2020. április 14. kedd

ápr. 14
0:06
Nem biztos, hogy elfogadják a felajánlást: kihagyja az Ehf-kupát a Gyöngyös? (Blikk)
Nem biztos, hogy elfogadja a Csurgó sportszerű felajánlását a Gyöngyös. A Magyar Kézilabda-szövetség a koronavírus-járvány miatt véget vetett a 2019/2020-as bajnokságnak, a nemzetközi kupaindulással kapcsolatban pedig az első osztály előző évadának eredményeit veszi figyelembe.
ápr. 14
0:10
„Hivatalosan semmilyen formában nem vehetne részt a szervezet munkájában” – Aján Tamás kizárását akarja az ügyvivő (Blikk)
Egyre nagyobb teherrel kell megbirkóznia Aján Tamásnak (81), a Nemzetközi Súlyemelő-szövetség (IWF) felfüggesztett elnökének. A sportvezető tevékenységével kapcsolatban korábban felvetette a korrupció gyanúját a német ARD televízió, s most már a saját szervezetétől is kemény kritikát kapott...
ápr. 14
5:21
Hatalmas mellek, nyuszijelmezben pucérkodik a sportolónő (Ripost)
Valentina Fradegrada nagyon szeret teniszezni, de az extrém sportokat sem veti meg.
ápr. 14
6:48
Uefa: augusztusban zárulhat az idény a BL-döntővel – sajtóhír (She)
A Cadena SER rádióadó információi szerint az Európai Klubok Szövetsége (ECA) megegyezett az Európai Labdarúgó-szövetséggel (UEFA) a koronavírus-járvány miatt felfüggesztett futballidény augusztusban történő befejezéséről – már amennyiben a járványügyi helyzet ezt lehetővé teszi.
ápr. 14
7:18
Shane Tusup mégis szerepel Hosszú Katinka filmjében? (BorsOnline)
Shane Tusup háromszoros olimpiai bajnok úszóedző új életet kezdett Budapesten. Összeköltözött szerelmével, Courtneyvel és tanítványát, Szilágyi Liliánát világraszóló sikerekhez akarja segíteni.
ápr. 14
8:06
Topligák: az Ajax a világ élén, csak a Real és a Barca top 15-ös (She)
A svájci székhelyű Sporttudományok Nemzetközi Központja (CIES) legfrissebb kutatásában a nevelőklubokkal foglalkozott, egészen pontosan azzal, melyek adják a legtöbb játékost az európai topligákba.
ápr. 14
8:18
Genoa: hajszálnyira voltak Lewandowski szerződtetésétől (She)
Robert Lewandowski kis híján a Genoa játékosa lett 2010-ben – többek között erről beszélt az olasz futballklub korábbi sportigazgatója, Stefano Capozucca a Radio Sportivának a hétvégén.
ápr. 14
8:18
Barcelona-sztár: nem egy zsák krumpli vagyok (Infostart)
Ivan Rakitic, az FC Barcelona horvát labdarúgója úgy készül, hogy kitölti a jövő nyárig szóló szerződését a katalán klubnál, de ha mégis előbb - akár már idén - szakítanak, az az ő döntése lesz.
ápr. 14
8:18
Lélegeztetőgépeket tesztel a Forma–1-es Williams magyar szerelője (BorsOnline)
Versenyzés híján a Forma–1-es Williams csapat is átállt az egészségügyi gépek gyártására. Az angoloknál dolgozó Jánvári Zsolt feladata az elkészült lélegeztetőgépek tesztelése lesz.
ápr. 14
8:30
Csináld, ne csak nézd! – A heti edzések élőben a Blikk Facebook-oldalán Urbancsok Tamással: az első kedden, 18 órakor! (Blikk)
Urbancsok Tamás és a TotoSport csapata segít benne, hogy senki ne készüljön ki testileg a home officeban. Aki most sokat van otthon, azoknak egyre fontosabbá fog válni a mozgás. Nem mellesleg jó immunerősítő is. A következő edzés: 2020. április 14., kedd, 18 óra.
ápr. 14
8:30
Nfl: McCaffrey a liga történetének legjobban fizetett futója (She)
A Carolina Panthersben szereplő Christian McCaffrey lett a profi amerikaifutball-liga (NFL) történetének legjobban fizetett futója.
ápr. 14
9:00
Ferencváros: Újra eljön a mi időnk! – Rebrov (She)
A Ferencváros vezetőedzőjét, Szerhij Rebrovot a nap végére alaposan lefárasztja két kisfia, a könyvekből lassan kifogy, de örül, hogy csapatával legalább kis csoportokban tréningezhet a Népligetben.
ápr. 14
9:00
Hoppá -  Max Mosley szerint törölni kellene az egész idei Forma-1-es szezont (BorsOnline)
Max Mosley, a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) korábbi elnöke azt tanácsolja utódjának, Jean Todtnak, hogy töröljék az egész Forma-1-es idényt.
ápr. 14
9:02
F1: a Francia Nagydíjat is elhalaszthatják a koronavírus miatt (She)
A június 28-ra tervezett Formula–1-es Francia Nagydíjat is valószínűleg el kell halasztani, miután Emmanuel Macron államfő hétfőn módosította a tömegrendezvényekre vonatkozó tiltás időpontját.
ápr. 14
9:03
Nézők nélkül folytatódhat a Bajnokok Ligája, augusztusig elhúzódhat a szezon (ATV)
A Cadena SER információi szerint megállapodott egymással az UEFA és az ECA, hogy a koronavírus-járvány miatt felfüggesztett futballidényt, augusztusban, a Bajnokok Ligája fináléjával fejezik be - írja a 24.hu.
ápr. 14
9:03
Max Mosley szerint törölni kell az egész Forma-1-es szezont (HírTV)
A volt sportvezető szerint a koronavírus-járvány miatt kiszámíthatatlan a mostani helyzet.
ápr. 14
9:06
Koronavírus: a Forma-1-es Francia Nagydíjat is elhalaszthatják (Blikk)
A június 28-ra tervezett Forma-1-es Francia Nagydíjat is valószínűleg el kell halasztani, miután Emmanuel Macron államfő hétfőn módosította a tömegrendezvényekre vonatkozó tiltás időpontját.
ápr. 14
9:09
Elképzelhető, hogy törölni kell az egész Forma-1-es idényt (ATV)
Max Mosley, a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) korábbi elnöke azt tanácsolja utódjának, Jean Todtnak, hogy töröljék az egész Forma-1-es idényt.
ápr. 14
9:12
F1: Max Mosley szerint törölni kell az egész szezont (She)
Max Mosley, a Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA) korábbi elnöke azt tanácsolja utódjának, Jean Todtnak, hogy töröljék az egész Formula–1-es idényt.
ápr. 14
9:18
Több tucat doppingoló csettinthet most elégedetten (Infostart)
Szám szerint negyven. A legtöbben ott is lehetnek Tokióban, mert egy éven belül lejár az eltiltásuk.
ápr. 14
9:33
Lesd meg Cristiano Ronaldót, luxusban húzza meg magát a focista (Ripost)
Hetek óta a portugáliai Madeirán tölti mindennapjait a labdarúgó és a családja.
ápr. 14
9:42
amikor Giggs a 109. percben ütötte ki az Arsenalt (She)
Élő sportesemények nélkül tovább folytatjuk a múltbeli emlékezetes pillanatokat felidéző sorozatunkat. Most 1999-ig megyünk vissza az időben, a helyszín a birminghami Villa Park, ahol az Arsenal és a Manchester United az FA-kupa döntőjébe kerülésért csatázott egymással.
ápr. 14
9:48
Forma-1: újabb drasztikus döntést lengettek be (Infostart)
Egyesével törlik a futamokat, most épp a Francia Nagydíj kerül ki a naptárból. Van ennél drasztikusabb javaslat is.
ápr. 14
9:48
Úszás: Bernekék több mint félmillió forintot gyűjtöttek a Centrumkórháznak (She)
Lezárult a válogatott úszók jótékonysági projektje: Bernek Péterék ereklyéik licitre bocsátásából 573 ezer forintot gyűjtöttek a Dél-pesti Centrumkórház Hematológiai és Infektológiai Intézetének. Terveik szerint pedig újabb árverések jönnek, szintén a koronavírus-járvány elleni küzdelem támogatására.
ápr. 14
9:50
KoroNapló: Nincs idő kísérletezni! – Gulácsi Péter (She)
A hosszú leállás után egyből élesben kell majd bizonyítani az RB Leipzig és a magyar labdarúgó-válogatott kapusa szerint, aki úgy véli, a május eleji folytatás nem reális.
ápr. 14
10:00
Gyász: elkapta a koronavírust, elhunyt az Nba-sztár édesanyja (She)
Hetekig küzdött a koronavírussal, mielőtt elhunyt Jacqueline Towns, az észak-amerikai profi kosárlabdaligában (NBA) szereplő Minnesota Timberwolves-játékos, Karl-Anthony Towns édesanyja. A hírt a klub közleményben hozta nyilvánosságra.
ápr. 14
10:06
Fifa: az alelnök szerint az idén nem kellene válogatott meccseket játszani (She)
Victor Montagliani, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) alelnöke szerint 2020 hátralévő részében valószínűleg nem lehet nemzetközi mérkőzéseket rendezni.
ápr. 14
10:30
Kézi: a Veszprém és a Győr is a Bl négyes döntőjébe kerülhet – sajtóhír (She)
A B-terv szerint a szezonban eddig elért eredmények alapján kerülnének ki a férfi és a női kézilabda Bajnokok Ligája elhalasztott négyes döntőinek résztvevői, amelyek közé így bekerülne a Telekom Veszprém és a Győri Audi ETO.
ápr. 14
10:42
Női kézi: nővérnek állt a norvég válogatott szélső (She)
A Vipers Kristiansand női kézilabdacsapatának jobbszélsője, Malin Aune nővérnek állt, hogy segíthessen a koronavírus-járvány elleni harcban.
ápr. 14
10:45
FIFA-alelnök: a nemzetközi futballélet 2021-es újraindulása a reális (ATV)
Victor Montagliani, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) alelnöke szerint 2020-ban nem igazán lehet majd nemzetközi mérkőzéseket rendezni.
ápr. 14
10:48
Kiszivárgott az európai kézisszövetség terve, a Veszprém és a Győr örülhetne (Infostart)
A B terv szerint a szezonban eddig elért eredmények alapján kerülnének ki a férfi és a női kézilabda Bajnokok Ligája elhalasztott négyes döntőinek résztvevői, amelyek közé így bekerülne a Telekom Veszprém és a Győri Audi ETO.
ápr. 14
10:48
Megszólalt a Fia volt elnöke: törölni kéne a teljes Forma 1-es szezont a járvány miatt (Blikk)
A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) volt elnöke, Max Mosley szerint törölni kellene az egész Forma 1-es idényt.
ápr. 14
10:48
Vízilabda: ingyen megnézhető a Halassy Olivérről szóló dokumentumfilm (She)
Néhány nap híján két éve mutatták be a több nemzetközi filmfesztiválon is díjazott „A csodafedezet – Vitéz Halassy Olivér” című 50 perces dokumentumfilmet, amely most egy hónapig ingyen elérhető és megnézhető – számolt be róla a film egyik producere, a háromszoros olimpiai bajnok pólós, Kiss Gergely.
ápr. 14
10:54
Ökölvívás: amikor Lévai másodpercekre volt a világszenzációtól (She)
1980 áprilisában ezekben a napokban kezdődött az ökölvívó Honvéd-kupa, a Körcsarnokba be sem fértek az emberek, és másodperceken múlt a szenzáció, hogy a szupernehézsúlyban a teljesen esélytelen Lévai István legyőzze az akkor már kétszeres olimpiai bajnok kubai Teófilo Stevensont, minden idők egyik legjobbját. Az eseményt a Magyar Nemzet eleve
ápr. 14
11:30
Serie A: Galatasaray? Dehogy! Balotelli elárulta, hová vágyik (She)
Különleges interjú készült Mario Balotellivel hétfőn: a riporter az aranylabdás Fabio Cannavaro volt. A két olasz az Instagramon live-olt, ahol szurkolói kérdésekre is reagáltak. Balotelli többek között elárulta, többször is szeretett volna Nápolyba igazolni, és még mindig nagy örömmel lenne a Napoli futballistája – már csak azért is, mert a lá
ápr. 14
11:36
Sokaknak lesz elszomorító, amire a FIFA-alelnök számít (Infostart)
Victor Montagliani, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség alelnöke szerint 2020-ban nem igazán lehet majd nemzetközi mérkőzéseket rendezni.
ápr. 14
11:36
Barcelona: átalakult a vezetőség az igazgatósági tagok lemondása után (She)
Az FC Barcelona átszervezte vezetőségét azután, hogy pénteken hat igazgatósági tag lemondott posztjáról.
ápr. 14
11:38
Koronavírus: Fellaini három hét után elhagyhatta a kórházat (She)
Marouane Fellaini, a Santung Luneng belga válogatott futballistája elhagyhatta a csinani kórházat – tudatta rövid hivatalos közleményben kínai klubja.
ápr. 14
11:48
Így ünnepelte negyedszázados jubileumát a Népsport – és a politika (She)
A háború után, 1945 áprilisában indult útjára a Népsport, 25 évvel később, 1970-ben több oldalon emlékezett meg a lap a jubileumról. Az előd Nemzeti Sportról méltatlanul kevés szót ejtve, a politikáról annál többet.
ápr. 14
12:18
Edzősors: Emery az exbarátnőjét okolja a kirúgásáért (She)
Egészen furcsa okból került ismét a figyelem középpontjába Unai Emery: az Arsenal korábbi menedzsere exbarátnőjét okolta a sikertelen londoni kalandért.
ápr. 14
12:42
Mlsz: rendhagyó közgyűlésre készül a futballszövetség (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) a terveknek megfelelően április 21-én 10 órai kezdettel megtartja éves küldöttközgyűlését.
ápr. 14
12:44
Női röpi: szerződést hosszabbított Tálas Kaposváron (She)
Tavaly nyáron csatlakozott a kaposváriakhoz a magyar női röplabda-válogatott csapatkapitánya, Tálas Zsuzsanna, és a klasszis feladó kedden újabb egyéves szerződést kötött az 1. MCM-Diamant együttesével – áll a klub szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében.
ápr. 14
12:48
Gőzerővel folyik a Balaton-átúszás szervezése (Infostart)
A BSI hírlevelében úgy készülnek, hogy a június végi esemény megrendezhető lesz.
ápr. 14
12:48
A teljes Forma-1-es idény törlését javasolja a Nemzetközi Automobil Szövetség korábbi elnöke (Behaviour)
Ez véget vetne a bizonytalanságnak Max Mosley szerint.
ápr. 14
12:54
Kiderült, ki oldja meg, hogy Shane Tusup szerepeljen a Katinka-filmben (Infostart)
A három olimpiai bajnoki címet "összetanító" edző interjút adott egy magyar lapnak.
ápr. 14
13:00
Ligue 1: júniusban indulhat újra a francia labdarúgó-bajnokság (She)
A L’Équipe sportnapilap értesülése szerint június 3-án vagy 17-én indulhat újra a francia labdarúgó-bajnokság. Az újság a francia liga (LFP) egyik hivatalos dokumentumára hivatkozva írt kedden arról, hogy inkább a június 17-i folytatásnak van realitása.
ápr. 14
13:06
Nfl: virtuális edzőtáborokkal indul az új idény (She)
A tengerentúli amerikaifutball-bajnokság (NFL) vezetése és a játékos-szakszervezet megállapodott abban, hogy a járványhelyzet javulásáig virtuális edzőtáborokkal kezdik meg az új idényt a csapatok.
ápr. 14
13:12
Varga Zoltán ragyogása a Ferencvárosban (She)
Puskás Ferenc Bilbaóban Öcsinek szólítva dicsérte meg a nagy gólt szerző Varga Zoltánt – ezt pedig nem sokan mondhatják el magukról. A Ferencváros egykori csatáráról készített nyolcrészes sorozatunk – ami 2010-ben a futballista halála után jelent meg a Nemzeti Sportban – 2. részében a ferencvárosi és válogatottbeli bemutatkozását elevenítjük fel.
ápr. 14
13:25
Nb Ii: az Eto 1.5 millió forintot gyűjtött a helyi kórháznak (She)
A koronavírus-járvány elleni védekezés elősegítésére az ETO FC Győr labdarúgói, vezetői, edzői és szurkolói 1 millió 670 ezer forintot gyűjtöttek össze: másfél millió forintot a Petz Aladár Megyei Oktató Kórháznak adtak, 170 ezer forintért maszkokat vásárolnak, amelyeket a rendőrségnek juttatnak el.
ápr. 14
13:25
2021-ben sem lehet megrendezni az olimpiát? A szervezőbizottság válaszolt (ATV)
Az idén nyárról jövő július-augusztusra halasztott tokiói nyári olimpia szervezőinek nincs B tervük arra az esetre, ha a koronavírus-járvány miatt mégsem lehetne 2021-ben megrendezni a játékokat a japán fővárosban.

Keresés