2020. május 17. vasárnap

máj. 17
0:03
Olimpia: óvatos a WHO-főigazgató (Infostart)
Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) vezetője úgy véli, a pandémia után nem lesz egyszerű biztonságos világméretű összejövetelt rendezni jövőre a tokiói nyári játékokon.
máj. 17
0:03
Titánok ütközete: a ringben feszül egymásnak a Trónok harca szörnyetege és riválisa (Blikk)
Sportágat vált a világ két legerősebb embere, az angol Eddie Hall (32) és az izlandi Hafthór Björnsson (31) az ökölvívóringben rendezi le évek óta tartó nézeteltérését.
máj. 17
0:07
A járvány egy sztárigazolást is befolyásol (Infostart)
Kylian Mbappé, a Paris Saint-Germain klasszis labdarúgója ezen a nyáron még nem lesz a Real Madrid játékosa, az AS spanyol sportlap értesülése szerint.
máj. 17
0:07
Hiába a koronavírus: Raduly József 93 évesen is várja az Nb I-es meccseket (Blikk)
Hiába repülnek az évek, s érik az embert nehézségek az életben, mint például most a koronavírus, az igaz, mélyről jövő érzelmeket nem lehet megállítani – igaz ez Raduly Józsefre (93) is, aki a mai napig imádja a labdarúgást.
máj. 17
0:11
Who: egy év múlva sem lesz egyszerű biztonságos olimpiát rendezni a koronavírus miatt (Blikk)
Az egy éves halasztás ellenére jövőre sem lesz egyszerű biztonságos olimpiát rendezni Tokióban az Egészségügyi Világszervezet (WHO) vezetője - írja a Portfolio az MTI alapján.
máj. 17
0:15
Eldőlt, hogy a Real Madridban folytatja-e a pályafutását Mbappé (Blikk)
/Párizs, - Kylian Mbappé, a Paris Saint-Germain klasszis labdarúgója ezen a nyáron még nem lesz a Real Madrid játékosa, az AS spanyol sportlap értesülése szerint.
máj. 17
6:03
Mindenét felfedi, meztelenül strandol a brutál mellű álomnő (Ripost)
Laura Marie alapos meglepetést okozott a követőinek az Instagram-oldalán.
máj. 17
6:05
Minden idők legmocskosabb olimpiája lehet a 2021-es (Ripost)
A világjárvány miatt hónapokra leállt az ellenőrzés, ráadásul vagy 200 doppingoló térhet vissza addig a tokiói játékok elhalasztása miatt.
máj. 17
7:03
Férfi kézi: amikor kétszeri hosszabbításban vertük a jugókat az olimpiáért (She)
A magyar férfi kézilabda-válogatott már pakolt a szállodai szobában, talán már a repjegyek is megvoltak Budapestre, amikor Szaúd-Arábia meglepetésre legyőzte az argentinokat, s ezzel Nagy Lászlóék a 2003-as világbajnokság középdöntőjébe jutottak. Ott a gyakorlatban is működött a matek, s aztán az 5–8. helyért a mieink máig emlékeztes mérkőzésen, ké
máj. 17
8:03
NB I: Fenomenálisak az itteni feltételek – véli a kövesdi légiós (She)
A napokban hároméves szerződést kötött a bajnokságban harmadik helyen álló Mezőkövesd bosnyák középpályásával, Dino Besiroviccsal, aki most a klub honlapjának adott bővebb interjút, most ebből szemezgettünk.
máj. 17
8:09
Már döntött az UEFA, így zárul a futballszezon (Ripost)
Rendkívül sűrű a nemzetközi labdarúgó-szezon versenynaptára.
máj. 17
8:21
Férfi kézi: Darnyi volt a példaképe, Pastor jobbkeze lett, vezetőedző lenne (She)
Öt nyelven beszél a Szeged férficsapatának másodedzője, aki 14 éves koráig úszásban jeleskedett, ám a családi hagyományoknak megfelelően végül kézilabdában futott be karriert. Marko Krivokapicsot sokan csak Juan Carlos Pastor jobbkezeként ismerik, pedig a 44. életévét a napokban betöltő zentai születésű szakember élete jócskán bővelkedik fordul
máj. 17
8:30
Most már végre azt is tudjuk, milyen a távolságtartó gólöröm (444.hu)
Erling Haland ringatta el magát a Schalke ellen szerzett gólja után.
máj. 17
9:12
Lionel Messi buta hibákról beszél, nem elégedett (Ripost)
Éles véleményt formált a Barcelona ötszörös aranylabdás futballistája.
máj. 17
9:21
Pályán a Fradi és a Bayern - sport a tévében (Infostart)
Újabb élő mérkőzések a Bundesligából, a magyar bajnoki listavezető pedig edzőmeccset játszik.
máj. 17
9:27
Újpest: Novothny Soma szerint a kiesés szóba sem jöhet (She)
Nem áll fényesen az Újpest a 2019–2020-as NB I-es kiírásban, hiszen csak egy ponttal előzi meg a már kieső helyen álló Zalaegerszeget. A csapat 25 éves csatára, Novothny Soma örül annak, hogy a pályán dől el a jövőjük, és véleménye szerint nem jöhet szóba a kiesés.
máj. 17
9:29
Ufc: Overeem TKO-val győzte le a visszatérő Harrist (She)
A kevert harcművészetek (MMA) legismertebb szervezete, a UFC újabb gálát rendezett meg zárt kapuk mögött, ezúttal az Oregon állambeli Portlandben. A UFC Fight Night 172 fő mérkőzésén Alistair Overeem a második menetben technikai KO-val intézte el a nevelt lánya elvesztése miatt az oktagonba hosszabb kihagyás után visszatérő Walt Harrist.
máj. 17
9:39
Lionel Messi alig várja az idény folytatását (BorsOnline)
Más sportolókhoz hasonlóan szinte belesavanyodott a karanténidőszakba Lionel Messi. A
máj. 17
10:03
F1: Hamilton és Vettel dupla ütközése az azeri káoszfutamon (She)
A Nemzeti Sport Formula–1-es magazinjában sorrendbe állítottuk a sorozat első hetven évének 70 legjobb, legemlékezetesebb versenyét. A haláleseteket és súlyos sérüléseket kizártuk a kritériumok közül, inkább azokra összpontosítottunk, amelyek drámai fordulatait, előzéseit máig emlegetjük, illetve amelyek a világbajnoki csata szempontjából is kulcsf
máj. 17
10:09
F1: Hamilton és Vettel dupla ütközése az azeri káoszfutamon (She)
A Nemzeti Sport Formula–1-es magazinjában sorrendbe állítottuk a sorozat első hetven évének 70 legjobb, legemlékezetesebb versenyét. A haláleseteket és súlyos sérüléseket kizártuk a kritériumok közül, inkább azokra összpontosítottunk, amelyek drámai fordulatait, előzéseit máig emlegetjük, illetve amelyek a világbajnoki csata szempontjából is kulcsf
máj. 17
10:11
Olaszország: a miniszterelnök is rábólintott, hétfőtől ismét pályán a csapatok (She)
Az eddigi olaszországi óvintézkedések meghozták az eredményüket, így Giuseppe Conte miniszterelnök bejelentette, május 18-a, hétfőtől ismét csoportos edzéseket tarthatnak a labdarúgócsapatok. Az idény folytatásához azonban még garanciák kellenek.
máj. 17
10:13
Atlétika: az olimpiai bajnok nyerte meg a női rúdugrók kerti versenyét (She)
Az olimpiai bajnok Katerina Sztefanidi nyerte azt a kerti rúdugróversenyt, amelyet a Nemzetközi Atlétikai Szövetség (WA) hívott életre.
máj. 17
10:15
Súlyos bundavágy, reagált a két sztárcsapat (Ripost)
Súlyos vádakat fogalmaztak meg két spanyol csapattal szemben.
máj. 17
10:33
Fft: a 25 leggyűlöltebb csapat a futballtörténelemben (She)
Az 1974-es Leeds? A 2005-ös Chelsea? A 2004-es görög válogatott? Csontzene, kimerít­hetetlen bankszámla és unalom a cél érdekében. A FourFourTwo utánajárt, kiket szerettünk utálni...
máj. 17
10:51
Nfl: Mahomes is beszédet mond egyeteme virtuális diplomaosztóján (She)
Ha csak az internet segítségével is, de ott beszédet mond egykori egyeteme, a Texas Tech diplomaosztó ünnepségén Patrick Mahomes, a tengerentúli amerikaifutball-ligában (NFL) címvédő Kansas City Chiefs irányítója.
máj. 17
10:57
A Mezőkövesd legyőzte a Ferencvárost – az első felvonásban (She)
A bajnoki címre törő Ferencváros kikapott a Groupama Arénában az idény meglepetéscsapatától, a Mezőkövesdtől. A mérkőzés egyetlen gólját Pekár László szerezte, e két csapat megmérkőzik délután a Népligetben is.
máj. 17
11:09
Egy-egy remek szlovák légiós jutott az FTC-nek és a Dunaferrnek is (She)
Újonnan induló sorozatunkban megvizsgáljuk, hogy a közelmúltbeli első osztályú labdarúgó-bajnokságokban milyen szerepet töltöttek be a sokszor emlegetett légiósok. Felelevenítünk remek játékosokat és olyan külföldi labdarúgókat is, akik csak átszállójegyet váltottak a magyar futballba, és méltán szőttek fátylat illó évek az emlékükre. Ezúttal a 200
máj. 17
11:18
Felidézte szerelme halálát a megtört világsztár (Ripost)
Hat hete vesztette életét a Los Angeles Lakers kosárlabdázójának párja.
máj. 17
11:27
Futball: Lewandowski megnevezte a világ legjobb öt csatárát! (She)
Robert Lewandowski vitán felül napjaink egyik, ha nem a legjobb csatára. A Bayern München kiválóságát most arról faggatták, szerinte ki az öt legjobb kilences a világon. A poszt meghatározásánál ki is esett napjaink két kiválósága, Cristiano Ronaldo és Lionel Messi, akik nem a tipikus középcsatár helyén játszanak, illetve saját magát sem rakta be t
máj. 17
11:51
Atlétika: „A sport világa zárt kapus eseményekkel térhet vissza” (She)
A Nemzetközi Atlétikai Szövetség (WA) elnöke, Sebastian Coe szerint a sport világa valószínűleg egy ideig csak zárt kapus eseményekkel térhet vissza a koronavírus-járvány miatt.
máj. 17
12:03
Tokió 2020: a 37 éves olimpiai bajnok Japánban is indulna (She)
Harminchét évesen is elszántan készül a jövő nyárra halasztott tokiói olimpiára a birkózó Hadzsimurat Gacalov, aki 2004-ben aranyérmes volt az athéni ötkarikás játékokon.
máj. 17
12:15
Férfi kézilabda: nem Davis lett a szerb válogatott kapitánya (She)
A Szerb Kézilabda-szövetség (RSS) a spanyol Toni Geronát nevezte ki a férfiválogatott szövetségi kapitányának a következő olimpiai ciklusra.
máj. 17
12:18
Csak most vették elő a csapnivalóan fütyülő bírót (BorsOnline)
Megkésett döntést hozott az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) azzal, amikor köz
máj. 17
12:21
Áll a bál, áthelyezik Ibrahimovic ledöntött szobrát (Ripost)
Nem tűrik meg a svéd világsztár szobrát a malmöi stadionnál.
máj. 17
12:33
Tisztújítás jön a hárommiliárdos adósság után a teniszszövetségben (Infostart)
Juhász Gábor sportági főtitkár egy rendkívüli küldöttgyűlés után is megtartaná az állását; csak két hete tudták meg, a számok nyelvén mekkora a baj a Magyar Tenisz Szövetségnél.
máj. 17
12:33
La Liga: nagy esélyt kapott a Barca és a Real Madrid is (She)
Szigorú egészségvédelmi irányelvek betartásával a Barcelona és a Real Madrid is elkezdheti a csoportos edzéseket. A spanyol szövetség és a La Liga közben kidolgozta, hogyan folytatódhatna a bajnokság. Biztosra vehető, hogy sűrű lesz a program.
máj. 17
12:51
Felkészülés: a Vidi a 3. percben kapitulált, 2 perc alatt fordított (She)
Az NB I második helyén álló Mol Fehérvár FC felkészülési mérkőzésen 2–1-re legyőzte az NB II-t másodikként záró, így az új idényt már az élvonalban kezdő Budafokot.
máj. 17
12:57
Felkészülés: a Mezőkövesd legyőzte a Fradit a Groupama Arénában (She)
A bajnoki címre törő Ferencváros kikapott a Groupama Arénában az idény meglepetéscsapatától, a Mezőkövesdtől. A mérkőzés egyetlen gólját Pekár László szerezte, e két csapat megmérkőzik délután a Népligetben is.
máj. 17
13:24
Fegyveres rablás, megúszhatják a sztárfocisták az ügyet (Ripost)
Komoly bajba került két ismert amerikaifutballista.
máj. 17
13:57
Dortmund: Haaland fura interjút adott a derbigyőzelem után (She)
Mint arról beszámoltunk, a Borussia Dortmund 4–0-ra kiütötte legnagyobb régi riválisát, a Schalkét a német labdarúgó Bundesliga 26., „újrakezdő” körében. Nézők ugyan nem lehettek a lelátón, a dortmundi játékosok a szokásos módon ünnepeltek a „Sárga Fal” előtt – a lefújás után erről is kérdezték Erling Haalandot, aki meglehetősen furcsa interjút ado
máj. 17
14:03
Tokió 2020: három orosz atléta vált „semlegessé” (She)
Huszonnyolc orosz élatléta kérte, de eddig csak három kapta meg az engedélyt arra, hogy semleges színekben indulhasson a jövő nyári tokiói olimpián.
máj. 17
14:09
BL: a francia klubok semleges pályára kényszerülhetnek (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligájában nyolcaddöntős Olympique Lyon és negyeddöntős Paris Saint-Germain akár semleges pályára kényszerülhet, amikor a legrangosabb európai kupasorozatot befejezik.
máj. 17
14:15
Férfi kosár Eb-sel.: a novemberi meccseket 2021-re halaszthatják (She)
A Nemzetközi Kosárlabda-szövetség (FIBA) jövőre halaszthatja a novemberben esedékes férfi Európa-bajnoki selejtezőket.
máj. 17
14:27
Éjszakai meccsekkel térnek vissza Lionel Messiék (Ripost)
Úgy tűnik, júniusban a spanyol labdarúgó-bajnokság is folytatódik.
máj. 17
14:33
Kosárlabda: 2004-ben Shaquille ONeal volt a gála sztárja (She)
Az észak-amerikai profi liga (NBA) 2004-es All Star-gáláján a Los Angeles Lakers óriása, Shaquille ONeal győzelemre vezette a nyugati csapatot, és pályafutása során másodszor lett az esemény legértékesebb játékosa – a mérkőzést vasárnap este megnézhetik a Sport 1, hétfő délután a Sport 2 műsorán.
máj. 17
14:35
Férfi kézilabda: Érzem, hova húz a szívem – Szilágyi Viktor (She)
A Kiel férfi kézilabdacsapatának magyar sportigazgatója, Szilágyi Viktor szerint el kell gondolkodni a Bundesliga átszervezésén. A 41 éves szakember beszélt Sander Sagosenről, a Veszprém elleni BL-sikerekről és a válogatottról is a Nemzeti Sportnak.
máj. 17
14:39
Magához tért a legendás ketrecharcos édesapja (BorsOnline)
Nemrég írtunk arról, hogy Abdulmanap Nurmagomedov élet és halál között lebeg. Nos,
máj. 17
15:21
Bundesliga: 1. FC Köln–Fsv Mainz – élőben az NSO-n! (She)
Köln–Mainz találkozó a német Bundesliga 26. fordulójából percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
máj. 17
15:39
Bundesliga: André Silva a pályán trollkodott ellenfelével (She)
Mint arról beszámoltunk, a Borussia Mönchengladbach 3–1-re nyert az Eintracht Frankfurt otthonában a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 26., a koronavírus miatti leállást követő első fordulójában. A második félidő elején vicces jelenetsornak lehettünk szemtanúi: a frissen pályára lépő André Silva megviccelte Breel Embolót.
máj. 17
16:03
NB Iii: a Dunaújváros másodedzőjének észak-koreai emlékei (She)
A labdarúgó NB III-ban szereplő Dunaújváros PASE korábbi játékosa, jelenlegi másodedzője, Farkas Viktor Észak-Koreában született, gyerekként sok időt töltött az ázsiai országban. A duol.hu-nak mesélt emlékeiről és a Dunaújvárosról is.

Keresés