2020. április 3. péntek

ápr. 3
0:03
Eltörölték a szkander Európa-bajnokságot a koronavírus miatt (Blikk)
Törölték az idei szkander Európa-bajnokságot! A kontinensbajnokságnak Balatonfüred adott volna otthont május 16. és 24. között.
ápr. 3
0:06
A belgák végleg feladták az idényt, kihirdették bajnoknak a Club Brugge-t (444.hu)
A komolyabb európai bajnokságok közül elsőként.
ápr. 3
0:07
Életét vesztette a legendás focista: Iker Casillas jelentette be a halálhírét (Blikk)
Iker Casillas hivatalos Twitter oldalán jelentette be, hogy 73 éves korában életét vesztette a focilegenda, a Real Madrid korábbi játékosa, Goyo Benito.
ápr. 3
0:10
Karanténból karanténba jár, de ebből végül még hasznot is húzhat a legjobb koreai játékos (444.hu)
A Tottenhamben játszó Szon a vírus miatti szünetben gyorsan letöltené a kötelező katonai szolgálatát. 21 hónap helyett csak négy hétre kell bevonulnia, mert 2018-ban megnyerték az Ázsia-kupát.
ápr. 3
0:11
Döbbenetes összeget költött a Fradi focicsapata a fizetésekre (Blikk)
Meghökkentően sok pénzt adott ki bérekre az FTC labdarúgóklubja 2019-ben. Már 2018-ban is jelentős összeget, 3 milliárd forintot szánt fizetésekre a szakosztály, tavaly azonban még ezt a számot is meghaladták az idevonatkozó költségek, elérték az 5 milliárd forintot.
ápr. 3
0:15
Hatalmas a boldogság Rossiéknál: mindenki hazatért, végre újra együtt lehet a teljes család (Blikk)
Megint együtt a Rossi család! Új fotót töltött fel Instagram-oldalára Marco Rossi (55), a magyar labdarúgó-válogatott olasz szövetségi kapitánya. A szakember azután utazott Budapestről haza Olaszországba, hogy biztossá vált, elhalasztják a koronavírus miatt a Bulgária elleni, március 26-ra kihirdetett szófiai Nemzetek-ligája-rájátszás mérkőzést.
ápr. 3
0:19
Aggódnak a szurkolók a koronavírussal fertőzött sztárfocistáért – A felesége megdöbbentő részleteket árult el a megbetegedéséről (Blikk)
Továbbra sincs jól Rüstü Recber (képünkön), a török fociválogatott legendás kapusa, aki nemzeti csapatával 2002-ben világbajnoki bronzérmet szerzett. A 46 éves egykori labdarúgó a múlt hét végén került kórházba, miután megfertőződött a koronavírussal.
ápr. 3
0:23
Nem minden úszóra vonatkozna az edzészárlat: úgy tűnik, Hosszú Katinka továbbra is gyakorolhatna (Blikk)
Két hétre teljes edzészárlatot rendelt el a hazai szövetség azon válogatott úszók számára, akik az elmúlt egy hónapban külföldön tartózkodtak, miután kiderült, legalább kilencen elkapták a koronavírust a versenyzők és a trénerek közül.
ápr. 3
0:27
Mi lehet a gond? Miriutát bírálják a labdarúgói (Blikk)
Megingott a kispad Miriuta László alatt? A román élvonalban az FC Hermannstadt gárdáját irányító korábbi magyar válogatott labdarúgó ellen fordultak a játékosai.
ápr. 3
3:39
Nincs ideje az elhalasztott olimpiára gondolni: így harcol a sportlövő Sike Renáta a koronavírus ellen (Blikk)
A tavasszal úgy tervezte, hogy az olimpiai kvótáért száll csatába a kétszeres világbajnoki bronzérmes sportlövő, Sike Renáta (41), ám végül máshogy alakult az élete, az utóbbi napokban egy gyógyszertárban harcol a koronavírus-járvány ellen. A BHSE versenyzője szakmáját tekintve gyógyszertári szakasszisztens, de már jó ideje nem gyakorolta a civil f
ápr. 3
4:45
Átlátszó felsőben fotózták le a dús keblű színésznőt (Ripost)
Az olasz mo­­dell, Eleonora Bertoli több sportágban is otthonosan mozog.
ápr. 3
6:42
Kávébárkán az olimpiára, megvágott sztárgázsik: sport világválság idején (She)
A sport világában csak egy dolog tűnik biztosnak: a sportvilág nem lesz olyan a koronavírus-járvány után, mint azelőtt volt. Ekkora felfordulást a második világháború óta semmi sem hozott a sportban (meg az élet sok más területén sem), de egy háborús helyzetnél közelibb példa, ha az 1929-ben kezdődött nagy gazdasági világválságot és annak hatásait
ápr. 3
7:00
3x3-as kosár: Ivosev Tamás a szerb válogatottban folytatja (She)
Szinte biztos, hogy a 3x3-as kosárlabda olimpiai kvalifikációs tornáit csak jövőre rendezik meg, az Európa-bajnokság sorsa még bizonytalan.A férfiválogatottal kapcsolatos hír, hogy Ivosev Tamás szerb színekben folytatja.
ápr. 3
7:15
Sztárparádé a virtuális Forma-1-es futamon (Infostart)
A melbourne-i pályán száguldoznak vasárnap, testvérharc is lesz.
ápr. 3
7:27
Eb 2021: a bolgárok szeptemberi pótselejtezővel kalkulálnak (She)
A mieink elleni összecsapásra készülő bolgárok tényszerűen foglalkoztak az UEFA szerdai döntésével, a románok és az izlandiak jószerével sehogyan sem.
ápr. 3
7:54
A koronavírus segítette világrekordhoz a két tandembicikliző nőt (SzMo)
Semmi sem motivál jobban egy sportolót annál, ha sorra zárják le a határokat.
ápr. 3
7:57
Dárdai Pál új Ibrahimovicot nevelhet a legkisebb fiából (Ripost)
Bátyjai csak Zlatannak becézik a tehetséges Bencét, akinek nyártól apja lehet az edzője. Új sikersorozat következik a Herthánál?
ápr. 3
8:22
Nb I: a Fehérvár 18 millió forinttal támogatja a vírus elleni védekezést (She)
A Mol Fehérvár FC NB I-es labdarúgóklub a hivatalos honlapján közölte, a játékosok, a szakmai stáb tagjai és az egyesület többi alkalmazottja összesen 18 millió forintot ajánlott fel a székesfehérvári készenléti alapba a koronavírus-járvány elleni védekezés támogatásául.
ápr. 3
8:24
Ufc: Nurmagomedov elszólta magát, lefújták a Ferguson elleni meccset? (She)
Könnyen lehet, hogy Habib Nurmagomedov a közösségi oldalán elszólta magát – noha hivatalosan egyelőre nem jelentette be, szavaiból úgy tűnik, hogy a UFC lefújta a Tony Ferguson elleni mérkőzést.
ápr. 3
8:42
Koronavírus: az olimpia elhalasztása miatt a Világjátékok időpontja is csúszik (Blikk)
Egy évvel elhalasztják a 2021 júliusára tervezett Világjátékokat, mert az esemény egy része ütközött volna a tokiói olimpiával – tudatta pénteki közleményében a Világjátékok Nemzetközi Szövetsége (IWGA).
ápr. 3
9:00
KoroNapló: Nagyon mennék már – Vojvoda Dávid (She)
Az olasz kosárlabda-élvonal, a férfi Serie A tabelláját vezető Virtus Bologna kivételével mindenki egyetértett az évad lezárásával a szerda esti videokonferencián. A Bologna június 30. utáni folytatásra tett javaslatát elutasították, arra hivatkozva, hogy a játékosok javának a szerződése akkorra lejár, a légiósok többsége már hazautazott, s az
ápr. 3
9:00
Rendőrök látogatják a szépséges magyar sportolónőt (Ripost)
Stollár Fanny teniszezőnő külföldről tért haza, azonnal karanténba került.
ápr. 3
9:00
A Nob nem tudja mekkora többletköltséggel kell számolni (HírTV)
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (Nob) egyelőre nem összegezte, mekkora többletköltséggel kell számolni a tokiói játékok elhalasztása miatt.
ápr. 3
9:12
Tokió 2020: a Nob még nem összegezte a többletköltséget (She)
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) egyelőre nem összegezte, mekkora többletköltséggel kell számolni a tokiói játékok elhalasztása miatt.
ápr. 3
9:18
Liga 1: Vicc. Bocsánat, ez még annak is rossz! – Miriuta (She)
Miriuta László, a román élvonalban szereplő nagyszebeni együttes vezetőedzője a hazugságokról és az elnök döntéséről is beszélt a Nemzeti Sportnak.
ápr. 3
9:18
Koronavírusban halt meg a korábban Budapesten játszó 32 éves sportoló (Blikk)
Szomorú hírt jelentett be a Cowbells.
ápr. 3
9:30
Kisvárda: Grozavék a szponzori autókkal utaztak haza Romániába (She)
Révész Attila, a labdarúgó NB I-ben szereplő Kisvárda sportigazgatója elmondta, bár többször felszólították a maradásra Gheorghe Grozavot és Iasmin Latovlevici-et is, a két román játékos ennek ellenére hazautazott. Ráadásul a klub egyik szponzorától kapott autókkal hagyták el Magyarországot.
ápr. 3
9:36
Gyász: 31 évesen elhunyt a Budapest Cowbells korábbi játékosa (She)
A HFL-ben szereplő Budapest Cowbells a hivatalos Facebook-oldalán számolt be a szomorú hírről, miszerint a koronavírus-járvány következtében elhunyt a csapat korábbi játékosa, Bryce Anthony Wilson.
ápr. 3
9:38
Újpest: Novothnyék edzőtársa a szék meg egy gumi (She)
Átmozgatás, súlyzózás és sprintek: a labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest órarendjét, illetve egyéni munkaprogramját Novothny Soma ismertette.
ápr. 3
9:42
egy 16 éves birkózó állította meg az emberrablót (She)
Egészen elképesztő történetről számolt be az Egyesült Államokban a Las Cruces Suns nevezetű híroldal. A hozzájuk eljuttatott térfigyelőkamera-felvételeken ugyanis az látható, ahogy egy 16 éves birkózó megállít egy emberrablást!
ápr. 3
10:03
Nfl: a Dallas szerződtette a balhéiról elhíresült védőt (She)
Visszatér a profi amerikaifutball-ligába (NFL) Aldon Smith, aki botrányok és eltiltások miatt 2015 óta nem lépett pályára.
ápr. 3
10:09
Tour de France: nem lesz zárt kapus az idei verseny (She)
A francia sportminiszter szavait cáfolva Christian Prudhomme, a Tour de France országúti kerékpáros-körverseny igazgatója kijelentette, hogy zárt kapus biztosan nem lesz az idei viadal.
ápr. 3
10:11
Hungaroring: e-sport bajnokság indul, Michelisz a mentor (She)
E-sport bajnokság indul Michelisz Norbert szakmai vezetésével és a Hungaroring szerepvállalásával. Az öt fordulóból álló, Hungaroring E-sport Bajnokság névre keresztelt online szezonnal kivételes lehetőséget kínálnak az indulóknak. A fődíj egy teljes idényre szóló versenyzési lehetőség a M1RA-csapatban egy magyar vagy nemzetközi autós gyorsasági ba
ápr. 3
10:21
Labdarúgás: az Uefa a júliusi folytatást célozta meg (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) azzal számol, hogy júliusban folytatódhatnak a nemzeti bajnokságok, és ha ez így lesz, a nyári hónapokban be is lehet fejezni a sorozatokat.
ápr. 3
10:23
Bl: „Otthon biztosan nyerünk. A visszavágó a kérdés” – Simeone a Pool elleni párharc előtt (She)
Zseniális sztorit mesélt el Diego Godín, az Internazionale uruguayi labdarúgója, aki kilenc évig futballozott az Atlético Madridban. A 34 éves védő telefonon beszélt Diego Simeone vezetőedzővel a Liverpool elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő előtt…
ápr. 3
10:45
Egyvalami már biztos nem lesz az idei Tour de France (Infostart)
A világ első számú körversenyét június 27. és július 12. között rendeznék meg.
ápr. 3
10:45
Tokió 2020: nem változik a program, Szapporó is helyszín marad (She)
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) jövőre is azt a versenyprogramot próbálja majd követni, amely idén érvényes lett volna a tokiói olimpián, és Szapporó is versenyhelyszín marad.
ápr. 3
10:47
Eb 2028: a románok a görögökkel pályáznának (She)
Miközben Romániában is teljesen leállt a sportélet, és a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokságot – amelynek Bukarest az egyik helyszíne – is elhalasztották egy évvel, a román sportminiszter újabb rendezést fontolgat. A novemberben kinevezett Ionut Stroe elmondása szerint már több délkelet-európai országgal is tárgyalt a 2028-as Eb közös megrendezésérő
ápr. 3
11:03
Bayern: Rummenigge szerint alaposan átalakul a piac (She)
Karl-Heinz Rummenigge szerint a koronavírus-járvány miatti válság alaposan átalakítja az átigazolási piacot a labdarúgásban.
ápr. 3
11:09
Az UEFA közölte, mikor folytatná a meccseket (Infostart)
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) azzal számol, hogy júliusban folytatódhatnak a nemzeti bajnokságok, és ha ez így lesz, a nyári hónapokban be is lehet fejezni a sorozatokat.
ápr. 3
11:15
Cristiano Ronaldo lesz az első dollár milliárdos futballista (Blikk)
A Juventus csatára, Cristiano Ronaldo lesz a harmadik élsportoló, a labdarúgók között pedig az első a világon, aki aktív pályafutása alatt egymilliárd dollárt keres – írja a Business Insider.
ápr. 3
11:15
Intelligenciája és a kézilabda emelte kortársai fölé – Peter Schmeichel a Pl máig legjobbja? (She)
Termete mellett különleges védési technikája és legalább két, szemmel láthatatlan tulajdonsága is segítette Peter Schmeichelt a Manchester Unitednél eltöltött évei alatt. A dán óriás viszonylag későn érő típusként, 27 évesen szinte névtelenül érkezett Sir Alex Ferguson csapatához – majd 1999-ben igazi klubikonként távozott. Hogy csinálta?
ápr. 3
11:17
Labdarúgás: Cr lesz az első dollármilliárdos futballista (She)
A Juventus csatára, Cristiano Ronaldo lesz a harmadik élsportoló, a labdarúgók között pedig az első a világon, aki aktív pályafutása alatt egymilliárd dollárt keres – a Business Insider szerint.
ápr. 3
11:21
Hetente mindössze két futballmérkőzést engedne az orvos (Behaviour)
Heti két mérkőzést ki kell bírniuk a labdarúgóknak, ennél többször viszont nem szabad pályára lépniük Michael Lehnert, német sportorvos szerint.
ápr. 3
11:33
Kétmilliárd euróba is kerülhet az olimpia elhalasztása (Blikk)
Bár egyelőre nem tisztázott, de a jelek szerint hatalmas többletköltséget jelent a tokiói nyári olimpia elhalasztása.
ápr. 3
11:45
Honvéd: Váratlanul ért a felkérés – Urbányi István (She)
Megtisztelőnek tartja a Budapest Honvéd megkeresését Urbányi István, akit a kispesti klub csütörtökön nevezett ki sportigazgatónak. Az amerikai Sporting Kansas Citytől hazatérő szakember a fővárosi egylet honlapjának nyilatkozott.
ápr. 3
11:47
Bundesliga: szabályváltozás, már idén pályára léphet a 15 éves dortmundi (She)
A Német Labdarúgóliga (DFL) döntése értelmében a következő idénytől a 16. életévüket betöltött játékosok is szerepelhetnek a Bundesligában, illetve a másodosztályban.
ápr. 3
11:51
Német ikon: feje tetejére fog állni a "beteg" átigazolási piac a fociban (Infostart)
A koronavírus miatt a Bayern-vezér szerint vége a csillagászati összegű bizniszek korszakának, és kijózanodás jön.
ápr. 3
11:51
Nba: a draft egyik nagy tehetsége megvette korábbi csapatát (She)
Menedzsere szerint megvásárolta az ausztrál Illawara Hawks kosárlabdaklubot a 18 esztendős LaMelo Ball, aki az elmúlt szezonban a csapat játékosa volt, és az ausztrál bajnokságban az Év újonca-díjat is megkapta.
ápr. 3
11:53
az angolok szerint ez a Pl történetének legviccesebb 1 perce (She)
A koronavírus megbénította a sportvilágot, és lassan már nem marad olyan ország, ahol még rendeznek labdarúgó-mérkőzéseket. Mit lehet ilyenkor tenni? Irány az archívum! Most az angol futball egyik legviccesebb jelenetét vettük elő, amely napra pontosan 10 évvel ezelőtt történt!

Keresés