2020. május 2. szombat

máj. 2
0:06
Online mutatta be új edzőjét a Békéscsaba (Infostart)
Vida Gergő a női kézilabdázókkal foglalkozik majd, ha szabad lesz neki.
máj. 2
0:06
A Psg a francia futballbajnok (Blikk)
Játék nélkül lett francia bajnok a Paris Saint-Germain futballcsapata.
máj. 2
0:10
2010: a spanyolok meghódítják Dél-Afrikát (Infostart)
Ötven év, ötven mérkőzés – az Infostart.hu összeállította az elmúlt fél évszázad legfantasztikusabb futballmeccseit, minden évből egyet. 2010-ből a világbajnoki döntőt, amelyen a csúcsra jutott a spanyol válogatott, immár Vicente del Bosque irányításával.
máj. 2
0:10
Kiállnak az Osc-ért (Blikk)
Újra összeáll a Cseh Sándor (43), Kósz Zoltán (52), Varga Dániel (36) hármas, amely trióval 2017-ben Bajnokok Ligáját nyert a Szolnok férfivízilabda-csapata.
máj. 2
0:14
Manhercz Krisztián két jó ajánlat közül választotta az OSC-t (Infostart)
Az Európa-bajnok vízilabdázó a szolnoki és az újbudai klub ajánlata közül végül az utóbbit fogadta el, és így továbbra is az OSC-ben folytatja pályafutását.
máj. 2
0:14
Új családtag Liu Shaolin Sándoréknál: tacskókölyök segít nekik átvészelni a karantént (Blikk)
Új jövevénnyel érkezett Liu Shaolin Sándorhoz és barátnőjéhez: egy egy pár hónapos tacskó is segít nekik átvészelni a karantént.
máj. 2
0:18
Vérplazmájukat adták a gyógyításért a magyar élsportolók (Blikk)
Élsportolók ajánlották fel a vérplazmájukat a koronavírus-fertőzöttek kezeléséhez, gyógyításához.
máj. 2
0:30
Hétvégi sportműsor: Michelisz utódokat keres, Carlsen döntőbe juthat saját tornáján (She)
Az elmúlt hetekhez képest bőséges sportkínálatot hoz a hétvége: folytatódik a PDC Home Tour a dartsozók számára, a világbajnok sakkozó, Magnus Carlsen elődöntőt játszik saját szervezésű, 250 ezer dolláros online tornáján, Fehéroroszországban pedig már az élvonalbeli bajnokság 7. fordulója jön. A Sport TV Michelisz Norbert és a Hungaroring közös szi
máj. 2
4:06
Rács mögé zárták lopásért a magyar fociedzőt (Blikk)
Pénzbírságot, valamint két nap elzárást kapott Tornyi Barnabás (67) az Egyesült Államokban, és óvadékot is le kellett tennie, hogy szabadlábra helyezzék!
máj. 2
5:57
Meztelenül az ágyban, meglesték a nagy mellű nagykövetasszonyt (Ripost)
Kicsit elmélázott Mia Gray, aki meztelenül, egy fényképezőgéppel a kezében látható.
máj. 2
7:18
NB II: Mátyus is közreműködött a fizetéscsökkentésben a Halinál (She)
Mint arról korábban beszámoltunk, a koronavírus-járvány által okozott gazdasági nehézségek miatt csökkentek a fizetések a labdarúgó NB II-ben szereplő Szombathelyi Haladásnál. Mátyus János vezetőedző az m4sport.hu-nak elmondta, mekkora a zsugorodás pontos mértéke: ő 50, míg a játékosok 30 százalékos fizetéscsökkentést vállaltak.
máj. 2
7:20
Spanyol cikk Puskásról: „Lövőereje a legjobb volt a történelemben” (She)
Terjedelmes írással tiszteleg Puskás Ferenc emléke előtt a spanyol konzervatív napilap, az ABC, amely – kisebb tárgyi tévedésekkel – azt eleveníti föl, hogy miként született újjá Madridban a magyar zseni, akiről aztán a FIFA Puskás-díjat elnevezték.
máj. 2
7:24
Kapás Bogi sokkot kapott, amikor megtudta: megfertőződött – interjú (BorsOnline)
Egy percet sem gondolkodott azon a világbajnok Kapás Boglárka, hogy felajánlja vérplazmáját a súlyos koronavírusos betegek megsegítésére. A 27 éves pillangóspecialista a Borsnak adott interjújában a kórról és arról is beszélt, hogyan tartja fenn motivációját úgy, hogy nem tudja, mikor versenyezhet újra.
máj. 2
7:54
NB II: a Csákvár már felkészülési meccseket is tervez (She)
A labdarúgó NB II-ben szereplő Aqvital FC Csákvár szakmai stábjának tervei szerint a csapat a jövő hét második felétől már együtt edz és tervben van három felkészülési mérkőzés lejátszása is a bajnoki folytatás előtt.
máj. 2
8:24
Jenei Imre: Izgulok Chicagóban élő lányom miatt (BorsOnline)
Jenei Imre hat évvel azután, hogy 1986-ban BEK-győzelemre vezette a Steaua Bukarestet, átvette a magyar válogatottat, és 14 meccsen dirigált.
máj. 2
8:30
Real: Marcelo elárulta, két éve majdnem klubot váltott (She)
Marcelo Fabio Cannavaróval videochatelt péntek este, s elárulta, nem szeretné elhagyni a Real Madridot, és azt sem gondolja, hogy a klub eladná őt a következő átigazolási időszakban.
máj. 2
8:36
KoroNapló: Juhász Dorka ajándék dobógépre vágyik (She)
Az Ohio State Egyetemen kosárlabdázó Juhász Dorka Indianában tölti a napjait, de már szeretne visszaköltözni Columbusba.
máj. 2
9:12
Psg: Nem ilyen módon akartuk lezárni – Lőw Zsolt (She)
Lőw Zsolt, a Paris Saint-Germain másodedzője beszélt a Nemzeti Sportnak nagy félelméről, a bajnoki cím „megünnepléséről”, és arról, hogyan készülnének fel a Bajnokok Ligája esetleges folytatására.
máj. 2
9:24
Retteg a labda Eszti párbajtőrétől – keményen készül Szász Emese riválisa (BorsOnline)
Alig várja, hogy újra edzésre mehessen a 17 éves Muhari Eszter, aki otthon is keményen készül, hogy ő, és ne az olimpiai bajnok Szász-Kovács Emese utazhasson Tokióba.
máj. 2
10:03
Real Madrid: Aznap sírtam egyedül vereség után – Mourinho (She)
A madridi Marcának adott exkluzív interjút londoni otthonából a Tottenhamet irányító José Mourinho, aki főleg a Real Madridnál eltöltött három idényéről beszélt a sportnapilapnak.
máj. 2
10:09
Isten keze újra besegített Diego Maradonának (Ripost)
Megmenekült csapata a kieséstől. Boldog lehet az argentin legenda, de nem elégedett: előállt még egy nagy kéréssel.
máj. 2
10:51
Man. City: Agüero nem zárja ki, hogy visszatér a La Ligába (She)
Mindössze 14 hónap van hátra Sergio Agüero manchesteri szerződéséből, s bár az argentin támadó még nem tudja, hol folytatja, egyelőre a Cityre koncentrál.
máj. 2
10:57
Nem félek! – Koman Vladimir Iránról, járványról, visszatérésről (She)
A másfél éve az iráni Szepahanban szereplő Koman Vladimir a közel-keleti ország futballjáról, a kritikus járványhelyzetről és a szerződéshosszabbítás lehetőségéről beszélt a Nemzeti Sportnak.
máj. 2
11:09
amikor az Mtk a 36. másodpercre összehozott egy öngólt (She)
A koronavírus megbénította a sportvilágot – mit lehet ilyenkor tenni? Irány az archívum! Most huszonhat évet megyünk vissza az időben, a futballtörténelem egyik leghihetetlenebb öngóljáért. Tartsanak velünk, megéri!
máj. 2
11:45
Nba: december közepén, nézők nélkül kezdődhet a következő idény (She)
Továbbra sem tudni, befejezik-e az NBA 2019–2020-as évadát, s lehetséges, hogy az új idény csak decemberben kezdődik, ugyanakkor ijesztő hír, hogy az egyik tulajdonos úgy számol, márciusig nem lesznek nézők a mérkőzéseken.
máj. 2
11:57
Belgium: hosszabbított a szövetségi kapitány (She)
A 2022-es világbajnokság végéig szerződést hosszabbított Roberto Martínez, a belga labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
máj. 2
12:09
Belgium: Martínez hosszabbít, 2022-ig kapitány marad (She)
A 2022-es világbajnokság végéig szerződést hosszabbított Roberto Martínez, a belga labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
máj. 2
12:11
Nhl: eldőlt, Jaroslav Halák marad Bostonban (She)
A következő idényben is az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) érdekelt Boston Bruins kapusa marad a szlovák Jaroslav Halák.
máj. 2
12:15
Koronavírus: újraindult a teniszélet Németországban (She)
Interneten közvetített, nézők, labdaszedők és vonalbírók nélküli mérkőzésekkel indult újra a teniszélet Németországban a koronavírus-járvány enyhülésével egy időben.
máj. 2
12:17
Mlb: nyolcvan mérkőzéses eltiltás dopping miatt (She)
Tiltott teljesítményfokozó használatáért nyolcvan mérkőzésre szóló eltiltást kapott Emmanuel Clase, az észak-amerikai profi baseball-ligában (MLB) szereplő Cleveland Indians kiválósága.
máj. 2
12:19
Universiade: az oroszok nagy erővel készülnek a 2023-as eseményre (She)
Oleg Maticin orosz sportminiszter azt mondta, hogy megvan rá a pénz, és a létesítmények építése folytatódik Jekatyerinburgban a 2023-as nyári Universiadéra, amely az első multisportesemény lehet Oroszországban a koronavírus-világjárvány után.
máj. 2
12:21
Tenisz: Murray is az Atp és a Wta egyesítése mellett (She)
A korábbi világranglista-vezető Andy Murray is támogatja Roger Federer ötletét, mely szerint ideje lenne egyesíteni a férfi és a női tenisztornákat szervező ATP-t és WTA-t.
máj. 2
12:21
amikor Lampard megnyerte a bajnoki címet a Chelsea-nek (She)
A járványhelyzetben élő sporteseményeket hiába keresünk, így ismét a múltba tekintünk vissza, hogy ezzel valamelyest enyhítsük a focihiányt. Ezúttal 2005 áprilisáig megyünk vissza, amikor a Chelsea 50 év után először lett bajnok az élvonalban.
máj. 2
12:33
PL: csak semleges pályákon lehet befejezni az idényt (She)
Csak semleges pályákon lehet befejezni a labdarúgó Premier League küzdelmeit.
máj. 2
12:39
Kiderült, hogyan folytatódhat az angol bajnokság (Infostart)
Csak semleges pályákon lehet befejezni a labdarúgó Premier League küzdelmeit.
máj. 2
12:57
Tenisz: szupermarketben dolgozik a német Grand Slam-győztes (She)
A francia nyílt teniszbajnokságot tavaly Andreas Mies oldalán megnyerő Kevin Krawietz nem anyagi nehézségei miatt segít az áruházban, ahová barátja felhívására szegődött dolgozni.
máj. 2
13:03
Amerika: Tornyinak ülnie is kellett a lopásért – sajtóhír (She)
Mint arról két héttel ezelőtt beszámoltunk, Tornyi Barnabást bolti lopáson kapták az Egyesült Államokban tavaly novemberben – szúrta ki elsőként a Bors. A Blikk most arról ír, hogy a futballedzőnek ülnie is kellett, illetve pénzbírság megfizetésére is kötelezték.
máj. 2
13:18
Kínos fordulat a bolti lopással vádolt magyar fociedző ügyében (Ripost)
A Blikk szerint vétkesnek találták Tornyi Barnabást, aki leülte és kifizette az ítéletet Floridában. Alsógatyák és steak a listán.
máj. 2
13:30
10 évvel ezelőtt egy vereség miatt akarta befejezni pályafutását, mára világelső lett (ATV)
A világelső Novak Djokovic 2010-ben be akarta fejezni teniszpályafutását.
máj. 2
13:33
Meglepő vallomást tett Djokovic (Infostart)
A világelső Novak Djokovic egy 2010-es esetet elevenített fel.
máj. 2
13:54
Legfeljebb tíz stadionban zajlanának mérkőzések az angol bajnokságban (Behaviour)
A lebonyolításhoz mintegy 40 ezer koronavírus-tesztre lenne szükség a játékosok és a stábok, illetve a személyzet egészségének megóvása érdekében.
máj. 2
13:54
Tudta? A világelső Djokovic tíz éve csaknem felhagyott a tenisszel (BorsOnline)
A világelső Novak Djokovic 2010-ben be akarta fejezni teniszpályafutását.
máj. 2
13:56
Murray is egyetért Federerrel: egyesítenék az ATP-t és WTA-t (Behaviour)
Korábban Boris Becker, Mats Wilander, Simona Halep, illetve Petra Kvitova is jelezte, hogy támogatja a kezdeményezést.
máj. 2
14:21
Győrfi Pál válaszolt Böde Daninak: reagált az NB I újraindítására (Ripost)
„Maradjanak otthon” vagy focizzanak a magyar bajnokságban szereplő játékosok? Kiderült a mentőszóvivő interjújából. Beszélt Messi góljáról és a III. kerületről is.
máj. 2
14:27
Női foci: a bíróság elutasította az amerikai labdarúgók keresetét (She)
A kaliforniai bíróság elutasította a világbajnok amerikai női labdarúgó-válogatott azon keresetét, amely szerint a férficsapat tagjaival azonos fizetést kellene kapniuk.
máj. 2
14:29
A Hűség Embere ma 85 éves (She)
Ha van hűség városa – ez Sopron –, akkor lehet valaki a hűség embere is. Ez az én szememben B. Nagy Pál, aki Szolnok szülötteként, Szolnok városának képviseletében lett olimpiai bajnok és később is ellenállt minden, a fővárosba szóló invitálásnak. A Hűség Embere, B. Nagy Pál szombaton töltötte be 85. életévét.
máj. 2
14:33
Perl Zoltán: A Bajnokok Ligája-indulás joga a Falcót illeti (She)
A magyar kosárlabda-válogatott és a Falco hátvédje szerint klubja és Szombathely városa korrekt módon zárta le a csonka idényt, de azt még nem tudta megmondani, miként alakul a jövője.
máj. 2
15:03
Peking 2022: elkezdődött a felújítás a Vukoszung Arénában (She)
Megkezdődtek a felújítási munkálatok a pekingi Vukoszung Arénában, amelyben a jégkorongmérkőzéseket rendezik a 2022-es téli olimpián.
máj. 2
15:05
NB II: csaknem félmillió forintot gyűjtött a Vác a helyi mentőknek (She)
Jótékonykodott a labdarúgó NB II-ben szereplő Vác FC, a klub vezetői, szakmai stábja és játékosai csaknem félmillió forinttal és maszkok vásárlásával támogatták a váci mentőállomást – tudta meg a Nemzeti Sport Online.
máj. 2
15:15
Tenisz: Djokovics be akarta fejezni a pályafutását (She)
A világelső Novak Djokovics 2010-ben be akarta fejezni teniszpályafutását.

Keresés