2020. április 1. szerda

ápr. 1
0:00
Szerdai sportműsor: magyar–portugál a 2016-os Eb-ről (She)
Újabb élő sporteseményre egy darabig minden bizonnyal még várnunk kell, maradnak hát az ismétlések. Az M4 Sporton 20 órától a Magyarország–Portugália mérkőzést tekinthetjük meg a 2016-os Európa-bajnokságról, majd utána a Tottenham–Liverpool Bajnokok Ligája-döntőt 2019-ből.
ápr. 1
0:06
Ott hagyhatja a Bayernt a sztárkapus? Erre veheti az irányt Neuer (Blikk)
Nem fogadta el a Bayern München szerződéshosszabbítási ajánlatát Manuel Neuer (34), az együttes és Németország válogatottjának focikapusa. A német napilap, a Bild úgy tudja, Neuer öt évvel szerette volna meghosszabbítani jövő nyáron lejáró szerződését, a bajor klub azonban csak 2023 nyaráig írt volna alá csapatkapitányával.
ápr. 1
0:10
A koronavírus ellenére visszatért a pályára a Dortmund - Ezt találták ki, hogy újra edzhessenek (Blikk)
A koronavírus-járvány még javában tombol Németországban – ahol emiatt felfüggesztették a labdarúgó-bajnokságot –, ám a Borussia Dortmund ennek ellenére igen kreatív módot talált arra, hogy a többhetes kényszerpihenő után újra edzésbe állhasson a csapat.
ápr. 1
0:12
Szerdai sportműsor: magyar–portugál a 2016-os Eb-ről (She)
Újabb élő sporteseményre egy darabig minden bizonnyal még várnunk kell, maradnak hát az ismétlések. Az M4 Sporton 20 órától a Magyarország–Portugália mérkőzést tekinthetjük meg a 2016-os Európa-bajnokságról, majd utána a Tottenham–Liverpool Bajnokok Ligája-döntőt 2019-ből.
ápr. 1
0:14
Nagy a baj? Eladhatja a koronavírus miatt Ronaldót a Juventus? (Blikk)
A torinói sztárgárda legjobbja eladásával menekülne a koronavírus okozta anyagi összeomlástól.
ápr. 1
0:18
Itt a nagy visszatérés: Dárdai ismét munkába áll a Herthánál – Ezt a posztot tölti majd be (Blikk)
Közeledik a nagy visszatérés Dárdai Pál (44) számára! A német Hertha BSC ikonikus alakja július elsejétől, egy év szünetet követően ismét munkába áll a berlini focicsapatnál, amelynek utánpótlásedzője lesz. Michael Preetz (52), az egyesület sportigazgatója a bejelentéskor elmondta, még nem dőlt el, melyik korosztállyal foglalkozik majd a korábban a
ápr. 1
0:22
Régi nagy álma válhatott valóra Baji Balázsnak: ez történt vele (Blikk)
Régi álmát váltotta valóra a világbajnoki bronz- és Európa-bajnoki ezüstérmes gátfutó, Baji Balázs (30). A sportpályafutása mellett állatorvosként is tevékenykedő atléta egy agarat fogadott örökbe. A „civilben” az Állatorvostudományi Egyetem Kisállatklinikáján dolgozó sportoló Instagram-oldalán osztott meg egy képet a Szikra névre keresztelt kutyár
ápr. 1
0:26
Babos Tímea: „Magyarország nagyon jól csinálja” (Blikk)
Babos Tímea szerint a salakos szezon után vélhetően törlik a füves pályás teniszidényt is a koronavírus-járvány miatt.
ápr. 1
0:30
A Magyar Úszó Szövetség megerősítette: eddig kilenc úszónk koronavírustesztje lett pozitív – részletek (Blikk)
Mint ahogyan arról a Blikk is hírt adott, Kapás Boglárka világbajnok úszónőnk a mai nap folyamán jelentette be a közösségi oldalán, hogy megfertőződött a koronavírussal. Ezt követően Horváth Dávid és Kozma Dominik is a nyilvánosság előtt osztotta meg: pozitív lett a koronavírustesztjük. Sajtóinformációk szerint több úszó is érintett lehet, amit mos
ápr. 1
0:34
Tragédia: 43 évesen elhunyt az ismert futballista (Blikk)
Tragikus hirtelenséggel 43 éves korában elhunyt Martin Tudor.
ápr. 1
0:38
Így reagált Kapás Boglárka, amikor megtudta: koronavírusos (Blikk)
A világ- és Európa-bajnok úszó meglepő őszinteséggel beszélt a sokkoló bejelentéséről.
ápr. 1
0:42
„Egy ideje már csak titkon reménykedtem benne” – Örömében sírt Monspart Sarolta, amikor megtudta, őt javasolják a Nemzet Sportolójának (Blikk)
Az első magyar világbajnok tájfutó, Monspart Sarolta (75) veheti át a február 29-én elhunyt úszólegenda, Székely Éva (†92) helyét a Nemzet Sportolói közt. A magyar amatőr futóélet emblematikus alakja meghatódva fogadta a tizenegy jelenlegi tag döntését.
ápr. 1
3:24
Penyigei csodacsapat: visszaadták a 120 milliót, hogy inkább a gyógyításra menjen a pénz (Blikk)
Nincs ember a 770 lelket számláló falucskában, aki ne értene egyet Juhász Gyula polgármesterrel. Ugyanis a falu vezetője levélben köszönte meg Orbán Viktornak és a szakminisztériumnak a penyigei focipálya felújítására küldött 120 millió forintot. Majd azzal a lendülettel vissza is utalta a pénzt a feladónak, mondván: koronavírus-járvány idején költ
ápr. 1
3:24
Nem fizet tovább a sztárklub az agykárosodást szenvedett focistának (Ripost)
Az Ajax labdarúgócsapata szerződést bontott a 2017 nyarán szívroham következtében súlyos agykárosodást szenvedett játékosával, Abdelhak Nourival.
ápr. 1
5:30
Vadító fotó, megvillantotta mellbimbóit a szőke műsorvezetőnő (Ripost)
Daniella Chávez korábban azt állította, hogy Cristiano Ronaldóval kavart.
ápr. 1
6:42
Real: verseny a szupertehetségért – a Poollal és a Dortmunddal (She)
A Marca szerint a Real Madrid nyáron a Liverpoollal és a Borussia Dortmunddal versenghet a Rennes 17 éves, francia U-válogatott középpályásáért, Eduardo Camavingáért.
ápr. 1
7:48
Koronavírus: a Marseille volt elnökét gyászolja a francia foci (She)
Kedden Dakarban elhunyt Pape Diouf, az Olympique Marseille labdarúgócsapatának korábbi emblematikus elnöke. A 68 éves sportvezető halálát a koronavírus-fertőzés okozta – írja a szenegáli állami média nyomán a LÉquipe.
ápr. 1
8:12
Mark Spitz amerikai úszócsillag a nyírkarászi szeszfőző ükunokája (She)
Levéltári forrásokban és archívumokban kutattuk Mark Spitz kilencszeres olimpiai bajnok úszóklasszis magyar gyökereit, és meg is találtuk, amit kerestünk. Kiderült, a világ egyik legsikeresebb sportolójának dédanyja, Elefánt Terézia Nyírkarászról származik, az ükapa, Elefánt Móric a falu szeszfőzője volt.
ápr. 1
8:39
Álomszülinap, szerelmet vallott a világbajnok klasszis (Ripost)
A héten ünnepelte a 34. születésnapját a Real Madrid labdarúgója.
ápr. 1
8:42
Világfutball: Puskás után Di Stéfanót is kiütötte Messi (She)
Lionel Messi – akárcsak a nyolcaddöntőben Puskás Ferencet – fölényesen „legyőzte” Alfredo Di Stéfanót a legjobb nyolc között a Marca spanyol sportnapilap online szavazásán, amelynek nagy kérdése: ki a futballtörténelem legjobb játékosa?
ápr. 1
9:06
Férfi kézi: újabb műtét – Fazekas Nándor döntött, visszavonul (She)
Befejezi a profi pályafutását Fazekas Nándor, a Balatonfüred 43 éves kézilabdázója – jelentette be a magyar válogatott korábbi kiválósága.
ápr. 1
9:18
Koronavírus: újra edzésbe állt az Nba első fertőzött játékosa (She)
Nem egészen három héttel azt követően, hogy pozitív koronavírustesztet produkált, újra edzett Rudy Gobert, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) első olyan játékosa, aki megfertőződött a világjárványban.
ápr. 1
9:20
Bundesliga: a szurkolók harmada szerint nem kellene folytatni a bajnokságot (She)
A német szurkolók egyharmada szerint azonnali hatállyal befejezettnek kellene nyilvánítani a labdarúgó Bundesliga mostani szezonját.
ápr. 1
9:24
Vége a Neymar-transzfereknek, jöhet a játékoscserék korszaka? (She)
Az egész világot sújtó koronavírus-járvány gazdasági hatásai miatt a szakemberek a nemzetközi futballpiac teljes átalakulását várják, különös tekintettel az átigazolási díjakra és a játékosok fizetésére. 2017-ben Neymar 222 millió euróért került az FC Barcelonától a Paris Saint-Germainhez – e transzfer megdöntésére biztosan hosszú éveket kell
ápr. 1
9:30
A járvány kikényszeríti, amit az MLSZ nem tudott elérni (Behaviour)
Elkerülhetetlen a profi sportolói szerződések felülírása, hiszen a bajnokságok leállása miatt csak idő kérdése a szponzorok visszalépése, és ilyen vészterhes időkben az államnak sem feladata az eddigi állapot fenntartása.
ápr. 1
9:42
rajzfilmhős lett Puskás Ferencből, a leghíresebb magyarból (She)
Puskás Ferenc születésnapján, április 1-jén az M1 tévécsatornán és a Nemzeti Sport Online oldalán is látható a Puskás Ferenc gyermekkori kalandjait megidéző Puskás Öcsi és barátai című rajzfilm, Gellár Csaba rendezésében (az animációs film legelső vetítése egyébként vasárnap este volt az M2 tévécsatornán). A 7 perc hosszúságú, 2D-s animációs techni
ápr. 1
9:42
Kapás Bogi a nulláról kezdheti újra, óriási kihagyás vár rá (Ripost)
Pozitív koronavírus-tesztet produkált Kapás Boglárka. A világbajnok úszónő jól érzi magát, tünetmentes.
ápr. 1
9:44
Koronavírus, nagy a baj az úszóknál, sokkal több lehet a fertőzött (Ripost)
Kilenc, tizenhat vagy még több? Turi György szerint a teszteredmények ismeretében egyenesen kritikus a helyzet.
ápr. 1
9:54
Légiósok: Kádár Tamás nélkül rajtolhat a kínai bajnokság (She)
Miután kiderült, elhalasztják az Eb-pótselejtezőt, a szövetségi kapitány, Marco Rossi visszatért Olaszországba a családjához, a válogatott két alapembere, Kádár Tamás és Dzsudzsák Balázs önkéntes karanténban tölti a hétköznapjait, sőt a védő még Kínába sem utazott el egyelőre.
ápr. 1
10:06
KoroNapló: 2022 nyarán legyen a vb! – Kemény Dénes (She)
A pólósok korábbi szövetségi kapitánya, majd elnöke egy hete leírta az első általános benyomásait arról az új élethelyzetről, amellyel többségünk szerencsére sohasem találkozott, hiszen nem élt háborúban.
ápr. 1
10:24
Spurs: az elnök 3 milliót keresett, majd csökkentette a fizetéseket (She)
A Tottenham Hotspur labdarúgócsapatának elnöke, Daniel Levy bejelentette, hogy a klub 550 dolgozójának 20 százalékkal csökkentette a fizetését.
ápr. 1
10:36
Újratervezett sportesemények: csak a bizonytalanság biztos (Behaviour)
Azzal, hogy eldőlt mikor rendezik meg 2021-ben az olimpiát, jó néhány rangos eseménynek ugyancsak új időpontot kell találni.
ápr. 1
10:45
Örülhetnek a Forma-1 szerelmesei, ez vár rájuk az M4 Sporton (Ripost)
Vasárnap délután 2 órától Európa Nagydíj 1993-ból, este 9-kor pedig virtuális F1 az M4 Sporton.
ápr. 1
10:48
Hosszú Katinka új kihívásokon töri a fejét (Infostart)
A koronavírus-járvány és az olimpia elhalasztása ellenére tovább forog a Hosszú Katinkáról szóló dokumentumfilm - közölte a film kommunikációjával foglalkozó ügynökség.
ápr. 1
10:48
Uefa: ha zárt kapuk mögött is, de lesz BL-döntő – sajtóhír (She)
Az Independent beszámolója szerint az Európai Labdarúgó-szövetség munkacsoportjai elkészültek a koronavírus-járvány okozta helyzet elemzésével, és mind a logisztikai, mind a pénzügyi csoport arra jutott, hogy a Bajnokok Ligáját és az Európa-ligát is végig kell játszani. Ha ez nem sikerülne, az olyan gazdasági károkat okoz a futball számára, ami a k
ápr. 1
10:54
Liga 1: a játékosok és Miriuta szerződését is felfüggeszteték Nagyszebenben (She)
Felfüggesztette a labdarúgók és a Miriuta László vezette szakmai stáb szerződéseit az FC Hermannstadt, ám a román élvonalban szereplő nagyszebeni klub vezetősége a kieső jövedelmek utólagos pótlására is javaslatot tett a csapat tagjainak.
ápr. 1
10:56
Eduarda Amorim: Most van időnk átgondolni az életünket (She)
A Győri Audi ETO női kézilabdacsapatának brazil világbajnoka, Eduarda Amorim a nehéz helyzetben is próbálja megőrizni vidámságát, és tanácsokat is ad a bezártság elviselésére. A 33 éves balátlövőt emellett arról kérdeztük, mennyiben írta át a terveit az olimpia elhalasztása, illetve hogyan látja a csapatban betöltött szerepét.
ápr. 1
11:12
Zsóri Dániel kézilabdás párja lábbal is jól bánik a labdával (She)
Borgyos Panna, a DVSC 19 éves kézilabdázója megmutatta, lábbal sem bánik ügyetlenül a labdával. A dekázásban párja, Zsóri Dániel, a Mol Fehérvár FC Puskás-díjas futballistája segített neki.
ápr. 1
11:14
Bundesliga: új neve van a frankfurti stadionnak (She)
Egy új támogatói szerződés miatt megváltozott a neve a német labdarúgó-bajnokságban szereplő Eintracht Frankfurt otthonának.
ápr. 1
11:18
Tenisz: a nemzetközi szövetségtől kérnek anyagi támogatást a játékosok (She)
Alacsonyabban rangsorolt játékosok egy csoportja a Nemzetközi Teniszszövetségtől (ITF) kér anyagi támogatást, mert elapadt az egyetlen bevételi forrásuk, ugyanis a koronavírus-járvány miatt bizonytalan ideig szünetelnek a tornák.
ápr. 1
11:30
Tokió 2020: a producer szerint a megnyitónak utalnia kell a koronavírusra (She)
A jövő nyárra halasztott tokiói olimpia megnyitóünnepségének utalnia kell majd a koronavírus-járványra a producer szerint.
ápr. 1
11:32
Bolgár–magyar: az Mlsz várja a visszatérítési igényeket (She)
Azok a szurkolók, akik jegyre váltható vouchert vásároltak a Bulgária–Magyarország Európa-bajnoki pótselejtezőre, április 30-ig jelezhetik visszatérítési igényüket, vagy megtarthatják azt a mérkőzés későbbi időpontjára – írja hivatalos honlapján a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ).
ápr. 1
11:36
Nb I: Thomas Dollt egyelőre nem kereste meg a Honvéd (She)
Első számú otthonában, Magyarországon tartózkodik Thomas Doll, a Ferencváros labdarúgócsapatának korábbi vezetőedzője. A német szakember szívesen elutazna a családjához, ám nem szeretne karanténba kerülni. A Budapest Honvéd megüresedett edzői posztjával kapcsolatban is megszólalt.
ápr. 1
11:48
Bércsökkentés: a debreceniek 20 százalékról mondanának le, tárgyalás a Zte-nl is (She)
A DVSC labdarúgócsapatánál a keret valamennyi tagja azonos mértékű fiezétscsökkentést vállalna, közben Zalaegerszegen is megkezdődtek a bértárgyalások.
ápr. 1
11:48
"25 percig levegőért kapkodtam" - mesélte a koronavírusos sztárkapus (ATV)
A spanyolok világ- és kétszeres Európa-bajnok kapusa, Pepe Reina sikeresen vívta meg a harcát napjaink legnagyobb ellenségével, a koronavírussal.
ápr. 1
11:48
Kiderült, Hosszú Katinka koronavírustesztjének is megvan az eredménye (Ripost)
A háromszoros olimpiai bajnok úszónő Dél-Afrikában és Olaszországban is készült 2020-ban.
ápr. 1
11:50
Karanténba került a legjobb magyar vízilabdázó (Ripost)
Újabb magyar sportoló került karanténba a koronavírus-járvány miatt.
ápr. 1
12:00
Bércsökkentés: a debreceniek 20 százalékról mondanának le, tárgyalás a Zte-nél is (She)
A DVSC labdarúgócsapatánál a keret valamennyi tagja azonos mértékű fiezétscsökkentést vállalna, közben Zalaegerszegen is megkezdődtek a bértárgyalások.
ápr. 1
12:02
Súlyemelés: újabb doppingeset a görögöknél, rekorddöntő formában a kínaiak (She)
Hét héten belül már a második pozitív doppingesetet produkálta a görög súlyemelés.
ápr. 1
12:12
Serie A: az Inter már 80 millióval is beérné Martínezért – sajtóhír (She)
Az Internazionale hajlandó jelentősen csökkentett áron is túladni egyik legkeresettebb futballistáján, Lautaro Martínezen – a Calciomercato portál értesülése szerint.

Keresés