2020. április 8. szerda

ápr. 8
0:00
Szerdai sportműsor: Fehérorosz Kupa; Ftc–Újpest MK-döntő (She)
A tévében ugyan nem láthatjuk, de Fehéroroszországban továbbra is rendeznek labdarúgó-mérkőzéseket, ezúttal a hazai kupában. Az ismétlésekkel sem állnak le a televíziós csatornák, képernyőn a Ferencváros és az Újpest 2016-os Magyar Kupa-döntője, valamint több klasszikus mérkőzés az európai topligákból.
ápr. 8
0:06
Hazamenekült az olasz pokolból a magyar válogatott kosárlabdázó (Blikk)
Véget értek Vojvoda Dávid (29) megpróbáltatásai. A válogatott kosárlabdázó hazatért Olaszországból, ahol több mint egy hónapon át a poklok poklát kellett átélnie. A Pallacanestro Reggiana légiósa drámai időszakon van túl, nagyon megviselte, hogy az északolasz régióban naponta több százan vesztették életüket a koronavírus-járvány miatt, míg ő heteki
ápr. 8
0:10
Gyász: elhunyt a legendás futballedző (Blikk)
71 éves korában elhunyt Radomir Antic, az egyetlen ember, aki a Barcelona, ​​a Real Madrid és az Atletico Madrid edzője is volt.
ápr. 8
0:14
Megszólalt Szoboszlai Dominik az átigazolási pletykákkal kapcsolatban (Blikk)
Szoboszlai Dominik, a Salzburg magyar válogatott labdarúgója az otthonában készül, de még nem tudja, folytatódik-e az osztrák bajnokság.
ápr. 8
0:18
Már nem kell Ronaldo a Real Madridnak? Kérdéses a világhírű sztárfocista sorsa (Blikk)
Nehéz elhinni, de a spanyol csapat tényleg nem pályázik a világ egyik legjobb futballistájára.
ápr. 8
3:54
Őszintén vallott testképzavaráról Szilágyi Liliána: már nyolcévesen a zsírleszíváson gondolkodott a magyar úszócsillag (Blikk)
Sokkoló őszinteséggel beszélt a bulimiával (falási rohamok után intenzív szabadulási szándék a tápláléktól) folytatott küzdelméről Szilágyi Liliána (23). Az Eb-ezüstérmes úszó csaknem tíz éven át szenvedett a kényszerbetegségtől.
ápr. 8
5:33
Meztelenül válogat a hűtőben a nagy mellű szurkolólány (Ripost)
Ana Cherinek alighanem melege lehetett, mert meztelenül nézelődött a hűtőjében.
ápr. 8
6:48
Darts: a mieink megnyerték a virtuális csapat-világbajnokságot! (She)
Bár a darts épp az a sportág, amelyet úgy is lehet űzni, hogy nem találkoznak az ellenfelek, vagyis megfelelő technikai feltételek esetén játszható karantén idején is, amire egyre többen jönnek rá, így egyre több és egyre színvonalasabb meccseket látni az interneten, az utóbbi napokban egy szavazásos játék hozta lázba a rajongókat, nyugodtan írhatj
ápr. 8
7:30
A havazás megállította a magyar válogatottat (Infostart)
A rossz időjárás miatt nem jutott fel a Kaukázusban található, 5193 méteres Skhara csúcsra az újjáalakult magyar hegymászó-válogatott.
ápr. 8
7:30
Koronavírus: 100 ezer jegyet eladott a német csapat a „láthatatlan” meccsre (She)
Kreatív önfenntartási megoldással állt elő a német negyedosztályú 1. FC Lokomotive Leipzig futballcsapata. A lipcsei klub május nyolcadikára meghirdetett egy mérkőzést, egy „láthatatlan” ellenfél ellen, és belépőket kezdett el árulni a találkozóra.
ápr. 8
7:39
Kapás Bogi önmaga pszichológusa a karanténban (Ripost)
Rövid időn belül két csapás érte Kapás Boglárkát, aki most igazán hasznát veszi a tanulmányainak.
ápr. 8
8:45
Ronaldinho távozhat a börtönből, házi őrizetbe kerül (444.hu)
1,6 millió dolláros óvadék befizetése után.
ápr. 8
9:03
Nb I: Mennék, naná, hogy mennék már a pályára – Futács (She)
A második helyen álló székesfehérváriak csatára, Futács Márkó nem pesszimista, és hisz benne, hogy még ebben az idényben pályára léphet.
ápr. 8
9:09
Hetvenéves az utolsó „szocialista” vb-gólkirály (She)
Grzegorz Lato a kapu előtt határozottabb volt, mint szövetségi vezetőként, de a lengyelek nem a korrupt sportvezetőre, hanem a kétszeres világbajnoki bronzérmes labdarúgóra emlékeznek.
ápr. 8
9:21
KoroNapló: új sport, új nyelv – Galló Vilmos (She)
Az első finnországi idényét töltő Galló Vilmos visszaköltözött Svédországba, ahol tinédzserkora óta légióskodott: az egykori klubja városával, Timrával egybenőtt Sundsvallban tölti az idejét – új sporttal és nyelvtanulással.
ápr. 8
9:23
Olimpia: Pekingre is hatással lesz a tokiói halasztás (She)
Vajda László, a 2022-es pekingi téli olimpia szervezőbizottságának szenior szakértője évek óta él családjával a kínai fővárosban. A szakember többek között a tokiói nyári játékok elhalasztásáról, és annak következményeiről, a munkájáról és természetesen az ázsiai országból induló koronavírusról is beszélt az Origónak.
ápr. 8
9:27
Ligue 1: megegyeztek a játékosok a fizetéscsökkentésről, de nem kötelező (She)
A francia első és másodosztályú labdarúgóklubok egyezségre jutottak játékosaikkal a fizetések csökkentéséről a koronavírus-járvány miatti válsághelyzetre való tekintettel – számolt be róla az AFP hírügynökség.
ápr. 8
9:29
Nb I: Kisvárdán elkezdték az edzéseket, Debrecenben és Újpesten még nem (She)
A Kisvárda Master Good játékosai is edzenek, a sportigazgató szerint technikai képzettségben náluk megdöbbentő a visszaesés. Eközben a Debrecennél és az Újpestnél még vizsgálják az újrakezdés lehetőségét.
ápr. 8
9:31
Nb I: Borzasztó érzés üres lelátók előtt futballozni – Vitelki (She)
A Loki vezetőedzője elemzéssel és szakmai anyagok olvasásával tölti az idejét, és úgy látja, könnyű lesz felpörgetni a játékosokat a folytatásra, ha nem hónapokra áll le a futballélet.
ápr. 8
9:39
Anglia: kórházban az angol futball gólrekordere, Jimmy Greaves (She)
Jimmy Greaves korábbi klubja, a Tottenham Hotspur közölte: a 80 éves sportember rossz egészségi állapotban van azóta, hogy öt évvel ezelőtt szélütést kapott. A közleményben nincs utalás arra, hogy Greaves a koronavírus-fertőzés bármilyen tünetétől szenvedne.
ápr. 8
9:45
Nemzetközösségi Játékok: a kanadai Hamilton 2030-ig rendező lenne (She)
A kanadai Hamilton városa pályázik a 2026-os és a 2030-as Nemzetközösségi Játékok megrendezésére.
ápr. 8
9:45
Kiengedték a börtönből, ez vár most Ronaldinhóra (Ripost)
Az aranylabdás brazil labdarúgót és testvérét, Roberto Assist március elején vették őrizetbe Paraguayban.
ápr. 8
9:51
Tookió 2020: jövő június végéig lezárul a selejtezős időszak (She)
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) véglegesítette az idén nyárról jövőre halasztott tokiói játékok kvalifikációs időszakának zárását, amely 2021. június 29-én lesz, az utazó sportolók végleges névsorát pedig jövő július 5-ig kell majd leadni.
ápr. 8
9:57
Tokió 2020: jövő június végéig lezárul a selejtezős időszak (She)
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) véglegesítette az idén nyárról jövőre halasztott tokiói játékok kvalifikációs időszakának zárását, amely 2021. június 29-én lesz. Az utazó sportolók végleges névsorát jövő július 5-ig kell majd leadni.
ápr. 8
10:03
amikor a brazil csatár egy meccsen hét gólt szerzett (She)
A koronavírus megbénította a sportvilágot, és lassan már nem marad olyan ország, ahol még rendeznek labdarúgó-mérkőzéseket. Mit lehet ilyenkor tenni? Irány az archívum! Ezúttal egy legendás „mesterhetest” idézünk fel.
ápr. 8
10:03
Meglepő fordulat Ronaldinho ügyében (ATV)
Meglepetésre fordulat állt be a brazilok egykori futballsztárja, Ronaldinho büntetőügyében Paraguayban: a volt játékos és testvére 1,6 millió dollár (528 millió forint) ellenében elhagyhatta a börtönt és házi őrizetbe került.
ápr. 8
10:05
Tenisz: visszavonul a kétszeres GS-tornagyőztes amerikai teniszező (She)
Vania King már korábban bejelentette, hogy az idei charlestoni torna lesz az utolsó számára, ám a koronavírus-járvány közbeszólt, így verseny nélkül fejezte be pályafutását.
ápr. 8
10:06
Ronaldinho 1,6 millió dollár fejében elhagyhatta a börtönt és házi őrizetbe került (Behaviour)
Az ügy folytatását egy asuncióni hotelben várhatja a volt játékos és testvére.
ápr. 8
10:09
E-sport: kétmillió forinttal segít Micheliszék e-bajnoksága (She)
Kétmillió forinttal segíti a Michelisz Norbert fémjelezte Hungaroring e-sport bajnokság a koronavírus-járvány miatti rendkívüli helyzetben a digitális oktatás sikerességét.
ápr. 8
10:21
Már decemberben koronavírusos lehetett egy magyar sportoló (Infostart)
A triatlonos Tóth Tamás Vuhanban versenyzett, majd nagyon rosszul érezte magát, de akkor még senki sem tudott az új típusú koronavírus-fertőzésről.
ápr. 8
10:39
A doppingolók jutalma: halasztás (Behaviour)
Több mint száz, jelenleg eltiltott sportoló lehet ott elméletben jövőre a nyári olimpián, mert addigra letöltötte büntetését.
ápr. 8
10:45
Vízilabda: ismét elhalasztották női válogatottunk olimpiai selejtezőjét (She)
Ahogy az várható volt, a Nemzetközi Úszószövetség májusban sem rendezi meg a márciusról elhalasztott olimpiai selejtezőtornákat – amelyen többek között a magyar női vízilabda-válogatott is érdekelt.
ápr. 8
10:57
Kézilabda: nem tud szakítani a sportággal – Kovács Péter 65 éves (She)
A magyar férfi kézilabda-válogatott szereplési csúcstartója és gólkirálya, Kovács Péter 65 évvel ezelőtt született. Ebből az alkalomból a Magyar Kézilabda-szövetség köszöntötte a világbajnoki ezüstérmes, BEK-győztes átlövőt Ballai Attila írásával.
ápr. 8
11:03
Egész pályafutására kihathat a válogatott játékosnak, hogy prostituáltakkal szórakozott (Infostart)
Azt senki sem tudja, mikor játszhat újra válogatott labdarúgó-mérkőzést Anglia, de egyre többen gondolják úgy, hogy Kyle Walker, a Manchester City jobbhátvédje nem lesz a csapatban, bármikor is állítsák azt össze.
ápr. 8
11:15
Férfi kézi: A döntésemet már a járvány előtt meghoztam – Sterbik (She)
Sterbik Árpád a közelmúltban már arról beszélt, valószínűleg túl van pályafutása utolsó mérkőzésén. A Telekom Veszprém kapusa most az európai szövetségnek adott interjújában megerősítette, hogy sikerekben gazdag karrierje a végéhez ért.
ápr. 8
11:17
Légiósok: Rajtam múlik, mennyit dolgozom a válogatott meghívóért – Németh (She)
Németh Krisztián a szlovákiai Balázsfán készül, és a jelenlegi bizonytalan helyzetben is igyekszik meglátni a jót, mondván, így legalább van lehetősége utolérni a többieket.
ápr. 8
11:21
F1: csökkentették a vezetők fizetését, szabadságoltak 250 dolgozót (She)
A Formula–1 vezetői saját fizetésüket 20 százalékkal csökkentették, miközben a világbajnoki sorozatot működtető cég dolgozói közül 250 főt fizetett szabadságra küldtek a koronavírus-járvány és az emiatt kialakult gazdasági nehézségek következtében.
ápr. 8
11:39
Dortmund: Reus szerint még behozatják a Bayernt, ha folytatják az idényt (She)
A bajnokság megnyerését tűzte ki célul a sérüléséből lábadozó Marco Reus, a Borussia Dortmund válogatott csapatkapitánya, aki szerint a címvédő Bayern Münchennel szembeni négypontos hátrány egyáltalán nem lesz ledolgozhatatlan, amikor a koronavírus-járvány miatt szünetelő német labdarúgó-bajnokság újraindul.
ápr. 8
11:41
Birkózás: jövőre is Budapesten lesz az európai olimpiai kvalifikáció (She)
A nemzetközi birkózószövetség (UWW) vezető testülete, a büró (amelynek magyar tagja Bacsa Péter, a hazai szövetség, az MBSZ ügyvezető alelnöke) döntött az immár 2021-es tokiói olimpia birkózóversenyének kvalifikációs rendjéről. Ennek értelmében az idén márciusra tervezett, de a koronavírus-járvány miatt elhalasztott kontinentális selejtezők egy évv
ápr. 8
11:45
Anglia: a Pl is idő előtt véget ér – állítja az olasz klubigazgató (She)
Pierpaolo Marino, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Udinese igazgatója az angol bajnokság, azaz a Premier League esetleges idő előtti beszüntetéséről beszélt.
ápr. 8
11:45
Ősszel debütálhat a Dortmund csodagyereke (Behaviour)
A Német Labdarúgóliga döntése értelmében a következő idénytől a 16. életévüket betöltött labdarúgók is szerepelhetnek a Bundesligában, illetve a másodosztályban.
ápr. 8
11:51
Kun Gábor: Sokaknak komoly presztízs a Honvéd kispadja, ez jól látszik az érdeklődésekből (She)
Kun Gábor, a labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd ügyvezető igazgatója a klub hivatalos honlapjának, a honvedfc.hu-nak beszélt a koronavírus-járvány következtében kialakult helyzetről, Giuseppe Sannino távozásáról, az edzőkeresésről, valamint Urbányi István visszatéréséről is.
ápr. 8
11:51
Jön az unoka, 45 évesen lesz nagypapa a legendás magyar focista (Ripost)
A Debrecen labdarúgócsapatának korábbi klasszisa, Sándor Tamás nemsokára unokázhat.
ápr. 8
11:53
Rali: Turán Frigyes csalódott, de elfogadja a kialakult helyzetet (She)
Turán Frigyes Európa-bajnoki futamgyőztes raliversenyző optimistán készül a folytatásra és abban bízik, hogy júniusban elkezdődhet az országos bajnokság, de az eddig elmaradt két futam „minden egyes kilométere és tesztje″ hiányzik neki.
ápr. 8
11:57
Tottenham: Mourinho egy parkban tartott edzést néhány játékosnak (She)
Nem mutatott jó példát José Mourinho, az angol élvonalbeli Tottenham Hotspur portugál menedzsere és a klub néhány labdarúgója, akik egy londoni parkban találkoztak, hogy együtt edzenek.
ápr. 8
12:03
Nb Ii: Csákváron is döntöttek a fizetésekkel kapcsolatban (She)
A labdarúgó NB II-ben szereplő Aqvital FC Csákvárnál is döntöttek a fizetésekkel kapcsolatban – egyelőre nincs bércsökkentés, a játékosok pedig egyéni edzésterv alapján otthon tréningeznek.
ápr. 8
12:09
Dopping: az oroszok az atlétiáikat ellenőrizték idén a legtöbbször (She)
Az Orosz Doppingellenes Ügynökség (RUSADA) az év első negyedében a legtöbb ellenőrző vizsgálatot az orosz atléták körében hajtotta végre.
ápr. 8
12:27
Koronavírus: az Ftc és a Vasas is folyamatosan jótékonykodik (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros, valamint a másodosztályú Vasas is állandó jótékonykodással igyekszik segíteni a koronavírus-járvány ellen küzdő egészségügyi dolgozókat.
ápr. 8
12:27
A hollandok már tudják, mikor folytatódik a futballbajnokság (Infostart)
Az európai labdarúgó-bajnokságok közül elsőként a hollandban született meg a visszatérés menetrendje.
ápr. 8
12:29
Thomas Müller, az utolsó bajor cowboy a vadnyugaton (She)
Nem tartozik a legtechnikásabb és a leggyorsabb játékosok közé, posztjának magyar elnevezése nincs, a szerződését 2023-ig meghosszabbító Thomas Müllerhez mégis kitartóan ragaszkodik a Bayern München.

Keresés