2020. április 16. csütörtök

ápr. 16
0:03
Aján Tamás: Kész vagyok csendben visszavonulni, egyúttal négy kérésem van (444.hu)
Nem bűnöző, állítja a Nemzetközi Súlyemelő Szövetség doppingcsalással és sikkasztással vádolt felfüggesztett elnöke.
ápr. 16
0:06
Kedves gesztus: idős szurkolóinak segít a Fradi (Blikk)
A Hősöknek főzünk akció – áprilisban nap mint nap 140 adag ebéd és tízórai a Szent László Kórház dolgozóinak – és a 40 millió forintos, egészségügyi intézményeknek szánt felajánlás után ismét segít a Ferencváros.
ápr. 16
0:07
Kesma: Pakson látják a fényt az alagút végén (444.hu)
Júliusra, határidőre megépülhet az új stadion.
ápr. 16
0:10
Szétesik az Érd kézilabdacsapata (Blikk)
Három, juniorkorú kézilabdázója maradt a női NB I-ben hatszoros bronzérmes Érd együttesének. Szabó Edina (képünkön) vezetőedző az Érd FM-nek beszélt a részletekről.
ápr. 16
0:11
Lemondott Aján Tamás (444.hu)
Korábban négy feltételhez kötötte "a csendes távozást" a doppingbotránnyal és sikkasztással vádolt sportdiplomata.
ápr. 16
0:14
Lemondott Aján Tamás a Nemzetközi Súlyemelő Szövetség elnöki posztjáról (Blikk)
Aján Tamás, a Nemzetközi Súlyemelő Szövetség (IWF) elnöke lemondott tisztségéről, amely döntését az elnökség szerdán elfogadta.
ápr. 16
0:18
Gyász: meghalt Magyarország első paralimpiai érmese (Blikk)
Életének 74. évében elhunyt Fejes András, Magyarország első paralimpiai érmese, klinikai szakpszichológus, a hazai paralimpiai mozgalom meghatározó alakja.
ápr. 16
3:30
Jubileum, magyar edzőt ünnepel a Real Madrid (Ripost)
Habár a Real Madridnál leginkább Puskás Ferencet emlegetik Magyarország kapcsán, az Aranycsapat legendája előtt egy másik honfitársunk is maradandót alkotott. A királyi gárda 1932-ben Hertzka Lipót vezetésével nyerte meg az első spanyol bajnoki címét.
ápr. 16
4:00
Elképesztő megtiszteltetésben részesülhet Kammerer Zoltán a jövő évi olimpián: erre kérte fel a Mob elnöke (Blikk)
Hatalmas megtiszteltetésben részesülhet Kammerer Zoltán (42).
ápr. 16
4:33
Izgató fotó, a fürdőszobában vetkőzött le a vadóc színésznő (Ripost)
A színészettel is próbálkozó Nora Segura már kapott egy kisebb filmszerepet.
ápr. 16
7:42
Nb I: csökkentették a fizetéseket a Mol Fehérvárnál (She)
Három hónap erejéig húsz százalékkal csökkentették a játékosok, a szakmai stáb és a menedzsment tagjainak fizetését a Mol Fehérvár labdarúgócsapatánál – adta hírül az NB I-ben második helyen álló klub a hivatalos honlapján.
ápr. 16
7:42
Megtudtuk, mire készül az olimpia helyett Késely Ajna a koronavírus idején (Ripost)
Az elmúlt időszakban kissé motiválatlan lett, vízhiánya van Késely Ajnának.
ápr. 16
7:44
Bravúros vetkőzést produkált az olimpiai bajnok tornászlány a karanténban (Ripost)
Simone Biles nem mindennapi módját választotta annak, hogy levegye a melegítőnadrágját. A bezártság hozta ki belőle.
ápr. 16
8:00
Nfl: megvan a liga első koronavírusos játékosa (She)
Tengerentúli értesülések szerint pozitív lett a koronavírustesztje Brian Allennek, az NFL-ben szereplő Los Angeles Rams játékosának.
ápr. 16
8:48
Paraguay: Ronaldinhónak jót tesz a luxus, ismét mosolygós (She)
Egy asuncióni luxushotelben tölti házi őrizetét a brazilok korábbi futballsztárja, Ronaldinho és testvére, akiket március elején vettek őrizetbe Paraguayban és a múlt héten hagyhatták el a börtönt óvadék fejében.
ápr. 16
9:06
Darts: „Nem tudom teljesíteni a Pdc kívánalmait” – Van Gerwen kihagyja az online versenyt (She)
Nem vesz részt a dartssport első számú szervezete által megálmodott PDC Home Tour elnevezésű online versenyen a háromszoros egyéni világbajnok, világranglista-éllovas Michael van Gerwen – erről maga a holland kiválóság beszélt az RTL 7 nevű holland tévécsatornának.
ápr. 16
9:12
F1: Jim Clark körhátrányból állt az élre, de aztán jött az utolsó kör (She)
A Nemzeti Sport Formula–1-es magazinjában sorrendbe állítottuk a sorozat első hetven évének 70 legjobb, legemlékezetesebb versenyét. A haláleseteket és súlyos sérüléseket kizártuk a kritériumok közül, inkább azokra összpontosítottunk, amelyek drámai fordulatait, előzéseit máig emlegetjük, illetve amelyek a világbajnoki csata szempontjából is kulcsf
ápr. 16
9:18
Tokió 2021: később sor kerül a vívók kvótaszerző versenyeire (She)
A tokiói olimpiai kvalifikációs sorozatból hátralévő versenyeket későbbi időpontban mindenképpen pótolja a Nemzetközi Vívószövetség (FIE), amely a hét közepén törölte az eredetileg június végéig tartó szezonból hátralévő fordulókat.
ápr. 16
9:20
Ftc: Biztos vagyok benne, hogy lesz megoldás – Sigér (She)
A középpályás annak is örül, hogy legalább kiscsoportos edzéseken részt vehet, és biztos benne, előbb-utóbb folytatódik a bajnokság.
ápr. 16
9:42
Belgium: a futballt és a kerékpárt érzékenyen érinti a korlátozás (She)
Augusztus végéig nem lehet tömegrendezvényeket tartani Belgiumban; a friss döntés jelentősen befolyásolja az ország sportéletét, benne két népszerű sportág, a labdarúgás és a kerékpározás eseményeit.
ápr. 16
9:48
Elkapta a koronavírust, most kiengedték a kórházból a Nemzetközi Kajak-Kenu Szövetség elnökét – Ilyen állapotban van (Blikk)
Gyógyultnak nyilvánították a 75 éves sportvezetőt koronavírus-fertőzése után.
ápr. 16
9:48
Kammerer Zoltán komoly döntést hozott, ekkor vonul vissza (Ripost)
Tokióban a hatodik olimpiáján állhatna rajthoz Kammerer Zoltán, a háromszoros ötkarikás bajnok kajakos. A 42 esztendős sportoló az év végén visszavonult volna, ha a koronavírus-járvány miatt nem halasztják el a viadalt.
ápr. 16
10:00
Koronavírus: kiengedték a kórházból az Eb-győztes spanyol kapust (She)
Tizenkét napot töltött el kórházban koronavírus-fertőzés miatt Andrés Palop, a Sevilla és a Valencia labdarúgócsapatának korábbi Európa-bajnok kapusa.
ápr. 16
10:21
Ártatlannak vallja magát a szövevényes doppingügybe keveredett olasz motorversenyző (Behaviour)
Tizennyolc hónapos eltiltást kapott Andrea Iannone, gyorsasági motoros, aki két pozitív teszt ellenére sikeresen fellebbezett a Nemzetközi Sportdöntőbíróságnál.
ápr. 16
10:30
A végén az életét is féltette, Davison mégis büszke az Ftc-s korszakára (She)
Bobby Davison, a Ferencváros korábbi edzője, a Sheffield United volt labdarúgója interjút adott a The Athleticnek. A már 61. életévében járó angol felidézte, mennyire nehezen jött ki az FTC-drukkerekkel, akik szerinte egyszerűen csak azért utálták, mert nem magyar. A tréner arról is beszélt, a nyílt konfliktusai jó részét az akkor már korosodó Lipc
ápr. 16
10:32
Locsolás helyett trollkodás – Lékai Máté megviccelte a feleségét (She)
Lékai Máté, a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatának játékosa a húsvéti locsolás nem mindennapi formáját választotta, és így alaposan megviccelte a feleségét, Kiss Ramónát – a történteket videóra is vette, majd azt megosztotta a közösségi médiában.
ápr. 16
10:34
Honvéd: a járvány miatt csúszik a játékos operációja (She)
A koronavírus-járvány miatt nem lehet megoperálni Banó-Szabó Bencét, a labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd tehetséges középpályását – olvasható a klub hivatalos honlapján, a honvedfc.hu-n.
ápr. 16
10:42
F1: felfüggesztették a jegyértékesítést az augusztusi Belga GP-re (She)
A kormányzati rendelet következtében a Belga Nagydíj szervezői azonnal felfüggesztették a jegyértékesítést az augusztus  30-i versenyre.
ápr. 16
10:44
Tenisz: depresszióval küzdött az amerikaiak tinédzser sztárja (She)
A hírnévvel kapcsolatos szorongásairól és depressziójáról vallott Cori Gauff, a női világranglista top 100-ának legfiatalabb teniszezője.
ápr. 16
10:46
Tokió 2021: a szövetségek feladata a kvalifikációs szabályzatok átdolgozása (She)
A tokiói olimpia elhalasztása a kvalifikációs menetrend záró szakaszát is felborította, de a már megszerzett kvóták érvényesek a jövő évi játékokra. Azt, hogy a még kiadókat mikor lehet begyűjteni, képlékeny, mi mindenesetre „nyertünk” egy kvalifikációs versenyt: kajak-kenuban az európai versenyzőknek jövő tavasszal a szegedi világkupa kínálja
ápr. 16
10:54
Labdarúgás: zárt kapus folytatás jöhet, de nem tudni, mikor (She)
Az európai labdarúgó-bajnokságokat tömörítő szervezet szerint egyelőre megjósolhatatlan, mikor folytatódhatnak a pontvadászatok, ugyanakkor erre kizárólag nézők nélkül kerülhet majd sor.
ápr. 16
11:00
Ökölvívás: a Wbo elnöke nem bízik az idei profi gálákban (She)
Francisco Valcarcel, a Bokszvilágszervezet (WBO) elnöke nem bízik abban, hogy idén még rendezhetnek profi gálákat.
ápr. 16
11:06
Belgium: augusztus végéig nem lehetnek tömegrendezvények (She)
Ahogy arról szerdán beszámoltunk, a belga kormány úgy döntött, augusztus végéig meghosszabbítja a tömegrendezvények tiltását az országban, s a döntés jelentősen befolyásolja az ország sportéletét, érintve több  népszerű sportág, a labdarúgás és a kerékpározás, valamint a Formula–1-es Belga Nagydíj eseményeit.
ápr. 16
11:12
Asztalitenisz: jó magyar helyek a befagyasztott világranglistán (She)
A Nemzetközi Asztalitenisz-szövetség (ITTF) a korábbi bejelentésének megfelelően közzétette az idei negyedik világranglistáját, amit azonmód be is fagyasztott, azaz amíg nem indulnak újra a nemzetközi versenyek, ez a rangsor marad életben.
ápr. 16
11:18
Női kézi: Debreczeni-Klivinyi és Schatzl Natalie is a Dkka-hoz igazol (She)
A Dunaújvárosi Kohász női kézilabdacsapata csütörtökön hét új játékos érkezését jelentette be. Többek között a Ferencvárostól távozó Debreczeni-Klivinyi Kinga és az Érdet elhagyó Schatzl Natalie is a DKKA-hoz szerződik.
ápr. 16
11:24
KoroNapló: Újra itthon – Ligetvári Patrik hazarepül Spanyolországból (She)
Spanyolországban egyre kevesebb új fertőzést regisztrálnak naponta, ám a Logrono magyar válogatott kézilabdázója szerint az április 25-én lejáró szükségállapotot így is meghosszabbítja a kormány. A Veszprémbe visszatérő 24 éves balátlövő ezért úgy döntött, hazarepül menyasszonyával, akivel már megkezdte kéthetes hatósági karanténját.
ápr. 16
11:26
Bardi: Ismét kiderült, nem a futball a legfontosabb a világon (She)
A Levante észak-macedóniai középpályása a valenciai hétköznapokról, a zárt kapus meccsekről, a Real Madrid és a Barcelona gyengélkedéséről, az Újpestről és az egyre sekélyesebbé váló emberi kapcsolatokról.
ápr. 16
11:36
KoroNapló: Újra itthon – Ligetvári Patrik hazarepült Spanyolországból (She)
Spanyolországban egyre kevesebb új fertőzést regisztrálnak naponta, ám a Logrono magyar válogatott kézilabdázója szerint az április 25-én lejáró szükségállapotot így is meghosszabbítja a kormány. A Veszprémbe visszatérő 24 éves balátlövő ezért úgy döntött, hazarepül menyasszonyával, akivel már megkezdte kéthetes hatósági karanténját.
ápr. 16
11:36
Szőke Pistának hiányzik a munka a Volán Klubban (BorsOnline)
A járvány mindenki életét átírja. A Fradi korábbi klasszisa, Szőke István kénytelen volt bezárni a megélhetését biztosító Volán Klubot, míg a válogatott jelenlegi védője, Kádár Tamás nem tudott elutazni új csapatához Kínába.
ápr. 16
11:38
Andy Murray kihívását Djokovicsék már teljesítették (She)
Száz röptére hívta ki riválisait Andy Murray, a britek háromszoros Grand Slam-bajnok teniszezője.
ápr. 16
11:54
Ebel: Linz kettészakadt, sokasodnak a liga problémái (She)
Sokasodnak az osztrák központú EBEL gondjai, miután az állandó playoffszereplő Linz két részre szakadt, és a régi meg az új klub is beadta jelentkezését a következő idényre.
ápr. 16
11:54
Tündéri fotó, így még biztosan nem láttad Király Gábort (Ripost)
Micsoda ajándék! Így festett kisgyerekként, első kapuskesztyűjében a későbbi korrekorder magyar kapuslegenda.
ápr. 16
12:06
Kézi Bl: A színvonal olyan lenne, mint az edzőmeccseken – Mikler (She)
Mikler Roland, a Mol-Pick Szeged kézilabdacsapatának magyar válogatott kapusa a szegedma.hu portálnak elmondta, nem látja reális esélyét annak, hogy folytatódjon a Bajnokok Ligája jelenlegi kiírása. A magyar válogatott kapus még azelőtt nyilatkozott erről a regionális honlapnak, hogy az európai szövetség decemberre halasztotta volna a sorozat négye
ápr. 16
12:12
F1: hat aktív pilóta és a Real Madrid sztárja is indul a virtuális GP-n (She)
Vasárnap rendezik meg a Formula–1 hivatalos virtuális bajnokságának harmadik versenyét, a Kínai Nagydíjat, amelyen hat aktív pilóta biztosan részt vész.
ápr. 16
12:12
Kádár bepakolt bőrönddel várja a hívást Kínából (BorsOnline)
Megkapta a kínai vízumot Kádár Tamás, útra készen várja új klubja, a Santung Lune
ápr. 16
12:30
Nb Ii: a Kazincbarcika sem marad ki a fizetéscsökkentésből (She)
Mint arról az elmúlt időszakban többször is beszámoltunk, a koronavírus-járvány miatt kialakuló helyzetben több másodosztályú labdarúgócsapatnál döntöttek úgy, hogy csökkentik az alkalmazottak, így a játékosok fizetését. A Nemzeti Sport Online megtudta, hogy Kazincbarcikán is a bérek mérsékléséről döntött a vezetőség, a futballisták jövedelmük csak
ápr. 16
12:36
Davis: Sokan azt gondolják, a Veszprém kiváltságos helyzetben van, de tévednek (She)
A Veszprém edzője szerint minél tovább tart ez az állapot, annál nehezebb lesz visszarázódni a rendes kerékvágásba, a spanyol tréner úgy számol, akár négy hónap is eltelhet anélkül, hogy labdát fognának.
ápr. 16
12:42
Sakk: a világbajnok Carlsent 16 éves játékos győzte le (She)
Magnus Carlsen vereségével végződött a Banter-kupáért kiírt online villámsakkverseny döntője, amelyben a norvég világbajnokot a 16 éves iráni nagymester, Alireza Firuzdzsa győzte le 8.5-7.5-re.
ápr. 16
13:00
Férfi kézi Bl: december végére halasztották a final fourt – hivatalos (She)
Az Európai Kézilabda-szövetség csütörtökön bejelentette, a férfi Bajnokok Ligája négyes döntő új időpontja december 28–29.
ápr. 16
13:24
Megoldás a Forma-1-ben: két futam Silverstone-ban? (Infostart)
Ha nincs a koronavírus járvány, már három,, idei futamon túljárna a Formula-1 mezőnye, s készülne az eredetileg az előttünk álló hétvégére tervezett Kínai Nagydíjra. Ám ha valaki ránéz az „aktuális” naptárra, azt láthatja, hogy az ausztráliai és a monacói versenyt már törölték az idei naptárból, hetet pedig elhalasztottak. S erősen kérdéses a továb

Keresés