2020. május 26. kedd

máj. 26
12:18
Kézilabda: a dán szövetség nem változtatott a bajnokság lezárásán (She)
A Dán Kézilabda-szövetség hétfői ülésén eldőlt, nem változtatnak az eredeti határozaton, így a koronavírus-járvány miatt befejezettnek tekintik az idényt.
máj. 26
12:20
Férfi kosár: Matthias Zollner távozik a körmendi kispadról (She)
A férfi kosárlabda NB I-ben szereplő és a koronavírus-járvány miatti félbeszakításkor a második helyen álló Körmend NB I-es csapata hivatalos honlapján közölte, hogy távozik a klubtól a csapatot az elmúlt két idényben felkészítő vezetőedző, Matthias Zollner.
máj. 26
12:24
Gyász: elhunyt a Manchester City legendás védője (She)
Hetvenhárom esztendős korábban elhunyt Glyn Pardoe, a Manchester City korábbi kiváló balhátvédje – közölte a manchesteri egyesület.
máj. 26
12:30
Vuhanban ledobták a maszkot a futballisták (Infostart)
Visszatért a futballélet Vuhanba, a koronavírus-járvány első epicentrumába. A 11 milliós kínai nagyvárosban már maszk nélkül játszanak a tereken.
máj. 26
12:30
Gyász: elhunyt a Manchester City ikonikus védője (She)
Hetvenhárom esztendős korábban elhunyt Glyn Pardoe, a Manchester City korábbi kiváló balhátvédje – közölte a manchesteri egyesület.
máj. 26
12:32
Dortmund: Haaland messze Cristiano Ronaldo és Messi előtt is (She)
Most már nincs hét, hogy ne jelenne meg a Marcán egy Erling Haalandot magasztaló cikk – persze ez a 19 éves norvég idénybeli teljesítményét látva egyáltalán nem meglepő. Ezúttal a spanyol lap arra világított rá, hogy Cristiano Ronaldo, de még Lionel Messi karrierje sem indult ilyen termékenyen.
máj. 26
12:36
Milan: hivatalos közlemény Ibrahimovic sérüléséről (She)
Az olasz élvonalbeli AC Milan a hivatalos honlapján közölte, nem súlyos Zlatan Ibrahimovic sérülése. A svéd labdarúgó a hétfői edzésen szenvedett vádlisérülést.
máj. 26
12:39
Óriási érdeklődés, ennyien követték a magyar foci visszatérését az M4 Sporton (Ripost)
Az elmúlt hetek adataihoz és a többi hazai sportcsatornához képest is óriási érdeklődés övezte a magyar labdarúgó sorozatok újraindulását: közel 650 ezren kapcsoltak legalább az egyik mérkőzésre.
máj. 26
13:06
Ökölvívás: Holyfield kész megmérkőzni Mike Tysonnal (She)
Evander Holyfield hivatalosan is jelezte, hogy beleegyezik egy Mike Tyson elleni mérkőzésbe, amely a két korábbi profi nehézsúlyú bokszvilágbajnok harmadik összecsapása lesz.
máj. 26
13:54
Nem sérült Ibrahimović Achillese (Infostart)
Az első vizsgálatok szerint eltúlzottak voltak a félelmek, nem olyan súlyos Zlatan Ibrahimović sérülése, mint gondolták.
máj. 26
13:54
Dac: elkerülték a pozsonyi Slovant a kupa elődöntőjében (She)
A Szlovák Labdarúgó-szövetség Dicsőségcsarnokában került sor a Szlovák Kupa elődöntőjének sorsolására. Elkerülte egymást a két rivális klub, a DAC és a Slovan Bratislava.
máj. 26
14:00
Hollandia: az Uefa-hoz fordult az Ajax BL-helye miatt az AZ (She)
A holland labdarúgó-bajnokságban szereplő AZ az Európai Labdarúgó-szövetséghez (UEFA) fordult azért, hogy az Ajax helyett megkapja a Bajnokok Ligája főtábláján való szereplésre jogosító automatikus helyet.
máj. 26
14:18
Távozik a Körmend edzője (Infostart)
A vasi klub kedden honlapján közölte, hogy a német tréner két szezon után kilép a szerződéséből.
máj. 26
14:30
Röplabda: a válogatott Szedmák Réka is Kaposvárra igazolt (She)
A magyar női röplabdasport egyik nagy tehetsége is Kaposvárt választotta: az 1. MCM-Diamant extraligás együttesében folytatja pályafutását a 18 esztendős, 9-szeres felnőttválogatott Szedmák Réka. A 186 centi magas átló a Vasasban kezdte pályafutását, az elmúlt három évet pedig Békéscsabán töltötte. A fiatal sportolónő abban bízik, hogy az új szezon
máj. 26
14:32
Csak a BL-trófea hiányzik – Mirsad Terzic 11 év után távozik Veszprémből (She)
Tizenegy év után hagyja el Veszprémet és a férfi kézilabdacsapatot a bosnyák Mirsad Terzic, aki csaknem ötszáz mérkőzést játszott a klub színeiben. A kiváló játékosnak van mire visszaemlékeznie: a Nemzeti Sport kérésére beszélt az elmúlt évtizedről, családjáról, edzőiről, játékostársairól, a csapatban betöltött szerepeiről és a hiányzó Bajnokok Lig
máj. 26
14:45
Ronaldo hiába próbálkozik, csak szeretne akkorát villanni edzésen, mint Dárdai fia (Ripost)
Sportágat váltott a Juventus sztárja. Ügyesen betalált a kosárgyűrűbe, de Dárdai Palkó kunsztjához sokat kell még gyakorolnia .
máj. 26
14:54
KaranténKirály: Fodor Csenge ötletes diszkótánccal rukkolt ki (She)
Nyolcadik adásához érkezett a KaranténKirály, amelyben ezúttal a Sport Tv-ben futó műsor női versenyzői, Fodor Csenge és Klivinyi Kinga csapnak össze. Előzetesként megmutatjuk azt a nagyon profi produkciót, amivel Fodor Csenge (nagyon úgy tűnik, hogy párja, Vida Máté aktív segítségével) rukkolt elő.
máj. 26
15:00
KaranténKirály: Fodor Csenge ötletes diszkótánccal rukkolt ki (She)
Nyolcadik adásához érkezett a KaranténKirály, amelyben ezúttal a Sport Tv-ben futó műsor női versenyzői, Fodor Csenge és Klivinyi Kinga csapnak össze. Előzetesként megmutatjuk azt a nagyon profi produkciót, amivel Fodor Csenge (nagyon úgy tűnik, hogy párja, Vida Máté aktív segítségével) rukkolt ki.
máj. 26
15:24
Fft: a világ 100 legjobb edzője – 2. rész (She)
Toldozták-foldozták, fondorlatoskodva forradalmasították a labdarúgás tudományát évtizedeken át – miközben a legnagyobb diadalmak reménye hajtotta őket. Eljött az idő, hogy fejet hajtsunk a legkiválóbbak előtt. Íme, az FFT listájának második része.
máj. 26
15:36
F1: a miniszterelnök kérése segítheti a Brit Nagydíj ügyét (She)
A motosport.com értesülése szerint az Egyesült Királyság miniszterelnöke, Boris Johnson reagált az Formula–1-et a karanténkivételek közé tenni vágyók lobbizására, és azt kéri minisztereitől, segítsék elő a Brit Nagydíj megrendezésének lehetőségét.
máj. 26
15:48
Bundesliga: „Az egész német futball éhezik már egy új bajnokra” (She)
Heiko Herrlich, az FC Augsburg vezetőedzője egykori klubjának, a Borussia Dortmundnak szurkol a német labdarúgó-bajnokság kedd (ma) esti rangadóján, amelyen a címvédő és listavezető Bayern München lesz a BVB vendége.
máj. 26
15:48
Visszavonul a legszebbnek választott sportolónő (Ripost)
Befejezte karrierjét a 35 éves röplabdás, aki Európa-bajnoki ezüstérmet szerzett.
máj. 26
16:00
Női kézilabda: óriási kihívás vár a Neka-ra az NB I-ben (She)
A következő NB I-es női kézilabda idény új szereplője lesz és jó eséllyel új színfoltja lehet a Nemzeti Kézilabda Akadémia.
máj. 26
16:06
Jégkorong: Jaromír Jágr 48 évesen is folytatja! (She)
A cseh jégkorong élő legendája, Jaromír Jágr 48 évesen sem hagy fel a hokival: szülővárosa, Kladno – amúgy általa tulajdonolt – klubcsapata helyett a következő idényben az élvonalbeli Trinec együttesében folytathatja játékoskarrierjét.
máj. 26
16:18
Felipe Massa végre beszélt arról, hogy van Michael Schumacher (Infostart)
Michael Schumacher állapotát síbalesete óta teljes titoktartás övezi, de a korábbi csapattársa, Felip Massa azon kevesek közé tartozik, akik információkkal rendelkeznek a hétszeres világbajnokról. A brazil pilóta imádkozik barátjáért.
máj. 26
16:18
Légiósok: a Hibernian megerősítette, Bogdán a nyáron távozik (She)
Ahogyan valószínűsíthető volt, Bogdán Ádám a nyáron távozik a Hiberniantől – derül ki a skót csapat Twitter-bejegyzéséből.
máj. 26
16:21
Fittyet hány a koronavírusra Floyd Mayweather (BorsOnline)
Nem törődik a koronavírussal a korábbi veretlen bokszvilágbajnok, Floyd Mayweather, a
máj. 26
16:24
Ftc: a szír támadó profi szerződést kapott (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros hivatalos honlapján, a fradi.hu-n tudatta, hogy a 19 éves szír támadó, Ammar Ramadan profi szerződést kötött a klubbal.
máj. 26
16:26
Férfi kosár: Forray Gábor az Alba Fehérvár új edzője (She)
Forray Gábor lett az Alba Fehérvár NB I-es férfi kosárlabdacsapatának vezetőedzője.
máj. 26
16:30
Férfi kosár: Forray Gábor az Alba Fehérvár új edzője (She)
Forray Gábor lett az Alba Fehérvár NB I-es férfi kosárlabdacsapatának vezetőedzője.
máj. 26
16:42
Uefa: egy hét haladékot kaptak a románok (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) egy hét haladékot adott a román tagszövetségnek (FRF) arra, hogy eldöntse, mik a tervei a bajnoksággal.
máj. 26
16:51
Súlyos sérülés, Ibrahimovic befejezheti a futballt (Ripost)
Könnyen lehet, hogy többé nem látjuk viszont a pályán Zlatan Ibrahimovicot.
máj. 26
17:06
Női röplabda: a szlovák feladó visszatér Békéscsabára (She)
A szlovák válogatott csapatkapitányával, Barbora Kosekovával erősít feladó poszton a Békéscsabai Röplabda SE – tudatta a klub hivatalos közleményében. A játékos korábban már töltött egy idényt a klubnál, melynek kezdő feladójaként akkor magyar bajnoki címet és MEVZA-kupa-győzelmet ünnepelhetett.
máj. 26
17:06
Két sportesemény sok ember haláláért lehet a felelős (Infostart)
Azt állította egy vezető brit tudós a BBC-nek, hogy a márciusban megtartott Liverpool–Atlético Madrid Bajnokok Ligája labdarúgó-mérkőzés és a Cheltenham Fesztivál elnevezésű rangos lovasesemény megnövelte „a szenvedést és a halálos áldozatok számát.”
máj. 26
17:12
Férfi kézi: Orosházán továbbra is az élvonal a cél (She)
Nem volt könnyű átvészelnie az elmúlt hónapokat az orosházi férfi kézilabdaklubnak, de alapos tervezéssel és költségcsökkentéssel sikerült, így a klubelnök szerint a gárda készen áll az NB I-re.
máj. 26
17:24
Keverni kell a kártyákat, hogy kiderüljön, ki ül a kajakos királyhajóba (Infostart)
Dombvári Bence és Noé Zsombor egyelőre jobbnak tűnik, mint Kammerer Zoltán és Varga Ádám, de mindenki mindenkivel és mindenki ellen versenyezni fog még.
máj. 26
17:24
Kajak-kenu: új balos kenuegység robbant be az idénynyitón (She)
A kajakosoknál két rivális kiélezett küzdelmét hozta a sportág kvázi idénynyitója, a kenusoknál a balos szembeszéllel új jobbos egység robbant be a mezőnybe.
máj. 26
17:30
Kisvárda: Gosztonyi szerződést hosszabbított (She)
Szerződést hosszabbított a labdarúgó NB I-ben szereplő Kisvárda Gosztonyi Andrással – olvasható a klub hivatalos honlapján.
máj. 26
17:48
Bundesliga: „Gulácsi már tényleg a legjobbak között, Orbán igazi vezér” (She)
A szövetségi kapitányként korábban Magyarországon is dolgozó Lothar Matthäus a Sport Tv-nek adott interjúban elemezte a Bundesliga magyar légiósait, illetve a Bayern München–Borussia Dortmund csúcsrangadó esélyeit is.
máj. 26
17:50
Leipzig: hetekre kidőlt a csapat dán támadója (She)
Bokasérülés miatt a következő hetekben nem számíthat dán támadójára, Yussuf Poulsenre a RB Leipzig labdarúgócsapata.
máj. 26
17:54
kellemetlen – össze-vissza fogdosták a 18 éves Messit (She)
Finoman szólva is furcsa felvételt halászott elő a napokban a spanyol As és a Marca a Barcelona argentin válogatott zsenijéről, Lionel Messiről. A ma már hatszoros aranylabdás támadó csaknem 15 évvel ezelőtt, 18 évesen ellátogatott a No hay 2 sin 3 (Nincs kettő három nélkül) című, humoros argentin tévéműsorba. Lehet, hogy hamar megbánta.
máj. 26
17:54
Deák téri késelés: A fradisták így búcsúztak el a meggyilkolt szurkolóktól (Ripost)
Múlt hét péntek hajnalban két fiatal focidrukkert, Lászlót és Gergelyt késelték halálra a Deák téren.
máj. 26
17:56
A címvédőt kiütve Magyar Kupa-döntős a Mezőkövesd! (She)
A címvédő Mol Fehérvár FC az idegenbeli 1–1 után odahaza 2–2-t játszott a labdarúgó Magyar Kupa elődöntőjében a  Mezőkövesddel, így a vendégek jutottak be a sorozat fináléjába – történelmük során először!
máj. 26
18:12
Ligue 1: a Legfelsőbb Bírósághoz fordult az Ajaccio (She)
A francia közigazgatási legfelsőbb bírósághoz fordult a másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő AC Ajaccio, mivel a Francia Olimpiai Bizottság elutasította fellebbezését, amelyet a feljutás lehetőségének elvétele miatt nyújtott be.
máj. 26
18:18
Kajak-kenu: új jobbos kenuegység robbant be az idénynyitón (She)
A kajakosoknál két rivális kiélezett küzdelmét hozta a sportág kvázi idénynyitója, a kenusoknál a balos szembeszéllel új jobbos egység robbant be a mezőnybe.
máj. 26
18:24
Tokió 2020: Berecz Zsombor Horvátországban készül (She)
Horvátországban készül tovább a jövő nyárra halasztott tokiói olimpiára a finn hajóosztályban világbajnok Berecz Zsombor.
máj. 26
18:30
Kimmich emelése döntött, meglépett a Bayern a Dortmundtól! (She)
Hét pontra növelte előnyét a német labdarúgó Bundesligában a Bayern München, miután a Signal Iduna Parkban 1–0-ra legyőzte legnagyobb riválisát, a Borussia Dortmundot a 28. forduló csúcsmérkőzésén.
máj. 26
18:42
Női kosár NB I: az Amerikából hazatérő Aho Nina Miskolcon (She)
Hazatért Magyarországra az elmúlt években az amerikai Duquesne Egyetemen játszó Aho Nina, aki a DVTK női csapatával kötött szerződést.
máj. 26
18:48
Kerékpár: Buchmann 8848 m szintkülönbséget akar leküzdeni (She)
Egy nap alatt a Mount Everest magasságának megfelelő 8848 méteres szintkülönbséget akar leküzdeni Emanuel Buchmann, a francia országúti kerékpáros-körverseny tavalyi negyedik helyezettje.
máj. 26
19:01
Felipe Massa nyilatkozott Schumacher állapotáról (ATV)
A GP Hírek arról írt, Felipe Massa információkkal bír Michael Schumacher állapotáról.

Keresés