2020. április 20. hétfő

ápr. 20
0:06
„Cseh László a történelem legjobb úszója lehetett volna” – Ezt gondolja egy amerikai oldal a magyar klasszisról (Blikk)
Hatalmas elismerés és megtiszteltetés érte Cseh Lászlót (34)! A négyszeres olimpiai ezüst- és kétszeres bronzérmes, kétszeres világ- és tizennégyszeres Európa-bajnok úszót egy elismert amerikai szakoldal a világ legjobbjának választotta azon vetélytársai közül, akik nem állhattak fel a dobogó legfelső fokára a nyári játékokon. Vagyis azért, mert ne
ápr. 20
0:10
Verrasztó Zoltán szerint ezért viselik olyan nehezen a karantént a sportolók: azt is elárulta, szerinte mennyi idő, mire az úszók visszanyerik régi formájukat (Blikk)
Az olimpiai ezüst, -és bronzérmes Verrasztó Zoltán szerint egy sportolónak nehezebb elviselni a koronavírus okozta karantént, mint egy átlagembernek.
ápr. 20
0:14
Gyász: életét vesztette a korábbi Fifa-játékvezető (Blikk)
Életének 77. évében elhunyt Pádár László, korábbi nemzetközi labdarúgó-játékvezető - tudatta a magyar szövetség (MLSZ) honlapja.
ápr. 20
0:18
Az Osc legjobbjait vinné a Vasas (Blikk)
Még csak néhány napja lett hivatalos, hogy a magyar vízilabda-ob I-ben szereplő OSC-Újbuda csapatának főszponzora, az A-Híd Zrt. a továbbiakban a bajnokság egy másik fővárosi egyesületét, a Vasast támogatja, máris komoly nevek követhetik a szponzort Angyalföldre.
ápr. 20
3:48
Letiltották az utazásról Kádárt a kínaiak, most itthon edz egyedül: ezért nem léphet be az 57-szeres magyar válogatott védő az országba (Blikk)
Órákon múlt csupán, hogy jelenleg nem kínai csapatával tréningezik Kádár Tamás (30), s most kénytelen egyedül, Magyarországon készülni.
ápr. 20
5:06
A zuhanyzóban fotózták le a gömbölyű keblű szurkolólányt (Ripost)
A vadóc modell, Paola Saulino ezúttal sem fogta vissza magát legújabb fotóján.
ápr. 20
6:09
Messi vagy Ronaldo a jobb? David Beckham választott (Ripost)
David Beckham szerint technikáját és tehetségét tekintve nincs különbség Lionel Messi és Cristiano Ronaldo között, de...
ápr. 20
7:03
Újpest: egyelőre marad a büdzsé, a belga tulajdonos kivár (She)
Berta Csaba, a lila-fehérek ügyvezetője elmondta: az élvonal létszámemelése is szóba került a lehetséges forgatókönyvek között.
ápr. 20
7:33
Barcelona: Laporta újra harcba szállhat az elnöki posztért (She)
Az FC Barcelonát 2003 és 2010 között irányító Joan Laporta ismét harcba szállna az elnöki székért, a Gol című műsorban azt is elárulta, mik a tervei.
ápr. 20
7:54
Zte: bércsökkentésről és hosszabbításról is megegyeztek a játékosokkal (She)
A legtöbb futballklubnál fizetéscsökkentésről döntöttek a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetre tekintettel. Lapunk úgy értesült, hogy az NB I-es újonc Zalaegerszegnél is léptek, a klubvezetőség 20 százalékos bércsökkentésben állapodott meg a labdarúgókkal. A Nemzeti Sport megkeresésére Sallói István, a ZTE FC sportigazgatója megerősítette
ápr. 20
8:15
Sztárcsapatok célkeresztjében, három topligába hívják Szoboszlait (Ripost)
Vélhetően már nem sokáig lesz az osztrák Salzburg labdarúgója a 19 esztendős magyar tehetség, Szoboszlai Dominik. A nyolcszoros magyar válogatott játékos a következő évadot már topligában kezdheti meg, hiszen ő és a klubja is jobbnál jobb ajánlatok közül válogathat. A Ripost sorra vette a legvalószínűbb célállomásokat.
ápr. 20
8:18
KoroNapló: Franciaországban maradok – Planéta Szimonetta (She)
Planéta Szimonetta, a Chambray Touraine kézilabdacsapatának jobbátlövője a bajnokság befejezése után is Franciaországban marad, és már a távoli jövőre is készülve süteményt süt.
ápr. 20
8:30
Csináld, ne csak nézd! – Komoly testmozgás élőben a Blikk Facebook-oldalán Urbancsok Tamással – Heti első: hétfő, 18 óra (Blikk)
Urbancsok Tamás és a TotoSport csapata segít benne, hogy senki ne készüljön ki testileg a home officeban. Aki most sokat van otthon, azoknak egyre fontosabbá fog válni a mozgás. Nem mellesleg jó immunerősítő is. A következő edzés: 2020. április 20., hétfő, 18 óra.
ápr. 20
8:42
Szezon közbeni óvatos derűlátás, meg persze Lenin (She)
A marseille-i kudarc után a – főként a közvéleménynek szánt – változtatások sorában az MLSZ a bajnokságban visszatért az őszi-tavaszi rendszerhez. Ennek nyomán 1970 tavaszán félidényes, kétcsoportos volt a küzdelem, kieső nem volt, bajnokot viszont avattak, s hét forduló után már értékelt is a Népsport.
ápr. 20
8:48
Bundesliga: az elnök a zárt kapus meccseket hangsúlyozta (She)
A zárt kapus meccsek szükségességét hangsúlyozta Fritz Keller, a Német Labdarúgó-szövetség (DFB) elnöke, aki ugyanakkor megérti a szurkolók szempontjait.
ápr. 20
9:12
Szupertől még szuperebb lesz a hokikultúránk? (BorsOnline)
Szuper Levente – az első magyar hokis, aki szerződést kapott a világ legerősebb bajnokságában, az amerikai NHL-ben – elindul a május végén esedékes tisztújító közgyűlésen a magyar szövetség elnöki székéért.
ápr. 20
9:15
Bl: augusztusban kétmeccses párharcokkal folytatódhat a sorozat – sajtóhír (She)
A Sky Italia információi szerint augusztusban a megszokott lebonyolítási rendszerben, vagyis kétmeccses párharcokkal folytatódhat a labdarúgó Bajnokok Ligája 2019–2020-as kiírása.
ápr. 20
9:39
Nba: új kosárlabdaisten emelkedhetett volna fel Chicagóban (She)
Chicago városának csupán tíz évet kellett várnia, hogy Michael Jordan után új kosárlabdaisten emelkedjen fel. Vannak olyan csapatok, amelyeknek még csak hasonló képességű játékos sem adatott meg, erre minden idők legjobbjának bullsos búcsúmeccse után egy évtizeddel már meg is érkezett a következő leendő szupersztár. Derrick Rose-ért ráadásul már a
ápr. 20
9:45
Koronavírus: úszóink tesztje negatív lett, de még nem mehetnek medencébe (She)
Az összes koronavírusos magyar válogatott úszó letöltötte a kéthetes karantént, s mindenkinek negatív lett a legutóbbi tesztje – számolt be róla a Magyar Nemzet. Azonban Sós Dánielék egyelőre nem edzhetnek medencében.
ápr. 20
10:15
Tényleg nem vicc, hogy legyen egymás után két Brit Nagydíj (Infostart)
Természetesen zárt kapuk mögött, akár egyazon hétvégén is. A pályaigazgató beszélt erről.
ápr. 20
10:22
Barcelona: Fabregas beszélt Messivel, szerinte egyértelmű az argentin szándéka (She)
Cesc Fabregasnak semmi kétsége sincs afelől, hogy gyerekkori jó barátja és volt csapattársa, Lionel Messi az FC Barcelonánál fejezi majd be a pályafutását.
ápr. 20
10:33
Kádárnak Kínában volna a helye, de most nem ülhet repülőre (Infostart)
A négy fal közé szorította a járvány a válogatott labdarúgót.
ápr. 20
10:36
F1: Silverstone készen állna két futamot is megrendezni (She)
Stuart Pringle pályaigazgató szerint Silverstone a Formula–1 történetében példa nélküli módon egymást követően két futamot is megrendezne.
ápr. 20
10:38
Tokió 2020: csak vakcinával reális az olimpia jövő évi megrendezése (She)
Az emlékművet kivilágították az egészségügyi dolgozók tiszteletére, a fáklyát elrejtették, a stábot hazaküldték, a plusz költségeket igyekeznek felbecsülni – Tokióban negyedév múlva kezdődtek volna a játékok.
ápr. 20
10:42
Anglia: Kane megdöntheti a gólrekordomat – Rooney (She)
Wayne Rooney szerint Harry Kane, a Tottenham Hotspur csatára megdöntheti az angol labdarúgó-válogatottban elért gólrekordját.
ápr. 20
10:44
Légiósok: Kádár már az utazást tervezte, amikor a kínai kormány közbeszólt (She)
Korábban már jeleztük, hogy a koronavírus-járvány miatti különböző korlátozások hatására egyelőre nem tudott csatlakozni Kádár Tamás kínai csapatához, a Santung Lunenghez – ennek hátteréről nyilatkozott a Blikknek a válogatott védő menedzsere, Varga Sándor.
ápr. 20
10:48
Asztalitenisz: legalább tíz-tizenkét éve nem volt ilyenre példa (She)
A garázsban felállított asztalon készül a visszatérésre a márciusi országos bajnokságon párosban arany-, egyesben bronzérmet szerző Ecseki Nándor, aki Franciaországban folytathatja pályafutását, de a megállapodásra csak a járvány után kerülhet sor.
ápr. 20
10:54
Tokió 2020: a világbajnok kenus szerint jó döntés volt halasztani (She)
Alexander Slafkovsky tízszeres világbajnok szlovák szlalom kenus annak ellenére is jó döntésnek tartja a tokiói játékok elhalasztását, hogy négy sikertelen hazai válogatót követően már nagyon várja az olimpián való bemutatkozást.
ápr. 20
11:00
Férfi kézi: egy szigetre költözött karanténba az Ftc átlövője (She)
Az FTC-HungaroControl férfi kézilabdacsapatának válogatott átlövője, Nagy Bence megtanult házat szigetelni az önkéntes karantén idején – derült ki a klub hivatalos honlapján, a fradi.hu-n készített interjúból.
ápr. 20
11:03
Ételfutárnak álltak a profi kerékpárosok (Behaviour)
A sportolók amellett, hogy továbbra is végzik az edzéseiket, segítenek a rászorulóknak, így legalább hasznosnak is érzik magukat.
ápr. 20
11:05
A virtuális Kínai Nagydíjat is megnyerte Leclerc (Behaviour)
A 22 esztendős pilóta az előző sikeréhez hasonlóan ezúttal is a pole pozícióból rajtolva aratott győzelmet.
ápr. 20
11:06
Asztalitenisz: legalább 10-12 éve nem volt ilyenre példa (She)
A garázsban felállított asztalon készül a visszatérésre a márciusi országos bajnokságon párosban aranyérmet, egyesben bronzérmet szerző Ecseki Nándor, aki Franciaországban folytathatja pályafutását, de a megállapodásra csak a járvány után kerülhet sor.
ápr. 20
11:08
Tenisz: Federerék 4 millió dollárral támogatnák versenytársaikat (She)
Roger Federer, Rafael Nadal és Novak Djokovics összefogott az alacsonyabban jegyzett, megélhetésükért küzdő játékosokért – a legjobb 100 tagjai fejenként 5–30 ezer dollárral szállnának be a segélyalapba, de az ATP és a Grand Slam-tornák szervezői is segítenének.
ápr. 20
11:10
Bayern: Matthäus szerint rövidre kell zárni Neuer hosszabbítását (She)
Lothar Matthäus szerint rövidre kell zárni Manuel Neuer szerződéskötését a Bayern München labdarúgóklubnál.
ápr. 20
11:12
Bayern: Matthäus szerint hamar le kell zárni Neuer hosszabbítását (She)
Lothar Matthäus szerint rövidre kell zárni Manuel Neuer szerződéskötését a Bayern München labdarúgóklubnál.
ápr. 20
11:24
Lopáson kapták, Amerikában tartóztatták le a magyar fociedzőt (Ripost)
Tavaly novemberben állították elő a 67 éves szakembert.
ápr. 20
11:36
Berkes: tessék otthon mozogni! (BorsOnline)
Berkes István ortopédsebész, egyetemi tanár, a Sportkórház korábbi igazgatója ma is aktív: magánrendelőben dolgozik, és őt is főként a vírusjárvány foglalkoztatja.
ápr. 20
11:42
Ökölvívás: Fodor Milánnak előnyére is válhat a halasztás (She)
Fodor Milán, a magyar ökölvívó-válogatott váltósúlyú versenyzője úgy érzi, még hasznára is lehet, hogy márciusban félbeszakították az európai kvalifikációs viadalt Londonban.
ápr. 20
11:44
A kapufa sem volt jó alibi… – Varga Zoltán a Herthában (She)
A Hertha BSC-nél imádták, de később a bundabotrány kapcsán a németek meghurcolták, ezért Skóciába menekült. A Ferencváros csatáráról készített sorozatunk – ami 2010-ben a futballista halála után jelent meg a Nemzeti Sportban – 4. részében NSZK-beli pályafutását elevenítjük fel.
ápr. 20
11:48
Gyász: elhunyt az Ftc 17-szeres bajnok korábbi kerékpározója (She)
A Ferencváros hivatalos honlapján, a fradi.hu-n tudatta: 66 éves korában elhunyt Bürger Ferenc, 17-szeres magyar bajnok kerékpározó.
ápr. 20
11:54
Ez a jelen: 60 ezer néző előtt lett futamgyőztes Charles Leclerc (Infostart)
Virtuális Kínai Nagydíjat rendeztek, a Ferrari fiatalja mindenkit maga mögé utasított.
ápr. 20
11:54
Tenisz: Djokovics akkor sem kérne az oltásból, ha kötelező lenne (She)
A világelső szerb Novak Djokovics nem akarja, hogy a vakcina beadatására kényszerítsék – ha a versenyzéshez elengedhetetlen lesz az oltás, a 17-szeres Grand Slam-bajnoknak döntenie kell: megváltoztatja a véleményét vagy hónapokig játék nélkül maradhat.
ápr. 20
12:09
Minden marad a régiben (Behaviour)
Tisztújítónak nevezett közgyűlést tart kedden a Magyar Labdarúgó-szövetség
ápr. 20
12:24
Misztikus mezszámok: 2 – két lábbal a pályán (She)
Ki ne akart volna a grundon azonosulni a kedvencével? Mezszín, mezszám és név – ma ezek a kötelező alapok. Amikor az angol szövetség 1939-ben kötelezte a csapatokat a mezek számozására (először Angliában 1924-ben tűntek fel számok a játékosok hátán), illetve épp 70 évvel ezelőtt, 1950-ben először volt mezszám a világbajnokságon, elengedte a követ a
ápr. 20
12:26
azt sem tudták, ki ő – előkerült Cr első gólja a Sportingban (She)
Egészen elképesztő videóra bukkantak Portugáliában az archívumot böngészve: előkerült Cristiano Ronaldo első gólja a Sporting CP együttesében!
ápr. 20
12:27
Mit tennél meg egy NB I-es focimeccsért? (Ripost)
A koronavírus-járvány miatt március 16-án függesztették fel a labdarúgó NB I küzdelmeit.
ápr. 20
12:42
Légiósok: tavaly 68 magyar játszott külföldön, ennek fele élvonalban (She)
A svájci székhelyű Sporttudományok Nemzetközi Központja (CIES) legfrissebb kutatásából kiderül, 2019-ben országonként hány labdarúgó szerepelt külföldön. Eszerint az előző naptári évben összesen 68 magyar játékos fordult meg külföldi bajnokságban, ennek valamivel több mint a fele (35) első osztályú csapatban.
ápr. 20
13:12
Anglia: futball helyett oktatás – Agüero spanyol nyelvet tanít (She)
Sergio Agüero, a Manchester City argentin labdarúgója is részt vesz a BBC új oktatási műsorában, amelyben spanyol nyelvleckét ad a gyerekeknek – írja a Manchester Evening News.
ápr. 20
13:24
Játékossors: Nasri kihúzta a gyufát az Anderlechtnél, elküldik (She)
Samir Nasrit elküldi az RSC Anderlecht labdarúgócsapata, mivel megsértette a koronavírus-járvány miatt a klub által bevezetett előírásokat.
ápr. 20
13:26
Premier League: Shearer három igazolást javasol az MU-nak (She)
Jadon Sancho? Harry Kane? Jack Grealish? A Blackburn Rovers és a Newcastle United korábbi támadója úgy véli, velük 2013 után ismét bajnoki címet ünnepelhetne a Manchester United, amelynek edzője, Ole Gunnar Solskjaer eddig jó szemmel választotta ki az érkezőket.

Keresés