2020. május 26. kedd

máj. 26
0:03
Átesett a koronavíruson, majd gólt lőtt a Bundesligában Gulácsiék klubtársa (Infostart)
Kiütéses, 5-0-s győzelmet aratott az RB Leipzig a Mainz ellen a Bundesligában. A lipcseiek egyik gólját az osztrák Marcel Sabitzer szerezte, akit három és fél héttel ezelőtt koronavírussal diagnosztizáltak.
máj. 26
0:03
Csaláson kapták a német pilótát, kizárták a Forma–E-ből (Blikk)
Kizárták a virtuális Home Challenge névre keresztelt online Forma–E-sorozatból Daniel Abt német pilótát, miután a hét végi internetes futamon lebukott, profi szimulátoros versenyzett helyette.
máj. 26
0:07
A sztáredző szerint decemberig kellene tartania a labdarúgó-szezonnak (Infostart)
Carlos Queiroz, a kolumbiai labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerint a koronavírus-járvány miatt decemberig kellene tartania a mostani szezonnak.
máj. 26
0:07
Súlyos sérülése miatt érhet véget az Ac Milan sztárjátékosának pályafutása (Blikk)
A svéd gólvágó Achilles-ín-sérülést szenvedett az AC Milan hétfői edzésén.
máj. 26
0:11
Szabadlábon védekezhet a világ egyik legjobb teniszezője (Infostart)
Letette az óvadékot, így vasárnap elhagyhatta a börtönt Nikoloz Baszilasvili georgiai teniszező, akit családon belüli erőszak gyanújával tartóztattak le Tbilisziben.
máj. 26
0:11
Kupaarannyal bizonyítana Pisont István a Honvéd padján: az edzőnek a szerződéshosszabbítás a tét (Blikk)
Magyar Kupa-győzelemre hajt, s ezzel bizonyítana a kispestiek kispadján Pisont István (50), az NB I-es Budapest Honvéd vezetőedzője.
máj. 26
0:15
Storck a fiát is viheti Dunaszerdahelyre (Infostart)
Már a múlt héten eldőlt, hogy Bernd Storck lesz hamarosan a dunaszerdahelyi DAC vezetőedzője. A felvidéki ma7.sk úgy tudja, a német edzőt új állomáshelyén is segítheti majd a korábban Magyarországon is dolgozó fia, Alexander.
máj. 26
0:15
Horvát válogatott röplabdázót szerződtetett a Vasas Óbuda (Blikk)
A horvát válogatott Ema Strunjakot szerződtette a női röplabda NB I-ben címvédő Vasas Óbuda.
máj. 26
0:19
Ibra megsérült, lehet, hogy nagy a baj (Infostart)
Zlatan Ibrahimović, az AC Milan csatára a Sky Sport Italia értesülése szerint súlyosnak tűnő sérülést szenvedett csapata edzésén. Keddre derül ki, mennyire súlyosat…
máj. 26
0:23
Megvan, mikor választ új elnököt a teniszszövetség (Infostart)
Június 12-én tartják a Magyar Tenisz Szövetség (MTSZ) tisztújító közgyűlését.
máj. 26
0:27
Újabb vitatéma Olaszországban: a meleg miatt délután nem akarnak futballozni (Infostart)
Olaszországban a labdarúgó-bajnokság folytatásának tervezett dátuma június 13. (ha a kormány ezt engedélyezi), vagy június 20. Ebben már szinte mindenki egyetért, de támadt egy újabb vitatéma: a napi kezdési időpont.
máj. 26
0:31
Egri vízilabda: már van ok a mosolyra, de még nem lehet hátradőlni (Infostart)
Az Egri Vízilabda Klub jövőjéről tartott sajtótájékoztatót hétfő délután Szécsi Zoltán ügyvezető elnök, Szabó Tünde sportért felelős államtitkár, valamint Nyitrai Zsolt, Eger és térségének országgyűlési képviselője, miniszterelnöki megbízott.
máj. 26
0:35
A lengyelek úttörők lennének a járványban (Infostart)
Zbigniew Boniek, a Lengyel Labdarúgó Szövetség, a PZPN elnöke arra kérte Mateusz Morawiecki miniszterelnököt: engedélyezze, hogy szurkolók is lehessenek a stadionokban a szezon folytatásában.
máj. 26
0:39
Allegri munkára kész! (Infostart)
Úgy tűnik, hogy Massimiliano Allegri kész arra, hogy az egyéves, önként vállalt pihenő leteltével visszatérjen a kispadra. Bizonyos sajtóhírek szerint a Paris Saint-Germain lehet a következő állomáshelye.
máj. 26
4:45
Gólyahír: a karantén alatt született meg az olimpiai bajnok kenus, Vajda Attila kislánya – A sportoló elárulta, milyen apának lenni (Blikk)
Élvezi az apaszerepet Vajda Attila (37)! Peking olimpiai bajnok kenusának, aki a 2008-as játékokon C1 1000 méteren diadalmaskodott, március 27-én, tehát a karantén ideje alatt született meg a kislánya, Hanga Véda.
máj. 26
6:21
Marco Rossi meccsre megy a karanténból (Ripost)
Tizennégy nap házi karantén után ma délután újra meccsre megy Marco Rossi.
máj. 26
6:51
Gyász: májrákban elhunyt a korábbi brazil női kapitány (She)
Hatvanhárom éves korában májrákban elhunyt Oswaldo Fumeiro Alvarez, ismertebb nevén Vadao, a brazil női labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitánya.
máj. 26
7:24
Vizespólóban villantott mellbimbókat a hatalmas keblű szurkolólány (Ripost)
Kayla Moody nagy sportrajongó, a New England Patriots amerikaifoci-csapatának szurkolója.
máj. 26
7:33
Kedd este következik a tavasz Bundesliga-rangadója (Infostart)
Kedd este játsszák a német labdarúgó Bundesliga tavaszi szuperrangadóját: a második helyezett Borussia Dortmund a listavezető, négy ponttal jobban álló Bayern Münchent fogadja. A mérkőzés, amely 18.30-kor kezdődik, Magyarországon a Sport 1-en élőben látható.
máj. 26
7:39
Bundesliga: különleges, keddi „Klassiker” következik (She)
Csúcsrangadóra készül a Dortmund és a Bayern München: hazai oldalon Erling Haaland tréfálná meg a címvédőt, míg a vendégeknél a világklasszisként futballozó Robert Lewandowski jelentheti a különbséget.
máj. 26
7:54
Teniszbotrány: Szűcs rosszul választott segítőt (Behaviour)
Nem a megfelelő embernek adott hatalmat a Magyar Tenisz Szövetség elnöke, akinek egyéb elfoglaltságai miatt az ellenőrzésre sem maradt elég ideje.
máj. 26
8:18
Légiósok: Holender gyermeki örömmel vágott bele ismét az edzésekbe (She)
Két és fél hónap után edzhetett újra Holender Filip, akit nem rémiszt meg, hogy több társáról is kiderült, megfertőződtek a koronavírussal.
máj. 26
8:36
Magyar Kupa: megvan, ki helyettesíti Kuttor Attilát a visszavágón (She)
Kuttor Attila, a Mezőkövesd vezetőedzője eltiltás miatt nem ülhet le csapata kispadjára a Mol Fehérvár FC elleni Magyar Kupa-visszavágón, ezért segítője, Tóth Mihály helyettesíti kedd este.
máj. 26
8:38
amikor egy közép-afrikai támadó lett Kecskemét hőse (She)
A sportvilág lassan ugyan éledezik a koronavírus-járvány miatti kényszerszünetet követően, de miután archív visszatekintéseink nagyon népszerűek voltak olvasóink körében, folytatjuk videós múltidéző sorozatunkat. Most 2011. május 17-ig lapozunk vissza – ekkor érte el a Kecskeméti TE labdarúgócsapata fennállása legnagyobb sikerét azzal, hogy a Mag
máj. 26
8:48
Noskó Ernő: Varga Zoltán volt a mumusom! (She)
A hatvanas-hetvenes évek legendás Újpestjének hátvédje, Noskó Ernő 75 esztendős lett, és ennek apropóján az is kiderült, Albert Flórián és Farkas János ellen szeretett játszani.
máj. 26
9:00
Német csúcsrangadó viszi a prímet az élő közvetítéseknél - sport a tévében (Infostart)
Itthon a visszavágókkal folytatódik a Magyar Kupa elődöntő, Németországból három mérkőzést, köztük a Borussia Dortmund-Bayern München összecsapást közvetítik a sportcsatornák.
máj. 26
9:06
Légiósok: Nagy Dominik mégis maradhat a Panathinaikosznál (She)
Bár eddig arról szóltak a hírek, hogy a koronavírus-járvány miatt hamar befejeződhet a magyar válogatott Nagy Dominik görögországi pályafutása, mert eddigi jó teljesítménye ellenére nem tudja őt kivásárolni varsói szerződéséből a Panathinaikosz, most mégis úgy tűnik, maradhat Athénban.
máj. 26
9:18
Héroszok nyomában – az első tétmeccs a Puskás Arénában (She)
A Magyar Kupa MTK–Bp. Honvéd elődöntőjének visszavágóján a kispestiek a Puskás Arénában fogadják a kék-fehéreket. Az első találkozó a Hungária körúton döntetlent (0–0) hozott. A csodálatos létesítmény megnyitóján Magyarország–Uruguay mérkőzést rendeztek, majd az U21-es válogatott is pályára lépett, ám a Bp. Honvéd–MTK lesz az első tétmérkőzés az új
máj. 26
9:30
Nfl: Belichick és McCarthy a legesélyesebb az Év edzője címére (She)
A fogadóirodák szerint a New England Patriots csapatát irányító Bill Belichick, illetve a Dallas Cowboysszal első szezonjára készülő Mike McCarthy a legesélyesebb az Év edzője címre a profi amerikaifutball-liga (NFL) következő idényében.
máj. 26
9:33
Négyszáz drukker ment ki egy amatőr focimeccsre Strasbourgban (Behaviour)
A Neuhof és a Hautepierre rivális kerületek közötti találkozót a Facebookon hirdették meg, és a Poteries-negyedben lévő Paco-Mateo sportpályán tartották.
máj. 26
9:33
Gólpárbajt tart Lewandowski és Haaland (BorsOnline)
Elképesztő formában van a ligát 61 pontjával vezető Bayern és az 57 ponttal második Dortmund klasszis csatára. Ha Haalandék nyernek, megint nyílt lesz a bajnokság, akármit mond Lewandowski.
máj. 26
9:36
Labdarúgás: Novák Dezső, Papp László és Török Ferenc is játszott Dunaföldváron (She)
A 20. század hetvenes-nyolcvanas éveiben a fővárosi színészek, neves sportolók megjelenése egy-egy kisebb településen mindig nagy érdeklődést, sőt izgalmat váltott ki. A korabeli sajtótudósítások szerint a nyolcvanas évek elején több alkalommal is járt Dunaföldváron a népszerű színészválogatott futballcsapata – olvasható a duol.hu-n.
máj. 26
10:03
Imádják a tofut, de nem főznek a Liu tesók (BorsOnline)
Nem mozognak otthonosan a konyhában a Liu testvérek, Shaolin Sándor és Shaoang, ám mindketten rajonganak a kínai ételekért. Az ázsiai gasztronómia Sanyi barátnőjét, Reginát is megfertőzte.
máj. 26
10:24
Novothny Soma: Újpest-mezben sohasem mondanék ilyet! (She)
Novothny Soma szerint a Ferencváros elleni rangadó arra is jó alkalom, hogy szembenézzenek az igazsággal.
máj. 26
10:33
Visszahúz a szíve? Ronaldo még mindig imádja a Manchester Unitedet (Ripost)
Cristiano Ronaldo a közösségi oldalán idézte fel manchesteri időszakát.
máj. 26
10:36
Nba: Patrick Ewingot kiengedték a kórházból (She)
Kiengedték a kórházból a koronavírust elkapó Patrick Ewingot, az észak-amerikai profi liga (NBA) legendás kosarasát.
máj. 26
10:54
Gyorsasági kamion: Kiss Norbert itthon lelt otthonra (She)
Kiss Norbert hazatalált: magyar csapattal és egy hazai építésű, itthon felkészített MAN versenykamionnal áll rajthoz az Európa-bajnokság futamain. A Révész Truck Racing már az első évében magasra tette a lécet.
máj. 26
11:00
Veszprém-Szeged 6-4 (Infostart)
Az edzők és a legjobb fiatalok között is van magyar érdekeltség az EHF szavazásán.
máj. 26
11:00
Átigazolás: másfél év alatt 100 gólt szerzett – a ZTE-nél folytathatja (She)
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint jó eséllyel a ZTE-nél folytatja pályafutását az NB III-as Lipót Pékség 22 éves támadója, Zimonyi Dávid – ezt a zalaiak sportigazgatója, Sallói István is megerősítette.
máj. 26
11:02
Vízilabda: középcsapat lehet az Eger, nyolcan biztosan távoznak (She)
A kormányzati támogatással megmenekülő ZF-Eger középcsapat lehet a következő idényben, miután már nyolc játékos távozása biztos.
máj. 26
11:12
Pajkos-bús történet (Behaviour)
Hatvanegy éve telt ház előtt játszott egymással a Honvéd és MTK labdarúgócsapata a Puskás Arénában, napjainkban akkor sem lenne nagy érdeklődés, ha beengednék a nézőket a lelátóra.
máj. 26
11:18
Kásás Tamás: könnyek, mélypont és taníthatatlan zsenialitás (She)
A Jugoszlávia elleni Eb-döntőn az egész ország megtanulta a nevét, ám a három kettőre megnyert meccsen szerzett három gól nem a csúcsot, csupán a csodálatos karrier első állomását jelentette – az athéni finálé utolsó negyedében például két góllal, egy gólpasszal és három emberhátrányban blokkolt lövéssel járult hozzá az aranyhoz. A vízilabda élő le
máj. 26
11:30
Szombati sportműsor (05.30.) (She)
Nem fogunk unatkozni szombaton, a labdarúgó NB I-ben ugyanis egymás után három mérkőzést láthatunk a televíziók képernyőin: Kisvárda–Újpest, DVTK–Mezőkövesd és Paks–Mol Fehérvár. A német Bundesligában pályán a Hertha, a Mainz, a Schalke és a Bayern München. Este 20.30-tól ismét darts PDC Home Tour, majd hajnalban UFC Fight Night.
máj. 26
11:32
MU: nincs megegyezés, valószínűleg távozik a támadó (She)
Minden bizonnyal visszatér a Sanghaj Senhuához Odion Ighalo, akinek kölcsönszerződése május végén lejár a Manchester Unitednél – írja a BBC.
máj. 26
11:36
NB I: 30 éve vitte rossz helyre az aranyérmeket az Mlsz (She)
Egészen szürreálisan alakult a labdarúgó NB I 30., utolsó fordulója az 1989–90-es bajnokságban. Egy körrel a befejezés előtt az MTK-VM 58 ponttal állt az első helyen, a második Újpestnek 55 pontja volt. A bajnokaspiráns kék-fehérek a 13. helyen álló, a kiesés ellen küzdő Vác otthonában léptek fel, az Újpest a Megyeri úton fogadta a Budapesti H
máj. 26
11:36
A karantén alatt lett apuka az olimpiai bajnok magyar sztár (Ripost)
Az olimpiai bajnok kenus, Vajda Attila márciusban lett apuka.
máj. 26
11:42
Golf: rekordnézettséget hozott Tiger Woodsék párosmeccse (She)
A kábeltelevíziózás történetének legnézettebb golfeseménye volt a vasárnapi Tiger Woods, Peyton Manning – Phil Mickelson, Tom Brady jótékonysági párosmérkőzés.
máj. 26
11:44
Jégkorong: újabb nagy fogás a bajnoki címre törő Gyergyótól (She)
A Gyergyói HK-nál komolyan gondolják, hogy az Erste Liga bajnoki címét veszik célba: az erdélyi hokicsapat a Volánból hazatérő Szabó Krisztián után most kipróbált, az ECHL-ben és a brit elitligában is bizonyító pontgyárost igazolt az amerikai csatár, Eric Neiley személyében.
máj. 26
11:46
BL: amikor Bale megszerezte a döntők egyik legszebb gólját (She)
A sportvilág lassan ugyan éledezik a koronavírus-járvány miatti kényszerszünetet követően, de miután archív visszatekintéseink nagyon népszerűek voltak olvasóink körében, folytatjuk videós múltidéző sorozatunkat. Most 2018. május 26-ig lapozunk vissza, és Gareth Bale-nek a Liverpool elleni Bajnokok Ligája-döntőben bemutatott ollózását vesszük
máj. 26
11:54
Barcelona: mosható és klubszínű maszkokat dob piacra a katalán csapat (She)
A gránátvörös-kék maszkokat háromféle méretben, darabonként körülbelül 6000 forintért lehet megvásárolni.

Keresés