, Novák András és Kocsis Máté nyilatkozatát változtatás nélkül tesszük közzé.
ápr. 10
17:42
Tokió 2020: a szervezőbizottság elnöke szerint a jövő nyári rendezés is kétséges (She)
Muto Tosiro, a 2020-as tokiói játékok szervezőbizottságának elnöke azután tartott sajtótájékoztatót, hogy az országban újabb rendkívüli intézkedéseket hoztak a koronavírus-járvány megfékezése érdekében. A japán sportvezető kijelentette, bár minden erejükkel azon dolgoznak, hogy az egyéves halasztás elég legyen és 2021 júliusában megkezdődhessen az
ápr. 10
18:00
Tokió 2020: a szervezőbizottság igazgatója szerint a jövő nyári rendezés is kétséges (She)
Muto Tosiro, a 2020-as tokiói nyári játékok szervezőbizottságának igazgatója azután tartott sajtótájékoztatót, hogy az országban újabb rendkívüli intézkedéseket hoztak a koronavírus-járvány megfékezése érdekében. A japán sportvezető kijelentette, bár minden erejükkel azon dolgoznak, hogy az egyéves halasztás elég legyen és 2021 júliusában megkezdőd
ápr. 10
18:02
Oroszország: a koronavírusra hivatkozva kérik a Wada-tilalom feloldását (She)
Az orosz sportminiszter szerint eljött az ideje, hogy a nemzetközi szervezetek, így mindenekelőtt a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) felhagyjon az Oroszországgal szembeni fellépéssel.
ápr. 10
18:15
rosszul végződött a játékos otthoni gyakorlása (She)
A Premier League-ben szereplő Aston Villa Derby Countynál futballozó kölcsönjátékosa, Rushian Hepburn-Murphy megmutatta, hogyan nem érdemes otthon edzeni a járványhelyzet alatt. A 21 esztendős támadó a kertjében háza falának rugdosta a labdát, ám az egyik mozdulatnál hibázott, így betörte az egyik ablaküveget.
ápr. 10
18:30
úgy még nem adtak át hónap játékosa díjat, ahogyan most Malcomnak (She)
Drónnal reptették be emeleti lakásába, így vette át a hónap legjobbjának járó díjat Malcom, a szentpétervári Zenit labdarúgója.
ápr. 10
18:42
1989: a hollandok boldoggá teszik Berlusconit (Infostart)
Ötven év, ötven mérkőzés – az Infostart.hu összeállította az elmúlt fél évszázad legfantasztikusabb futballmeccseit, minden évből egyet. Az 1989-es esztendő vitathatatlanul az AC Milané volt. Meg az 1990-es. Arrigo Sacchi gárdája e két év alatt rekordot jelentő hat nemzetközi kupát nyert meg, másképpen fogalmazva, minden nemzetközi sorozatot megnye
ápr. 10
18:42
Doppingügy: felfüggesztették a lengyelek Eb-érmes súlyemelőjét (She)
Felfüggesztették Lukasz Grela lengyel súlyemelő versenyzési jogát, mivel a doppingmintája pozitívnak bizonyult – adta hírül a Nemzetközi Súlyemelő-szövetség honlapja.
ápr. 10
18:48
Férfi kézi: a Veszprém hazaengedte a külföldi játékosait (She)
Nem sokkal azok után, hogy a Magyar Kézilabda-szövetség a sportág valamennyi félbeszakadt versenysorozatát befejezettnek nyilvánította, a Telekom Veszprém vezetői úgy döntöttek, hogy hazaengedik minden külföldi játékosukat – számolt be az SzPress Sporthírszolgálat.
ápr. 10
19:03
Élőben közvetítette az edzését Hosszú Katinka (SzMo)
Ezúttal nem az uszodából jelentkezett, hanem egy „szárazföldi” kondiedzést nézhettek végig a követői.
ápr. 10
19:16
Egykor Garami játékosaiból állt a fél NB I (BorsOnline)
Képtelenség hozzászokni, hogy Garami József már nem áll a kispad mellett. A 80 éves szaktekintély visszaköltözött Pécsre, s nem kizárt: szobrot emelnek neki.
ápr. 10
19:24
Ökölvívás: Mayweather az unokaöccse edzőjének állt (She)
Hetekkel nagybátyja, egyben korábbi edzője halála után Floyd Mayweather Jr. bejelentette, Roger Mayweather nyomdokába lép, és a világ egyik legsikeresebb bokszedzője lesz.
ápr. 10
19:24
Tovább szedi áldozatait a járvány: annyi az OSC-nek (BorsOnline)
Egyre durvább áldozatai vannak a koronavírus-járványnak: a magyar sportban elsőként bedőlt a nagy múltú OSC, miután a főszponzor nem tud tovább pénzt adni. A kézilabda-bajnokságok törlése is kőkemény veszteségeket okozhatnak.
ápr. 10
19:26
Real Madrid: Cristiano Ronaldo visszatérhet a Juventustól? (She)
Válogatottbeli csapattársa, José Fonte szerint Cristiano Ronaldo nyitva hagyta a lehetőségét annak, hogy visszatérjen a Real Madridhoz.
ápr. 10
19:30
Kosárlabda: Ivkovics Sztojan mégis a magyar válogatott kispadján maradhat (She)
Ivkovics Sztojan, a magyar férfi kosárlabda-válogatott szövetségi kapitánya bizonytalan a kaposvári folytatást illetően, ahol előbb a klub szakmai igazgatójaként, majd vezetőedzőként tevékenykedett a szezonban.
ápr. 10
19:36
Kosárlabda: Ivkovics Sztojan mégis a magyar válogatott kispadján maradhat (She)
Ivkovics Sztojan, a magyar férfi kosárlabda-válogatott szövetségi kapitánya bizonytalan a kaposvári folytatást illetően, ahol előbb a klub szakmai igazgatójaként, majd vezetőedzőként tevékenykedett a szezonban.
ápr. 10
19:43
Kvíz: emlékszik a magyar válogatott szövetségi kapitányaira? (She)
Az eddigieknél jóval nehezebb fejtörőre invitáljuk olvasóinkat. Meg tudja nevezni a magyar labdarúgó-válogatott eddigi összes szövetségi kapitányát? Fontos: azokat a szakembereket kihagytuk a felsorolásból, akik csak egy mérkőzésen ültek a nemzeti csapat kispadján.
ápr. 10
19:57
Bayern: Neuer csillagászati fizetést kaphat, de a szerződés hossza még vita tárgya (She)
Manuel Neuer, a Bayern München világbajnok labdarúgója olyan hosszú távra szóló szerződést akar kötni a klubjával, amely húszmillió eurót meghaladó éves fizetést garantál számára.
ápr. 10
20:15
Ajánló: Klein Dávid hegy híján a háza oldalán mászik (She)
Sorozatunkban ismert sportolók beszélnek arról, hogyan edzenek otthon, hogyan tartják formában magukat. Klein Dávid, az expedíciós hegymászó elárulta, a járvány előtt milyen gyakorlatokkal támogatta a mászását.
ápr. 10
20:27
Dermesztő mondatok a tokiói olimpiáról (Infostart)
A szervezőbizottság igazgatója szerint jelen helyzetben még a 2021-es rendezés is bizonytalan.
ápr. 10
20:33
Fehéroroszország: jó pénzért „virtuális szurkolókat” ültetnek a lelátóra (She)
„Virtuális szurkolókkal” erősített a címvédő Dinamo Breszt labdarúgócsapata a fehérorosz bajnokságban. A szurkolók egy része bojkottálja a ligát – a megnövekedett nemzetközi figyelmet viszont kiaknázná a klub.
ápr. 10
20:45
A nyári olimpia 2021-es megrendezését sem lehet biztosra mondani. (HírTV)
A játékokra eredetileg idén július 24. és augusztus 9. között került volna sor.
ápr. 10
21:21
Liverpool: Kenny Dalglish is megfertőződött a koronavírussal (She)
A Liverpool FC a Dalglish család által közreadott hivatalos közleményben közölte, hogy a klub legendás labdarúgója, Kenny Dalglish is megfertőződött a koronavírussal.
ápr. 10
21:23
Eurofutball: egy pontot ért a szépségdíjas szabadrúgásgól (She)
Döntetlennel zárult a fehérorosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 4. fordulójának egyetlen pénteki mérkőzése: a Nyeman hiába szerzett vezetést szépségdíjas szabadrúgásgóllal, a Belsina egyenlíteni tudott.
ápr. 10
21:33
Real: a fizetéscsökkentés ellen felszólaló Kroost kritizálják (She)
A spanyol média és a szurkolók többek között „érzéketlennek” és a „valóságot nem érzékelőnek” nevezték Toni Kroost, a Real Madrid labdarúgócsapatának német válogatott középpályását, aki szerint nincs értelme a játékosok fizetését csökkenteni.
ápr. 10
22:12
Pl: luxemburgi játékost igazolt a sereghajtó Norwich City (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban sereghajtó Norwich City bejelentette a luxemburgi Danel Sinani szerződtetését.
ápr. 10
22:30
Dárdai Pál: Nincs púderezés; Max Verstappen az élet iskolájában tanult (She)
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.
ápr. 10
22:32
Meg kellett állni – Ballai Attila publicisztikája (She)
Két éve, 2018 húsvétján „Meg kell néha állni” címmel jelent meg publicisztikám. Akkor még nem tudhattam, hogy tulajdonképpen ennek az írásnak az...
ápr. 10
22:34
amikor Beckham a 93. percben kilőtte Angliát a vb-re (She)
Sok nagy gólt szerzett pályafutása során David Beckham, de talán az egyik legfontosabbat 2001 őszén, az angol válogatott mezében rúgta Görögország ellen. Most – élő sportesemények híján – ezt a találatot vesszük elő az archívumból.
ápr. 10
22:36
Nincs kiskapu – Malonyai Péter jegyzete (She)
Egyik pillanatról a másikra megszűnt, feloszlott az OSC pólócsapata, a játékosokat szélnek eresztették – a főtámogató a válságos idők válságos g...

Keresés