2015. január 4. vasárnap

jan. 4
0:00
Francia Kupa: 6500 kilométert utaztak, kaptak egy négyest - videó (She)
Három élvonalbeli csapat is búcsúzott a labdarúgó Francia Kupától a 64 között a szombati játéknapon: a Ligue 1-csapatok csatájában a Bastia ellen a Lille húzta a rövidebbet, a Lorient-t a harmadosztályú Avranches, míg a Nice-t a másodosztályú Valenciennes lepte meg.
jan. 4
0:04
Darts-vb: Taylor megverte Barneveldet, bejutott a döntőbe (She)
A tizenhatszoros világbajnok Phil Taylor magabiztosan, 6:2-re kiemelte a 14. kiemelt holland Raymond van Barneveldet a londoni Alexandra Palace-ban zajló darts-vb elődöntőjében, ezzel bejutott a fináléba, melyben a címvédő Michael van Gerwent búcsúztató skót Gary Anderson lesz az ellenfele.
jan. 4
0:18
Videó: akkor most C. Ronaldo jön egy touchdownnal? (She)
Kérdezhetnénk e képsorokat nézve. A tengerentúli egyetemi amerikaifutball-bajnokság rájátszásának legutóbbi játéknapján rendezett Kansas State Wildcats–UCLA Bruins mérkőzésen ugyanis a hazaiak rúgója, Matthew McCrane egy rabonás mozdulattal végezte el az onside kicket. Igaz, nem sikerült valami jól, mert a labda végül az ellenfél kezében landolt.
jan. 4
0:22
La Liga: ez nem a Bilbao és a Málaga estéje volt (She)
Az Athletic Bilbao idegenben 1–0-ra kikapott a Deportivótól a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 17. fordulójának szombati játéknapján. A La Coruna-i csapatot irányító Víctor Fernández 200. sikerét aratta vezetőedzőként a La Ligában.
jan. 4
0:36
NS: Gyömbér erősebb FTC-­t akar; pécsi röhej; a halál árnyékában - vasárnap (She)
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk.
jan. 4
2:06
NFL: negatív mérleg? Nem probléma! NFC-elődöntőben a Panthers (She)
A Carolina az Arizonát fogadta az NFL rájátszásának első fordulójában, a Wild Card-héten, és rosszabb mérlege ellenére is simán, 27-16-ra legyőzte. Ryan Lindley, a Cardinals irányítója végig szenvedve, összesen 101 passzolt yardig jutott, az alapszakaszban nagyszerű védelem pedig hiába szerzett többször is labdát, a támadóegység nem tudott mit kezdeni a Panthers védőivel.
jan. 4
3:18
Primera División - Pontot szerzett a sereghajtó (Infostart)
Hiába vezetett két góllal a Villarreal a sereghajtó Elche otthonában, a hazai csapat egyenlített és így pontot szerzett a spanyol labdarúgó-bajnokság 17. fordulójának szombati játéknapján.
jan. 4
5:42
NFL: a Ravens idegenben megfricskázta a Steelerst (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) rájátszásának első körében a Baltimore Ravens 30–17-re legyőzte idegenben a csoportrivális Pittsburgh Steelerst, így bejutott a konferencia elődöntőjébe.
jan. 4
8:06
AC Milan: a vakációzó Gallianira vár a magyar védő (She)
Az AC Milan magyar védőjével, a legutóbb a másodosztályú Varesének kölcsönadott Tamás Krisztiánnal kapcsolatban egy ideje már köztudott, hogy januárban várhatóan klubot vált. A legfrissebb olasz sajtóhírek szerint a jelenleg téli vakációját töltő Adriano Galliani ügyvezetőre vár a Tamás-ügy megoldása.
jan. 4
8:42
Schumacher így tartja a kapcsolatot családjával (Infostart)
Schumacher szeme nyitva van, de gyakran csak a semmit bámulja, ugyanakkor képes felismerni arcokat a családjából. Amikor feleségét, vagy a gyerekeit látja, vagy hallja, néhány könnycsepp gördül le az arcán. Így próbál reagálni a külső ingerekre, de válaszolni még nem tud.
jan. 4
8:42
NBA: a Gasol vezette Bulls hosszabbításban verte a Bostont (She)
A Chicago Bulls hosszabbítás után 109–104-re nyert a Boston Celtics ellen az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszában. A Bulls sikeréből főszerepet vállalt a 34 éves Pau Gasol, aki 29 pontja mellett 16 lepattanót és öt blokkot tett be a közösbe. Ez volt a spanyol kiválóság 17. dupla duplája első chicagói szezonjában.
jan. 4
9:00
NHL: Jágr lett a ligatörténet legidősebb triplázója (She)
Jaromir Jágr 42 évesen sem lassít: az észak-amerikai profi jégkorong-bajnokságban (NHL) szereplő New Jersey Devils veterán cseh támadója három góllal járult hozzá csapata Philadelphia elleni 5–2-es sikeréhez, ezzel ő lett a liga történetének legidősebb triplázója.
jan. 4
9:27
Tenisz: Kérdések a 2015-ös teniszszezon rajtja előtt (Agroinform)
Megválaszoltuk a legfontosabb kérdéseket a 2015-ös teniszszezon kezdete előtt.
jan. 4
9:36
FTC: szlovák, cseh, japán és dán ellenfél mellett jön a KTE is (She)
A Ferencváros labdarúgócsapata ugyan még nem adott hivatalos tájékoztatást az együttes téli felkészülési programjáról, azonban különböző fórumokon egyre több edzőpartnerről olvasni.
jan. 4
9:38
Videó: énekshow-ban rohamozták meg a hölgyek az Atlético-játékost (She)
Arda Turan óriási show-t csinált hazájában, a The Voice zenei tehetségkutató műsorban. Az Atlético Madrid török légiósának énekhangjára az összes zsűritag azonnal megfordult, ám inkább a kíváncsiság vezérelhette őket...
jan. 4
10:12
Kézi: foghíjas kerettel, 12-én kezdi a felkészülést a Szeged (She)
Hosszabb pihenőt követően január 12-én kezdi meg a felkészülést a Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata.
jan. 4
10:30
Ausztrália: Vernes gólpasszt adott, az ír sztár búsulhatott (She)
Vernes Richárd a kezdőcsapatban kapott helyet és gólpasszt adott a Central Coast Marinersben a Melbourne City ellen 2–0-ra megnyert meccsen az ausztráliai élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (A-League) magyar idő szerint vasárnap hajnalban játszott találkozóján.
jan. 4
10:39
Darts-vb: Taylor Anderson legyőzésével ülhet fel újra a világ trónjára (Agroinform)
Vasárnap este kiderül, hogy ki lesz 2015 PDC darts világbajnoka, Taylor 17. míg Anderson első győzelmére készül.
jan. 4
11:06
Vitorlázás: Majthényiék a 2. napon is mindenkit legyőztek (She)
A Majthényi Szabolcs, Domokos András kettős a második napon is hibátlanul teljesített a vitorlázók repülő hollandi világbajnokságán Sydney-ben. A tízszeres világbajnok magyar egység mindkét vasárnapi futamot megnyerte.
jan. 4
11:24
Videó: látott már ilyet? Íme, a lábbal elkapott interception! (She)
Az NFL rájátszásának első fordulójában a Baltimore Ravens idegenben fricskázta meg a Pittsburgh Steelerst. A találkozón Terrell Suggs bemutatta az év interceptionjét: a vendégek játékosa lábbal kapta el az eladott labdát. Tekintse meg, érdemes!
jan. 4
11:26
FA-kupa: a menedzser nem szeretne Rooney-val szelfiző játékosokat látni (She)
A harmadosztályú Yeovil Town menedzsere, Gary Johnson óva intette játékosait, hogy túlságosan is elragadtassák magukat a Manchester United elleni FA-kupa-mérkőzés előtt, így nem szeretne Wayne Rooneyval szelfiző labdarúgókat látni a pályán.
jan. 4
11:42
Haladás: az Inter és a Lazio ellen játszhatnak a szombathelyiek (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás az Interrel és a Lazióval is összecsaphat februárban a klub hivatalos honlapja szerint.
jan. 4
12:00
DVSC: jövő héten újra benépesül a pallagi edzőközpont (She)
A DVSC labdarúgócsapatainál a jövő héten kezdődik a munka. Az NB I-es első csapat mellett a korosztályos együttesek is megkezdik a felkészülést a tavaszi szezonra – derült ki a dvsc.hu körképéből.
jan. 4
12:36
Videó: látott már ilyet? Íme, a lábbal elkapott interception! (She)
Az NFL rájátszásának első fordulójában a Baltimore Ravens idegenben fricskázta meg a Pittsburgh Steelerst. A találkozón Terrell Suggs bemutatta az év interceptionjét: a vendégek játékosa lábbal kapta el az eladott labdát. Tekintse meg, érdemes!
jan. 4
12:54
Elhunyt Pásztor István, tízszeres magyar bajnok kerékpáros (Infostart)
Nyolcvankilencedik születésnapján pénteken elhunyt Pásztor István, egykori tízszeres magyar bajnok és tizennyolcszoros országos rekorder pályakerékpáros.
jan. 4
12:54
Nyíregyháza: új játékosokkal kezdődik a felkészülés (She)
Január 12-én kezdi a felkészülést a labdarúgó NB I-ben szereplő Nyíregyháza Spartacus, amely hivatalos honlapján adott tájékoztatást a téli felkészülési programról.
jan. 4
12:54
Meghalt a tízszeres magyar bajnok kerékpáros (Metropol)
Pásztor István, az 1952-es helsinki olimpia tizedik helyezettje hosszas betegeskedés után, 89 éves korában hunyt el.
jan. 4
13:03
Topfoci: Az olaszokból elveszett a kreativitás (Agroinform)
A marseille-i Dimitri Payet a kontinens legkreatívabb játékosa, megelőzve a chelseas Cesc Fabregast.
jan. 4
13:12
Németország: bokodi fivéreket igazolt a nagy múltú csapat (She)
Az év végi próbajátékon meggyőzte a német Dynamo Dresden csapatát Csízi István és Csízi Gábor, a megye kettes Bokod Erőmű LE két labdarúgója – számolt be róla a kemma.hu.
jan. 4
13:30
Tour de Ski: Björgen meglépett, Northug az élre állt (She)
A németországi Oberstdorfban klasszikus stílusú 10, illetve 15 km-es hendikepes szakasszal folytatódott a sífutók Tour de Ski-versenye. A nőknél a norvég Marit Björgen majdnem egyperces előnnyel győzött, míg a férfiaknál honfitársa, Petter Northug volt a leggyorsabb.
jan. 4
13:32
Inter: az Arsenalon bukhat el Podolskinak a Juve-meccs (She)
Továbbra sem tud az Internazionaléval edzeni Lukas Podolski, mivel az Arsenal még nem végezte el az átigazoláshoz szükséges papírmunka rá eső részét, ezzel kétségessé vált a német válogatott támadó szereplése a keddi, Juventus elleni rangadón.
jan. 4
13:57
Vélemény: Megint egy focistával kevesebb (Agroinform)
Otthagyja a Liverpoolt Steven Gerrard. Még fog játszani valahol, de igazából befejezte, ez a visszavonulás.
jan. 4
14:06
ETO: Bucsa már a Győré, Deac még kivár - sajtóhír (She)
A román sajtóban továbbra is téma azoknak a játékosoknak a jövője, akik az elmúlt napokban szóba kerültek, mint a Győri ETO lehetséges kiszemeltjei.
jan. 4
14:06
Babos Tímea győzelemmel kezdte az évet (Metropol)
A magyar teniszező a kínai Sencsenben zajló, 500 ezer dollár összdíjazású női tenisztorna nyitófordulójában a kínaiVang Csi-ang ellen nyert.
jan. 4
14:08
La Liga: kettővel válaszolt a korai gólra a Rayo (She)
A Rayo Vallecano 2–1-re győzött a Getafe ellen idegenben a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 17. fordulójában.
jan. 4
14:10
Alpesisí-vk: Shiffrin ellenállhatatlan volt Zágrábban (She)
A horvátországi Zágrábban a nők műlesikló futamával folytatódott vasárnap az alpesisí-világkupa. A győzelmet az amerikai Mikaela Shiffrin szerezte meg az osztrák Kathrin Zettel és a norvég Nina Löseth előtt. Az északiösszetett-versenyzők schonachi Gundersen-versenyén az osztrák Lukas Klapfer diadalmaskodott.
jan. 4
14:12
Tenisz: Babos Tímea győzelemmel kezdte az évet (She)
Győzelemmel kezdte az évet Babos Tímea: a magyar játékos a kínai Sencsenben zajló, 500 ezer dollár összdíjazású (129.5 millió forint) kemény pályás női tenisztorna nyitó fordulójában a hazai közönség előtt szereplő Vang Csi-ang ellen nyert három játszmában.
jan. 4
14:24
Repülőhollandi-vb - Majthényiék újabb két győzelme (Infostart)
Akárcsak a szombati nyitónapon, úgy vasárnap is mindkét futamot megnyerte a Majthényi Szabolcs, Domokos András duó a Sydneyben zajló repülőhollandi-világbajnokságon.
jan. 4
15:00
Sencseni tenisztorna - Babos győzelemmel kezdte az évet (Infostart)
Győzelemmel kezdte az évet Babos Tímea: a magyar játékos a kínai Sencsenben zajló, 500 ezer dollár összdíjazású (129,5 millió forint) keménypályás női tenisztorna nyitófordulójában a hazai közönség előtt szereplő Vang Csi-ang ellen nyert három játszmában.
jan. 4
15:00
Gyorskorcsolya: Nagy és Lykovcán nyerte a sprint ob-t (She)
A várakozásoknak megfelelően a férfiaknál Nagy Konrád, míg a nőknél Lykovcán Ágota nyerte meg a gyorskorcsolyázók országos sprintbajnokságát, amelynek vasárnap rendezték második napját.
jan. 4
15:18
Videó: Bogdán bravúrjai - a sajtó méltatja a magyar kapust (She)
Bogdán Ádám sérülése és műtétje után először kapott helyet a Bolton kezdőcsapatában. A magyar válogatott kapus a Wigan ellen 1–0-ra megnyert angol labdarúgó FA-kupa-mérkőzésen tért vissza.
jan. 4
15:36
Atlético: Mivel érdemeltem ki ezt? - 45 ezren köszöntötték Torrest (She)
Negyvenötezer Atlético Madrid-szurkoló köszöntötte vasárnap a Vicente Calderón Stadionban a „hazatérő” nagy kedvencet, Fernando Torrest. A spanyol válogatott támadó maga sem érti, mivel érdemelte ki ezt a nagy szeretetet. A 19-es számú mezt viseli majd régi-új klubjában.
jan. 4
15:54
Női kézi: megvan a dán kapitány utódja, júniusig irányíthat (She)
Megtalálta Jan Pytlick utódját a Dán Kézilabda-szövetség. A decemberi Európa-bajnokság után menesztett szakember helyét ideiglenes jelleggel Heine Eriksen veszi át, aki eddig is a szövetség alkalmazásában állt, az U17-es csapat tartozik a keze alá.
jan. 4
16:12
Hosszú Katinka nagyon meglepődött (Infostart)
Hosszú Katinkát nagyon meglepte, milyen sokan látogattak el könyvének bemutatóira. Az Év női úszójának megválasztott világbajnok arról is beszélt az InfoRádió Aréna című műsorában, hogy versenyzésfüggő, és számára az edzések sem jelentenek gondot, hiszen imádja az úszást, ez a szenvedélye.
jan. 4
16:12
FA-kupa: bombameglepetés - otthon kapott 3-0-s zakót a QPR (She)
Már a beszálló alkalmával búcsúzott a FA-kupa 2014–2015-ös kiírásától az élvonalbeli Queens Park Rangers: a londoniak hazai pályán, a Loftus Roadon szenvedtek 3–0-s vereséget a harmadosztályú Sheffield Unitedtól.
jan. 4
16:14
Gyász: meggyilkolták a két vb-t megjárt válogatott tornászt (She)
Gyászol a nemzetközi tornasport: Guadalajara városa közelében meggyilkolták Jaime Humberto Romero Morant, a mexikói válogatott tornászát.
jan. 4
16:39
Átigazolás: Nagy dobásra készül a Juventus (Agroinform)
Olasz sajtóhírek szerint Radamel Falcao, Ramires és Miranda is a Juventus célkeresztjébe került.
jan. 4
16:48
Négysáncverseny: Kraftnak a sáncrekord sem volt elég (She)
Vasárnap az ausztriai Innsbruckban folytatódott a síugrók Négysáncversenye. A győzelmet a német Richard Freitag szerezte meg az osztrák Stefan Kraft, valamint a holtversenyben harmadik svájci Simon Ammann és a japán Kaszai Noriaki előtt. A Négysáncverseny összetettjében, az első sorozatban 137 méteres új sáncrekordot felállító Kraft vezet, meggyőző, több mint 23 pontos előnnyel honfitársa,…
jan. 4
17:06
La Liga: Valencia-Real Madrid élőben az NSO-n! (She)
Valencia–Real Madrid spanyol bajnoki mérkőzés percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a meccset a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összecsapás összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
jan. 4
17:08
Hopman-kupa: sima lengyel siker a házigazda ellen (She)
A csehek és a lengyelek sikerével kezdődött meg vasárnap a 27. Hopman-kupa, a teniszezők Perth-ben zajló nem hivatalos vegyescsapat-világbajnoksága.

Keresés