2020. május 21. csütörtök

máj. 21
0:03
Futópályák és bringaparkok épülnek országszerte (Infostart)
Összesen 1,35 milliárd forint értékben, az Aktív Magyarország programban.
máj. 21
0:06
Elkezdődött a meccs – Élő: Blikk vs. Nb I e-Focikupa – Bp.Honvéd–Debrecen, Debrecen–Blikk (Blikk)
Ma, vagyis szerdán 18 órától indult a Blikk vs. NB I e-Focikupa, a Honvéd–Debrecen mérkőzéssel, amelyet utána a Debrecen–Blikk meccs követ.
máj. 21
0:06
Megbírságolták az FC Szöult a lelátóra ültetett guminők miatt (444.hu)
Most jön a legjobb: a klub tagadja, hogy guminőket használt, de szégyenkezve elfogadta a bírságot.
máj. 21
0:07
UEFA-elnök: a futballisták nem kapzsik (Infostart)
Aleksander Ćeferin, az UEFA szlovén elnöke a tekintélyes Guardiannek nyilatkozva beszélt az európai futball jelenlegi helyzetéről.
máj. 21
0:10
Bódog Tamás drámája: öt hónapig nem ölelheti magához szeretett családtagjait a járvány miatt a Kisvárda vezetőedzője (Blikk)
Öt hónap – várhatóan ilyen sokáig nem ölelheti meg szeretteit Bódog Tamás (49), a Kisvárda futballcsapatának vezetőedzője. A koronavírus-járvány miatt nem találkozhat Németországban, Mainzban élő családjával, s bár már hozzászokott, hogy munkája miatt hosszabb időt kell távol töltenie feleségétől és két gyermekétől, ez a közel fél év még neki is so
máj. 21
0:14
Blikk vs. Nb I e-Focikupa: elképesztő küzdelmet hozott az első találkozó (Blikk)
– Elkezdődött a Blikk vs. NB I e-Focikupa!
máj. 21
0:18
Bejelentette visszavonulását az Athletic Bilbao legendás labdarúgója (Blikk)
A 39 éves csatár szerdai Twitter-bejegyzésében számolt be a döntéséről, amelyet súlyos csípősérülésével indokolt.
máj. 21
4:33
Hatalmas keblek, lefotózták a meztelenül napozó színésznőt (Ripost)
Divina Casas a modellkedést a tanulmányai mellett űzi.
máj. 21
6:39
Tóth Ivett: Végre érett lettem! (Ripost)
A világ sportrajongói egy emberként kapták fel a fejüket, amikor Pjongcsangban, a téli olimpián fekete bőrszerelésben, az AC/DC Back is Black című nótájára futott ki a jégre a négyszeres magyar bajnok műkorcsolyázó.
máj. 21
6:48
NB II: négyet vágott a Nyíregyháza a Szolnoknak (She)
„Kétkapus edzésnek” nevezett felkészülési mérkőzést játszott a labdarúgó NB II-ben szereplő Nyíregyháza Spartacus a szintén másodosztályú Szolnokkal – számolt be róla a szabolcsiak honlapja.
máj. 21
7:18
Arsenal: a Psg is harcba száll Aubameyangért (She)
Újabb jó nevű kérője akadt az Arsenal 2021-ben lejáró szerződésű gaboni támadójának, Pierre-Emerick Aubameyangnak: a Paris Saint-Germain.
máj. 21
7:30
KoroNapló: Szabadon mászkálnak a szarvasok – Juhász Dorka (She)
Az Ohio State Egyetemen tanuló, de jelenleg Indianában tartózkodó 20 éves kosárlabdázó megismerkedett egy új „háziállattal”, és felhívta őt Székely Norbert szövetségi kapitány, aki várja a válogatott júliusi edzőtáborába.
máj. 21
7:42
Tévés műsorvezető lenne az internet magyar kedvence (Ripost)
Tizenhat éves korában változott meg Budavári Fülöp élete, miután elkezdett keményen edzeni. Azóta már 110 ezren követik Instagramon, és hazánk egyik legnépszerűbb sportolójának, Babos Tímeának is a jó barátja lett.
máj. 21
7:48
NB Iii: Pókos Csaba távozik – edzőváltás Kozármislenyben (She)
A következő bajnokságban már nem Pókos Csaba irányítja vezetőedzőként a HR-Rent Kozármisleny NB III-ban szereplő labdarúgócsapatát – számolt be róla a klub honlapja, a kozarmislenyfc.hu.
máj. 21
8:06
Játékossors: egy ügyvéd miatt nem lett Roberto Carlos a Chelsea-é (She)
Egy majd 13 éves történet részleteiről számolt be Roberto Carlos, a Real Madrid és a brazil labdarúgó-válogatott korábbi bal oldali védője. A bekk 2007-ben állítólag a Chelsea futballistája lehetett volna, s csupán a papírmunkával való hatékonyság döntött a Fenerbahce mellett.
máj. 21
8:30
Honvéd: végre megműtötték a fiatal középpályás térdét (She)
Sikeres operáción esett át Banó-Szabó Bence, a Budapest Honvéd NB I-es csapatának 20 esztendős labdarúgója – számolt be róla a kispesti klub hivatalos honlapja.
máj. 21
8:36
Összeférhetetlenség is nehezíti a tisztánlátást a teniszszövetségben (Behaviour)
Egy szűk kör döntései miatt az egész sportágra rossz fény vetül, és a hiány mellett a támogatások elosztása is kérdéseket vet fel.
máj. 21
8:45
Alkotmánybíróság dönt az újpesti címervitában (Infostart)
A legmagasabb bírósági fórumokhoz fordult az Újpesti Torna Egylet (UTE) a futballklub arculati elemeinek - jellemző színeinek, címerének - megváltoztatása miatt - írja a Magyar Nemzet.
máj. 21
8:45
Meglepő név, magyar válogatott focistát igazolhat a Fradi (Ripost)
Bogdán Ádám legutóbb a skót labdarúgó-bajnokságban szereplő Hibernian játékosa volt.
máj. 21
8:48
Újpest: az Alkotmánybíróság dönthet a klubcímer sorsáról (She)
A legmagasabb bírósági fórumokhoz fordult az Újpesti Torna Egylet (UTE) a futballklub arculati elemeinek – jellemző színeinek, címerének – megváltoztatása miatt – írja a Magyar Nemzet csütörtöki számában.
máj. 21
9:00
Vízilabda: olimpiai és világbajnok játékosokat jelentett be a Vasas (She)
A világbajnok Bátori Bence és Bedő Krisztián mellett két szerb olimpiai, világ- és Európa-bajnok vízilabdázóval erősítette meg keretét az A-Híd VasasPlaket csapata.
máj. 21
9:12
Vízilabda: heten a tízből – a „pólósok pólósa” 4–10. helyezettjei (She)
Megfellebbezhetetlen szaktekintélyeket kértünk fel, hogy nevezzék meg minden idők tíz legjobb magyar vízilabdázóját a Nemzeti Sport, a Magyar Nemzet és az Origo közös játékán. A tizenegy tagú zsűri döntött, íme „A pólósok pólósa” szavazás 4–10. helyezettje, azaz heten a legjobbak közül.
máj. 21
9:14
Koronavírus: egy autós moziban rendeznek rúdugró versenyt a németek (She)
Egy autós moziban méri össze tudását a három legjobb német férfi rúdugró Düsseldorfban.
máj. 21
9:24
Légiósok: Bogdán Ádám képbe kerülhet a Ferencvárosnál (She)
A skót bajnokság lezárását követően a 32 éves Bogdán Ádám aligha hosszabbítja meg június 30-án lejáró szerződését a Hiberniannél.
máj. 21
9:30
Koronavírus: egy autós moziban rendeznek rúdugróversenyt a németek (She)
Egy autós moziban méri össze tudását a három legjobb német férfi rúdugró Düsseldorfban.
máj. 21
9:36
amikor a frászt hozta szlovák kapusa az Újpestre. És hányszor?! (She)
A koronavírus félárbócra kényszerítette a sportvilág hajóját, jó alkalom ez az archívum felütésére. Nemrégiben elindult Idegenlégió-sorozatunk kapcsán juttatták eszünkbe olvasóinkk az Újpest feledhetetlen kapusát, Roland Prajt.
máj. 21
9:38
Dvtk: 40 éves a klub utolsó nagy sikere, a Vasas elleni MNK-diadal (She)
1980. május 21. volt a diósgyőri labdarúgás máig utolsó nagy napja, amikor a miskolci csapat Veszprémben 15 ezer néző előtt legyőzte a Vasast a Magyar Népköztársasági Kupa döntőjében – idézi fel retró cikkében az Origo. A DVTK 1977-ben már megnyerte egyszer a kupát, 1979-ben bajnoki bronzérmes volt az NB I-ben. 1980-ban talán egyetlen miskolci
máj. 21
9:45
Törlik a tokiói olimpiát, ha jövőre sem lehet megrendezni (HírTV)
Thomas Bach szerint ha a koronavírus-járvány miatt jövőre sem lehet megrendezni a tokiói nyári játékokat, akkor később már nem is fogják.
máj. 21
9:48
Hosszú Katinka és párja már a gyerekvállalást tervezgetik (Ripost)
Hosszú Katinka és párja összeköltöztek és már azt is tudják, hogy hány gyereket szeretnének.
máj. 21
10:00
Tokió 2020: újabb halasztás nem lesz, a következő lépés a törlés! (She)
Thomas Bach szerint ha a koronavírus-járvány miatt jövőre sem lehet megrendezni a tokiói nyári játékokat, akkor később már nem is fogják.
máj. 21
10:02
Topligák: élen az Ajax, a Salzburg mögött a Real Madrid (She)
Az elmúlt évek statisztikái alapján kiválóan teljesít a Real Madrid utánpótlása, a királyiakat a CIES elemzése alapján jelenleg csak három klub előzi meg a vonatkozó listán.
máj. 21
10:04
Úszás: egy évvel elhalasztják az Abu-dzabi rövid pályás vb-t (She)
A tervezettnél egy évvel később, 2021. december 13. és 18. között rendezi meg a vizes sportokat tömörítő nemzetközi szövetség (FINA) a soron következő rövid pályás úszó-világbajnokságot.
máj. 21
10:06
Bundesliga: két játékos megsérült a Revierderbyn (She)
Nem elég, hogy a koronavírus-járvány utáni első tétmérkőzésén a német élvonalbeli Schalke 4–0-ra kikapott a Borussia Dortmundtól, a derbin két játékosa, Jean-Clair Todibo és Amin Harit sérülést szenvedett – derült ki a gelsenkircheni klub közleményéből.
máj. 21
10:12
Jégkorong: Itthon a gyereket nem ütközhetem le... – Magosi Bálint (She)
A jelen bizonytalansága a DVTK Jegesmedvék esetében a bajnokságra és az edzőre is értendő, hiszen egyelőre nem lehet tudni, a szlovák élvonalbeli Tipsport Ligában, vagy a hazai Erste Ligában játszhatnak a következő idényben, az eddigi vezetőedző, a kanadai Glen Hanlon pedig nem Miskolcra, hanem a német élvonalba tér majd vissza a tengerentúlról. Kö
máj. 21
10:14
Borussia Dortmund: ismét parkolópályán a Rolls-Reus (She)
Alighanem véget ért a dortmundi csillag idénye, a porcelánember elhúzódó februári izomsérülése a bajnoki versenyfutást is befolyásolja.
máj. 21
10:15
Nagy igazolásokat jelentett be a Vasas (Infostart)
A világbajnok Bátori Bence és Bedő Krisztián mellett két szerb olimpiai, világ- és Európa-bajnok vízilabdázóval erősítette meg keretét az A-Híd VasasPlaket csapata.
máj. 21
10:18
Nhl: 24 csapatos rájátszás jöhet a koronavírus miatt (She)
Huszonnégy csapatos rájátszással folytatódhat a koronavírus-járvány után az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL).
máj. 21
10:27
A meggyilkolt újságíró menyasszonya levelet írt a Newcastle szurkolóinak (Infostart)
A meggyilkolt Dzsamál Hasogdzsi újságíró menyasszonya találkozni szeretne a Premier League vezetőjével, hogy megvitassák a Newcastle 300 millió font értékű átvételét. A tervek szerint a vevő a szaúdi koronaherceg, Mohammed Bin Szalman, akinek környezetét a gyilkosság megrendelésével vádolják.
máj. 21
10:30
Spurs: a védő harmadszor szegte meg a korlátozásokat (She)
Harmadszor is megszegte a kijárási korlátozásokat a Tottenham futballistája, Serge Aurier. Az elefántcsontparti jobbhátvéd ezúttal a fodrászával találkozott egy hajvágás erejéig.
máj. 21
10:32
Férfi kézi: francia klubja új szerződést kínált Nagy Kornélnak (She)
Újabb szerződést kínált a Dunkerque a 33 éves Nagy Kornélnak, a 131-szeres válogatott irányító-átlövő így Franciaországban fejezheti be a pályafutását.
máj. 21
10:33
Visszavonult a csatár, akinél soha senki sem fog szebb utolsó gólt lőni (444.hu)
Aritz Aduriz volt a modern futball antitézise, az Ember Aki Hamincéves Kora Után Lett Menő. Még nem értél el semmit az életben? A te embered Aduriz, az Öreg!
máj. 21
10:42
Női kézi NB I: stratégia együttműködés a Szent István SE és a Neka között (She)
A Szent István SE és a Nemzeti Kézilabda Akadémia (NEKA) stratégiai együttműködést kötött, melynek értelmében a következő bajnoki idényben a női kézilabda NB I-ben Szent István SE-NEKA néven indítanak csapatot.
máj. 21
10:48
Szoboszlai karrierje a tét a milánói belháborúban (Behaviour)
Áll a bál az AC Milan labdarúgócsapatánál, alig akad kérdés, amiben egyetértenek a tulajdonosok és a klub vezetői.
máj. 21
10:54
Tenisz: Mindenkinek nehéz lesz az újrakezdés (She)
A világranglistán 84. helyen álló kiválóságunk szerint a pénteken kezdődő Budapest-kupán mindenki meg akarja mutatni, hogy jobb, mint a másik, és igyekeznek szórakoztatni a nézőket.
máj. 21
11:00
Korcsmár: Volt, amikor a feleségem segített visszatenni a helyére a térdemet (She)
A kétgyermekes családapát, Korcsmár Zsoltot térdre kényszerítették a sérülések, befejezte a profi futballt, de máris van, ami motiválja: megszerettetni a kicsikkel ezt a csodálatos sportágat.
máj. 21
11:02
Férfi vízilabda: Vissza az elitbe – ez a Vasas célja (She)
A Vasas elnöke szerint az új támogató érkezésével megnyílt a lehetőség, hogy már jövőre jelentősen előrelépjenek.
máj. 21
11:06
Női kézi: a Szent István SE és a Neka közös csapatot indít az NB I-ben (She)
A Szent István SE és a Nemzeti Kézilabda Akadémia (NEKA) stratégiai együttműködést kötött, melynek értelmében a következő bajnoki idényben a női kézilabda NB I-ben Szent István SE-NEKA néven indítanak csapatot.
máj. 21
11:18
Erste Liga: a MAC-ból igazolt válogatott csatárt az UTE (She)
Chris Bodó kanadai születésű, magyar válogatott csatár az UTE jégkorongcsapatában folytatja pályafutását.
máj. 21
11:24
Rasovszky: Nem kattog az agyam azon, mi lett volna, ha (She)
Kapott egy társat maga mellé Kalmár Ákos személyében, és ezzel azt is megtapasztalta a Balaton ÚK Veszprém világbajnoka, milyen kikapni az edzéseken.
máj. 21
11:36
Férfi kézi: a Benfica alelnöke megerősítette, Chema az új edző (She)
Domingos Almeida Lima, a Benfica kézilabda-szakosztályának alelnöke a klub televíziós csatornájának adott interjújában megerősítette, hogy a Veszprém korábbi irányítója, és a magyar férfiválogatott jelenlegi másodedzője, Chema Rodríguez veszi át a lisszaboni együttes irányítását.

Keresés