2014. december 19. péntek

dec. 19
1:09
Miklós Edit 3. lett az Év sportolója-választáson! (Síelők)
Miklós Edit, olimpiai 7. helyezett sportolónk újabb rekordot ért el a magyar sísport történelmében: a sportújságírók a legjobbak közé választották, így először lett síző dobogós az Év sportolója-választáson.
dec. 19
7:00
Női kézi Eb: délután magyar-francia, este elődöntők - program (She)
Budapesten folytatódik a horvát-magyar közös rendezésű női kézilabda Európa-bajnokság, a Papp László Sportarénában a nyitó meccs rögtön a társházigazda magyaroké, akik az ötödik helyért megrendezett találkozón lépnek pályára Franciaország ellen. Ezt követően kerül sor a két elődöntőre.
dec. 19
7:36
NBA: a Golden State nagy csatát nyert a Thunder ellen (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) csütörtöki játéknapján az éllovas Golden State Warrios 114–109-re legyőzte az Oklahoma City Thundert. DeMarcus Cousins, a Sacramento Kings visszatérő játékosa a mérkőzés végét jelző dudaszó előtt kihagyott egy dobást, így csapata 108–107-re kikapott a Milwaukee Buckstól.
dec. 19
7:38
Légiósok: Angliából érdeklődnek Dzsudzsák iránt - Adzsojev (She)
A Dinamo Moszkva magyar labdarúgója, Dzsudzsák Balázs iránt angol érdeklődés mutatkozik, erről Guram Adzsojev klubigazgató nyilatkozott a sports.ru oldalnak.
dec. 19
7:40
NHL: a Kings 0-3-ról nyert; finn legenda előtt tisztelegtek Montrealban (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) csütörtöki játéknapján a Los Angeles Kings 6–4-re legyőzte a St. Louis Bluest, míg a Washington Capitals hosszabbítás után 5–4-re nyert a Columbus Blue Jackets otthonában.
dec. 19
7:54
NFL: egy nagy futás döntötte el a legrosszabbak rangadóját (She)
Az észak-amerikai profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 16. fordulójának csütörtök esti mérkőzésén a Jacksonville Jaguars 21–13-ra legyőzte a Tenessee Titanst, amely így nagyon közel került a jövő évi draft 1/1-es választójogáért.
dec. 19
8:12
Ajánló: Bogdánék a Millwallnál, Mainzban a Bayern - program (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 17. fordulójában a pénteki játéknapon láthatjuk a címvédő Bayern Münchent, amely a Mainz 05 vendégeként lép pályára.
dec. 19
9:06
Női kézi Eb: A norvégok ellen felszabadult a gát - Laurencz (She)
A franciák elleni, pénteki helyosztóra készül a magyar női kézilabda-válogatott az Európa-bajnokságon, Németh András szövetségi kapitány együttesének a budapesti találkozó lesz az utolsó fellépése a kontinensbajnokságon. A DIGI Sport Reggeli Start című műsorában Laurencz László mondta el véleményét a magyar csapat eddigi teljesítményéről.
dec. 19
9:24
Videó: 3-0-nál úgy alázott a 89. percben, mint a grundon (She)
Pimasz mozdulattal vette be az ellenfél kapuját 3–0-s előnynél a 89. percben Richard Porta, az ecuadori élvonalban szereplő Independiente del Valle labdarúgója. Az ausztrál származású uruguayi játékos a Manta elleni bajnokin lőtt olyan gólt, mint a grundon szokás: elvitte a labdát a kapus mellett, megállította a gólvonalon, majd laza mozdulattal besarkazta...
dec. 19
9:27
Premier League: Jön Észak-Anglia legvéresebb összecsapása (Agroinform)
Vasárnap délután rendezik Anglia egyik legkeményebb és legindulatosabb rangadóját, a Tyne-parti derbit.
dec. 19
10:00
Futsal: gála és szakmai nap sztárfellépőkkel Győrben (She)
„Egyedülállóan színvonalas és szakmai” lesz az ETO Futsal Club által szervezett I. KPMG Futsal Gála és Szakmai Nap, amelyet december 29-én rendeznek meg Győrben.
dec. 19
10:00
Balczó továbbra is az élen, Kiss László a második a Sportcsillagok örökranglistáján (Infostart)
Az idei szavazás után Kiss László - Kovács Katalint megelőzve - feljött a második helyre az Év sportolója-választás örökranglistáján.
dec. 19
10:03
Átigazolás: Németh Krisztián Amerikába szerződött - hivatalos (Agroinform)
Az MLS-ben szereplő Sporting Kansas City-hez szerződött a 25 éves támadó.
dec. 19
10:18
NBA: Rondo váltott, a Dallas lecsapott a bostoni irányítóra (She)
Az észak-amerikai kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Dallas Mavericks megszerezte Rajon Rondót, a Boston Celtics irányítóját.
dec. 19
10:36
NB I: „A magyar edzők nem rosszabbak, mint a külföldiek” (She)
Érdekeiket védik és a pozitív megítélésért küzdenek a magyar labdarúgóedzők, akiknek elismerést jelentettek Joan Carrillo, a Videoton vezetőedzőjének dicsérő szavai.
dec. 19
10:54
Atlétika: nyolcéves eltiltást kapott Gay korábbi edzője (She)
Az Egyesült Államok doppingellenes ügynöksége nyolc évre eltiltotta az edzősködéstől Jon Drummondot (46).
dec. 19
10:56
DVTK: szerződést bontottak a szerb kapussal (She)
Az NB I-ben harmadik helyen telelő DVTK szerződést bontott az őszi szezon közben szerződtetett szerb labdarúgóval, Nenad Rajiccsal.
dec. 19
10:57
Női kézilabda Eb: Búcsúzni csak szépen lehet! (Agroinform)
Pénteken véget ér az Eb a magyar válogatott számára, az ötödik helyért a franciákkal meccselünk.
dec. 19
11:30
Videó: parádés távoli rakéta is rátett az Ajax kiütésére (She)
Zakaria Labjad pazar gólja is hozzájárult a Vitesse 4–0-s idegenbeli győzelméhez az Ajax ellen a labdarúgó Holland Kupában. A marokkói válogatott középpályás az első félidő ráadásában, 1–0-s vezetésnél növelte csapata előnyét, az Ajax kapusa, Diederik Boer hiába úszott a levegőben, nem volt esélye elérni a sarokba tartó labdát.
dec. 19
11:33
Dats-vb: Taylor átgázolhat német ellenfelén (Agroinform)
A PDC darts-vb pénteki játéknapján bemutatkozik a 16-szoros bajnok Phil Taylor, és a tavalyi döntős Peter Wright is.
dec. 19
11:48
DVSC: Nehéz volt elfogadni, hogy haza kell térnem - Varga J. (She)
Varga József a nyáron másfél éves légióskodás után tért vissza a DVSC-Teva labdarúgócsapatához – a német Greuther Fürthnél eltöltött fél évet az angol Middlesbrough-nál lehúzott szezon követte –, amelyben az ősszel a legtöbb időt töltötte a pályán. A válogatott játékos a kluboldalnak nyilatkozva elmondta: nehéz volt ugyan elfogadnia, hogy haza kellett térnie, de nem volt gond a…
dec. 19
12:06
DVSC: az önkormányzat hosszú távon számol Szima Gáborral (She)
Az önkormányzat, mint a DVSC Futballszervező Zrt. egyik tulajdonosa, hosszú távon számol azzal, hogy Szima Gábor és az érdekeltségeibe tartozó vállalkozások tartósan is szerepet vállalnak a futballban – számolt be róla a haon.hu-n.
dec. 19
12:24
Testnevelési Egyetem: Mocsai szerint 50 új tanár, új beruházás jöhet (She)
Mocsai Lajos, a Testnevelési Egyetem frissen kinevezett rektora volt a Sport TV Mai helyzet című műsorának vendége, ahol az intézményt érintő változásokról beszélt. 50 új státusz, zöldmezős beruházás jöhet.
dec. 19
12:27
Bundesliga: Búcsúzik az évtől a Bundesliga (Agroinform)
A 2014-es év utolsó német bajnoki mérkőzéseire kerül sor a hétvégén.
dec. 19
13:00
Játékossors: Abidal bejelentette visszavonulását - hivatalos (She)
Igaznak bizonyultak a korábbi sajtóértesülések, Éric Abidal, a görög élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Olympiakosz Pireusz futballistája pénteken sajtótájékoztatón bejelentette, befejezi pályafutását.
dec. 19
13:36
NBA: a szerb center vereséggel debütált a kick-boxosok között (She)
Nem sikerült a kick-boxosok közötti debütálása Darko Milicsicsnek, aki korábban tíz idényt töltött el az észak-amerikai kosárlabda-bajnokságban (NBA).
dec. 19
13:38
Kosárlabda: szakított egymással a Szolnok és Lóránt Péter (She)
A Szolnoki Olaj KK Kft. 2014. december 18-án közös megegyezéssel felbontotta Lóránt Péterrel kötött, 2014–2015 bajnoki idényre szóló szerződését – áll a klub által elküldött közleményben.
dec. 19
13:39
Női kézilabda Eb: Szinte lehetetlen megmondani, ki jut a döntőbe (Agroinform)
A címvédő Montenegró Spanyolországgal, Norvégia pedig Svédországgal találkozik a budapesti elődöntőkben.
dec. 19
13:45
Marketingútra megy a Bayern (Metropol)
Az idén az Egyesült Államokban járt, jövő nyáron pedig Kínába megy marketingútra a német labdarúgó-bajnokságban címvédő Bayern München.
dec. 19
13:47
Bejelentette visszavonulását Abidal (Metropol)
Bejelentette visszavonulását pénteken Eric Abidal, 67-szeres francia válogatott futballista.
dec. 19
13:54
Női kézi Eb: Triscsuk meglepetéssel készül a franciák ellen (She)
Triscsuk Krisztina vezeti a házi góllövőlistát az Európa-bajnokságon az ötödik helyért pályára lépő magyar női kézilabda-válogatottban, a heteseket kiválóan értékesítő átlövő meglepetést tervez a helyosztóra. Triscsuk mellett Bulath Anita és Németh András szövetségi kapitány is nyilatkozott az NSO Tv-nek.
dec. 19
13:56
Bayern: a bajorok marketingútra mennek Kínába a nyáron (She)
Az idén az Amerikai Egyesült Államokban járt, jövő nyáron pedig Kínába megy marketingútra a német labdarúgó-bajnokságban címvédő Bayern München.
dec. 19
14:30
Puskás-Suzuki-kupa: holland újonccal lesz teljes a mezőny (She)
Április elején nyolcadik alkalommal rendezik meg a Puskás-Suzuki-kupát Felcsúton, amelyre ezúttal a rendszeres résztvevők mellett a holland Feyenoord is meghívást kapott.
dec. 19
14:32
Alpesisí-vk: Nyman győzött lesiklásban (She)
Az olaszországi Val Gardenában férfi lesikló futammal folytatódott pénteken az alpesisí-világkupa. A győzelmet az amerikai Steven Nyman szerezte meg, a norvég Kjetil Jansrud és az olasz Dominik Paris előtt.
dec. 19
14:48
Orbán szalámija (Behaviour)
Demján Sándornak nem szokott remegni a hangja, ha vissza kell szólnia a kedves vezetőnek.
dec. 19
14:51
Premier League: Balotelli Super Mario miatt nem játszhat az Arsenal ellen (Agroinform)
Az olasz válogatott játékost a Twitterre kitett rasszista viccéért meszelte el a szövetség egy találkozóra.
dec. 19
15:06
FIFA: nyilvánosságra hozzák a korrupciós jelentést (She)
Nyilvánosságra hozzák azt a jelentést, amely a 2018-as és 2022-es világbajnoki helyszínkijelölésekkel kapcsolatban felvetődött korrupciós vádakkal foglalkozott – így döntött pénteken a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) végrehajtó bizottsága.
dec. 19
15:33
Nyilvános lesz a Garcia-jelentés (Metropol)
A Michael Garcia amerikai ügyvéd nevével fémjelzett dokumentum a 2018-as és 2022-es világbajnoki helyszínkijelölésekkel kapcsolatban felmerült korrupciós vádakkal foglalkozik.
dec. 19
15:42
Szoros vereség a helyosztón (Infostart)
Szoros vereséget szenvedett a helyosztón franciáktól a magyar válogatott Budapesten a kézilabda Európa-bajnokság helyosztóján. Ismét görcsösen játszott a csapat, támadójátékban elmaradt a várakozástól. Triscsuk és Bíró teljesített csak jól.
dec. 19
16:00
Maratoni medencés ob - Risztov Éva feladta (Infostart)
Olasz Anna és Rákos Patrik szerezte meg a medencés maratonúszóknál a magyar bajnoki címet 10 ezer méteren a Debreceni Sportuszodában.
dec. 19
16:03
Szőcs Emőke nagy menete az IBU Kupán (Síelők)
Szőcs Emőke olimpikon biatlon versenyző nagyszerűen kezdte a 2014/2015-ös szezont. Bár a hóhiány nagy mértéken megnehezítette felkészülését, a Szövetség sportágfejlesztési erőfeszítései máris megtérülni látszanak.
dec. 19
16:21
Premier League: Sterling-Sánchez gólpárbajt várnak az edzők? (Agroinform)
Wenger Sterlingtől, Rodgers Alexis Sáncheztől tart a hétvégi rangadón.
dec. 19
16:36
Hosszú Katinkáék így ússzák meg a házastársi vitákat (Infostart)
Az Év női úszójának megválasztott Hosszú Katinka arról is beszélt az InfoRádió Aréna című műsorában, hogy miként telnek napjai, amelyeket férje és edzője, Shane Tusup társaságában tölt folyamatosan. A Vasas háromszoros világbajnoka csütörtökön este a Sportcsillagok Gálaestjén újabb elismerést kapott: átvehette az Év női sportolójának járó díjat.
dec. 19
16:36
NS Hosszabbítás: idősebb Dárdai Pál életének meséje (She)
Hosszabbítás: a Nemzeti Sport szombati mellékletéből ajánljuk.
dec. 19
16:38
Női kézi Eb: Csípjük az EHF-vezérek szemét - Bulatovics (She)
A montenegrói női kézilabda-válogatottat erősítő Andjela Bulatovics szerint az európai szövetség vezetői nem nézik jó szemmel a sikereiket, ezért szúrnak ki velük mindenhol, ahol tudnak.
dec. 19
16:40
Belgium: Nem lep meg, hogy a Real Madrid figyeli - Köteles (She)
Szimpatikus nyilatkozatot tett kollégájáról Köteles László, a belga élvonalban szereplő Genk kapusa, aki Mathew Ryant, a rivális FC Bruges 22 éves ausztrál kapusát dicsérte.
dec. 19
16:42
Sílövészet: Sipulin lesprintelte a klasszisokat Pokljukában (She)
Anton Sipulin győzelmével ért véget Pokljukában a férfi sílövők sprint-világkupaversenye. Az orosz klasszis hibátlanul lőtt, és még gyorsan is futott mellé, így a legjobb idővel fejezte be a versenyt olyan klasszisok előtt, mint a norvég Emil Hegle Svendsen vagy az összetett vk legutóbbi három kiírásának győztese, a francia Martin Fourcade (csak negyedik lett). Sipulinnak ez volt a hatodik…
dec. 19
16:54
Női kézi Eb: Bódi EKG-ja negatív; kórházba vitték a szélsőt (She)
Rosszullét miatt kórházba szállították Bódi Bernadettet, a magyar női kézilabda-válogatott jobbszélsőjét. A Győri ETO játékosa a franciák elleni Európa-bajnoki helyosztó szünetében lett rosszul.
dec. 19
17:12
Légiósok: szép jövőt jósolnak a norvég 3. osztály magyarjának (She)
Szerződést hosszabbított a négycsoportos norvég harmadosztály 2. számú, 14 csapatos csoportjának 7. helyén álló Nardo a 21 éves Steer Bence kapussal, akinek szép jövőt jósolnak – bár többségében csak a tartalék csapatban jut szóhoz.
dec. 19
17:14
Real: CR Forrest Gump-tánccal szedte szét a bambuló Jamest (She)
A nyári labdarúgó-világbajnokságon berobbanó, az AS Monacótól 60 millió euróért szerződtetett James Rodríguez a 2014–2015-ös szezonban már öt gólnál és öt asszisztnál jár a Real Madrid mezében a spanyol élvonalban, az edzésen azonban ő is csak egy a sok klasszis közül, így ha hibázik, kegyetlenül megbüntetik…

Keresés