2020. május 2. szombat

máj. 2
15:33
Psg: „A Barca elleni 1–6? Csak a bírót cserélném le” (She)
Az internet segítségével a spanyol élvonalbeli Granada vezetőedzőjével, Diego Martínezzel beszélgetett Unai Emery, a PSG korábbi vezetőedzője. A legutóbb az Arsenalt irányító szakember felidézte emlékeit a Barcelonától elszenvedett 6–1-es vereséggel kapcsolatosan.
máj. 2
15:45
Edzősors: Babos Gábor a Nac Breda kapusedzője lesz (She)
A holland másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő NAC Breda hivatalos honlapján jelentette be, hogy Babos Gábor lesz a gárda kapusedzője.
máj. 2
15:47
Rali: Turánék autója volt a legjobb a virtuális térben (She)
Az Európa-bajnoki futamgyőztes Turán Frigyes, Bagaméri László páros Volkswagen Polo GTI R5-ös versenyautójával induló ifjabb Szabó Zoltán nyerte a Magyar Nemzeti Autósport-szövetség (MNASZ) által szervezett ERally Országos Bajnokság küzdelmeit az R5-ös kategóriában.
máj. 2
15:49
Ökölvívás: Povetkin és Whyte nézők nélkül bokszolhat (She)
Alekszandr Povetkin és Dillian Whyte július végén-augusztus elején, nézők nélkül bokszolhat egymással – jelentette be a promóter Eddie Hearn, aki színhellyel még nem tudott szolgálni.
máj. 2
15:57
„Ez a csapat nem kapott volna Marseille-ben négy gólt!” (She)
Labdarúgó-válogatottunk a marseille-i kudarcot követően Hoffer Józseffel a kispadon 1970. április 12-én a jugoszlávok ellen idegenben 2:2-es döntetlent ért el. Ám nyakunkon volt a lengyelek elleni május 2-i meccs. A belgrádi hét újonchoz képest a Népstadionban csupán a pécsi Konrád János mutatkozott be a legjobbak között, s 2:0-ra nyertünk.
máj. 2
16:09
Bundesliga: a Hertha lehet a Boateng fivérek közös végállomása (She)
A labdarúgás legismertebb testvérpárjai közé tartozó Boateng fivérek nem zárták ki, hogy közös csapatban, mégpedig a berlini Herthában fejezik be pályafutásukat.
máj. 2
16:27
Szívet tépő üzenet, elhunyt lánya szülinapján írt Kobe Bryant özvegye (Ripost)
Gigi még csak most lett volna 14 éves. Leírhatatlan fájdalom gyötri a helikopterbalesetben elhunyt világsztár feleségét.
máj. 2
16:51
Fifa: az elelnök naptári évhez igazítaná az idényt (She)
A futballidénynek a naptári esztendőhöz igazítása megoldást jelenthetne a koronavírus-járvány okozta válságot követően - fogalmazott a nemzetközi szövetség (FIFA) alelnöke.
máj. 2
17:03
Nba: amikor Tim Duncan a nagydöntőben kápráztatta el a világot (She)
A Sport Televízió ezen a héten is jobbnál jobb mérkőzéseket tűzött a műsorára az észak-amerikai profi kosárlabdaliga múltjából, szombaton és vasárnap Tim Duncan 17 évvel ezelőtti csodáját tekinthetik meg.
máj. 2
17:05
Győrfi Pál: Az információ ne csak az emberek dobhártyájáig jusson el (She)
A 2020-as érettségi tablókon is ott lesz, a róla készült mémeken pedig jókat nevet Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője, a koronavírus-járvány elleni kampány kommunikációs arca, aki a munkájából adódóan nem tud otthon maradni, de hazatérve mindig „zsilipel”.
máj. 2
17:21
Új megoldást dobtak be a futballszezon átszabására (Infostart)
A futballidénynek a naptári esztendőhöz igazítása megoldást jelenthetne a koronavírus-járvány okozta válságot követően - fogalmazott a nemzetközi szövetség (FIFA) alelnöke.
máj. 2
17:27
Női kosár: Zele Dorina a riválishoz megy a Dvtk-tól (She)
A női kosárlabda NB I-ben szereplő DVTK a hivatalos honlapján tudatta, hogy távozik a klubtól Zele Dorina.
máj. 2
17:29
Misztikus mezszámok: 14 – ők még csak most... (She)
Ki ne akart volna a grundon azonosulni a kedvencével? Mezszín, mezszám és név – ma ezek a kötelező alapok. Amikor az angol szövetség 1939-ben kötelezte a csapatokat a mezek számozására (először Angliában 1924-ben tűntek fel számok a játékosok hátán), illetve épp 70 évvel ezelőtt, 1950-ben először volt mezszám a világbajnokságon, elengedte a köv
máj. 2
17:30
Fogadási csalással vádolják a világhírű sztárfocistát (Ripost)
Leadta a drótot valakinek az átigazolásáról? Hasonló vádakkal már akadt, akit hónapokra eltiltottak és tízmilliókra bírságoltak.
máj. 2
17:31
Csupasport: jaj, csak a zombi jönne már! (She)
A Csupasport bloggere, Vágó Bogi végiglapozta a versenyprospektusokat, és nagyszerű kezdeményezésekre bukkant, jellemzően a tengerentúlon, amelyben egyik kedvenc témája, a zombiüldözés is felbukkan.
máj. 2
17:33
Serie A: a Napoli kérvényezte az edzések elkezdését (She)
Szombaton is újabb halasztásokat, újratervezéseket és intézkedéseket jelentettek be a sport világában a koronavírus-járvány miatt.
máj. 2
17:39
Eurofutball: Gorbacsik egy félidő alatt kivégezte a fővárosiakat (She)
A fehérorosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 7. fordulójában a zsogyinói (zsodzinai) Torpedo-BelAZ (fehéroroszosan Tarpeda-BelAZ) idegenben 5–2-re kiütötte az FK Minszket.
máj. 2
17:57
Tokió 2020: napi száz lövéssel és malactenyésztéssel készül az íjász (She)
Napi mintegy száz vesszőt lő ki a jövő nyárra halasztott tokiói olimpiára készülő világbajnoki címvédő íjász, Brady Ellison.
máj. 2
17:59
Földönkívüli – a korábbi társak Messiről és C. Ronaldóról (She)
Két korszakos zseni, talán minden idők legjobbjai. Lionel Messinek hat, Cristiano Ronaldónak öt Aranylabda ékesíti a vitrinjét. Örök vita, hogy melyikük a jobb. Van azonban tizenkét labdarúgó, aki mindkettőjükkel futballozott egy csapatban. Náluk reálisabban senki sem hasonlíthatja össze őket – lássuk, mit mondanak róluk! A Képes Sport összeállítás
máj. 2
18:09
mikor Priskin a Chelsea-nek lőtt szemtelen gólt (She)
A koronavírus megbénította a sportvilágot – mit lehet ilyenkor tenni? Irány az archívum! Most Priskin Tamás pályafutásának egyik nagy találatára emlékezünk!
máj. 2
18:15
Eurofutball: Harbacsik egy félidő alatt kivégezte a fővárosiakat (She)
A fehérorosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 7. fordulójában a zsogyinói (zsodzinai) Torpedo-BelAZ (fehéroroszosan Tarpeda-BelAZ) idegenben 5–2-re kiütötte az FK Minszket.
máj. 2
18:17
Tokió 2020: Madarász továbbra is napi két edzéssel készül (She)
A koronavírus-járvány miatti kényszerszünet ellenére továbbra is napi két edzéssel készül a tokiói olimpiára a gyalogló Madarász Viktória.
máj. 2
18:27
Serie A: megvan az első csapat, amely újrakezdi az edzéseket (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Sassuolo hivatalos honlapján tudatta, hogy hétfőtől újra elkezdik az edzéseket. Emilia-Romagna régió lazít a szigorú korlátozásokon, ezt kihasználva a Sassuolo megkezdi a felkészülést.
máj. 2
18:33
Feyenoord: 40 oldalas különszám a „tatabányai varázsló” tiszteletére (She)
Kiprich József remek rotterdami pályafutásának emlékére az FSV De Feijenoorder, a Feyenoord 1931-ben alapított, Hollandia legnagyobb szurkolói egyesülete a búcsúmeccse 25. évfordulójára egy 40 oldalas különszámot adott ki, amelyben a klublegendaként tisztelt Kipu játékostársai, volt edzője, szakírók vallanak a magyar középcsatárról – számolt be ról
máj. 2
18:36
Naptári évhez igazítaná a futballidényt a Fifa alelnöke (HírTV)
Számos európai liga, így a spanyol, az angol, a német, az olasz és a magyar is bizakodik még az idény befejezésében.
máj. 2
18:45
Rögbi: újraválasztották a nemzetközi szövetség elnökét (She)
Újraválasztották Bill Beaumont-t, a Nemzetközi Rögbiszövetség (WR) elnökét.
máj. 2
18:51
Újabb sportesemények elhalasztásáról döntöttek (Behaviour)
Azonban az Egyesült Államok szenátusában többségben lévő republikánusok frakcióvezetője szerint az egyetemi baseball- és amerikaifutball-szezon július elején elrajtolhat. A Napoli csapata kérvényezte a helyi hatóságoktól, hogy elkezdhesse az edzéseket.
máj. 2
19:03
F1: Ecclestone már régen kivégezte volna a Formula E-t (She)
A 89 éves Bernie Ecclestone az Autocar magazinnak nyilatkozva mondta el a véleményét az autóversenyzés jövőjéről, az F1 és a Formula E kapcsolatáról, valamint azt, hogy mit tart a mai generációról. Nem túl hízelgő szavak.
máj. 2
19:06
Dupla Forma-1-es futam a Hungaroringen? (HírTV)
A Magyar Nagydíj szervezőbizottsága továbbra is az eredeti dátumra készül.
máj. 2
19:39
FFT-könyvklub: A legnagyobb visszatérés (She)
Az amilyen zseniális képességű és sikeres edző, olyan excentrikus ember hírében álló Guttmann Béla talán maga sem gondolta, hogy halála után három és fél évtizeddel ekkora reneszánsza lesz a kultuszának, mint van manapság Nyugat-Európában. Míg idehaza mostanáig nem jelent meg magyar szerzőtől önálló könyv a Benficát kétszer is BEK-győzelemre vezető
máj. 2
19:41
NB II: a Nyíregyházánál is újrakezdik az edzéseket (She)
A labdarúgó NB II-ben szereplő Nyíregyháza Spartacus a hivatalos honlapján jelentette be, hogy a csapat a jövő héttől újrakezdi az edzéseket.
máj. 2
19:45
Sakk: Carlsen is az online torna döntőjében (She)
Az alapszakaszt megnyerő amerikai Hikaru Nakamura ellenfele a világbajnok Magnus Carlsen lesz az általa életre hívott nyolcfős online sakkverseny fináléjában.
máj. 2
20:03
Ahogy mi megéltük: „Mi a fenét ér egy sportoló aláírása? Egy gyereknek rengeteget!” (She)
Sorozatunkban személyes élmények alapján elevenítünk fel egy-egy emlékezetes mérkőzést, eseményt. A 21. részben Huber Tamás meséli el, hogyan emlékszik vissza élete első autogramjára, amelyet Kiss Gergely vízilabdázótól kapott.
máj. 2
20:27
F1: Alonsót megint a sorozatban látnák a szurkolói (She)
A szavazók elsöprő többsége ismét a Formula–1-ben akarja versenyezni látni Fernando Alonsót, az autós gyorsasági világbajnokság korábbi kétszeres győztesét.
máj. 2
20:45
mikor a Newcastle-játékos a PL egyik legőrültebb gólját szerezte (She)
A koronavírus megbénította a sportvilágot – mit lehet ilyenkor tenni? Irány az archívum! Most a 2011–2012-es angol Premier League-idény legszebb góljára emlékezünk!
máj. 2
20:51
amikor a Newcastle-játékos a PL egyik legőrültebb gólját szerezte (She)
A koronavírus megbénította a sportvilágot – mit lehet ilyenkor tenni? Irány az archívum! Most a 2011–2012-es angol Premier League-idény legszebb góljára emlékezünk!
máj. 2
20:53
Nhl: korábban rendezhetik meg a draftot, virtuálisan (She)
Elképzelhető, hogy már június elején, a tervezettnél három héttel korábban megrendezik – mégpedig virtuális módon – az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) amatőr választását, az úgynevezett draftot, amelynek utolsó előzetes listáján Papp Kristóf is szerepel.
máj. 2
21:09
Futball: Mbappé, Sancho, Alexander-Arnold – a legjobb U21-esek (She)
Az ESPN labdarúgással foglalkozó aloldala összeszedte a legjobb 21 éves vagy annál fiatalabb játékosok listáját, amelyből egy 36-os összegzést készített.
máj. 2
21:11
Király-kupa: a Bilbao szurkolói elutasítják a zárt kapus döntőt (She)
Az Athletic Bilbao szurkolói elutasítják, hogy kedvenc csapatuk a koronavírus-járvány miatt zárt kapuk mögött lépjen pályára a Real Sociedad ellen a labdarúgó spanyol Király-kupa döntőjében, még akkor is, ha emiatt együttesük lemarad az európai kupaindulásról.
máj. 2
21:39
Real: Bale a jövőben szívesen játszana az MLS-ben (She)
Gareth Bale-t határozottan érdekli a lehetőség, hogy egy napon az észak-amerikai profi labdarúgóligában (MLS) szerepeljen.
máj. 2
21:42
Sztárklub csábítja Rebrovot a Fradi kispadjáról (Ripost)
Török sajtóértesülés szerint a 19-szeres bajnokcsapat edzőjelöltje az ukrán szakember. Felmérik, mozdítható-e a magyar bajnoktól.
máj. 2
21:51
a Trónok harca-sztár fél tonnát emelt – új világrekord! (She)
Hafthór Björnsson neve a világ legerősebb embere és az erőemelés versenyeket kevésbé követők számára is ismerős lehet, hiszen ő játszotta Ser Gregor Clegane, vagyis a Hegy szerepét a Trónok harca című sorozatban. Ezúttal eredeti „szakmájában” jeleskedett, felhúzásban 1104 fontos (500.7 kilogrammos) emelésével döntött világrekordot.
máj. 2
21:53
Irán: a kapitány támogatását szorgalmazza a szélső (She)
Alireza Dzsahanbahs, az angol élvonalbeli Brighton iráni szélsője felszólította honfitársait, hogy támogassák Dragan Skocicot, a labdarúgó-válogatott jelenlegi szövetségi kapitányát.
máj. 2
23:27
Darts: meglepetésre búcsúzott Evans, kanadai továbbjutás (She)
Szombat este folytatódott a dartssport első számú szervezetének online, otthoni versenye, a PDC Home Tour. A 16. versenynapon igazán izgalmasan alakultak az események: az utolsó meccset megelőzően még három versenyzőnek volt esélye a továbbjutásra, végül a remekül hajrázó, kötélidegekkel bíró kanadai Jeff Smith örülhetett.

Keresés