2015. január 31. szombat

jan. 31
0:15
Drónmentes övezet a Super Bowlnak otthont adó stadion (Infostart)
Az amerikai légügyi hatóság (FAA) megerősítette, hogy drónmentes övezetté nyilvánította az amerikaifutball-liga (NFL) döntőjének, a Super Bowlnak otthont adó Phoenixi Egyetem Stadionját.
jan. 31
0:15
NS: Kádárnak mennie kellett; két vállon a Tuskirály; itt van Vettel Ferrarija - szombat (She)
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk:
jan. 31
0:51
Futsal NB I: két hónap után kiszakadt a címvédő gólzsákja (She)
A futsal NB I 17. fordulójának pénteki játéknapján az MVFC-Berettyóújfalu fölényesen, 11–2-re nyert az alsóházban szerénykedő Rubeola FC Csömör ellen. A címvédő a Rába ETO felett aratott december 5-i győzelme óta először nyert a bajnokságban, az azóta lejátszott két idegenbeli meccsén csak két gólt szerzett.
jan. 31
3:54
Miklós Edittel indul az alpesi sí világbajnokság hétfőtől (Síelők)
Február 2-án a megnyitó ünnepséggel megkezdődik az Alpesi Sí Világbajnokság a Colorado állambeli Vail-Beaver Creekben. A sportág egyik legjelentősebb megmérettetésére vasárnap utazik ki a magyar csapat első fele, és csatlakoznak Miklós Edithez, aki már a helyszínen tartózkodik.
jan. 31
6:51
Ázsia-kupa: történelmi tettre készül a dél-koreai kapitány (She)
Szombaton 10 órától Sydneyben rendezik a 16. Ázsia-kupa döntőjét, melyben a házigazda ausztrálok a dél-koreai válogatottal csapnak össze. A 2002-ben világbajnoki elődöntőt játszó együttes a hosszú évek alatt már nagyon kiéhezett a sikerre, míg a „kenguruk" a 2011-es elveszített finálé után javítanának.
jan. 31
7:27
Felkészülés: két meccs elmarad, így is pályán tucatnyi NB I-es klub - program (She)
Szombaton meccsdömpinggel folytatódik az NB I-es és az NB II-es csapatok téli felkészülése. A szombatra tervezett felkészülési mérkőzések közül a Slaven Korivnica–Dunaújváros és a Haladás–OFC Gabcíkovo találkozó is elmarad. A nagy havazás miatt a győri mérkőzés is kérdéses. A debreceni stáb ragaszkodik ama szokásához, hogy ne 45-45, hanem 90-90 percet játsszanak a keret tagjai, ezért a Loki ma…
jan. 31
7:45
Ajánló: angol szuperrangadó, talpra állna a Dortmund (She)
A Bundesliga első tavaszi fordulójának pénteki sokkja után a Borussia Dortmund a Bayer Leverkusen vendégeként tör meglepetéssikerre, a kiesés elől menekülő sárga-feketéktől nagy bravúr lenne a győzelem. Angliában a Chelsea a Manchester Cityt fogadja a nap rangadóján, míg a Primera Divisiónban a Real Madrid hazai pályán játszik a Real Sociedaddal.
jan. 31
8:03
NB II: Kaposvárról igazolt U20-as válogatottat a Gyirmót (She)
Szerződést bontott Kaposváron Rusák Edvárd U20-as válogatott kapus, aki három és fél évre megállapodott a Gyirmóttal, így ott folytatja pályafutását.
jan. 31
8:21
Férfi kézi-vb: német-szlovén és horvát-dán a mai helyosztókon (She)
Szombaton a katari férfi kézilabda-világbajnokság utolsó előtti napján a hetedik és az ötödik hely lesz a tét. A Németország–Szlovénia és a Horvátország–Dánia mérkőzés is a Sport TV képernyőjére kerül.
jan. 31
8:23
Ligue 1: a L’Équipe ajánlja - a Football Manager alapján (She)
Sok futballfanatikus kedvenc számítógépes játéka a Football Manager, amely már jó néhány éve segítséget nyújt a profi kluboknak is. A L’Équipe készített egy összeállítást arról, hogy az FM adatbázisa alapján öt francia élvonalbeli klub mely fiatallal erősíthetné meg a keretét.
jan. 31
8:39
NHL: a ligaelső hazai jégen kapott ki a Chicagótól (She)
Az észak–amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszában a legutóbbi játéknapon az Anaheim Ducks hazai pályán 4–1-re kikapott a Chicago Blackhawkstól, így egymás után második vereségét szenvedte el a ligaelső kaliforniai csapat. A Colorado Avalanche lenullázta a Nashville Predatorst, míg a Pittsburgh Penguins hosszabbításban tudott nyerni a New Jersey Devils otthonában.
jan. 31
8:41
DVTK: még tart az alkudozás a kiszemelt védő áráról (She)
Mint beszámoltunk róla, hogy a DVTK labdarúgócsapatánál a Poznanba szerződő Kádár Tamás helyére kiszemelt paksi Kovács Gábor ügyében nem született egyezség a védő magas ára miatt, ám Árki Gábor sportigazgató még nem mondott le a játékosról.
jan. 31
8:43
NBA: már nem ligaelső a GSW, a Jazz is elkapta Curryéket (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszában a Nyugati konferenciát vezető Golden State Warriors tíz ponttal kikapott a Utah Jazz otthonában, ezzel egymás után másodszor vesztett, és már nem ligaelső. A vezetést a zsinórban 18. győzelmét arató Atlanta vette át. Idegenben szenvedett vereséget a Los Angeles Clippers és a Chicago Bulls.
jan. 31
8:57
Különleges csemege lesz a tengerentúli amerikaifutball-bajnokság döntője (Infostart)
Több szempontból is különleges csemegének ígérkezik a tengerentúli amerikaifutball-bajnokság (NFL) vasárnapi - magyar idő szerint hétfő hajnali - fináléja, a világ legnagyobb egynapos sportrendezvényének tartott Super Bowl, melyen a címvédő Seattle Seahawks és a háromszoros bajnok New England Patriots találkozik egymással.
jan. 31
8:57
FTC: „Szeretnénk, hogy minden poszton két játékosunk legyen” (She)
Ralf Zumdick, a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros másodedzője a zöld-fehérek három új igazolásáról beszélt, valamint elmondta, szeretnék, hogy minden poszton két játékosuk legyen.
jan. 31
8:59
Honvéd: mexikói csatárral tárgyalnak, ma utazik Kispestre (She)
Mexikói csatárt igazolhat a Budapest Honvéd. A 23 éves David Izazola mexikói sajtóhírek szerint szombaton repül Budapestre, hogy véglegesítse megállapodását a piros-feketékkel.
jan. 31
9:33
Premier League: Szombaton eldőlhet a Premier League (Agroinform)
Ha szombaton a Chelsea legyőzi a Manchester Cityt, akkor szinte behozhatatlan előnyre tehet szert a Premier League-ben.
jan. 31
9:36
Merkel? Tüntetés? - Fokozott rendőrségi ellenőrzés Pest megyében (Behaviour)
A közlemény egy szóval sem utal a vasárnapra meghirdetett demonstrációra.
jan. 31
9:38
A Merkel-látogatás miatti útlezárások itt olvashatók (Behaviour)
Hétfőn tanácsos a tömegközlekedést választani.
jan. 31
9:51
Tenisz: S. Willams-Sarapova - élőben az NSO-n (She)
Az Australian Open női döntőjét Serena Williams vívja Marija Sarapovával. Az orosz teniszezőnő 2004 novembere óta nem győzte le az amerikait. Kövesse a találkozót a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével!
jan. 31
10:09
Videó: amikor egyszerre pályán a szépség és a pofátlanság (She)
Soha ne fordíts hátat az ellenfélnek! Mariah Jones, a Colgate Raiders női kosárlabdacsapatának játékosa mégis megtette, ez pedig nagy hiba volt. A tengerentúli egyetemi bajnokság legutóbbi játéknapján ugyanis a Lafayette Leopards irányítója, Jamie O’Hare ritkán látható megoldást választott a mérkőzés utolsó pillanataiban, kihasználva ellenfele hátsóját.
jan. 31
10:09
Tipp: Mire megy a tartalékos Győr a Larvik ellen? (Agroinform)
Rangadóval kezdi a Bajnokok Ligája címvédője a középdöntőt, vasárnap a Larvik teszi tiszteletét Győrben.
jan. 31
10:45
F1: Alonso nem szerződik jövőre a Mercedeshez - Dennis (She)
Ron Dennis, a McLaren-Honda elnöke legutóbbi nyilatkozatában kijelentette, nincs valós esély arra, hogy Fernando Alonso egy év múlva a Mercedeshez szerződjön. A brit üzletember azt is tagadta, hogy tavaly megkereste Christian Hornert azzal, hogy szerződjön a wokingiakhoz.
jan. 31
10:47
Honvéd: Bobál Gergely fél évre kölcsönbe megy a Gyirmóthoz (She)
Bobál Gergely, a labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd támadója fél évre kölcsönbe az NB II-es Gyirmóthoz szerződött.
jan. 31
11:21
Dinamo: Dzsudzsák eladása ellen érvelt az orosz szakértő (She)
Georgij Cserdancev orosz futballszakértő szerint hiba lenne a Dinamo Moszkvától, ha elengedné légiósait, köztük Dzsudzsák Balázst – magas fizetése és nyáron lejáró szerződése ellenére.
jan. 31
11:23
Felkészülés: rossz a pálya, Ceglédre utazik az MTK (She)
AZ MTK a pálya alkalmatlansága miatt nem tudja fogadni a Ceglédet, ezért a budapestiek utaznak a ceglédiekhez felkészülési mérkőzésen.
jan. 31
11:39
Videó: a Wolfsburg-játékosok sírtak a szurkolók megemlékezésén (She)
A péntek esti Wolfsburg–Bayern München német labdarúgó-bajnoki mérkőzés előtt a szurkolók és a csapatok is megemlékeztek a január 10-én tragikusan elhunyt Junior Malandáról.
jan. 31
11:39
Sportfogadás: Különleges oddsokkal készül az Unibet a Super Bowlra (Agroinform)
Vasárnap délután öt különböző tippre tehetjük fel tétjeinket az Unibetnél, a piacon található legnagyobb oddsokkal.
jan. 31
11:41
Aus. Open: S. Williams legyőzte Sarapovát, újra ő a bajnok! (She)
Az Australian Open női döntőjét Serena Williams vívta Marija Sarapovával, az amerikai világelső pedig két szettben legyőzte orosz riválisát. Williams 2010 után nyerte meg újra az év első GS-tornáját, összesítésben hatodszor diadalmaskodott az ausztrál nyílt teniszbajnokságon.
jan. 31
12:15
Australian Open - Serena Williams hatodik diadala (Infostart)
Az amerikai Serena Williams hatodszor nyerte meg a Melbourne-ben zajló ausztrál nyílt teniszbajnokság női egyesét, miután a szombati döntőben 1 óra 51 perces csatában legyőzte az orosz Marija Sarapovát.
jan. 31
12:15
Bayern München: Nem történt katasztrófa… - Neuer (She)
Pep Guardiola, a Bayern München vezetőedzője elismerte, péntek este nem tudták felvenni a Wolfsburg tempóját, megérdemelten nyertek Bas Dosték. Reakciók.
jan. 31
12:33
Videó: ha Ibra nem megy a bíróhoz, a bíró megy Ibrához (She)
Érdekes jelent játszódott le a péntek esti PSG–Rennes (1–0) francia élvonalbeli (Ligue 1) labdarúgó-mérkőzésen. A hazaiak sztárját, Zlatan Ibrahimovicot magához rendelte Philippe Kalt játékvezető, azonban a svéd klasszis nem volt hajlandó odamenni, meghallgatni a bíró mondandóját.
jan. 31
12:33
Australian Open: Nehéz meccsen győzött Serena, hatodszor lett Melbourne királynője (Agroinform)
A világelső amerikai klasszis két szettben győzte le az orosz Marija Sarapovát az Australian Open női egyes döntőjében.
jan. 31
12:51
Asztalitenisz World Tour - Pótáék az elődöntőben (Infostart)
Póta Georgina és Pergel Szandra duója sikerrel vette a szombat délelőtti negyeddöntőt, ezzel bejutott a legjobb négy közé párosban az asztaliteniszezők World Tour-sorozatának idei első versenyén a budapesti Tüskecsarnokban.
jan. 31
12:51
Real: újabb lökés Pogba-ügyben - spanyolul tanul a francia (She)
Egy félmondat is elég volt a nemzetközi sajtóorgánumoknak, máris újra összeboronálták Paul Pogbát, az olasz Serie A-ban szereplő Juventus labdarúgóját a Real Madriddal. A középpályás ugyanis csapattársától már spanyolul tanul…
jan. 31
12:54
Serena Williams hatodik diadala (Metropol)
Az amerikai Serena Williams hatodszor nyerte meg a Melbourne-ben zajló ausztrál nyílt teniszbajnokság női egyesét, miután legyőzte az orosz Marija Sarapovát.
jan. 31
12:56
Elhunyt a kétszeres Jászai Mari-díjas színésznő (Metropol)
Nyolcvanöt éves korában elhunyt szombaton Gordon Zsuzsa kétszeres Jászai Mari-díjas színésznő, érdemes művész.
jan. 31
13:09
Asztalitenisz: Pótáék a négy között a Tüskecsarnokban (She)
Póta Georgina és Pergel Szandra duója sikerrel vette a szombat délelőtti negyeddöntőt, ezzel bejutott a legjobb négy közé párosban az asztaliteniszezők World Tour-sorozatának idei első versenyén a budapesti Tüskecsarnokban.
jan. 31
13:11
Felkészülés: a Loki lemosta a légiósokkal megerősített Szparit (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-Teva mai első felkészülési mérkőzésén 7–1-re nyert a szintén élvonalbeli Nyíregyháza Spartacus ellen.
jan. 31
13:13
Lombard Pápa: hórihorgas brazil érkezik próbajátékra (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint hétfőtől új próbajátékos érkezik a Lombard Pápa NB I-es labdarúgócsapatához.
jan. 31
13:27
Ausztrália nyerte az Ázsia Kupát (Infostart)
A házigazda Ausztrália válogatottja nyerte a labdarúgó Ázsia Kupát, miután a szombati döntőben hosszabbításos mérkőzésen legyőzte a Koreai Köztársaság csapatát.
jan. 31
13:27
Aus. Open: Gyerekként nem is álmodtam erről - Serena (She)
Serena Williams és Marija Sarapova köszönetet mondott egymásnak az Australian Open női döntője után – persze a gratuláció elsősorban az amerikainak járt, aki már a 19. Grand Slam-tornagyőzelmét aratta.
jan. 31
13:27
Serie A: A Milannak vagy a Parmának van még lejjebb ennél is? (Agroinform)
Szűkösen nyerhet a két római csapat, a Milanra viszont nagyon érdekes találkozó vár a Parma ellen.
jan. 31
13:45
Férfi vízilabda ob I - A KSI legyőzte a Pécset (Infostart)
A KSI öt góllal nyert a Pécs ellen a férfi vízilabda ob I 15. fordulójának szombati nyitómérkőzésén a Komjádi uszodában.
jan. 31
13:45
Felkészülés: a pápai próbázó betalált, de válaszolt a Honvéd (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd felkészülési mérkőzésen, hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a Lombard Pápával. A vendégek gólját a Győri ETO-tól próbajátékra érkező Stieber András szerezte.
jan. 31
14:03
Australian Open: először nyert olasz páros a férfiaknál (She)
Az olasz Simone Bolelli és Fabio Fognini nyerte meg a férfi párosok versenyét az ausztrál nemzetközi teniszbajnokságon, a döntőben 6:4, 6:4-re legyőzve a francia Pierre-Hugues Herbert, Nicolas Mahut duót.
jan. 31
14:05
Felkészülés: Fradi-Bohemians 1905 Praha élőben az NSO-n! (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros a törökországi edzőtáborban először a cseh Bohemians 1905 Praha együttesével csap össze délután kettő órától. Kövesse velünk a mérkőzést élő, folyamatosan frissülő cikkünk segítségével!
jan. 31
14:07
NFL: denveri támadó nélkül az év álomcsapata?! Pats-Seahawks 4-3 (She)
Már csak egy nap, és elérkezik az Egyesült Államok legjobban várt idei sporteseménye, a 49. Super Bowl! A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) fináléját megelőző sorozatunkban ezúttal az alapszakasz csapatát válogattuk össze. Érdekesség, hogy a második legtöbb pontot szerző denveri támadósor egy játékossal sem képviselteti magát, valamint, hogy a címvédő Seattle-nél a döntőbeli…
jan. 31
14:21
Felkészülés: először kezdett Balázs a Paksban, 2-2 a Vasassal (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő MVM-Paks felkészülési mérkőzésen 2–2-es döntetlent játszott a Vasassal.
jan. 31
14:21
Magyar válogatott: Bogdán Ádám hetekre kidőlt (Agroinform)
A magyar válogatott kapusa több hétre kidőlt, miután edzésen bokaszalag-húzódást szenvedett.

Keresés