2014. december 30. kedd

dec. 30
17:33
Hanga szépségdíjas passza (Metropol)
Az Avellinót erősítő Hanga Ádám gólpasszát választották az olasz kosárlabda-bajnokság 13. fordulójának legszebb megmozdulásává.
dec. 30
17:42
Spanyolországi tornára készül a férfi kézilabda-válogatott (Infostart)
Húsz játékossal kezdi meg az új évben a felkészülést Talant Dujshebaev, a magyar férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya. Az együttes szombattól Győrben folytatja a közös munkát.
dec. 30
17:42
World Soccer: C. Ronaldo az év legjobb labdarúgója (She)
Tavalyhoz hasonlóan 2014-ben is Cristiano Ronaldo, a Real Madrid portugál válogatott labdarúgója nyerte meg a tekintélyes brit szaklap, a World Soccer szervezésében zajló szavazást – ő lett az év legjobb játékosa, megelőzve Manuel Neuert és Lionel Messit.
dec. 30
17:44
Videó: saját magát ütötte bunyó közben a buffalói hokis (She)
Furcsa verekedésnek lehettek szemtanúi az észak-amerikai profi jégkorong-bajnokságban (NHL) tegnap lejátszott Buffalo Sabres–Ottawa Senators mérkőzés nézői. A buffalói Patrick Kaleta Jared Cowennel csapott össze, s meglehetősen érdekes technikát választott a verekedéshez: saját magát is fejbe csapta.
dec. 30
18:09
Javult Buzánszky Jenő állapota (Metropol)
Javult az állapota Buzánszky Jenőnek, az Aranycsapat legendás labdarúgójának, akit december 12. óta az esztergomi kórházban ápolnak.
dec. 30
18:18
Javult Buzánszky Jenő állapota (Infostart)
Javult az állapota Buzánszky Jenőnek, az Aranycsapat legendás labdarúgójának, akit december 12. óta az esztergomi kórházban ápolnak.
dec. 30
18:27
Magyar foci: Nagy baj van az NB I-ből kiesett csapatnál (Agroinform)
A Kaposvári Rákóczi tavaly esett ki az NB I-ből, de jelenleg sokkal nagyobb gondokkal kell szembenéznie.
dec. 30
18:36
Újra Cristiano Ronaldo az év legjobbja (Infostart)
Cristiano Ronaldo, a Real Madrid portugál válogatott sztárfutballistája - címét megvédve - lett az év legjobb labdarúgója az angol World Soccer magazin szavazásán.
dec. 30
18:36
Africa Race: hatalmas bukás - vége Szalayék versenyének! (She)
A Szalay Balázs, Bunkoczi László kettős az Africa Race első szelektív szakaszának rajtjától 14.6 kilométerre felborult. Az Opel Mokka hatalmas sebességgel érkezve orral beleállt egy homokfalba, s előbb a tetejére, majd az oldalára borult – a navigátor megsérült, így a páros számára véget ért a verseny.
dec. 30
18:45
Újra CR7 az év legjobbja a World Soccernél (Metropol)
Cristiano Ronaldo, a Real Madrid sztárfutballistája - címét megvédve - lett az év legjobb labdarúgója az angol World Soccer magazin szavazásán.
dec. 30
18:54
Barca: trófeák nélkül, Suárez jött, Puyol ment - ilyen volt 2014 (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő FC Barcelonánál visszatekintettek a mögöttünk álló esztendőre. És nemcsak a felnőtt csapatnál történteket idézték fel, hanem a kosarasoktól kezdve a női focicsapatig minden lényeges idei eseményt, amely a klubbal megesett idén. Barcelonában így telt el 2014.
dec. 30
19:12
Bale marad a Real Madridnál? (Infostart)
Florentino Perez, a Real Madrid elnöke kedden kijelentette: semmi pénzért nem adná el Gareth Bale-t, az együttes walesi futballistáját.
dec. 30
19:12
Nyíregyháza: közel a megegyezés Czvitkoviccsal (She)
A Nemzeti Sport Online információja szerint a labdarúgó NB I-ben szereplő Nyíregyháza Spartacus hamarosan megegyezik a Puskás Akadémiával szerződést bontó Czvitkovics Péterrel.
dec. 30
19:14
Szalayék borultak, vége a versenyüknek - fotó (Infostart)
A Szalay Balázs, Bunkoczi László kettős az Africa Race első szelektív szakaszának rajtjától 14,6 kilométerre felborult. Az Opel Mokka hatalmas sebességgel érkezve orral beleállt egy homokfalba, s előbb a tetejére, majd az oldalára borult - a navigátor megsérült, így a páros számára véget ért a verseny.
dec. 30
19:14
Videó: így verte meg az AC Milan a Real Madridot (She)
Mint beszámoltunk róla, az AC Milan felkészülési mérkőzésen 4–2-re legyőzte a Real Madridot egy dubaji felkészülési mérkőzésen. Nézze meg a találkozón esett hat gólt!
dec. 30
19:21
Bale nem eladó (Metropol)
Florentino Perez, a Real Madrid elnöke kedden kijelentette: semmi pénzért nem adná el Gareth Bale-t.
dec. 30
19:57
Pénteken nyit a kékestetői sípálya (Metropol)
Pénteken 9 órakor nyitja ki a Kékestető déli oldalán lévő sípályákat a Kékestető Sícentrum - olvasható a sícentrum honlapján.
dec. 30
20:06
Női kézi NB I: későn ébredtek a váciak Siófokon (She)
A női kézilabda NB I 11. fordulójában a Fehérvár KC szoros hajrában nyert Mosonmagyaróvár otthonában, a Dunaújváros viszont 41-szer köszönt be a Szegednek.
dec. 30
20:08
Videó: Novak Djokovics Benzemával és Bale-lel dekázott (She)
A férfi teniszezők világranglistájának éllovasa, a szerb Novak Djokovics a dubaji Real Madrid–AC Milan felkészülési találkozó második félideje előtt a kezdőkörben dekázott a blancók két sztárjával, Karim Benzemával és Gareth Bale-lel.
dec. 30
20:10
DVTK: Bori kölcsönbe megy, hogy bizonyítson - Hali kizárva (She)
Bori Gábor, a labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK játékosa abban a reményben távozik fél évre kölcsönbe Diósgyőrből, hogy a tavasszal teljesítményével meggyőzi Tomiszlav Szivics vezetőedzőt, és újra szerepet kaphat a piros-fehéreknél.
dec. 30
20:15
A Milan legyőzte a Real Madridot (Metropol)
Az AC Milan felkészülési mérkőzésen 4-2-re legyőzte a Bajnokok Ligája-győztes Real Madridot.
dec. 30
20:24
A Milan legyőzte a Real Madridot (Infostart)
Az AC Milan felkészülési mérkőzésen 4-2-re legyőzte a Bajnokok Ligája-győztes Real Madridot.
dec. 30
20:24
Női kosárlabda: veretlenül nyert tornát az U16-os válogatott (She)
Veretlenül nyerte az U16-os leány magyar kosárlabda-válogatott a nyolc ország részvételével Pécsett megrendezett Olimpiai Reménységek versenyét.
dec. 30
20:27
Djokovics Benzemával és Bale-lel dekázgatott - videó! (Blikk)
Dubai - A klubvilágbajnok labdarúgócsapat és a tenisz világranglista-vezető egymásra talált Dubaiban.
dec. 30
20:33
Premier League: A Bajnokok Ligájába vágyik az egyre jobb formába lendülő londoni csapat (Agroinform)
A Tottenham évek óta nem járt a Bajnokok Ligájában, de a gólvágójuk szerint idén odaérhetnek.
dec. 30
20:42
Mol Liga: a címvédő nyolcat vágott, az Újváros szétlövésben nyert (She)
A jégkorong Mol Liga keddi játéknapján a címvédő HC Nové Zámky 8–0-ra kiütötte a Debreceni HK-t, a Dab.Docler pedig szétlövésben nyert az Újpest vendégeként.
dec. 30
21:18
Veretlenül nyerte az Olimpiai Reménységek Versenyét az U16-os leány kosárlabda-válogatott (Infostart)
Veretlenül nyerte az U16-os leány magyar kosárlabda-válogatott a nyolc ország részvételével Pécsett megrendezett Olimpiai Reménységek Versenyét.
dec. 30
21:18
Videó: Lewis a darts-vb első és második 9 nyilasát is megdobta! (She)
A londoni dartsvilágbajnokság 3. fordulójában Adrian Lewis – elsőként – tökéletes leget produkálva kilencnyilas kiszállóval nyerte meg az első szettet Raymond van Barneveld ellen. Az angol játékos később másodjára is kilencnyilast dobott, ha más már nem hajtja végre ezt a bravúrt a vb-n, 10 ezer fonttal gazdagodik.
dec. 30
21:36
Videó: Lewis megdobta a darts-vb első kilencnyilasát! (She)
A londoni dartsvilágbajnokság 3. fordulójában Adrian Lewis – elsőként – tökéletes leget produkálva kilencnyilas kiszállóval nyerte meg az első szettet Raymond van Barneveld ellen. Ha más már nem hajtja végre ezt a bravúrt a vb-n, az angol 10 ezer fonttal gazdagodik. A találkozót a holland játékos megfordította, és hét játszmában megnyerte, bővebben a játéknap eseményeiről ide kattintva olvashat!
dec. 30
21:54
Jégkorong EBEL: a Volán kiütötte a listavezető Salzburgot (She)
Az osztrák jégkorongbajnokság (EBEL) keddi játéknapján a Fehérvár AV 19 hazai pályán 4–1-re kiütötte a listavezető Red Bull Salzburgot.
dec. 30
22:12
Osztrák jégkorongliga - Győzelemmel zárta az évet a Fehérvár (Infostart)
A Fehérvár első harmadbeli remeklésének köszönhetően 4-1-re nyert a vendég Red Bull Salzburg ellen az osztrák jégkorongliga (EBEL) idei utolsó játéknapján, kedden.
dec. 30
23:42
Férfi kosár Euroliga: hazai sikerek a középdöntő nyitányán (She)
A török Galatasaray és a görög Panathinaikosz győzelmével kezdődött meg a férfi kosárlabda Euroliga középdöntője. A játéknap két legeredményesebb játékosa Brian Randle és Nate Linhart volt, érdekesség, hogy mindketten a címvédő Maccabi Tel Avivot erősítették, de a győzelem eléréséhez ők is kevésnek bizonyultak.

Keresés