2020. április 9. csütörtök

ápr. 9
0:03
Ő lehetett az első magyar sportoló, aki elkapta a koronavírust – Tavaly decemberben fertőződhetett meg (Blikk)
Nem biztos, hogy Kapás Boglárka volt az első magyar sportoló, aki elkapta a koronavírust.
ápr. 9
0:03
Csúszik a 2021-re tervezett atlétika vébé is (444.hu)
Cserébe 2022 nyarán egymás után három atlétika-világverseny is várható.
ápr. 9
0:07
Marco Rossi fizetését nem csökkenti az Mlsz (Blikk)
A koronavírus-járvány miatt nemcsak a sztárcsapatok futballistáinak bérét csökkentik, hanem a helyi labdarúgó-szövetségek azt is vizsgálják, hogy – feladat hiányában – megéri-e fizetni az adott ország szövetségi kapitányát és stábját. Sajtóhírek szerint a magyar nemzeti csapat Nemzetek Ligája-ellenfelénél, Bulgáriánál is felmerült, hogy Georgij Der
ápr. 9
0:07
Egy rezervátumban tartja a gáláját a UFC, hogy megkerülje a koronavírus miatti korlátozásokat (444.hu)
Nézők nem lesznek a helyszínen, csak online közvetítik.
ápr. 9
0:11
A Hősöknek főzött a Fradi (Blikk)
Az FTC és az LSH közös akciójában minden nap 140 adag ételt készítenek és szállítanak ki ebédre a Szent László Kórház hőseinek, az intézmény dolgozóinak.
ápr. 9
0:15
„Az egyéves halasztással nem veszítek semmit” – Nem éli meg tragédiaként az olimpia elhalasztását a magyar úszócsillag (Blikk)
Rasovszky Kristóf világbajnok hosszútávúszó nem éli meg tragédiaként a tokiói olimpia elhalasztását, és azt, hogy nem edzhet vízben, bár utóbbi jelent számára némi nehézséget.
ápr. 9
4:09
Veszélybe került a magyar tereprali-pilóta karrierje, fogalma sincs, milyen sors vár most rá – Szalay Balázs mintegy 50 milliót bukott a vírus miatt (Blikk)
A koronavírus-járvány egyik napról a másikra veszélybe sodorta Szalay Balázs (54) versenyzői karrierjét.
ápr. 9
4:36
Se bugyi, se más: lesd meg az ablaknál levetkőző brutál mellű álomnőt (Ripost)
Natelie nem szégyenlősködik. Igaz, büszke is lehet az alakjára, amit rendszeres sportolással, kondizással tart bomba formában.
ápr. 9
6:42
Michelisz óriási esélyt kínál, virtuális bajnokságot indít (Ripost)
Öt fordulóból álló E-sport bajnokság indul Michelisz Norbert szakmai vezetésével. A túraautó-világkupa tavalyi győztese szimulátorokon kezdte a karrierjét, és most hasonló lehetőséget kínál az online verseny résztvevőinek.
ápr. 9
7:09
Légiósok: Vegyük komolyan a vírust! Gondoljunk arra, mit tehetünk másokkal – Adorján (She)
A másodosztályú Virtus Entellában futballozó Adorján Krisztián szerint Olaszországban egyértelműen az volt korábban a probléma, hogy az emberek nem vették komolyan a koronavírus-járványt. A magyar középpályás elmeséli, hogyan néznek ki most az olasz hétköznapok, hogyan működik a bevásárlás, a rendőrök mennyire szigorúan tartatják be az intézkedések
ápr. 9
7:11
Vegyük komolyan a vírust, gondoljunk arra, mit tehetünk másokkal – Adorján (She)
.
ápr. 9
7:51
Nb Iii: „Kiöregedtem ebből a szakmából” – Kenesei Krisztián visszavonult (She)
A nyárra tervezte, de a koronavírus-járvány közbeszólt: csaknem 27 évvel azután, hogy bemutatkozott az NB I-ben, Kenesei Krisztián elköszönt a profi futballtól.
ápr. 9
8:33
Megállt a Fradi-szív – tíz éve hunyt el Varga Zoltán (She)
A régi idők labdarúgása iránt rajongók körében népszerű Varga Zoltán tíz évvel ezelőtt hunyt el – a futball éltette, és az is vitte el örökre.
ápr. 9
8:36
Deák-Bárdos Mihály maszkkal és edzéstervvel segíti Miskolcot (BorsOnline)
Többtucatnyi miskolci polgár hajtja végre a korábbi Eb-győztes birkózó, Deák-Bárd
ápr. 9
8:48
Egymást taposták az emberek Hosszú Katinka cuccaiért (Ripost)
Afrikába küldött ajándékokat. Az Iron Swim több száz kulacsát a legszegényebbeknek osztogatták a Bamako-rali résztvevői.
ápr. 9
9:09
Tereprali: Szalay Balázs néhány hét alatt elveszítette a támogatóit (She)
A mindig optimista pilóta szerint az autósportot a többinél is jobban érinti majd a mostani helyzet – innen nem lesz könnyű felállni.
ápr. 9
9:27
Játékossors: nyolcvanéves az olimpiai bajnok Fatér Károly (She)
Nyolcvanéves lett Fatér Károly, a Csepel SC legendás kapusa, aki egyetlen válogatottságát 1968-ban a Szovjetunió elleni győztes Eb-selejtezőn ünnepelte, néhány hónappal később meg olimpiai bajnok lett Mexikóban.
ápr. 9
9:39
Dopping: edzője miatt elvették az Eb-érmeit az orosz korisnak (She)
Doppingvétség miatt megfosztották Európa-bajnoki érmeitől Alekszandra Sztyepanova jégtáncost.
ápr. 9
9:42
Hazavágja a koronavírus a focista piacot is: visszaesnek a fizetések és a játékosok vételára is (BorsOnline)
Teljesen átírja a focisták átigazolási lehetőségeit a koronavírus: a bajnokságok befejeztével nyílik majd meg valamikor a piac, a játékosokat „leárazhatják” és a fizetések is csökkenhetnek.
ápr. 9
9:51
Így vészelik át a sport nélküli időszakot a stadionok (Infostart)
A koronavírus-járvány okozta rendkívüli helyzet nem könnyítette meg a hazai stadionok fenntartását, de sem Debrecenben, sem Újpesten, sem a Vasasnál nincsenek egyelőre üzemeltetési gondok.
ápr. 9
9:51
Hertha: úgy tűnik, eldőlt, ki lesz a csapat edzője – sajtóhír (She)
A Kicker információi szerint napokon belül 2022-ig szerződést köthet Bruno Labbadia a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Hertha BSC-vel.
ápr. 9
9:51
Egyik napról a másikra leértékelték a focistákat (Ripost)
Ennek is a járvány az oka. Még annak is visszaesett a becsült értéke, akié eddig folyamatosan nőtt.
ápr. 9
10:03
Hlsz: nem kötelező érvényű a Fifa szerződésekre vonatkozó ajánlása (She)
Horváth Gábor, a Hivatásos Labdarúgók Szervezetének főtitkára szerint nem kötelező érvényű a FIFA javaslata, hogy a labdarúgók június 30-án lejáró szerződését addig hosszabbítsák meg, amíg a bajnokságot be nem fejezik, és az átigazolási időszakot is tolják el az új évad tényleges elindulásáig.
ápr. 9
10:09
Barca: belharc a klubnál, Bartomeu takarításba kezdett (She)
Josep Maria Bartomeu, az FC Barcelona első embere a jelek szerint „nagytakarításba” kezdett a klub vezetőségében, és több elnökségi tagot is arra kért, mondjon le.
ápr. 9
10:15
Kézi: a Veszprém korábbi, világbajnok játékosa nem tudja, hogy jut majd haza (She)
Kevés kézilabdázó akad Európában, aki a koronavírus-járvány ideje alatt a megszokott módon edz és mérkőzéseket játszik. William Accambray, a Telekom Veszprém volt játékosa ilyen. Az olimpiai aranyérmes, világbajnok és Európa-bajnok francia balátlövő a fehérorosz Meskov Bresztet erősíti – május végéig.
ápr. 9
10:36
Katinka kulacsáért verekedtek a gyerekek (BorsOnline)
Egymást taposták, tépték az afrikai gyerekek, hogy hozzájussanak a Hosszú Katinkától kapott kulacsokhoz.
ápr. 9
10:51
Nb I: Kaposváron nincs pénz állandóan fertőtleníteni (She)
A Paksi FC-nél, a ZTE-nél és a Kaposvári Rákóczinál egyénileg készülnek a folytatásra – a beszélgetések során szóba került a szűrés lehetősége, az utánpótlás helyzete és a jövőtervezés.
ápr. 9
10:53
zsebben talált szemüveg és óra segített azonosítani az edzőmártírokat (She)
Új videosorozatunk, a Budapesti futballmesék első részében a Margitsziget déli csücskének és a MAC-pályának legendáját elevenítettük fel, majd múltbeli kalandozásunkat folytatva a sziget északi része felé vettük az irányt, most pedig – az unokákkal kerestük fel a budai Várban Tóth-Potya István és Kertész Géza kivégzésének helyszínét.
ápr. 9
10:54
Szakmát váltott a világ legszexibb női kapusa (Ripost)
Ezentúl inkább a közösségi oldalakon látjuk viszont a szőke bombázót.
ápr. 9
10:57
F1: vizsgálják a zárt kapus futamok rendezésének lehetőségét (She)
A Formula–1-es autós gyorsasági világbajnokság irányítói vizsgálják annak a lehetőségét, hogy milyen módon rendezhetnének zárt kapus futamokat, amikor a szezon elkezdődhet.
ápr. 9
11:03
Nfl: Amerika kedvence volt, de kutyaviadalok miatt börtönbe került (She)
Michael Vick több szempontból is az NFL történetének egyik legmegosztóbb személye volt. 2001-ben ő lett az első színes bőrű irányító, akit a drafton legelsőként választottak ki, amivel máris történelmet írt. Aztán olyan volt a játékstílusa, amilyet a liga korábban még nem látott. Hasonlót talán igen, de Vick új jelenség volt. Sokan miatta kezdték e
ápr. 9
11:05
Labdarúgás: India Ázsia-kupát szeretne rendezni 2027-ben (She)
India harmadik alkalommal jelentkezik az AFC Ázsia-kupa vendégül látására, de eddig még nem járt sikerrel.
ápr. 9
11:21
Bp. Honvéd: mérföldkőhöz érkezett az új stadion építése (She)
Mérföldkőhöz érkezett az új Bozsik Stadion építése – írja a magyarepitok.hu. A létesítményre felkerültek a borítólemezek.
ápr. 9
11:21
Zárt kapus futamokban gondolkodnak a Forma-1-nél (Behaviour)
Az F1 sportigazgatója szerint jelenleg még bármi elképzelhető: lehetséges, hogy csak nyolc, de az is lehet, hogy 19 futamos lesz a vb.
ápr. 9
11:23
mikor Sztankovics megszerezte minden idők egyik legszebb kapásgólját (She)
A koronavírus megbénította a sportvilágot, és lassan már nem marad olyan ország, ahol még rendeznek labdarúgó-mérkőzéseket. Mit lehet ilyenkor tenni? Irány az archívum! Most az akkor az Intert erősítő Dejan Sztankovics találatát vettük elő, a középpályás 2011-ben a Schalke 04 ellen Bajnokok Ligája-mérkőzésen kapásból hatalmas gólt lőtt Manuel
ápr. 9
11:25
Sepsi: összmagyar tornával avatnák fel az új stadiont (She)
Virtuálisan ugyan már a szurkolók által kezdeményezett, csütörtöki Sepsi OSK–FK Csíkszereda jótékonysági mérkőzéssel felavatják az új sepsiszentgyörgyi stadiont, ám az épülő arénában legkorábban jövő év májusában rendezhetnek valódi futballmérkőzéseket. A stadion építését ugyanis jelenleg a koronavírus-járvány hátráltatja, így az eredetileg terveze
ápr. 9
11:27
Nhl: Papp Kristóf a 125. helyen várja a draftot (She)
Papp Kristófot az Észak-Amerikában játszó fiatalok közül a 125. helyre rangsorolták az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) amatőr választásának, az úgynevezett draftnak az utolsó előzetes listáján. Ő az ötödik magyar születésű hokis, aki abban az elismerésben részesült, hogy ifjúsági vagy junior korú teljesítménye miatt rangsorba fogla
ápr. 9
11:33
amikor Sztankovics megszerezte minden idők egyik legszebb kapásgólját (She)
A koronavírus megbénította a sportvilágot, és lassan már nem marad olyan ország, ahol még rendeznek labdarúgó-mérkőzéseket. Mit lehet ilyenkor tenni? Irány az archívum! Most az akkor az Intert erősítő Dejan Sztankovics találatát vettük elő, a középpályás 2011-ben, a Schalke 04 elleni  Bajnokok Ligája-mérkőzésen a kezdőkörből kapásból hatalmas gó
ápr. 9
11:33
Amerikai magyarok énekelték el a Nélküledet (888.hu)
Libabőr.
ápr. 9
11:35
Férfi vízilabda: Dabrowski a Bvsc szakmai igazgatója lesz (She)
Július elsejétől a BVSC szakmai igazgatója lesz Dabrowski Norbert, a ZF-Eger vízilabdacsapatának eddigi vezetőedzője.
ápr. 9
11:51
Bundesliga: a játékvezetők is nehéz helyzetbe kerültek a járvány miatt (She)
A koronavírus-járvány pénzügyi következményei a profi labdarúgó játékvezetőket is érintik, sokaknak a teljes bevételük kiesik ebben az időszakban.
ápr. 9
12:03
Eb 2021: Róma és Bilbao is kikerülhet a helyszínek közül – sajtóhír (She)
Az UEFA kettővel csökkentheti azoknak a városoknak a számát, amelyek otthont adnak a 2020-ról a koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott Európa-bajnokság mérkőzéseinek – írta a Daily Mail.
ápr. 9
12:05
Fehérvár: Ha adódna előrelépési lehetőség, belevágnék – Pátkai (She)
Pátkai Máté, a labdarúgó NB I-ben szereplő Mol Fehérvár magyar válogatott játékosa az M4 Sportnak elmondta, ha lehetősége adódna rá, belevágna egy előrelépést jelentő külföldi kalandba.
ápr. 9
12:15
Détári Lajos: Nehogy már a futballisták keresete legyen ismét a fő téma (She)
A korábbi világválogatott szerint nem a játékosok zsebében kellene turkálni, s mostanában a focisulija miatt is aggódik, ugyanakkor bízik abban, hogy májusra visszatérhet az élet az utcákra, a sporttelepekre.
ápr. 9
12:27
Világfutball: 9 milliárd euróval csökkent a játékosok értéke (She)
A koronavírus-járvány alaposan felforgatta a sportvilágot, egyelőre megjósolhatatlan, milyen következményekkel kell számolni a jövőben. A Transfermarkt húsz százalékkal csökkentette a labdarúgók becsült piaci értékét, az 1998-ban és később született játékosok értéke tíz százalékkal csökkent. Mindez azt jelenti, hogy összesen, globális szinten a
ápr. 9
12:39
Mlsz: Marco Rossi fizetése egyelőre nem csökken (She)
A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának egyelőre nem csökken a fizetése – derült ki a csakfoci.hu cikkéből.
ápr. 9
12:45
MotoGp: nem kizárt, hogy a teljes szezont törölni kell (She)
Ahogy telik az idő, úgy nő az esélye annak, hogy a teljes szezont törölni kell majd, de Carmelo Ezpeleta szerint a sorozat azt is túléli majd. Kérdés, hogy a csapatok is átvészelik-e koronavírus okozta gazdasági válságot.
ápr. 9
12:51
Foci-Eb: nem minden helyszín maradhat (Infostart)
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) kettővel csökkentheti azoknak a városoknak a számát, amelyek otthont adnak a 2020-ról a koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott Európa-bajnokság mérkőzéseinek - írta a Daily Mail.
ápr. 9
13:00
Kemény szavak az elnöktől, Messi távozása nem okozna drámát (Ripost)
Immár minden héten Lionel Messi nyári átigazolása a téma Spanyolországban.
ápr. 9
13:03
Labdarúgás: Temesvári Miklós nagyon szurkol futballista unokájának (She)
„Ha egészség van, minden van, ha nincs, akkor semmi nincs” – vallja Temesvári Miklós labdarúgó-mesteredző. A többek között a Nyíregyházi VSSC, az Újpesti Dózsa, a Tatabányai Bányász, a Debreceni MVSC és a Diósgyőr korábbi trénere a Svábhegyi Református Egyházközség tagjaként az Örömmondó gyülekezeti újságnak mesélt életéről.

Keresés